Noraly Beyer deze zondag bij zo:RAYMANN

0

Zondag 9 maart is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! De late night show van Jörgen Raymann heeft ook deze keer weer opmerkelijke gasten en opvallende onderwerpen. Met in deze uitzending: Jeroen van Inkel, Susan Smit en Noraly Beyer.

In het onderdeel ‘Identiteit van Nederland’, waar rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op het Nederland van nu geven, is het podium voor Noraly Beyer. Na de Oscarwinst van Twelve Years a Slave praat zij over het slavernijverleden.

Tante Es ontvangt in deze uitzending: Jeroen van Inkel! Hij werd bekend als radio-deejay van programma’s als RinkeldeKinkel en als tv-presentator. In de aanloop naar het WK in Brazilië bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de landen die deelnemen. Ook onderzoekt hij een traditie die typerend is voor het land. Deze week aandacht voor Australië!

Nieuw ook in het programma is: De Mannen van de Straat! Een verzamelplaats van typetjes van Jörgen en Jeffrey Spalburg; iedere week andere ‘mannen van de straat’ die de actualiteit bespreken.

Uitzending: zondag 9 maart 2014, 23.15 uur, Nederland 1