zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentClub-ParadiseFM lifestyle gala vandaag in Amsterdam

Club-ParadiseFM lifestyle gala vandaag in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Radiostation Club-ParadiseFM organiseert vandaag een lifestyle gala in Amsterdam. Met als thema het 10 jarig bestaan van Club-ParadiseFM, een benefietgala en Internationale vrouwendag 2014. Doel van de avond is om de eigen projecten voort te kunnen zetten. “Wij willen graag radioprogramma’s blijven maken en ‘onze’ artiesten blijven promoten. Daarnaast willen we een bijzonder gala als deze jaarlijks terug laten keren. Netwerken, mensen ontmoeten, empowerment, entertainment, shoppen, food en meer” aldus initiatiefneemster Simone Spong.

In verband met internationale vrouwendag zal het programma gestart worden met verschillende vrouwenorganisaties en succesvolle vrouwen uit de achterban, die tijdens dit gala een positieve bijdrage leveren in de vorm van lezingen, workshops en voordrachten met als thema empowerment: “Elke vrouw heeft talent, hoe ontdek je jouw talent?” Sprekers zijn o.a. Hélen Burleson-Esajas en Lolita Soedamah. Er zullen optredens zijn van o.a. Kizzy, Mikaila Alaikim en Samora.

De gala avond wordt gehost door niemand minder dan Roy Ristie en Edgar ‘Bugru’ burgos. Diverse nationale en internationale artiesten als Joggo Seedorf, Patrick Grayham, Imi Rtist met band en dansers, Sam de Wit, Oscar Harris, Chy-Kyria Mezas en band, Lloyd de Meza en Arnhems Gewijs, Makkie, de groep Spade & the new generation female harmony singers uit Jamaica en Zanger I-Nezis uit Frankrijk, zullen acte de presence geven. Tevens zal de Cd lancering van zanger Ruben Semmoh plaatsvinden. Verder is er een goochelact van Ray Saluki en een ‘beatbox act’ van wereldkampioen Hurrakane en zal DJ Denco de avond compleet maken.

Zaterdag 8 maart 2014 | 18:00 – 02:00 uur | WI EEGI KERKI | Kortvoort 73, 1104 AR Amsterdam Zuidoost | Vrij parkeren | KOSTEN: Entree €12,50 (aan de deur €15,00).

gala

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES