donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenPolitiekSuriname veroordeelt terreur in China

Suriname veroordeelt terreur in China

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 mrt – De regering heeft fel uitgehaald naar de recente terreurdaad in China. De aanslag op onschuldige burgers op een treinstation in Kumming wordt ten strengste veroordeeld.

In een verklaring wordt het met zoveel woorden duidelijk gemaakt. “Suriname veroordeelt in de strengste bewoordingen de terreurdaad en hoopt dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de wrede en zinloze terreuractie, hun straf niet zullen”, staat in een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ook worden de ‘diepste gevoelens van medeleven’ betuigd met volk en regering van China. “Wij roepen de internationale gemeenschap op om de samenwerking te verdiepen en te versterken om het euvel van terrorisme met wortel en tak uit te roeien”, aldus Buitenlandse Zaken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. “De regering heeft fel uitgehaald naar de recente terreurdaad in China. De aanslag op onschuldige burgers op een treinstation in Kumming wordt ten strengste veroordeeld”.

  De aanslag op onschuldige burgers in het buitenland wordt ten strengste veroordeeld, maar de aanslag op onschuldige burgers in eigen land wordt met een amnestiewet goedgepraat.


  Maak melding
 2. Dus Surinaamse Regering ziet de splinters in de ogen van de
  Chinezen, maar dat Ka balk niet in hun eigen ogen!!!!
  Begin jullie maar de roofmoorden en diefstallen in eigen land de kop in te drukken, allereerst de Min.Jus/Pol de laan uit te sturen. Hij is geen haar beter dan zijn voorganger
  Missiedjan.Wat een stelletje lamlendelingen zijn het man,en dat wordt benoemd als Mini-seters!!!!!!!!!


  Maak melding
 3. Zou wat zijn als de aasgieren niks te zeggen zouden hebben en als maar oud nieuws hebben ze niks anders te vertellen of te doen dan proberen SU omlaag te treken en te beledigen praat over opbouw SU wat altijd weer negatief het zijn zeker geen SURIES zien nooit en zeggen nooit wat positief over SU en willen dan niet dat je ze bij de naam noemt en toch heten zij zo landverraders zijn het hoe je het draait of keert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES