zondag, april 11, 2021
HomeNieuws uit NederlandRemy Bonjasky sluit carrière met winst af op Glory toernooi

Remy Bonjasky sluit carrière met winst af op Glory toernooi

-

- Advertisement -

Drievoudig wereldkampioen in de K-1 Remy Bonjasky sloot vannacht zijn imposante kickbokscarrière met winst af in Kroatië. De in Paramaribo (Suriname) geboren vechter won op het Glory 14-kickboksevent in Zagreb op punten tegen Mirko Filipovic ‘Cro Cop’, die zijn Glory kickboks debuut maakte voor eigen publiek.

- Advertisement -

De 38-jarige Bonjasky stopte een aantal jaren geleden al met kickboksen vanwege een oogblessure. Maar hij kwam toch weer terug toen Glory opkwam als Premier League in de kickbokssport en het vuur opnieuw bij hem aanwakkerde. Na vannacht houdt Remy Bonjasky het definitief voor gezien na twintig jaar en bijna honderd wedstrijden.

Een andere geboren Surinamer die (namens Suriname) meedeed aan het Glory 14 toernooi haalde het helaas niet. Andy Ristie, die vorig jaar in New York nog volop won, ging gisteravond KO tegen David Kiria uit Georgië.

ristieKO(FOTO: Ristie hoort de uitslag aan/ via Rayen Bindraban)

- Advertisement -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.