Scherpe randjes toespraak Bouterse genuanceerd

78

PARAMARIBO, 27 feb – De scherpe randjes aan de toespraak van president Bouterse op de dag van de revolutie zijn danig verzacht. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken tekende in hoogst eigen persoon voor de damage controle. Tijdens een pers briefing zonder gelegenheid tot vragenstellen, heette het dat Bouterse zijn ‘zorgen’ had geuit.

Het staatshoofd had het een en ander vernomen over uitspraken van de Amerikaanse ambassadeur Jim Anania. Voor zover Lackin kon aangeven op zijn pers briefing betrof het niet een bezoek van de ambassadeur aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. Dat bezoek zou correct zijn verlopen volgens diplomatieke procedures. Dus moeten de uitspraken van elders komen, althans de informatie daarover.

Lackin heeft het niet over een brief, zoals Bouterse die aankondigde. De brief moest een reactie zijn op vermeende suggesties van de ambassadeur om de verkiezingen van volgend jaar uit te stellen. De presidentskandidaat die de ambassadeur zou voorstaan, zou namelijk nog niet genoeg voorbereid zijn. Volgens Bouterse zou het inpakken geblazen zijn als de diplomaat geen goed weerwoord had. Lackin houdt het dus op een gesprek. Wanneer dat kan, wordt beslist als Anania terug is van een trip naar het buitenland.

78 REACTIES

 1. Soewarto Moestadja belt Desi Bouterse op en zegt:
  Soewarto : Desi hoe gaat het met je?
  Desi: Een beetje moe, maar vertel.
  Soewarto: De Amerikaanse ambassadeur is net als de Argentijnse ambassadeur langs geweest om te kijken naar de voortgang van de werkzaamheden maar heeft zich absoluut niet uitgelaten over de verkiezing, dus ik vroeg mij af of ik iets heb gemist.
  Desi: No spang Moes, je moet in de politiek af en toe mensen op het verkeerde been zetten anders wordt het saai.
  Soewarto: maar heb je dit wel vooraf besproken met Salam?
  Desi: no wer mi ede naga Salam.

  Na dit gesprek neemt Soewarto contact op met Somo en zegt in het Javaans: Hij is weer bezig met zijn onverantwoorde uitspraken de boel op te ruien, dat je het maar weet.


  Maak melding

 2. Wat een fiasco voor Bouterse!!
  Binnen 48 uur komt Lackin met een compleet ander verhaal dan de lezing van Bouterse.
  Ik vraag mij af of Bouterse nuchter was toen hij te keer ging tegen de Amerikaanse ambassadeur. Dat het Surinaamse parlement deze blunder accepteert is voor elke weldenkende mens niet te vatten.


  Maak melding

 3. Lackin Likkepot likt de wonden van zijn meester voor hem. Lik, lik, lik…
  Alles wordt weer gehuld in wolken van stof, gruis en leugens om de grote flater te verzachten.
  Maar wie er niet doorheen kan prikken is net zo’n domme, domme, oerdomme man als die LIKGRAGE LAKEI van Baas B!

  Baas B: ik zit in de put
  Lackin: hoe diep?
  Baas B: van hier tot Amerika
  Lackin: wie moet je eruit halen?
  Baas B: jij
  Lackin: Hoe??
  Baas B: met je tong toch. Begin NÚ DIREKKKKK
  Lackin: lik, lik, lik, lik, lik, lik, enz, enz


  Maak melding

 4. Journalist: Minister Lach in, lach uit, waar bent u goed in?
  Lachin: Ik kan goed hete kolen uit het vuur halen voor me baaz
  Journalist: hoe komt het dat uw mond elke dag krommer wordt?
  Lachin: omdat me neus niet langer kan worden.


  Maak melding

 5. jankees: DDB do’nt mess with me!If you want trouble, you can get it. We have us-airforce or do you prefers Navy SEaLs. Tomorrow you can be history, just as Saddam Hoessein, Bin Laden,….,.

  Don’t say it no more boi: tik you boendroe dai hoepel op.We know and understand a lot of foreign languages. hahaha!

  Don’t mess with jan kees


  Maak melding

 6. =Dit is gewoon een gewoonte van Bouterse. Eerst luidkeels van alles en nog wat roepen en later komt meneer Lackin weer alles recht zetten en vertellen dat het niet zo bedoeld is.

  =Bouterse is geen echte leider en schaad op deze manier Suriname om op hoger niveau te komen.


  Maak melding

 7. Het is maar een laffe zak met een grote bek. Niks meer en niks minder.
  Die man zijn grijze massa is al aangetast. Misschien door een heel verschrikkelijke ziekte.
  O ja, Bouta wil de AOV afschaffen voor een categorie Surinamers. Wanneer gaat zijn vrouw het gratis geld dat ze ontvangt van de staat Suriname inleveren.
  Stelletje zakkenvullers en nietsnutten. Plunderaars en rovers van de staatskas en de natuurlijke hulpbronnen van Su.
  Na de verkiezingen zou er een tribunaal moeten komen om alle parasieten en meelopers en medepleger van deze misdaden tegen de Surinaamse toekomst te berechten.


  Maak melding

 8. Aah..de Surinaamse jeugd die in amerika zou willen gaan studeren moet nu goed opletten. Wat zal uw reputatie zijn als u zegt dat u uit Su komt. Hen die op vakantie gaan niet schrikken als je in je koffer een formulier vindt dat je bagage daar door amerikaanse autoriteten geopend is ivm veiligheidsaspecten. Suriname staat steeds meer in een slecht daglicht door toedoen van de clanleider.
  Su….How far do you want go??


  Maak melding

 9. bouta en zijn witte neusspray,wat het allemaal niet doet,bha belachelijk,hij dacht dat de amerikanen klein te krijgen waren zoals zijn stomme vriend maduro.forget it!!!!!!!!!!!
  bigi mofo soso blaffffff.


  Maak melding

 10. Toch mooi om te zien hé..nu had Nederland dinootje eens op moeten pakken nou dan waren de rapen gaar!! Dan had iedere Nederlander en ieder ambassadelid van Nederland het moeten ontgelden. Nu dat Amerika het heeft gedaan hoor je dat leeghoofd van een didibrie bijna niet. Waarom??…..omdat hij weet dat hij met de U.S.A niet moet lopen te fukken. Kom op bouta! Doe nu ook eens stoer!!, of durf je niet? You chicken! Vanaf heden noem ik je nu”DOKTER BIBBER”…..


  Maak melding

 11. ten eerste vragen wij ons nu af of bouterse nuchter was toen hij die uitspraken deed. nou, als hij niet nuchter geweest was, hebben die paarse waterkanters mooi het nakijken, ha h aha

  en verder, hoe werk je met een ongeleid projectiel, wellicht een behoorlijk sterke magneet aanschaffen?


  Maak melding

 12. Die Amerikanen hadden allang door met wat hij met zijn trawanten aan het bekokstoven waren. Ze waren van plan deze verkiezing geen doorgang te laten vinden. Ze hebben hun draaiboeken/scenario’s al klaar liggen.
  De democratische krachten in Su hadden dat door. En toen die Amerikanen de verkiezingsdatum ter berde brachten, toen was de Duivel op zijn pik getrapt.
  Hoe luidt het spreekwoord weer: De Dief die roept, van houdt de dief. Zo doorzichtig als wat.

  Maar ja, het paarse aanhang ontbeert wel intellect. Jammer. Hun verstand gaat niet verder dan njang, dringie en pisie.


  Maak melding

 13. TROUWENS AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, DE KOGEL ACHTERHAALT HEM WEL.

  HIJ HEEFT ZIJN PANTSERWAGENS AL KLAAR LIGGEN. ONZE GELIEFDE LIJDER VAN SU MOET ZICH IN PANTSERWAGENS LATEN VERVOEREN.


  Maak melding

 14. Mensen, mensen sorry hoor, er zijn een paar mensen die het niet altijd met mij eens met mijn reactie, zullen zijn oké, maar ik scheld nooit uit. Ik kan ’t enkel over 2(K.)letter schrijven, maar na dit gelezen te hebben zeg ik; Lafing joe ma e pina. Jullie zullen wel weten wat ik bedoel. Lafing loop naar je M..R Hoe durf je om deze foepamal aan de wereld en ’t volk van Su te verkopen? Lachertje ja je doet dit, omdat je weet hoe dom je volk is. Je kan dat Su volk van alles wijsmaken. Lafing zeg morgen tegen je volk dat DiDiBrie een vrouw is hahaaa dat volk in Su zal je ook nog geloven. Vooral fa steeds weer ai tak-takie net een wijf. Lafing wat heb je allemaal gezegd, waarom doe je dit steeds weer : de pers laten opdraven , terwijl je niets te vertellen hebt. Joe noch DiDiBrie. Weer veel geschreeuw en weinig wol. Lafing , Didibrie en de rest oeng alla go to HELLLLL. Je hoeft ons NOOIT meer te komen vertellen wat wie dan ook heeft gezegd. Wat er gezegd wordt is niet voor ’t volk van Su bestemd, maar voor jou DiDiBrie, Lafing en Co. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 15. In zijn toespraak heeft Bouta geen namen genoemd.
  Dat is al heel verdacht.
  Als je als president van een land zulke scherpe uitlatingen doet, moet je heel zeker zijn van je zaak.
  De grootste bruinwerker in het kabinet, Lackin, moet nu repareren, een rol overigens, die hem heel goed past.
  Voor het buitenland zijn de uitspraken van Bouta natuurlijk een echte lacher, niet meer en niet minder.
  Wat wil Bouta nu precies ?
  Ik ben heel benieuwd, wat onze grote leider zegt als zijn zoon Dino voor jarenlang wordt opgesloten ….. in de VS.
  Misschien neemt hij op die uitspraak al een voorschot.
  Maar slim is het niet, wat hij heeft gezegd.
  Het leek er overigens heel erg op, dat hij een paar borrels teveel op had of misschien een shot had genomen.


  Maak melding

 16. nog een vraag: heeft een van die paarse flikkers, gestudeerd of ongestudeerd, zich druk gemaakt over tijd en kosten en opbrengsten winsten en verliezen en tegenvallers etc?


  Maak melding

 17. Hoe zit het nou met die dikzak? Silos? Ik vraag mij af wat voor intelligents en productief/constructief kan uit zo’n kop komen?????????
  Sing Sing zou nieuw leven moeten worden ingeblazen. En dan een grote prikkeldraad erom heen onder 10.000 volts.


  Maak melding

 18. Tussen alle bovenstaande postings mis ik die opvallend genoeg die van de paarse hielenlikkers, kontkruipers en ander ongedierte, het word saai hier, niets lachwekkende reacties van Pero, RobG, Sra, een Tandeloze leeuw en ander gesuis, jammer, ik had toch wel graag vernomen wat voor een kutsmoesjes ze hier voor zouden verzinnen


  Maak melding

 19. Vanuit ocer of revo plein(plein der slachtoffers)
  Blijft onze President SCHREEUEN zonder INHOUD;net als z’n achterban die hem zonder nadenken volgt en ook mee Schofterig doet!!!!!!


  Maak melding

 20. Hier een reactie van paars. onze grote LIJDER is een harde werker. HIJ houdt van ons allemaal. Van bepaalde mensen houdt hij meer dan van anderen. Maar ja een beetje verschil moet er toch wezen.
  Aan zijn geliefden geeft hij zoveel liefde. Dat vertaalt zich aan honderden ha Surinaams grond. Zijn geliefden mogen de staatskas ook plunderen. En hij is echt geen miljardair hoor. Een half miljard mogen we onze geliefde LIJDER toch best gunnen na al het noeste arbeid dat hij voor Su heeft verricht. De gepantserde auto’s dat zijn peanuts. Trouwens hij mag zich toch beschermen tegen de boze wereld. Kijk wat maar met zijn geliefde en hard werkende zoon is gebeurd? Dat mag onze geliefde lijder toch niet overkomen. Wat zou het volk moeten beginnen zonder onze grote LIJDER en LIJDSMAN. Hij is Suriname hoop in bange dagen.


  Maak melding

 21. Volgens mij hebben wij een president die dement begint te worden. Hij begint onverantwoord te lullen in de ruimte. ja dit komt ervan als je teveel coke gebruikt.
  De enige die belang heeft in het uitstellen van de verkiezingen is DDB zelf. Ja, DDB, time for you to leave.


  Maak melding

 22. Volgens de PAARSE RATTEN kan DDB geen BLUNDER begaan of GEZICHTSVERLIES lijden. Deze PAARSE ALATAS gaan echt niet reageren op hetgeen mini-ster Laffing gezegd heeft.

  In een WESTERS land had deze zogenaamde president zijn boeltje kunnen pakken na zo`n tirade, die nu totaal ongegrond blijkt te zijn, richting de US-ambassadeur.

  Ik durf nu al te stellen dat deze MAFIOSO-president geen tekst en uitleg zal geven aan DNA.

  Deze BELACHELIJKE president is een aanfluiting voor Suriname.


  Maak melding

 23. Goed zo President. Wat denkt Amerika wel.Dat ze lef hebben om Dino aan te houden ! Jaag die Anani weg met zijn bundle. Wat komt Lackin nu vertellen. Hij moet vervangen worden, want niemand moet die stoere taal van Bouta komen afzwakken. Als die Amerikanen Dino op 7 maart zullen durven te fileren, dan moet de Pres Anani zeker wegjagen.

  Anani go home or let Dino go home.


  Maak melding

 24. Bouterse is de Boel aan het manipuleren, en haalt zo de aandacht van zichzelf en zijn zoon weg.
  Zo deed Hugo Chaves ook en nu Maduro.

  Ze beschuldigen altijd een ander, maar zoeken het probleem nooit bij zichzelf
  (zelf reflectie noemen ze dat)

  Dat is ook gebeurd in de jaren na 1980. Altijd mensen bang maken, stemmen makerij om zo aan de macht te blijven voor eigen gewin en veiligheid.

  Ondertussen creperen het gewone volk van Suriname. Hoelang nog Heer ????????????

  1. Psalmen Voor Nu – Mijn Heer, Komt Toch Terug (Psalm 6) – teksten …
  songtekst-vertalen.com/…/psalmen-voor-nu/teksten-en-vertaling-mijn-he…‎
  o In cache
  Mijn God, ik ben gebroken: mijn leven ligt in puin. Hoe lang nog, HEER? Mijn HEER, kom toch terug, want ik ga dood en U bent goed. Helpt U mij overleven.


  Maak melding

 25. Hallo hr Cassaveprojekt-verkoper Lackin met je scherpe randjes,de USA heeft scherpe TANDJES !

  Binnenkort voorstelling met DINO in de hoofdrol, kijk en luister naar de voor NDP-leiders gruwelijke onthullingen !

  Moro e doro !!!


  Maak melding

 26. Bouta heeft het gedaan op de wijze hoe wij Suri’s zijn (communiceren).
  Vaak schrikken buitenlanders als wij communiceren.
  Al staan die mannen een sweet tori te geven, jij schrikt want het gaat op een wijze dat jij denkt zij maken ruzie.
  Dus u ziet nu zelf Bouta is een echte Surinamer.
  En Lackin is een top diplomaat wij moeten niet doen of de neuzen bloeden.


  Maak melding

 27. Als je dat opgeblazen hoofd van die moordenaar hebt gezien tijden zijn toespraak op het zogenaamde revoplein, kun je niet anders concluderen dat deze cokedealer en moordenaar zelf onder invloed was van coke en alcohol.


  Maak melding

 28. Hoe kan je Lackin een topdiplomaat noemen met zijn volkomen mislukt buitenlands beleid.
  Hij is meer een loopjongen van ddb die telkens moet dwijlen als de baas gebraakt heeft.


  Maak melding

 29. Lakentje mag bobo’s verbale diarrhoea schoon likken.

  De geloofwaardigheid van de voorzitter van de unu-na-zuur neemt toe. Mensen op de vlucht in de rug schieten is toch makkelijker dan presidentje spelen.

  Alle amba’s in Suriname rapporteerden aan hun thuisbasis; de president van suriname is een absolute idioot.


  Maak melding

 30. Dit is een staatshoofd niet waard. Wat een afgang voor Suriname, laat ze maar tegen Amerika beginnen kunnen ze een keer opgeruimd worden. Het volk onderdrukken tot daaraan toe, maar tegen een machtige staat, ja dat gaan ze bakzijl………….lafaards en bedriegers.


  Maak melding

 31. anderen plassen in hun broek,dit is letterlijk water poepen in zijn broek o ja vergeet niet dat het geen enkel invloed heeft op de aanstaande rechtszitting van dina zakka,zakka in de usa,doet mij denken aan india ha,ha,ha en ik had gelijk dat zij na het uitwerking van de coke met hangende poten van gedachten zouden veranderen zaka zakas!


  Maak melding

 32. Bouterse had zijn ‘zorgen’ geuit, zijn tirade is verzacht met diplomatieke taal. In Surinaams-Nederlands straattaal zou men zeggen: “De bange pussy is met staart tussen de poten weggekropen”.
  In een dronken bui heeft het poesje de pitbull voor vies en vuil uitgescholden. Het poesje moest “Wijze Woorden” gebruiken maar kon niet anders want het was dronken en zat ook nog te snuiven aan het poederdoosje en waande zich Lion King.


  Maak melding

 33. @Wijze Woorden, hoe wij communiceren,
  een lachertje toch denk jij en je baasje nu echt dat de rest van de wereld jullie op deze manier serieus neemt, de wereld draait niet om Suriname, Suriname is maar een klein radertje in het geheel dat heel gemakkelijk vermorzeld kan worden, dus trek die te grote broek maar gauw uit, voordat hij van je kont afgetrokken word


  Maak melding

 34. Wat jij ook doet in het leven heb jij altijd loopjongens…Iemand ….iets anders wijs maken is je zelve dom houden en hopelijk lopen andere domoren mee.


  Maak melding

 35. @john

  inderdaad, hij kan aan het dementeren zijn. en nu met de dino-stress neemt het een extra vlucht. en met de lege kas (door hem zelf grondig geleegd, maar goed, vergeten door dementie).

  domme, domme desie bel(hamel).


  Maak melding

 36. @Robg,

  I told you so………
  Enne, ik ben wel verandert, want vroeger had ik mijn knots tevoorschijn gehaald en je met je haren(of ben je kaal) erbij gesleept en in mijn jungle outfit, ‘neer’geknuppeld…
  dus…………
  ohh sorry , ‘geknuffeld’, whahahahahahaha…

  En…omdat je zo vaak aan amnesie lijdt, effe een opfrissertje!
  “Woensdag 26 februari 2014 om 13:07 uur, door Esmerald
  Er schuilt gevaar volgens de suri pres!
  Inderdaad, dat klopt als een bus.
  Er schuilt gevaar binnen je eigen gelederen.
  De ambassadeurs van de U.S en Argentinië, zijn hoogstpersoonlijk uitgenodigd door de Minister Binnenlandse Zaken, Soewarto Moestadja en hebben zich laten informeren, over de voorbereidingen mbt de verkiezingen. Proef ik hier een reshuffle?
  So if somebody has to take it’s bundle and shuffel, it’s you, because of your ignorance!”

  Fijn weekend!


  Maak melding

 37. Lackin,

  Volgens mij moet je bij bessie turf zijn.
  Silos-Dijk zat weer eens op schoot bij bouterse en heeft hem verkeerd “ingelicht”.
  Het stond ergens in de media….
  Een reshuffel is het advies.
  Ongeschikt!


  Maak melding

 38. Binnen de NDP top wordt een aantal scenario’s bedacht waaronder een vervroegde stembusgang.
  De populariteit van Bouterse is tanende en men voorziet dat het over een jaar erg moeilijk gaat worden voor Bouterse om de verkiezing te winnen. Men houdt ook rekening met onthullingen door Dino welke belastend kunnen zijn voor zijn vader. Daarnaast is de schatkist leeg. De verkiezingsbeloften kunnen niet ingelost worden en daarom moet een schuldige worden gevonden om alles af te wentelen. Het uitlokken van een conflict met het buitenland is riskant en het meest voor de hand ligt een conflict met PL zodat Moestadja van het toneel verdwijnt. Zoals bekend valt de verkiezing onder het ministerie van BIZA. Aan de andere kant kan men de PL ook nodig hebben. Men is daarom naarstig op zoek naar een passend scenario. De Amerikanen hebben dit ook door en dat irriteert Bouterse mateloos.
  Het volk van Suriname moet daarom alert zijn de komende weken en maanden.


  Maak melding

 39. Lackin heeft het niet over een brief, zoals Bouterse die aankondigde. De brief moest een reactie zijn op vermeende suggesties van de ambassadeur om de verkiezingen van volgend jaar uit te stellen. De presidentskandidaat die de ambassadeur zou voorstaan, zou namelijk nog niet genoeg voorbereid zijn. Volgens Bouterse zou het inpakken geblazen zijn als de diplomaat geen goed weerwoord had. Lackin houdt het dus op een gesprek. Wanneer dat kan, wordt beslist als Anania terug is van een trip naar het buitenland.

  wnneer Anania terug in su is,zal hij moeten uitleggen wie hem de bevoegdheid heeft gegeven om zich met het su kiezingstelsel te bemoeien of enige sugestie door omtrent te uiten.


  Maak melding

 40. B,B,BOUTERSE had wel gelijk om zo te reageren,de amerikanen kunnen niet komen beslissen hoe wij onze zaken regelen.
  dan mag amerika msschien machtig in verleiden en oorlog zijn,dat wil niet zeggen dat wij bang moeten zijn en alles wat zij in ons land willen doen,moeten toe laten.
  china heeft de amerika al gewaarschuwd,en kijk hun met hun staartjes tussen hun benen.
  nu denken zij dat wij een van de kleinste natie in zuid amerika zijn,’dus kunnen zij ons siften hoe zij willen.

  don’t take su by the look,


  Maak melding

 41. Een lijfwacht zei enkele haren geleden tegen me (DiDiBri was al pres):”Mie lob baas, ma wan sanie mie no de eens, ie no kang smoko nanga snoifi lekie pres zeker if sma de bij. A man dies e go smoko wan jonko gewoon, tap a parkeerplaats, a wsie vreemdsma e sjie en. Dat na a enige san f


  Maak melding

 42. aah…. heeft meneer Lack in zich al gedistantieerd van de uitspraken van de clanleider zijn zoon mbt tot de Hezbollah uitvals bases in Su?
  Mang ….de clan kon geen ergere uitspatting naar de VS hebben gemaakt dan deze.

  Zeg wanneer gaat meneer Lack in op vakantie naar de States?


  Maak melding

 43. De president zat waarschijnlijk weer flink onder de dope en dan gaat hij hallucineren en de grote jongen spelen. Als de dope is uitgewerkt, dan hoor je niets mee en mag kleine loopjongen (pikin’ foetoeboi) Lackin de rommel opruimen. Wat een zooitje ongeregeld.


  Maak melding

 44. Hahaha als de amerikanen bin laden konden vinden, ophalen en naar zijn wachtende 72 maagden begeleiden kunnen alle amerikaanse padvinders bobo echt vinden. Dino moet al voldoende verteld hebben hoe kevaarlijk zijn pappie is en hoeveel tonnen poeder hij heeft en kan exporteren.


  Maak melding

 45. Protagonisten van Paars. We zijn ziende blind en horende doof.
  Onze reukorganen zijn ook uitgeschakeld. Anders zouden jullie het rottend vlees ruiken van een samenleving welke in ontbinding is. Toename harde criminaliteit, toename armoede, toename uitzichtloosheid, roof op onze natuurlijke hulpbronnen, roof van het goud, verval waarden en normen, immorele verrijking, sollicitatie naar de status van een bananenrepubliek, etc. etc.
  Advies aan alle paarse adepten en hielenlikkers en paars in het parlement: een beetje witte poeder om alle zintuigen sensitief te maken. Dan kunnen jullie nog de afgrond zien, waarin jullie afdonderen.


  Maak melding

 46. “” Vrijdag 28 februari 2014 om 21:46 uur, door Djoedjoe

  @midete,

  Zijn minnaressen kunnen je ook dingen vertellen wat ze niet prettig vinden/vonden.””

  Dat zou kunnen, maar die heb ik niet gesproken. 😉


  Maak melding

 47. Singsing
  Dat wensen jij en derest van die hielelikkers,jij woont niet een in su,dan klets jij erover hoe het eraan toe gaat.
  Klets niet zomaar kom in su dan zal jij anders kletsen.jullie willen bemoein om daarna negatief over su te kletsen.


  Maak melding

 48. @S Asagi,

  Baas gebruikt wiet en wiet verruimt de geest. Jouw geest lijkt nog erg bekrompen. Wat heb jij laatselijk geinjecteerd? Antivries?


  Maak melding

 49. Jullie in Su gaan weer bedelen om de euro van de surineds. Ik heb de tijd meegemaakt toen er geen wegen meer waren in su en geen medicijnen en andere noodzakelijke goederen. Sing Sing heeft de mensen in su ondersteund. Dus klets maar niet uit je nek, ik weet de praktijk toen je grote LIJDER met zijn andere vrienden aan de macht waren.
  Jullie zijn nog erger dan hielenlikkers. Jullie zijn niet alleen hielenlikkers maar gaan straks moeten bedelen om steun uit Ned en andere beschaafde landen.


  Maak melding

 50. Sing Sing is niet alleen een kenner van de Surinaamse maatschappij maar Sing Sing kent een minister die nu nog aan het roer is en een minister die nu exit is maar die nog veel invloed heeft op de achtergrond. Die heeft nog bij mij op school tijdens een natuurkunde proefwerk ……. . De rest vul ik niet in. Toch uit respect voor de situatie van toen.
  Mensen die nu meervoudige euro miljonair zijn zonder een middelbare school diploma.
  Denk je echt dat daar door hard werken is gebeurd???????????? Of bestaan er nog sprookjes.


  Maak melding

 51. @Sing sing,

  Surinamers waren echt crimineel spitsvondig.
  Poep verkopen als pindakaas.
  Rietsuiker mengen met soekroesantie.
  Pis verkopen als spijsolie.

  Je moet echt durven man. Ook geen greintje respect hebben voor je medemens.


  Maak melding

 52. jammer dat schoothond Lackin zich weer laat spannen voor dit karretje. hij is een zeer capabele man die ddb z’n go niet hoeft te likken. nog steeds mn petje af voor Rommy van ow die niemands schoothond is en de vergunningn niet heeft getekend. Lackin zou toch ook laten onderzoeken hoe Dino aan valse diplomate paspoorten is gekomen. probleem is dat de staatskas leeg is en een kat in het nauw gedreven maakt ….inderdaad, ddb ten top


  Maak melding

 53. Bouterse is altijd een domkop geweest en dat zal hij altijd blijven.Hij denkt dat Suriname van hem alleen met zijn familie is.De mensen die achter hem lopen zijn ook domkoppen en zakkenvullers.Suriname is beter zonder politici.Die kunnen het land niet besturen.Ze zijn al meer dan 40 jaren bezig om het land goed te besturen maar deze regering maakt het nog erger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.