Bouterse: die brutale ambassadeur krijgt een brief

303

PARAMARIBO, 25 feb – President Desiré Bouterse weet van tenminste één buitenlandse ambassadeur die het wil aansturen op uitstel van de algemene verkiezingen. De presidentskandidaat die de ambassadeur prefereert, zou nog niet klaar zijn. “Er schuilt veel gevaar, u hebt geen idee wat mensen aan het bekokstoven zijn. Omdat ze vinden dat die andere president niet klaar is, willen ze er alles aan doen om de verkiezingen niet door te laten gaan.”

‘Ze’ blijkt achteraf te slaan op de ambassadeurs van Nederland en Amerika. “Die brutale ambassadeur die dat gezegd heeft, krijgt morgen een brief en als hij geen behoorlijk weerwoord heeft, dan is het take your bundle and go. Denk maar niet dat we niet weten wat er achter de schermen gebeurt”, zei Bouterse tijdens de herdenking van de coup van 1980. Hij gelooft overigens niet dat de geprefereerde kandidaat het ooit haalt: “Ook als je een jaar wacht, haalt die president die je wil, het niet.”

Zelf ziet hij zich wel weer aantreden als staatshoofd. “Het moment van verkiezingen maakt niet uit, we vermorzelen ze. Wij houden ons niet bezig met de verkiezingen en dan zegt een ambassadeur hier dat hij naar manieren kijkt om de verkiezingen niet door te laten gaan. Meneer ambassadeur, ik waarschuw u! Men wil weer greep krijgen op dit land. Men kan niet verdragen dat we niet bemoeien met de Noord Zee, we willen hun ontwikkelingshulp niet.”

303 REACTIES

 1. Je blijft lachen om de straattaal die bouta bezigt. Het is toch een staatshoofd onwaardig om je zo te laten gaan?

  25-2 moet weer een werkdag worden!


  Maak melding

 2. De brief gaat zo

  Bleste amblaszadeer,
  Bemoejeenie njet met onse saken.

  Waz Geteked
  Generaal Deziereet boutta, (rijkste mman van surinamme)

  (ps voor een fooitje kan ik swijgen en slikkken)


  Maak melding

 3. De US ambassadeur heeft in Irak gediend, hij zal onder de indruk zijn van de brief. Meneer Bouterse u laat u zo in uw kaarten kijken. 7 maart nadert en u probeert uw hachje te redden. Als u nu de ambassadeur de deur wijst, zegt dat alles en worden uw daden/ activiteiten onder een vergrootglas gelegd. En dat gebeurt al dat weet u. Dit zijn uitspraken van iemand die nattigheid voelt. Het gaat een ieder om eerlijke verkiezingen niet om verlate!


  Maak melding

 4. Surinamers
  Wat kunnen jullie dom doen. Kunnen jullie de strijd niet zien. Zo overduidelijk. Als je onafhankelijk wilt zijn volg Bouta. Als je ervoor kiest weer neo-gekoloniseerd te worden doe het anders. Maar er schuilt veel waarheid in zijn woorden. Grote krachten zijn aan het verschuiven in Su. Die master propoganda heeft toen niet geholpen dus nu zal er gesmeten worden met geld. Veel geld. Vandaar dat ik zeg dat Somo zijn kant al heeft gekozen. Volg wat Bouta doet en simpel genoeg ga je zien wat er gebeurt.
  NPS,VHP (VS en EU) NDP (brics)


  Maak melding

 5. Nederlands gekoloniseerd? Brics? We moeten gewoon samenwerken met de gedachte dat er duurzaam wordt gewerkt. Daar selecteer je de beste partners voor. De tramlijn is toch ook een onderzoek dat door een Nederlands bedrijf verricht is? Ik vind het goed dat je verder kijkt dan alleen EU, alleen dan moet het wel vanuit een toekomstigbestendig oogpunt gaan.
  En wat betreft de verkiezingen. May the best man win!


  Maak melding

 6. Meneer ambassadeur, ik waarschuw u! Men wil weer greep krijgen op dit land. Men kan niet verdragen dat we niet bemoeien met de Noord Zee, we willen hun ontwikkelingshulp niet.”

  Hij bedoelt dekoloniseren naar rekoloniseren aan China.

  Waarom heeft Bouterse niet vóór de onafhankelijkheid niet gezegd: We willen hun ontwikkelingshulp niet.

  Waarom bouwen Nederlandse bedrijven bruggen in Suriname???

  Vergeet niet de vele humane projecten gefinancieerd vanuit Nederland??????

  Als je niet met het Moederland te maken wil moet je deze bedrijven en projecten ook niet faciliteren in Suriname.
  Vertrouw op eigen kunnen¿¿¿¿¿¿¿¿


  Maak melding

 7. de wolf is aan het raaskalken…hy is weer bezig een show op te voeren wetende dat de strop om zyn nek strakker wordt.
  Hy waant zich groot en onaantastbaar net als zijn maatje bisschop…intussen plast hy met regelmaat in zijn broek.


  Maak melding

 8. All Eyes on Su bij de komende verkiezingen.
  Niet alleen de VS EU maar ook het caribisch gebied gaat meekijken.
  Dit gaan spadende verkiezingen worden.
  Of het verloopt goed of er wordt op zeer grote schaal gefraudeerd.
  Ik hoop niet dat ze koste wat kost de winst gaan proberen binnen te halen. Want met een hoop geld kan je veel voor mekaar krijgen.
  De rest van de wereld zal mee kijken


  Maak melding

 9. Bouterse toch, jou vriend Abraham laat je gemeenschapsgelden ten gunste van jou verduisteren, reden waarom hij een nog mooiere positie krijgt omdat hij u gehoorzaamd.

  En wie geeft u een brief dat u moet vertrekken?

  Jou uitlatingen toont nogmaals aan wie jij bent, een dictator die geen weerwoord kan dulden.

  Surinamers, ik roep u op om te protesteren. Ga de straat op met uw allen en eis een justitieel onderzoek. Buitenlandse hulp staat klaar als dat nodig mocht zijn omdat uw rechten worden geschonden.

  Wat stelt de Surinaamse PG en Juspol nog voor?
  Jullie zijn de waakhonden van het Surinaams democratisch recht. Mijn hond valt meteen aan als er een vreemde komt omdat hij mijn gezin beschermd. U dient het land en volk te beschermen, maar hoe moet ik u wakker maken voor u tot actie overgaat?

  Ha ha ha, Bouterse heeft alle gezaghebbende gecastreerd!

  Lang leve het bananen republiek !


  Maak melding

 10. Als het volk van Suriname 1 procent van de ballen had van het volk van Oekraine die een corrupte dictator op zijn zijn knieen kan krijgen door te massaal te protesteren….

  I love Su…..

  Een lachertje…


  Maak melding

 11. Daar heb je dan DDBcc1 met zijn vage complottheorieën. Hij weet dat de zaak van zijn criminele zoon Dino dichterbij komt en krijgt het benauwd.

  Voor verkiezingen is DDB-CC1 niet bang want hij heeft zijn meesterfraudeur Abrahams in stelling gebracht. Alleen waarnemers zoals ambassadeurs zijn niet gewenst door DDB-CC1. De dictator komt weer naar boven.


  Maak melding

 12. P Bouterse back in town geen andere president nodig of wi dan ook. Bouterse forever mi taki Gad sa luku yu wiens sa dih secte wan du. Be bless Bote


  Maak melding

 13. President DDBCC1 houdt dan nu verkiezingen als je ballen hebt!

  Het volk moet eigenlijk protesteren tegen dit wanbeleid en de regering want het land gaat naar de klote.

  Assemblee functioneert niet en wordt door president DDBCC1 niet serieus genomen. Een corrupte coalitie die bovendien niet kan samenwerken.


  Maak melding

 14. bouterse is en blijft de sterke man van su .olland kan het schudden .laat ze hun ontwikkelings geld houden wij gaan ons niet verlagen en dat hebben ze geweten .santhoki segebai en front kunnen niet zonder olland ze hebben geen eigen waarde.


  Maak melding

 15. Corrct me if I wrong, maar ik kan nergens in dit bericht lezen om welke ambassadeur en van welk land het gaat, wel roept hij iets over de Noordzee en ontwiikelingshulp, Nederland kan het niet zijn, want die heeft geen ambassadeur in Suriname, Belgie lgt ook a.d. Noordzee en in Brussel wordt veel ontwikkelings hulp geregeld, of loopt die baviaan van een DDB maar weer wat te brullen en zich als diezelfde baviaan zich op de borst te rammen, het bekende intimiderende gedrag toch


  Maak melding

 16. Ik ben niet pro-Bouterse maar zeer zeker ook niet in dienst van buitenlandse mogendheden die hun belangen in Suriname beschermd willen zien.
  Een ambassadeur heeft zich niet op een dergelijke directe manier te bemoeien met de verkiezingen van een vrij land.
  Een volk moet zijn eigen geschiedenis schrijven. Bouterse moet veroordeeld worden in Suriname, door Surinamers. En als het volk besluit dat ze hem niet willen veroordelen, dan is dat zo. Linksom of rechtsom moet de beslissing liggen bij de Surinamers.


  Maak melding

 17. hij raaskalt weer. dus er wordt een fantoom geschapen dat allerlei onzin uitkraamt en desie to the rescue?

  wat voor punt punt punt punt punt uitstel?

  maar ok, ik leg me erbij neer. ik weet precies hoe hard ik schijt.


  Maak melding

 18. Als je afhankelijk wil zijn van drugscriminele massamoordenaar kiest bouta.bouterse weer precies hoe hij die domme achterlijke zwarte massa moet bespelen, wat heeft die zogenaamde revolutie gedaan voor die domme zwarte schapen?


  Maak melding

 19. BOSR, dat NL bedrijven in SU werken is normaal ze worden dan ook betaald en vrijwilligers werk mag ook niemand dwingt jouw de PRESS zegt alleen maar dat er niet gesmeekt word om ontwikkelingshulp wat is er daar verkeerd aan en SKOPOE dat is het weer maak de AMERIKANEN niet boos moet men dan bang worden dan zal het zo zijn dat zij het zijn die bepalen wat er wel en niet in jouw land gebeurt dan gaan wij terug naar af moderne slaven, en HENK MOLENAAR, als SURIES de ballen hadden was er net als in OEKRAIENE het volk op straat gegaan en dictator op knielen gedwongen dat jij een dictator ziet wil niet zeggen dat het volk dat vindt en ook zo ziet het zijn juist mensen en landen die jouw willen op dringen hun wil te doen dat zijn pas dictators en SURIES hebben de ballen wel maar die bewaren ze voor jou als fop speen dan word jij misschien wat rustiger hahahaaaaa.


  Maak melding

 20. Met deze domme achterlijke uitspraken van drugscrimineel bouterse heeft hij zijn eigen doodvonnis getekend, bouterse wil groot doen terwijl hij een uilskuiken is die helemaal niets voorsteld, hij loopt stoer te doen voor zijn achterban, die zijn toch zo dom als de achterkant van varkens.


  Maak melding

 21. bouta moet zijn drugsverleden en handelingen niet onder de souvereiniteit van suriname proberen schoon te wassen

  laat die amerikanen hem komen halen en opsluiten voor drugshandel, wapenhandel, mensenhandel (chinezen, brazilianen) en steun aan terroristen (kadaffi, farc en hezbollah)


  Maak melding

 22. afro afrikaan en ik ben gelukkig:

  Wordt steeds moeilijker voor de Paarse Paupers om nicknams te verzinnen.

  Alle taalvauten zijn het zelfde dus zijn ze makkelijk te ontmaskeren.


  Maak melding

 23. Santhoki wordt de nieuwe president van Suriname en Bouterse weet dat. Rest Bouterse niets anders dan tzt een coupe te plegen of per decreet te regeren. Alleen zo kan hij zijn paarse reet redden.

  Chan 4 president !!!


  Maak melding

 24. Henk Molenaar, amerika en nederland hebben geen enkele belang bij om verkiezingen uit te stellen. Dit is een rookgordijn die door Bouterse wordt opgetrokken. Een vrijbrief voor een nieuwe coupe !!


  Maak melding

 25. Wat is een land waarin iedereen president wil zijn.
  Wat is een land waarin iedereen minister wil zijn.
  Wat is een land waarin iedereen arts wil zijn.
  Wat is een land waarin iedereen advocaat wil zijn.
  Wat is een land waarin iedereen leraar wil zijn

  Dat is een land met alleen een hoofd zonder lichaam. hart, handen en voeten.


  Maak melding

 26. Wat voor belang hebben buitenlandse ambassadeurs om verkiezingen uit te stellen?

  Trouwens alle partijen zijn ready voor verkiezingen. Alleen NDP niet maar die zijn onderling bezig zichzelf te bestrijden. De grote ophitser is Abrahams die DDB weer op het verkeerde pad adviseert.

  Enige wat DDB de komende tijd nog kan doen is geld lenen van China en de monetaire reserve opmaken. Voor de rest kan hij internationaal geen kant op.


  Maak melding

 27. Beste Koos,

  Ik ben bang dat je gelijk hebt.

  Ik voorspel het volgende:

  Bouterse ziet dat hij de verkiezingen gaat verliezen. Hij zal dus weigeren mensen uit buitenland toe te laten die moeten controleren of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen.

  Bouterse gaat onrust creeeren en roepen dat buitenlandse machten Suriname willen herkoloniseren. Dat gaat er altijd goed in bij het domme Paarse Stemvee. Hij roept de noodtoestand uit en verklaart de verkiezingen ongeldig en gaat ( weer) regeren als een dictator.

  Bouterse en zijn Paarse Roverbende hebben veel te veel te verliezen bij de komende verkiezingen. Het spel zal vuil worden gespeeld en Bouterse zal de Amerikanen en de Nederlanders gebruiken als gezamenlijke vijand.


  Maak melding

 28. Ik word op mijn wenken bediend:

  Bouterse tijde de herdenking van de ‘revolutie’

  In zijn toespraak zei de Bouterse dat de barensweeën van de Revolutie niet eenvoudig waren. Velen begrepen en begrijpen nog steeds de historische opdracht niet. Bouterse bleef ook stil bij de koloniale overheersing. Nederland heeft zich verrijkt door de slavernij en is de toenmalige kolonie uitgebuit.
  Het is belangrijk dat de bevolking de geschiedenis kent, “want als je de geschiedenis niet kent, weet je niet waar je nu staat en welke richting je opgaat”. De Nederlanders hebben het land op een criminele wijze uitgebuit. Het land heeft volgens Bouterse honderden miljarden euro’s verdiend aan Suriname.

  Honderden miljarden euro’s??????

  Deze president is echt KMETTERGEK!


  Maak melding

 29. Ik hoop dat een nieuwe regering op deze herdenkings plek de modernste politie buro gaat bouwen.25 feb moeten we zo gauw mogelijk weg wissen.Gewoon alles dat aan 25 feb doet denken weg wissen.

  Met zijn opmerking tegen de amerikaanse president geeft hij aan hoe ondiplomatiek hij te werk gaat of wil hij echt af van zijn zoon?Of is hij bang dat de amerikanen wat regelen om hem op te pakke voor die tijd?TIME WILL TELL !!!!


  Maak melding

 30. Bouterse voelt zich in het nauw gedreven en wederom wordt de slavernij troefkaart gespeeld.

  Feit is wel dat het voeren van een felle anti-koloniale politiek in veel landen gepaard is gegaan met de ondergang van het systeem van representatieve democratie, de trias politica en het respect voor mensenrechten, al hoeft dat misschien niet altijd het geval te zijn. In ieder geval wordt het Surinaamse volk momenteel geïndoctrineerd met het idee dat voorstanders van democratie en mensenrechten per definitie “vrienden van het kolonialisme” zijn.

  Ik vind dat een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Bouterse stuurt aan op 2 deling van Suriname met zijn smerige spelletjes. Feit dat hij regelmatig Cuba en Venezuela bezoekt is ook zorgelijk. He volk moet vandaag nog de straat op gaan om het aftreden van Bouterse te eisen.
  Hij is geen haar beter dan Viktor Janoekovytsj, Yingluck Shinawatra, Nicolás Maduro en Bashar Al Assad.


  Maak melding

 31. Ik weet dat een ieder zijn haar/ voorkeur heeft, en welke President ze liever willen hebben.
  Ikke niet: het moet een president zijn die zijn/haar Land een Internationale erkenning moet geven.
  En niet alleen zijn/haar vrienden en zichzelf verrijken.
  Wat ik hier allemaal leest komt het erop neer, dat de huidige Pres en aanhang kost wat het zal kosten wil blijven aanzitten! En dat baart mij zorgen om eerlijk te zijn,geeft een ander ook een brick: misschien wordt het onder zijn /haar beleid nog beter dan wat er nu gaande is.

  Sari tori dja man,het is gewoon Afrikaanse taferelen in Sranan. Toestanden zoals in Oekraine is gebeurt zal in Su niet gebeuren,daar zijn de Srananmang te laf en te schijterig voor!Alleen een grote bek opzetten en alles gratis willen hebben zonder een Fucking hand uit te steken
  daar zijn wij goed voor.


  Maak melding

 32. Henk Molenaar, je hebt het prima verwoord.

  NDP noodscenario draaiboek 2015

  1) waarnemers verkiezingen worden geweigerd
  2) Bouterse gaat felle anti koloniale politiek voeren
  3) het buitenland krijgt de schuld
  4) kolonialisme in Suribabwe dreigt
  5) noodtoestand wordt van kracht
  6) verkiezingen worden ongeldig verklaard
  7) nieuwe verkiezingen worden uitgesteld
  8) Bouterse blijft aan tot nieuwe verkiezingen
  9) dreiging kolonialisme blijft, dus geen verkiezingen
  10) COUPE GESLAAGT !!!

  Afrikaanse toestanden in Suriname. Bouterse kan zich niet veroorloven om geen president te zijn. De vraag is ook hoe groot de invloed van Bouterse op de strijdmachten nog is. En de laatst genoemde kan Bouterse met geweld afzetten, mits zij ballen heeft.


  Maak melding

 33. Er is maar 1 man geschikt om staatshoofd te zijn in Suriname: Henk Molenaar
  – Hij weet niet alleen de problemen te benoemen, hij kan ze ook oplossen!
  Henk voor pres! Weg met bouta en chan!!!!


  Maak melding

 34. Door wild te roepen en om zich heen te slaan denkt hij nog het tij te zullen keren. Hij volgt zijn rolmodel- medecrimineel Maduro.

  Nu luidt hij zijn eigen executie in, hij hoort allerlei stemmen.


  Maak melding

 35. Het wordt nog gekker:

  Bouterse dreigt de USA ambassadeur het land uit te zetten:

  “De president zei op een vraag dat Nederland geen ambassadeur in Suriname heeft. Nederland heeft een zaakgelastigde hier. “Geen enkel soeverein land zal toestaan dat er sprake is van inmenging. Er zijn conventies daarover”, benadrukte Bouterse. Hij zei dat de diplomaat dingen heeft gezegd en gedaan om de verkiezingen uit te stellen “omdat de andere presidentskandidaat” nog niet zover zou zijn. Bouterse stelde dat het nodig was deze mededeling over de diplomaat publiek te doen, zodat het volk weet wat er speelt. Anania zal zich moeten verweren. Bouterse dreigt hem het land te zullen uitzetten als hij niet met steekhoudende argumenten komt. “Wij zijn niet content met zijn bewegingen in dit land”, benadrukte hij.

  Bouterse wil geen pottenkijkers…..Het uitzetten van de USA ambassadeur is het domste wat Bouterse kan doen en dus zal hij dit doen.


  Maak melding

 36. Hahahaaaaaaa…bouta gaat de ambassadeur Anania uitzetten.
  BRUTALE bouta heeft nooit het lef getoond om over de aanhouding van zijn zoontje te praten met Anania. Maar nu zijn Eigen Amnestie in gevaar dreigt te komen begint hij plotseling weer met zijn OCERTAAL GEDOE!!
  Alsof Amerika wat te verliezen zal hebben met de uitzetting van Anania!!!

  En is het niet vandaag de dag dat BRUTALE bouta een coup pleegde en de DEMOCRATIE in Suriname vertrapte?!
  In een democratisch land pleeg je toch geen coup en je zeg toch niet dat je democratisch bezig bent?!
  O,ja,de telefoon coup,Moiwana slachtingen,December moorden,bouta amnestie,kogelbrief ,..alllemaal met de complimenten van BRUTALE BOUTA, Whahahaaaaaaaa…..


  Maak melding

 37. President Bouterse: “Front no man wini a verkiezing”

  24-02- 2014

  Bouterse benadrukte de aanwezigen dat het Nieuw Front de verkiezingen niet kan winnen. “Front ‘no man wini a verkiezing. Front nanga ing monsterverbond, it makes no sense. If it make no sense it is nonsense” zei hij verder. Hij deed een beroep op de NDP’ers om correct met elkaar om te gaan. Hij waarschuwde de NDP’ers ook dat de partij de verkiezingen wel kan verliezen als men niet correct met elkaar omgaat. Het enige wat de partij nodig heeft is eenheid en saamhorigheid.
  Bij de Tamenga Prisieri Dei verzekerde President Bouterse het publiek dat de Sporthal in de buurt, die er thans verwaarloosd bij staat, voor de verkiezingen van 2015 opgeknapt zal worden. Hij gaf tijdens deze Prisieri Dei toe dat kernen hier en daar afgeslankt zijn, maar is er van verzekerd dat de regering het veel beter doet dan het Nieuw Front. De president gaf te kennen dat hij niet had verwacht dat de verkiezingscampagne zo vroeg zou starten. “Mi no ben reken tak a politiek veld bo begin so fruku nanga camagne”. De partij is thans bezig met het ordenen van de structuren. Volgens Bouterse is er vooral veel te doen in het binnenland.
  Minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken gaf in gesprek met Dagblad Suriname aan dat de sporthal binnen niet al te lange tijd gerenoveerd zal worden. Het bedrag moet goedgekeurd worden door de RVM waarna men over kan gaan tot renovatie van het gebouw. De kosten worden geraamd op ongeveer een half tot één miljoen SRD. Op de vraag waarom dit niet eerder kon, gaf de minister aan dat er prioriteiten gesteld worden en nu is de renovatie van de sporthal aan de beurt. Hij gaf verder aan dat de samenleving veel meer mag verwachten in de komende periode.

  Dagblad Suriname
  Genaro Alpin


  Maak melding

 38. Volgens Bouta: Men wil weer greep krijgen op dit land. Men kan niet verdragen dat we niet bemoeien met de Noord Zee, we willen hun ontwikkelingshulp niet.”

  Wie zal het zijn? In mijn optiek NEDERLAND!!!!

  BOUTA IS NIET BRUTAAL! MOET JE EENS NAGAAN WIE HIER HEEFT OVER BRUTAAL!! Deze man heeft lef en de burgers van S


  Maak melding

 39. Nou ja wat is DIT nu weer voor slappe comedy ???
  Niemand wilt de verkiezingen uitstellen, we willen het liever vervroegen, er niet klaar voor zijn ??? men is wel klaar !!!! Wat is dit toch weer voor lariekoek, o ja ”katnauwesprongenlariekoek” hij is nu aan het blazen en niet zachtjes ook en straks a man e krabbel !
  Ze zijn hier in Su de boel flink aan het manipuleren, infoACT zit het volk te hersenspoelen, gelukkig hebben we TO THE POINT die alles weer ff verhelderd 😉


  Maak melding

 40. De zogenaamde surinaamers die met de blanke onderdrukkers gaan samen werken om het neo-konionalisme weer leven in willen blazen moeten het alle mogelijke wijze voelen


  Maak melding

 41. Grasbarki.
  Het Surinaamse leger zal nooit en nimmer iets tegen de pres
  ondernemen,wel tegen het eigen volk als dat door de Pres
  opgedragen wordt.

  Dus het Surinaamse leger gaat op de eigen bevolking schieten, hun eigen broers, zusters en buren om de crimineel Bouterse te beschermen….

  Keep dreaming


  Maak melding

 42. suri b
  De zogenaamde surinaamers die met de blanke onderdrukkers gaan samen werken om het neo-konionalisme weer leven in willen blazen moeten het alle mogelijke wijze voelen

  Je bedoelt zeker nekschot of op de vlucht worden neergeschoten.

  Suriname gaat steeds meer lijken op die debiele Afrikaanse landen waar ze hun eigen mensen verkrachten, vermoorden en onderdrukken en dan gaan zeiken over neo kolonialisme. Suriname heeft nog dan de slavernij troefkaart..

  How is that working for you so far?


  Maak melding

 43. Bouterse wijst tijdens de herdenking van een illegale coup tegen een wettelijk en democratisch gekozen regering op de souvereiniteit van Suriname….

  Heeft hij nu zelf niet in de gaten wat voor dronkemanspraat hij loopt uit kramen.


  Maak melding

 44. Verwarde Pres BOUTA, roep onmiddellljk de amassadeur van DINOLAND bij je, en zet hem uit ! Dino heeft namelijk Ons Land en Ons Volk willen VERKOPEN aan de terreurgroep Hezbollah !

  Verwarde Pres Bouta, de militaire staatsgreep heb je gepleegd in samenwerking met en met adviezen van jouw koloniale Hollanders ! Je hebt ons land en onze democratie vernietigd tezamen met de kolonisators !

  Vrees voor Santo Boma, voor de Krijgsraad en voor de onhullingen in het Dino-Hezbollahstrafproces zijn slechte raadgevers !

  Het beschuldigingsscenario van MADURO (Venezuela is nagenoeg failliet)past niet bij de democratie Suriname !

  De wereld moet weten dat er in Venezuela en in Suriname onschuldige en ongewapende burgers worden vermoord !

  Doe aub wat aan je Alzheimer !


  Maak melding

 45. Trouwens Bout,

  Heb je geen staatsadviseur-neerlandicus die je uitlegt dat INFO vragen door een bevriend land over de voorbereidingen van de verkiezingen, GEEN vrijpostige bemoeienis is in interne aangelegenheden van het land !

  PS : Je drukt je als pres uit als een wojo-uma !


  Maak melding

 46. @RobG, lol …dank je wel voor je constructieve bijdrage.

  Ontopic: krijg het gevoel dat het uitwijzen van de Amerikaans Ambassadeur een wraak actie is voor berechting van Dino Bouterse.

  Heeft Bouterse überhaupt nagedacht over de consequenties:

  1) invasie VS wordt met de dag groter
  2) Amerikaanse en Canadese part. investeerders zullen Suriname mijden
  3) geldkraan IMF en kapitaalmarkt worden dichtgedraaid
  4) buitenlandse deviezen worden bevroren
  5) economische sancties raken de bevolking

  In Iran en Noord Korea eten ze drek.

  Heeft Suriname dit allemaal over voor Dino ?

  Graag inhoudelijke reactie van een paarse aanhanger, graag zonder sentimentele woorden als kolonialisme, Nederland, zionisme, kapitalisme en slavernij.

  Bij voorbaat dank,


  Maak melding

 47. Als Bouta een kerel is, noemt hij man en paard.
  Waarom zouden de verkiezingen in godsnaam moet worden uitgesteld.
  Daar is geen enkele reden voor te bedenken.
  Nu krijg je de indruk, dat hij zich aan het indekken is voor de komende verkiezingen.
  Leidt de binnenlandse problemen af door een ander vermeend probleem naar voren te schuiven, dat lijkt het motief.
  Ik denk, dat veel Surinamers daar niet meer intrappen.


  Maak melding

 48. Beste Koos,

  De Bouterse clan is nu echt definitief de weg kwijt. Hoe haalt hij het zijn poederhoofd om te dreigen de USA ambassadeur het land uit te zetten…..

  Suriname als ultieme bananenrepubliek wordt dankzij de Paarse Rovers bende volkomen geisoleerd. En dat alleen ter bescherming van de criminele activiteiten van de Bouterse clan. Het wachten is op de helikopter met USA Navy Seals die Bouterse komen ophalen. Want dat Dino nu in de USA aan het praten is als brugman om onder een levenslange gevangenisstraf uit te komen is wel zeker.


  Maak melding

 49. Pres DDB vertoond weer paranoia gedrag met woorden als “verlegen” en “vrijpostig”.
  Pres DDB zelf is DNA-VERLEGEN.

  Linscheer de helicopters uit India kunnen niet ver genoeg vliegen om Bouta te evacueren. Als de Navy Seals DDB komen ophalen worden alle vliegbewegingen vanuit Zanderij stopgezet.

  De gevangenis komt steeds dichterbij voor Bouta, dus wordt hij steeds onrustiger.


  Maak melding

 50. voordeel van invasie van suriname door bijvoorbeeld amerika is, is dat het niet zo duur is.

  guyana doet het al jarenlang, en wij betalan hun om het te blijven doen. dus kom maar op amerika.


  Maak melding

 51. investeerders?

  als je goed kijkt zijn er geen investeerders. alleen geldschieters. lening hier, lening daar, lening overal.

  die kunnen straks halen wat hun toekomt omdat de leningen niet terugbetaald worden.

  de investeerders zien het al: hun geld up in smoke. zij zijn niet gek.


  Maak melding

 52. @ Fileren.

  De gevangenis is voor velen een mooie plek, om je zelf te heroverwegen wat je allemaal fout in je leven hebt gedaan.
  Dus misschien is het goed als de pres, en alle andere duistere figuren daar een tijdje opgeborgen zitten.


  Maak melding

 53. Bouta en co zijn vergeten dat het Nieuw Front de verkiezingen in 1987 grandioos wonnen, en wel met 40 zetels.

  Het volk van Suriname houdt niet van dictatuur en onderdrukking! Straks gaan ze dat weer laten zien.


  Maak melding

 54. @ Simpel dat land is een banaba Republiek.
  Dat land is een corrupte bende.
  Dat land is ziek(gemaakt door deze Zaka-Zakas van de revo
  Dat land brengt alleen maar criminelen voort(groot/klein)
  Dat land vervalst zijn geschiedenis.
  Dat land houdt al 34jr DiDiBrie met grote BEK op de been.
  Misschien moet er nog 1 vraag of 2 gesteld worden bv:
  1. Wie wonen er allemaal in dat land?
  2. Waar ligt dat land?
  3. Wie is de leider van dat land?
  Antw. op vraag 3 is een leeghoofd, een ruziezoeker bv met ’t buitenland, bedrieger, een grapjas, volksverlakker. Laat de volgende vraag niet zijn waar ’t volk uit bestaat(wie of wat dat volk is) Trouwens dat op tammenga was een kindermiddag, plotseling werd die dommie van stal gehaald foe kong takkie soso 2 letter. De ndp aanhang ziet niet dat ze in ’t nauw zijn. De ndp aanhang snapt nog niets(nooit) maar de boeven die deel uitmaken van de top die voelen nattigheid en reageren daarom zo dom.Ha haha moro o doro. Ding ndp o las a verkiezing baka en zetten nu een grote domme BEK op, na de verkiezingen zullen ze toch smeken om een samenwerking met wie ze nu niet lusten. Oeng tikie oeng ai loekoe. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 55. Henk Molenaar,

  Valt mij op dat Clifton Limburg voorheen Bouterse nog in toom wist te houden, Nu hij zich ziek heeft gemeld is Bouterse volledig losgeslagen. Limburg en Ameraali zagen dit al aankomen en hebben daarom de handdoek in de ring gegooid.

  And mind you, er zullen meerdere volgen. Als het zo ver is zullen ook Mey, Herrenberg, (Poeder)veen en Alibux eieren voor hun geld kiezen. En Boerenveen kan erover meepraten, DON’T MESS WITH YANKS…

  Henk neem van mij aan, ga van de week naar de super en koop een fles bubbels en chips. De Dino Show wil je niet missen.

  Met een beetje geluk krijgen wij beschaafde Surinamers toch nog een goudenkerst.


  Maak melding

 56. Zoals de 15 in december 1982 doodsangsten uitstonden toen de moordenaar hen naar de slachtbank leidde, zo staat de moordenaar nu doodsangsten uit voor zijn aanstaande executie. Hij krijgt nu in termijnen uitbetaald per acceptgiro, daarna contant!! Was getekend, Cyrill Daal


  Maak melding

 57. Zoals altijd is de pres bezig het zoeklicht, welke op hem is gericht vanwege de vele corruptieve handelingen en zelfverrijking alsook de vele mislukte beloofde projecten, te verleggen naar iemand anders zodat hij in het donker komt te staan.
  Ja een hele grote boca zoals altijd.
  Ik wil zien wat er gebeuren zal als de Amerikanen besluiten hun ambassade te beschermen en 50 seals naar Suriname sturen.
  Vraag is als de president dan zal besluiten de aanval te openen of dat de pres zal besluiten, zoals met het tigri gebied, om eieren voor zijn geld te kiezen daar hij weet dat hij het onderspit zal delven.

  Boca grande pres van Suriname. Wakti te deng saka kong dang mi wan jere dat joe singie “mek deng kong we waktie deng”


  Maak melding

 58. Bouterse zei tot drie maal toe bij de herdenking van 34 jaar staatsgreep bij het Plein van de Revolutie vannacht “er schuilt gevaar, er schuilt gevaar, er schuilt gevaar”. Hij merkte op dat hij een van de jongeren die haar speech voornamelijk in het Engels heeft gehouden, bijna zou willen vragen om te vertalen “meneer de ambassadeur, ik waarschuw u, mi e bari yu”.

  Bouterse, soema je e warschuw en suma joe e bari.
  Waktie go so doro en joe sa sjie soema sa bari.


  Maak melding

 59. Hij moet toch eigenlijk blij zijn dat de verkiezingen uitgesteld worden? Om naar Santo Boma te gaan wordt dan ook automatisch uitgesteld. Brood begint al duurder te worden,er volgen nog meer.


  Maak melding

 60. @ John2

  Jouw linker kloten hangt hoger dan de rechter denk ik!Heel bizar hoor john2,wantie den day e doro tog!Bedachtzaam afwachten.
  V.H.P. soso action nanga lobi…


  Maak melding

 61. Een bekende Surinaamse odo luidt; ’tigri sabi pe ai krasi en bal’. Onze pres durft zijn bal niet te ‘krassen’ aan Tigri omdat hij bang is voor de Guyaneze makka’s, daarom ‘ai tyari en dorai go na a pikin blaka boi Obama’, die is toch een grote sufferd want Maduro -met sjerp- heeft de CNN al de deur gewezen en Obama doet niets, Bouta denkt daarom ‘dat kan ik met mijn sjerp ook’.


  Maak melding

 62. Jaren tachtig is komende, zevenmaal erger zal het verworden als deze megalomaan wederom de macht wordt gegeven door paarse oliedomme stommelingen. Ma kut, ze verdienen het komende dictatoriaal gevolg en onderdrukking. Net als in arme afrikaanse labdeb zal geweld,chaos,onrust,onvrede,schaarste,armoede,misdaad en angst hun dagelijkse kost zijn en niemand zal helpen.


  Maak melding

 63. Weer een zwarte dag in de geschiedenis van suri.

  Een dag die we allen willen vergeten! Mijn condoleances.
  Een dag waarop bouterse mbv ned een coup in suri heeft gepleegd, zogenaamd om suri te bevrijden van corrupte politici.
  Vandaag zijn de gevolgen niet te overzien….

  Uiterst trieste zaak!


  Maak melding

 64. Aansluitend op de vele vragen:

  “Leugens
  We houden bij dit medium niet van ongerechtigheid en hebben
  na ampele overweging toch maar besloten zaken aan te
  kaarten die absoluut ongerechtigd zijn en in bepaalde gevallen
  misleidend.”
  Bron:de West.

  Een interessant stukje mbt het suri leger.


  Maak melding

 65. En dan nu..
  Wie zijn de 2 ambassadeurs?

  “Suriname en Argentinië hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om een militaire samenwerking te tekenen. In augustus komt er een militair trainingsschip naar Suriname en zal wederom, zoals eerder, een Surinaamse officier meegestuurd worden om ervaring op te doen.

  Ook komt er een militair attaché op de pas geopende ambassade van Argentinië in Paramaribo. Dit wordt toegejuicht door minister Lamuré Latour van Defensie. “We zijn erg blij met een militaire attaché.”
  Bron: nospang

  “Amerika steunt leger met tactische training
  Het Nationaal Leger heeft begin februari weer technische ondersteuning van de Verenigde Staten gekregen. Gedurende ongeveer twee weken hebben vier Amerikaanse legerinstructeurs tactische trainingen verzorgd voor kleine legereenheden. Dat meldt de Amerikaanse ambassade.

  De samenwerking tijdens de training benadrukt volgens de Amerikaanse ambassade de goede samenwerking en vriendschapsbanden tussen de gewapende machten van Suriname en de VS.”
  Bron: dwt

  Trek zelf u conclusie!


  Maak melding

 66. “Argentijnse en Amerikaanse interesse voor verkiezingen 2015.”

  “De ambassadeur van Argentinië Alicia de Hoz en die van de Verenigde Staten van Amerika (VS) Jay Anania, hebben vanmorgen bij afzonderlijke bezoeken aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (Biza) belangstelling getoond voor de voorbereidingen die Suriname treft voor de verkiezingen van 2015.”
  Bron: starnieuws 20febr 2014.

  Feitelijke waarneming……………


  Maak melding

 67. Elf jaar overwinteren maakt dat je niet over de Atlantische oceaan wil gaan om de NOORD ZEE TE BEREIKEN.

  Waren de SLACHTOFFERS VAN DE DECEMBER MOORDEN ER OOK AANWEZIG


  Maak melding

 68. Hij mag de brief versturen.

  Ik vermoed dat hij hetzelfde antwoord krijgt, als maduro heeft gekregen.

  “Anders gezegd: als president Maduro oproept tot een dialoog met de Amerikaanse president en een uitwisseling van ambassadeurs, dan moet hij in plaats daarvan focussen op een dialoog met de Venezolaanse mensen – want dat is waar het hier om draait.”
  Bron: nu.nl

  Je eigen zooi oplossen met je volk!


  Maak melding

 69. Deze Ka bouta ,hij heeft weer last van zijn hallucinatie nachtmerries!!
  Zijn geweten beginnen hem parten te spelen.
  Overal ziet hij vijanden tegen hem rondlopen!!
  In alles dat beweegt ziet hij een vijand. De enige die geinteresseerd is in hem is HEMZELF!!!
  De rest ziet hem liever gaan dan komen!!!
  Hahahaaaaaaa..was eerst Nederland TABOE voor hem ,nu mag hij rustig nog een land erbij toevoegen namenlijk AMERIKA!!
  Nederland noch Amerika hebben wat te verliezen wat de MANIAK bouta voor ze gaat bepalen!!
  Het zal juist de bevolking zijn die gaat lijden ,Amerika en Nederland doen heel veel voor de surinamers op grond van humanitaire basis!!En wat doet bouta..NIKS,NEKS…hij heeft zijn amnestie en het volk scheelt hem geen ene moer!
  Vraag het maar aan dinootje….papaatje heeft hem al lang verstoten..dinootje is net een wees met 14 kinderen en x-aantal baby mama’s! En geen enkel ander arme unasur of caricom land kan Suriname redden ,zij hebben zelf hulp nodig om de dictators te helpen verdrijven.Zie maar Maduro..het hele land is in rep en roer om maduro weg te krijgen en de dictator van Suriname bidet niet eens steun aan Maduro!En ze zeggen dat zij mekaar gaan steunen door dik wn dun….
  Hahahaaaaaa’….maniak bouta probeert het volk van Suriname op te hitsen tegen de landen die Suriname graag bevrijdt zouden willen zien van hem!
  Hai Baja bouta behalve het paarse volk is er niemand die jou serieus neemt okay,Je bent gewoon een GEVAARLIJKE GEK!!!


  Maak melding

 70. @robg,

  In antwoord op jou reactie, hieronder een reactie van een geboren en getogen, ‘woont en werkt’ Surinaamse journalist!

  “Inderdaad. De verkiezingscampagnes, zijn ‘full speed en zonder rem losgebroken’. Verrast? Men heeft echt geen tijd meer te verliezen om toe te werken, naar de vervanging vaneen regering Bouterse, die compleet heeft gefaald.
  Abrahams geeft Parmessar nu bezuiningingsopdrachten? Wat een mop! Hoe veel erger en meer, kan men ‘de goeder trouw’ van dit volk toch nog vernietigend aantasten?

  Inderdaad, in een wereld van Abrikadabries, is van alles mogelijk.
  “Front maakt geen kans…?”. Er komt echt geenFrontig contest.
  Er komt een contest met een giga-combinatie.
  Met een andere naam en een verkiezingsuitslag, zoalsop 25 November 1987 of 25 Mei 2000. ‘Teki yu ai luku!’.”
  Bron: De west.

  Heerlijk hoor de commentaren van uit de suri-bodem.
  Toppie!!!

  Het was mij weer een waar genoegen vandaag.
  Fijne dag verder!


  Maak melding

 71. Deze moordenaar had eigenlijk geen amnestie hoeven te hebben, want is nu al rijp om in een phychiatrische inrichting opgenomen te worden, want wat deze psychopaat de laatste tijd heeft uitgekraamd kun je vergelijken met iemand die helemaal de weg kwijt is, en verward is, het zal zeker ook te maken hebben met zijn zoontje lief, en zijn Eigen imago die tanende is, en probeert ten koste van alles zijn positie te behouden, maar helaas voor hem komt ook voor deze moordenaar het einde in zicht.


  Maak melding

 72. Abrahams en Doekhie hebben Somohardjo verrot gescholden daar in Nickerie. De NDP scheld haar eigen coalitie partners uit, niet zo slim. Somo wordt gewoon beledigd en opzij gezet.

  Als Somohardjo zijn steun terugtrekt valt het kabinet als een baksteen, met 24 zetels in DNA kan je niet regeren.
  De vraag is of Somo wel de ballen heeft.


  Maak melding

 73. Pres in de war !

  Niemand hoeft op het matje voor UITSTELLEN verkiezingen!

  Hoe kan een ambassadeur verkiezingen uitstellen, hij bepaalt dat niet !

  Wat vaststaat in deze tori is dat DINO (zoon van de Pres)
  ALLE Verkiezingen wilde AFSCHAFFEN in Surinam ! HEZBOLLAHStan of Surinamestan kent GEEN democratie en GEEN verkiezingen ! Alleen onderdrukking en slavernij !

  In Surinamestan is het woord verkiezingen onbekend !

  Dus roep de vrijpostigen op het matje Desi ! Maak mist, in de hoop dat het volk jouw drugsstraf en jouw 8-decemberMEGAstraf even vergeet !

  PS DINO zegt dat je nog steeds niet op bezoek bent gekomen. Hij snapt de reden niet.


  Maak melding

 74. Fileren, Somo’s ballen zijn gespietst aan een paarse satéstok. Met andere woorden, mocht Somo binnen nu en een jaar de coalitie willen verlaten dan staat dat gelijk aan zelfmoord. Somo weet waar Bouterse toe in staat is.

  Na de mislukte tegencoup van 11 maart 1982 door Surendre Rambocus werd hij met onder andere Kries Mahadewsing gearresteerd, beschuldigd van betrokkenheid en vastgehouden op Fort Zeelandia. Hij werd vrijgelaten en vluchte naar Nederland.

  Op 21 maart 1984 werd in Schiedam zijn wonende broer Humphrey Somohardjo in de deuropening van zijn huis beschoten. Deze broer, waar Paul Somohardjo vaak verbleef, raakte ernstig gewond maar overleefde de moordaanslag waarvan wordt aangenomen dat die eigenlijk bedoeld was voor Paul Somohardjo.

  Vul zelf maar in wie de opdrachtgever is.


  Maak melding

 75. Fileren, Somo’s ballen zijn gespietst aan een paarse satéstok. Met andere woorden, mocht Somo binnen nu en een jaar de coalitie willen verlaten dan staat dat gelijk aan zelfmoord. Somo weet waar Bouterse toe in staat is.

  Na de mislukte tegencoup van 11 maart 1982 door Surendre Rambocus werd hij met onder andere Kries Mahadewsing gearresteerd, beschuldigd van betrokkenheid en vastgehouden op Fort Zeelandia. Hij werd vrijgelaten en vluchte naar Nederland.

  Op 21 maart 1984 werd in Schiedam zijn wonende broer Humphrey Somohardjo in de deuropening van zijn huis beschoten. Deze broer, waar Paul Somohardjo vaak verbleef, raakte ernstig gewond maar overleefde de moordaanslag waarvan wordt aangenomen dat die eigenlijk bedoeld was voor Paul Somohardjo.

  Vul zelf maar in wie de opdrachtgever is


  Maak melding

 76. De amerikanen zijn de wolf voor…
  de wolf dacht slim te zijn en en vies spelletje te (gaan) spelen in aanloop naar de verkiezing.
  de inlichtingen dienst van USA slapen niet …


  Maak melding

 77. Uitstekend verwoord

  En ze komen ermee weg, tot nu toe! De cowboyverhalen van de coupplegers en hun sympathisanten zijn in de loop der jaren steeds mooier geworden. En werkelijk 34 jaar verder geloven velen dat de coup het begin was van de/een revolutie. En ik moet het ze nageven, hun propagandamolen is misschien wel een van de beste ter wereld. Als ik niet beter zou weten zou ik het ook bijna gaan geloven.

  Maar het is niets anders dan een grote vette leugen. De coup was niet nodig! De coup is niet gepleegd om het volk ‘te bevrijden’. En de coup was niet het begin van een revolutie. De coup is misbruikt en het volk misleid.
  Een paar militairen kwamen terug uit Nederland en hadden een Europese kijk op zaken gekregen. Ze vonden dat het leger een bond moest hebben om de militairen te vertegenwoordigen in zaken als verbeteren van de salarissen en een aantal andere zaken.

  De regering zat in een benarde positie doordat het land voor en na de onafhankelijkheid was leeggelopen. Anders gezegd, velen hadden verkozen om naar, vooral, Nederland te vertrekken omdat ze vreesden voor de gevolgen van de onafhankelijkheid. Vooral ‘kader’ trok weg. Juist kader wat een land in ontwikkeling nodig heeft was weggetrokken. De regering Arron/Lachmon stond voor een bijna onmogelijke taak. Een land in ontwikkeling opbouwen zonder kader. En er was onrust, want zij die (nog) niet konden vertrekken moesten in het land zelf zien te dealen met hun angsten over de eventuele gevolgen van de onafhankelijkheid. De regering schreef verkiezingen uit . Een ieder kreeg de kans zich politiek in te gaan zetten voor land en volk. Met het uitschrijven van verkiezingen heeft Arron aangegeven dat hij het volk wilde laten spreken. Hij gaf het mandaat terug aan het volk!

  In die toestand klopt het eerder genoemde groepje militairen aan bij de regeringsleider met hun eisenlijstje. Geen begrip hebbende voor de genoemde situatie waar de regering zich in bevond maar slechts oog voor hun eigen (ik houd mij in om niet te zeggen ‘zelfzuchtige’) doelen en zeker niet die van het volk , is er een hoop ophef gemaakt en werden partijen tegen elkaar uitgespeeld door deze jongens. Begrijp me goed, ik ontzeg hen niet dat ze voor hun rechten mochten opkomen, maar de timing was verkeerd en de eisen die ze stelden betroffen absoluut niet het welzijn van land en volk.

  Uiteindelijk, toen duidelijk was dat Arron prioriteit gaf aan het stabiliseren van de situatie in het land door het volk via de verkiezingen te laten spreken en niet aan hùn eisen, zagen de militairen zich ‘genoodzaakt’ om dan maar de macht van het land over te nemen.
  En eenmaal de macht in handen bedachten en beseften de militairen dat ze niet alleen hun militaire bond nu konden installeren, maar dat ze ook een land moesten gaan regeren.

  Al gauw begrepen ze dat wat ze gedaan hadden maar heel snel een goed (cowboy)verhaal moest gaan worden anders zou men hen als ordinaire coupplegers kunnen veroordelen. Want een coup is het ongrondwettelijk omverwerpen van het democratisch (dus door het volk) gekozen gezag. Temeer omdat de heren geweldpleging niet hadden geschuwd was hun daad een zware criminele handeling. Zij die zich Surinamer noemde zou niet zo hebben mogen handelen. Dus ze hebben zichzelf tot bevrijders en helden verheven. De coup misbruikt, het volk misleid.

  Al 34 jaar horen wij de cowboyverhalen. Zien we een groepje, nu oude, mannen om een tafel zitten vertellen. Bijna vertederend vertellen ze over die actie van 25 februari 1980. En ik kijk en ik hoop, dat van al die jongeren die het zo graag willen geloven, omdat elke jongere nou eenmaal rebels dan wel revolutionair wil zijn, dat van al die jongeren de ogen gauw open zal gaan. En dat ze hun eigen revolutie van ; ‘van mooie verhalen naar realiteit’, gauw zullen vinden.
  Dan zullen ze net als ik zeggen van de ‘revolutie’ van 25 februari 1980: “Het was een coup misbruikt en een volk misleid”.

  Bron: A.R. Gus


  Maak melding

 78. VHP-jongerenraad: Nog een keertje Bouterse desastreus voor Suriname

  Refererend naar het artikel dat is verschenen een nieuwssite met als kop: “Abdoelgafoer roept jongeren op te stemmen voor Bouterse” wil de VHP-jongerenraad van alsvolgt reageren:

  Het is u allen welbekend dat president Bouterse vόόr de verkiezingen van mei 2010 steeds heeft gepropageerd voor verjonging. President Bouterse wordt in 2015, 70 jaar oud. Derhalve snappen wij als VHP-jongeren helemaal niet hoe de jongerenleider van de NDP, Faisel Abdoelgafoer, jongeren oproept hun stem uit te brengen op president Bouterse.

  De VHP-jongerenraad is absoluut ervan overtuigd dat nog een termijn van de huidige regering, desastreus en niet te over zien zal zijn. Het staat intussen onomstotelijk vast dat het jeugdbeleid van deze regering totaal niet deugt. En het behoeft ook geen betoog dat het gevoerde beleid op economisch vlak vernietigend is voor land en volk.

  Als jongerenraad willen we toch even stilstaan t.a.v. het jeugdbeleid. Een korte analyse:

  1. Instelling ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Door de instelling van dit ministerie had de Surinaamse Jeugd verwacht dat er een duidelijke formulering zou komen van het jeugdbeleid. Tot op heden heeft de jongerenraad heel weinig gemerkt van een goed beleid, als we tenminste van beleid mogen spreken. Het gevoerde beleid heeft weinig vruchten afgeworpen voor de jeugd.

  2. Deze regering heeft inschrijfgeld voor scholen afgeschaft. Goed initiatief. Nobel doel. Wanneer wordt de compensatie gestort in de schoolkas? De scholen moeten nu op bedeltoer waardoor het onderwijsproces in gevaar komt. Als er afspraken worden gemaakt dient de regering c.q. de president, die na te komen, waardoor zaken op de scholen ordelijk kunnen verlopen.

  3. Kinderbijslag is verhoogd. Wij van de VHP-jongerenraad vinden dit een heel goede zaak. Beter zou het zijn geweest wanneer onze munt niet was gedevalueerd. De dienstverlening moet vergemakkelijkt worden om in aanmerking te komen voor deze gelden. Desalniettemin hopen wij dat de regering de kinderbijslag verder optrekt naar een hoger niveau, want met de devaluatie van de SRD zijn de prijzen van goederen enorm gestegen. Verder willen wij deze regering en alle komende regeringen op het hart drukken om deze gelden op tijd ter beschikking te stellen.

  4. Naschoolse opvang. De jongerenraad van de VHP wil nadrukkelijk aangeven dat het niet deze regering is die begonnen is met dit project. De Frontregering was reeds in 2008 gestart met het leveren van broodjes op alle scholen voor leerlingen die dit nodig hadden. Het is deze regering die gestart is in de huidige vorm. Een heel goed project als je het op papier ziet, maar in de praktijk blijkt dat het gaat om geld maken. President Bouterse heeft zelf gezegd dat dit project een “Njan patoe” is. Zelfs DNA-leden zijn betrokken bij het maken van een “njan.” Dit project is helemaal mislukt. Ouders zien de Naschoolse opvang als een “kinderdagverblijf”. Regering als je het niet kan maak plaats, zoals Misiekaba dat heeft gezegd op een podium in 2010, “IF I NO MANG, KOMOPO DJA, HAR A DANG.” Helaas merken we dat dit DNA- lid geen kritiek levert of mag leveren.

  5. Speciale pot voor jonge ondernemers. Hiervan is er nooit melding van gemaakt. De vraag rijst of deze bestemd is voor de Surinaamse jeugd of voor een geselecteerde groep.

  6. Basiszorgverzekering. De bedoeling was dat men zonder betaling geholpen zou worden bij de EHBO en andere specialisten, maar de uitkomst hiervan is nul komma nul. Men moet keihard betalen voor de gezondheidsdiensten.

  In het voornoemd artikel heeft de heer Aboelgafoer maar een en dezelfde verdienste kunnen noemen van de regering voor de jeugd namelijk: het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Gebakken lucht verkopen is een van de sterkste kanten van deze regering. Jammer dat jongeren ook op dit niveau fungeren.

  De VHP-jongerenraad roept de UN MDG Ambassadeur op om zich te richtten op zijn taak. Dan hebben wij het niet alleen over schoolpakketten verdelen, maar over de daadwerkelijke nobele doelstellingen van dit jongerenorgaan. Het zou beter zijn als hij zich sterk zou maken over onze onderwijssector, de positie van de Surinaamse jeugd en over duurzame ontwikkeling. Wij begrijpen dat hij de voornoemde zaken niet kan aanhalen aangezien geen van deze nobele doelen op de agenda is van deze regering.

  De VHP-jongerenraad roept alle jongeren op, het verschil te maken in mei 2015. U heeft een belangrijke rol te vervullen. De mensen die op 25 mei 2015 voor het eerst hun stem zullen uitbrengen, bepalen welke partij regeermacht verkrijgt. Wij van de VHP-jongerenraad verzekeren u dat de jongeren niet in een vergeten hoek zullen belanden zoals nu het geval is.

  De jongerenraad zal samen met de ouderen ervoor zorgen dat de positie van de Surinaamse jeugd sterk verbeterd zal worden en dat de ontwikkeling duurzaam zal geschieden. De slogan: “De jeugd is de toekomst van morgen”, hieraan zijn wij verplicht invulling te geven.

  Zelf sterk, samen sterker,

  Bron: VHP-jongerenraad


  Maak melding

 79. Deze moordenaar had eigenlijk geen amnestie hoeven te hebben, want hij is rijp voor een psychiatrische inriching, want deze psychopaat is helemaal de weg kwijt en verward wat blijkt uit al zijn uitspraken de laatste tijd, het zal wel te maken hebben met zoontje lief in Amerika, en het tanende imago van deze moordenaar die steeds meer ongeloofwaardiger over komt met zijn zogenaamde revolutie, wat een padvinder.


  Maak melding

 80. Waarom maken jullie onze president belachelijk. Jullie redimusus dansen graag naar de pijpen van Amerika. Intussen worden jullie met huid en haar opgegeten door de yanks.

  * val van Lehman Brothers heeft de crises veroorzaakt
  * vlucht van Snowden
  * afluisterschandalen NSA
  * gefaald in Irak
  * gefaald in Afganistan

  Wij Surinamers zijn baas in ons eigen huis. Als die ambassadeur geen goede tekst en uitleg kan geven aan excellentie Bouterse dan moet hij het land maar verlaten.

  Sranang voorwaarts.


  Maak melding

 81. Deze moordenaar wil het volk vertellen of hij niet zou weten wat er allemaal achter de schermen gebeurd, en inderdaad heeft hij al reeds eerder bewezen niet te weten wat er achter de schermen gebeurd, omdat zijn veiligheidsdienst slaapt, en daardoor zoontje lief is opgepakt en nu voor jaren vast gaat zitten, en hem nooit meer terug zal zien, en deze moordenaar heeft altijd gedacht gevrijwaard te zijn, en hem niets zou kunnen gebeuren, maar is nu zelf ook aan de beurt gekomen, en einde tijdperk bouterse is straks een feit. een grote opluchting voor Suriname, weer een dictator minder in deze wereld.


  Maak melding

 82. Als je naar al die redimusu en front kijkt kun je alleen maar je hoofd schudden en zeggen oeng tja sarie.ze roepen van alles ,het lijkt wel alsof ze dag en nacht zitten te bedenken met wat voor scenario ze de volgende dag gaan komen.Oeng kang mik soort lee oeng wanie,bouterse is en blijft tot 2015 de onbetwiste sterke man van dit suriname,als olland ,front en die redimusus het leuk vinden of niet . mijn advies aan bouta zet die yank eruit en negeren die redimusus. zij zijn niet waard om in debat tegaan ,als hij jou niet erkent als president.terwijl het volk jou heeft gekozen negeer die lelekoe. Laat die fronters hun leugens vertellen en jij doet je dingen,ding mag e tak joe torie en joe e bouw,het volk heeft alles onder contolle ,daar moeten wij verantwoording af leggen.
  Strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang


  Maak melding

 83. Suriname zit in de achtertuin van Amerika. En die zal niet tolereren dat er gerotzooid wordt in haar nabijheid. AMERIKA WIL RUST IN HAAR ACHTERTUIN EN TERECHT!!!!!! Alle filosofische bespiegelingen en anti-imperialistisch gewauwel van de paarse meute en sabimangs over soevereiniteit ten spijt.

  Afwachten hoe Amerika dat straks baby-dino en iets later papa-desi in hun bovenkamer zal inrammen.


  Maak melding

 84. Sari tori :

  President schrijft zichzelf een boze brief !

  De president heeft zichzelf (zijnde de ambassadeur van Surinamistan in Paramaribo)een felle brief geschreven.

  Pres heeft gehoord dat DINO en zijn Hezbollahterreurgroep de verkiezingen in Surinamistan willen AFSCHAFFEN !

  Als ambassadeur van Surinamistan is de pres nu boos op zichzelf.

  Naar het zich laat aanzien zal de president zichzelf tot persona non grata verklaren en zichzelf uitzetten !


  Maak melding

 85. “Die brutale ambassadeur die dat gezegd heeft, krijgt morgen een brief en als hij geen behoorlijk weerwoord heeft, dan is het take your bundle and go.”

  Doet me denken aan het kinderboek van Eric Carle: Het vervelende lieveheersbeestje.
  Dat beestje was de hele dag bezig geweest om steeds grotere dieren uit te dagen om te vechten.
  Uiteindelijk kwam hij de walvis tegen aan wie hij met een “grote” bek vroeg: Wil je vechten?
  De klap die de walvis hem gaf, bracht hem terug naar de plek waar hij vandaan gekomen was, een blad vol met bladluizen, die hij eerst niet wilde delen met een ander lieveheersbeestje.
  Ik zou graag dit verhaal willen herschrijven met de titel: De vervelende beerputworm.


  Maak melding

 86. Ik denk dat hij op de dag van de verkiezingen ,gratis word opgehaald door airforce 1.Enkeltje new york !!!!
  En hij voelt het ook aankomen denk ik,vandaar deze paniek aanvallen van hem.Mischien word hij dit jaar nog opgehaald als hij die brief stuurt.Sturen van die brief kan het allemaal versnellen.
  Tide tammarra we stre go moro fara.

  TIME WILL TELL


  Maak melding

 87. Belachelijk hoe de Surineds Amerika op wkn promoten. Ze
  zien de Verenigde Staten als hun verlosser.

  De yanks ontpopt zich als een dictatuur. De vrijheid in de wereld gaat zover als de yanks het wil. Dat is geen echte vrijheid, maar een zoethoudertje. Zodra iemand dingen weet en onthult die de yanks in een minder fraai daglicht stellen, is het ineens gedaan met de vrijheid van die persoon. Dan slaat de yank wilt om zich heen en doet het land er alles aan om de “verrader” te straffen.

  De yank doet wat men al sinds de oudheid deed : de boodschapper straffen. Niet de inhoud van de boodschap is belangrijk, maar het feit dat de boodschap door iemand bekend gemaakt wordt. Over de inhoud doet het land er het zwijgen toe, maar degene die het lef heeft de boodschap te openbaren is nog niet jarig !

  Lijkt mij prima stof om over na te denken. En deze oproep geld in het bijzonder voor de anti Bouterse fans die dag in dag uit onze president op de korrel hebben.

  Over de coupe kan ik het volgende zeggen: Betreur de doden MAAR eea is georkestreerd vanuit een kleine achterkamer in Nederland door een zekere Hans Valk.

  Adviseer de hypocriete waterkant kampeerders eerst hun handen in eigen boezem te steken i.p.v. met het vingertje naar Bouterse te wijzen. Rest my case.


  Maak melding

 88. Paarse paupers die zo over de VS en yanks te kletsen hebben, haal jullie dino uit het gevang en praat maar goed tegen big brother dat hij niets gedaan heeft.
  Dat hol gelul van dit paarse gespuis vindt alleen gehoor in hun eigen kring. Grote bek in eigen huis tegen je volk die je voortdurend besteelt. Lafheid ten top.
  Veeg je eigen stoep, voordat je je vinger wijst naar een ander.


  Maak melding

 89. Lucky Luke, de man die sneller schiet dan zijn schaduw.

  Baas Bouta, de man de sneller liegt dan hij uitscheldt:

  1. De acht december slachtoffers zijn op de vlucht doodgeschoten, vervolgens worden de mensen die dat niet geloven uitgescholden voor landverraders en neokoloniale gatlikkers.
  2. Ik zal nooit, never, nunca, jamais samenwerken met Somo en Brunsie, vervolgens omhelst hij die twee op het onafhankelijkheidsplein en vervolgens worden ze uitgemaakt voor visieloze schobbejakken, die wat hem betreft bij de volgende verkiezingen mogen samenwerken met het Front.
  3. Obama heeft totaal geen moeite ermee mij te ontvangen, ik ging geen handjes schudden met Obama want ik had belangrijkere zaken af te handelen, o.a. karaoke liedjes gaan zingen voor de Surinaamse gemeenschap in de V.S.
  4. Dino is geen hoofd van de CTU, hij is een volwassen man met 14 kinderen, ik weet niet waar hij mee bezig is. De k@ Amerikanen zijn samen met Surinamers, die het slechtste voorhebben met Suriname, bezig met een scenario, daarom hebben die m@ p#$%’s Dino in de val gelokt .
  5. Wij zijn nog niet aangevangen met onze verkiezingscampagne. Twee dagen later: wij zijn al helemaal voorbereid op de komende verkiezingen, als ze morgen verkiezingen willen ‘wi o fong den’ enz. enz. , omdat de presidentskandidaat, die de Amerikanen op het oog hebben, niet klaar is met zijn voorbereidingen willen de Amerikanen de verkiezingen in Suriname op de lange baan schuiven. Deze vrijpostige Amerikanen zullen we het land uitsmijten als ze geen steekhoudende argumenten kunnen aanvoeren om zichzelf vrij te pleiten.


  Maak melding

 90. @ Parbo

  Niet de Yank plundert de staatskas !
  Niet de Yank geeft meer uit dan er binnenkomt bij de staat !
  Niet de Yank wilde Surinam verkopen aan Hezbollah !
  Niet de Yank saboteertde aanname van een anti-corruptiewet en een integriteitswet !
  Niet de Yank maakt een minister die een totaal jaarbudget van een ministerie doet smelten tot staatsadviseur !
  Niet de Yank schendt de Surinaamse Grondwet met een NEP-Ongrondwettige-amnestiewet !
  Niet de Yank benoemt en crimineel tot hoofd van een Gewapende macht, de ongrondwettige CTU !
  Niet de Yank opent ambassades die eigenlijk niet bestaan, dus fake zijn !

  Dus Parbo/sribi/srafu, sribi go moro fara !


  Maak melding

 91. Bouterse toch, jou vriend Abraham laat je gemeenschapsgelden ten gunste van jou verduisteren, reden waarom hij een nog mooiere positie krijgt omdat hij u gehoorzaamd.

  En wie geeft u een brief dat u moet vertrekken?

  Jou uitlatingen toont nogmaals aan wie jij bent, een dictator die geen weerwoord kan dulden.

  Surinamers, ik roep u op om te protesteren. Ga de straat op met uw allen en eis een justitieel onderzoek. Buitenlandse hulp staat klaar als dat nodig mocht zijn omdat uw rechten worden geschonden.

  Wat stelt de Surinaamse PG en Juspol nog voor?
  Jullie zijn de waakhonden van het Surinaams democratisch recht. Mijn hond valt meteen aan als er een vreemde komt omdat hij mijn gezin beschermd. U dient het land en volk te beschermen, maar hoe moet ik u wakker maken voor u tot actie overgaat?

  Ha ha ha, Bouterse heeft alle gezaghebbende gecastreerd!

  Lang leve deze bananen republiek Suriname met de bananen van de Belgen!


  Maak melding

 92. Henk Molenaar voor pres!
  Wie kan daar nou tegen zijn? Zeker een paarse kakkerlak??!
  Als een schobbejak als bouta pres kan worden, dan lijkt het mij geen moeilijke keuze.


  Maak melding

 93. O ja….. ik zie dat op Waterkant.nl niemand een reactie kan geven over de herdenking Staatsgreep. Plaats je een reactie dan wordt dat gewoon niet geplaatst omdat Bouterse nergens op wil worden aangesproken!


  Maak melding

 94. Parbo: Hitler legde schitterende autowegen aan, jammer van die 40 miljoen doden…

  Jou Bouterse leidt het land voor de 2de keer naar de financiele en morele afgrond.

  En jij staat te klappen langs de kant…

  Ga je ogen uit je kop schamen.


  Maak melding

 95. vrijpostige ambassadeur krijgt brief (wat staat er in die brief? mogen wij dit dan ook weten). zouden de andere ambassdeurs die nu in suriname zijn weten dat hij raaskalt of zouden zij hem serieus nemen?


  Maak melding

 96. Bouterse moet in Den Haag verschijnen voor het Internat. Gerechtshof en moet daarvoor gewoon worden opgepakt om zich te verantwoorden voor de moordpartij in december 1982, de moorden te Moiwana en andere moorden op een aantal inheemsen (Indiaanse) in Suriname.


  Maak melding

 97. Bouterse zwaar in paniek en gaat – zoals ik gisteren nog voorspelde – weer tekeer tegen het koloniale Nederland en neemt voor de zekerheid de USA ook maar mee.

  Kan iemand van de Paarse Paupers aangeven wanneer welke ambassadeur dan ook heeft gezegd te proberen de verkiezingen in Suriname uit te stellen.

  Nee, natuurlijk niet,


  Maak melding

 98. @ Alobide, raar he?? Dat had ik nou ook, ik plaatste 2 foto’s die iedereen gewoon over de hele wereld op internet terug kon vinden van de 2 clowns die suriname voor schut zetten. 1 van baas b met hoofdtooi in indianen outfit , hij dacht vast al dat het carnaval was en die andere van lonnie b met een auto waar op stond de king of Marowijne. Beide zo verdomd lachwekkend, en dat moet geloofwaardig over komen? Als zijnde DE president en die andere clown idem dito. Maar helaas waterkant past censuur toe!!!!,


  Maak melding

 99. Wanneer gaat het echt beginnen?
  Ik bedoel die langverwachte verkiezingscampange van NDP.
  Raaf Abrahams is al enige maanden bezig geweest om een mensenmisleidende NDP campagne draaiboek klaar te bekokstoven.
  Deze pikkedief is zeer gewiekst. Hij heeft van zijn baas opdracht gekregen om ervoor te zorgen dat het Presidentschap gecontinueerd word na 2015.
  ………Koste wat het kost…………..
  In het geheim werden alle lades opengetrokken, zelfs onze Grondwet en Kieswetten moeten eraan gaan geloven.
  Bouterse is al zeker van zijn zaak.
  Zijn aandeel is het stichten van chaos en verwarring middels zijn populstische uitspraken.
  Bouterse wil ervoor zorgen dat de Amerikanen op geen enkele manier inzage krijgen in het totale verloop van de aanstaande verkezingen. Dat zou storend zijn bij het ten uitvoer brengen van wat de Raaf allemaal heeft bekokstooft om verkiezingswinst binnen te halen.
  Bouterse wil President van Suriname blijven, al zegt straks een meerderheid van kiezers nee.
  Achter de NDP schermen, aan de verholen snuiftafels en ook in de vochtige holen in kruipruimtes van deze politieke mafia gebeurt er ook heel veel.
  Dus er staat ons wat te wachten.


  Maak melding

 100. Bouterse moet niet kletsen. Wanneer de CIA hem echt weg wil, is er geen enkele macht in Suriname die hem kan beschermen. Blijkbaar vertrouwt hij wel erg veel op die Ingie- en Marrongeesten die zijn opgeroepen.


  Maak melding

 101. Er staat Suriname héél wat te wachten, let op mijn woorden. Bij geen positief verloop van de verkiezingen, zal er fraude gepleegd worden. Loopt het dan alsnog negatief af omdat dit ontdekt wordt dan zal een herhaling van 25 feb. 1980 gaan plaats vinden. Laten we hopen dat dit ons mooie suriname bespaard zal blijven en ze voortijdig deze rotte appel zullen elimineren!..


  Maak melding

 102. beste surinaamers bouterse weet en voelt dat amerika dichter bij komt ze hebben zijn zoon dino al en hij maar denken dat hij hier mee weg komt dus niet brunswijk komt ook weer er op terug van deze mooier samen werking somo ook gaat het eerst alleen proberen we zien het allemaal wel maar bouterse weet zelf dat het niet gaat lukken op de normaaler manier


  Maak melding

 103. =Wel, er zal zeker gefraudeerd worden tijdens de verkiezingen en dat is de reden waarom Bouterse zich zo uitlaat richting Amerika en Nederland.

  =Bouterse en Brunswijk weten dat als zij niet winnen zij de gevangenis in zullen gaan. Daarom mogen buitenstanders NIET controleren.
  ==Hoe zit het met de controle van de Caricom dan???????

  Lees maar een stukje tekst wat Suriname te wachten staat:::::

  ==Wat fout is gegaan in Suriname, is dat er te veel functies op de ministeries gepolitiseerd zijn. Van hoog tot laag worden functies bezet door loyalisten, die vaak niet over de vereiste competenties beschikken. Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, die uiteindelijk kan leiden tot een “failed state”.
  -Voorbeelden van “ failed states” of patronage staten, zijn Griekenland en Venezuela. Naar mijn mening loopt Suriname een reëel risico ook een “failed state” te worden.

  =SURINAME, EEN TWEEDE TERMIJN MET DEZE SCHURKEN IS VRAGEN OM GROTE PROBLEMEN.

  Ik hoop dat de jongeren al die leugens van Bouterse goed gaan natrekken.

  STRAKS GEEN OLIE, SUIKER, RIJST EN TOILETPAPIER TE VERKRIJGEN!!!!


  Maak melding

 104. laat bouterse deze amerikaan maar het land uit stuuren dan gaan ze komen want ze hebben hem al een tijd op het oog ze weten hoe het allemaal zit met desi delano bouterse dino zal al heel veel hebben vertelt


  Maak melding

 105. Parbo,

  Aan alles wat er in ons land niet goed gaat, zijn Nederland of de VS schuldig.
  Het is weer hetzelfde oude liedje.
  Ben je nu echt zo bekrompen ?
  Wat wij Surinamers eens moeten leren, is de hand in eigen boezem te steken in plaats van met de vinger ALTIJD naar anderen te wijzen.
  Er gaat in ons land veel verkeerd zonder dat het buitenland daar ook maar een seconde aan te pas komt.
  Dat wil jij niet inzien.
  Het is jouw goed recht om Bouta te verheerlijken.
  We leven gelukkig in een vrij land,maar het past niet om iedere keer naar andere landen te wijzen en het houdt niet op bij Nederland of de VS.
  Er zijn op dit forum al zoveel landen voorbijgekomen, die schuldig zijn gemaakt aan dingen, die niet goed gingen in ons land.
  Je kunt na 38 jaar onafhankelijkheid niet blijven zeggen: me no sabi.


  Maak melding

 106. Ik hou het kort:

  het is allemaal G….E…..L…..-……L…. van de president.

  Ik tenminste geloof deze verhalen niet, en als dat waar is dan had hij al lang de ambassadeur ontboden en het land uitgezet.

  Praatjes vullen geen gaten…………..Ik ben moe van al de leugens van mensen die alleen op macht uit zijn en denken dat zij alleen geroepen zijn om baas te zijn over anderen.

  Macht is betrekkelijk en als je 100 jaar geleefd hebt, dan heb je lang geleefd.

  Beste machthebbers, de uren,de dagen en de jaren tikken sneller voorbij dan dat jullie denken….. Succes allemaal………………… en we zullen zien in 2015.


  Maak melding

 107. Santhokie krijgt steeds meer gelijk,…ze zijn druk bezig te rotzooien,…en Amerika en Nederland mogen niet mee kijken.
  En die domme Surinamers trappen er gewoon in,..


  Maak melding

 108. Dit is puur paniek voetbal van de moordenaar. Hij wil de verkiezingen niet laten doorgaan en begint nu al de schuld te schuiven in de schoenen van Nederland en de VS.
  Volgens mij heeft de moordenaar al een brief van het rechtbank in New York dat hij verdachte is in de zaak van zijn zoon.
  De grootste moordenaar ooit in de recente geschiedenis van ons land is in paniek en probeert via leugens steun te zoeken bij zijn domme achterban.
  Het zal niet helpen want de VS komt hem halen samen met zij persoonlijke bankier Djilip Sardjoe.

  De seals, die DDB de moordenaar zullen oppakken zijn al lang in Suriname.Ze weten waar DDB slaapt en houden hem scherp in de gaten, hij kan alleen vluchten naar Cuba.
  En zelfs Cuba zal niet veilig zijn voor DDB, want Cuba praat nu met de VS om een normale relatie te bewerkstelligen.
  DDB is een zwaar gefrusteerde man, want 3/4 van Suriname vindt of ziet hem niet als een waardige president. Dat gezag heeft hij niet, hij ziet niet presidentieel uit en mist vooral het morele gezag en heeft veel bloed aan zijn handen.
  Ik hoop van harte dat de VS deze moordenaar oppakken en hem voor goed laten verdwijnen.
  Leve Suriname zonder DDB.


  Maak melding

 109. Dinsdag 25 februari 2014 om 14:42 uur, Beste Knippa,

  De regering voor de coup, een aantal van deze regering afgetreden regeringsleden en niet te vergeten ook de oppositie roert met zijn / haar vingers in het corrupte potje.

  En dan is er een voordeel aan de coup, NL en haar kornuiten zijn hun greep op Suriname kwijt.

  Laat het zo blijven ook !

  Stelletje boeven.

  Kortom, Ze zijn allemaal corrupt.

  Moge de jongeren een beter en vooral onafhankelijk Suriname doen ontwikkelen.


  Maak melding

 110. Er zijn internationale regels…daarom is het gewenst dat een ieder zo niet ieder land zich aan deze regels houdt…Dus als Baas.B. volgens de regels handelt dan is er geen vuiltje aan de lucht.


  Maak melding

 111. De brutale ambassadeur krijgt een brief en de criminele zoon van de brutale regeringsleider krijgt 40 jaar in de cel. Nu de criminele en brutale regeringsleider nog.
  God behoede Suriname.


  Maak melding

 112. Iedereen met Gezondverstand weet dat wat Parbo zei de waarheid is, Amerika probeert Suriname en de Zuid-Amerikaanse coalitie te ondermijnen. Amerika werpt zicht als grote democraat in de wereld maar het zijn de Amerikanen die democratische regering ondermijnen die niet naar de pijpen van Amerika dans. Bouterse heeft gelijk we hebben geen Amerika of Nederland nodig tijdens de verkiezing, de coalitie van Zuid-Amerikaanse landen die de boel in de gaten kunnen houden is ruim voldoende. We hebben allemaal kunnen zien in de 2012 Amerikaanse verkiezing hoe men probeerde te verkomen dat gekleurde mensen in Amerika zouden gaan stemmen. De Amerikaanse staten zogenaamde republikeinse staten maakte het moeilijk voor mensen om te gaan stemmen. Ik zou zeggen laat Amerika eerst hun eigen huis in orde maken voordat ze de wereld willen vertellen hoe democratie eruit moet zien. Er wordt op WK door de VHP propagandeurs gemeld dat volgens de peilingen de VHP 85% procent van alle stemmen wint, dat wilt zeggen dat de creolen chinezen en Javanen massaal op de vhp gaan stemmen. Iedereen met Gezondverstand weet dat de Creolen, Javanen en chinezen niet op de Vhp gaan stemmen misschien enkelingen. Wat misschien wel zal kloppen is dat de VHP 85% van de hindoestaanse stemmen krijgt maar dat zal niet genoeg zijn om de verkiezing te winnen of te kunnen regeren. Wat wij ons moeten afvragen wat wil de VHP gaan doen de enige wat wij horen is hoe slecht de NDP en Bouterse zijn voor Suriname maar wat de VHP anders willen gaan doen horen wij helaas niet en waarschijnlijk zullen we dat ook niet horen. De VHP slogan moet zijn stem voor de VHP wij hebben geen programma maar de VHP roof zich rijk aan surinaamse grondstoffen.


  Maak melding

 113. In Suriname moet men niet gek kijken dat wat in Venezuela gebeurt, dat het ook in Suriname gaat plaats vinden.

  DDB en Maduro zitten op één en dezelfde koers/lijn.

  DDB wacht af tot dat er ook chaos in Suriname ontstaat, om ook oppositieleiders op te pakken en zo zijn positie te verstevigen en per decreet te regeren.

  zie maar zijn uitlating over brief aan de ambassade(s.

  DDB is een kat die in het nauw zit en denk, maar terug aan zijn uitspraken, nada, nunca nooit, never.

  Wat Venezuela te wachten staat, zal Suriname ook te wachten staat. Suriname kan zich opmaken dat de Seals in actie gaan komen. Het is een kwestie van tijd en het moment. Als de ambassade van de USA in Suriname dicht gaat ie er nog steeds de Franse en Braziliaanse, per saldo zullen de Amerikanen toch goed geinformeerd blijven als ze nu nog niet genoeg weten.

  Let op: Suriname was een kolonie van Nederland en Nederland kent het grondgebied heel goed en Nederland is ook een bondgenoot van de USA. Bovendien beschikken de USA over de beste equipment.

  Suriname mag zijn borst nat maken. ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik herhaal. Maduro en DDB zijn twee handen op een buik en zie wat er in Venezuela gebeurt en volk sluit uw ogen niet. DDB is bezig met zijn eigen belang en zal Suriname daar weer in slepen, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 114. Wat maakt Bouterse een sterke leider?
  1) Nederlandse ambassadeur wandelt niet meer naar binnen en verteld de Surinaamse president wat er moet gebeuren zoals dat bij venitiaan ging.
  2) Bouterse is de eerste president die niet functionerende ministers van zijn eigenpartij en de coalitie de laan uit stuurde
  3) De economische maatregelingen die hij heeft genomen zijn goed voor het land denk aan de orderen van goudsectoren en andere hulpbronnen.
  4) Voor het eerst na 34 jaar heeft de VHP geen kans gekregen om met boefjes suriname te plunderen.
  5) De ROVERS SAMO en Brunsie zijn onder Bouterse herboren en gedragen zich als voorbeeldige engeltjes.
  6) Meerderheid van de Surinamers in Suriname exclusief de VHP en NPS aanhang zijn tevreden over het beleid Bouterse ze zien vooruitgang en hoop
  7) Bouterse vormt samen met Zuid-Amerikaanse landen en stevige Block om de Zuid-Amerikaanse belangen en economische groeit te bevorderen.
  8) Op waterkant worden de surined verraders boos wanneer ze horen over vooruitgang van Suriname
  9) Bouterse laat zich niet gek maken hij blijft zich zelf wat er ook op hem afkomt.

  10) Bouterse heeft de papieren van de komende Nederlandse ambassadeur niet geaccepteerd daardoor blijft hij zaakgelastigde tot ergernis van Nederland want Nederland erkent Bouterse niet als president van Suriname

  11) Bouterse is de BAAS in Suriname en niemand kan er wat aandoen zelf Nederland, Amerika en de VHP aanhang op waterkant niet. Medusa van waterkant had alle waterkanter beloofd dat Bouterse tijdperk in januari toen februari voorbij zou zijn we wachten nog steeds!


  Maak melding

 115. Dinsdag 25 februari 2014 om 21:54 uur, Beste passant,

  Ik ben het eens als je zegt dat corruptie bestreden moet worden en als Suriname niet nu duidelijk en dus echt begint de bestrijding van corruptie bij de hoge pief pafs en armoede onder de kansarmen te bestrijden, dan mag Suriname zijn borst nat maken, want Suriname is geen heilig grondgebied zoals de naievelingen onder ons beweren.

  Waar ik tegen ben is de invloeden van Nederland dat ver weg moet blijven en als de SEALS zouden invallen, dan voorspel ik het ergste, dus je weet niet waar je het over hebt.

  Er is een harde kern onder de Surinamers die niets willen van buitenlandse troepen inmenging, want mensen die uitspraken zoals jij doen kunnen slachtoffer worden van de harde kern hun reactie, dus hou het redelijk.

  Ja corruptie moet bestreden worden en hard ook. Het moraal is zoek in Suriname, dus tijd voor drastische aanpak en dus hervormen.


  Maak melding

 116. Beste desie en desieballetjes, weten jullie hoe lang khadaffie de teugels strak heeft gehouden en hoe hij vertrokken is? En hoe lang dat ook alweer geleden is?


  Maak melding

 117. Dinsdag 25 februari 2014 om 23:05 uur, Beste Dra,

  Kijk in wat voor ellende Libie nu zit. Alleen maar milities die eigen gebieden claimen. En waar is de EU en VS ?

  Eerst bommen gooien en dan foetsie. (Woooojh hi)


  Maak melding

 118. aah…de clanleider zal koste wat kost in het zadel willen blijven vandaar dat de afgelopen jaren onder veel rookgordijn al veel geld weggesluisd is om het volk zodadelijk te ‘kopen’. Arm Suri volk, u weet niet wat u ziet.
  Het zal alras duidelijk worden hoe rijk de clan is.
  Maar de gladde praters van de clan die de PR regelen zijn het nog niet eens hoe het aangepakt moet worden.
  Nu wordt de buitenlandse kaart gespeeld. De pijlen richten zich op ambassador Mr Jay. Een magere winst zal dit opleveren. Want de populariteit van zijn baas, de jonge Amerikaanse president blijft onder de Surinaamse jeugd groot.


  Maak melding

 119. En dit bedoel ik , surinamers zijn geen teroristen maar als zo iets plaats vind op surinaamse bodem dan zullen de teroristen opstaan en dan is niks en niemand meer veilig , dit doen ze over de hele wereld teroristen maken , en dat komt doordat blanken denken dat ze god zijn over de rest van de wereld maar het gaat stoppen voor eeuwig en altijd , nps en vhp moeten oppassen met hun uitlatingen want het kan uit de hand lopen en aangezien ik famillie in su heb zal ik het niet acsepteren dat hun wat overkomt in dat geval zal er een terrorist ontwaken , dus jullie zijn gewaarschuwd want nu proberen jullie het volk van su in gevaar te brengen maar dat gaat jullie niet lukken .


  Maak melding

 120. Afrikaanse Leeuw stuur dan die harde kern maar naar het Tigri gebied, daar is toch ook buitenlandse inmenging, en ga zelf ook mee, kun je daar lopen brullen met je stoere praatjes


  Maak melding

 121. datna tori pres,laat jou niet klein krijgen door die yaks/cowboys die denken dat de wereld van hun is met hun mentale oorlog voering.
  zij gaan zich aan de regels moeten houden netzoals die noordzee gasten,en zich niet met su zaken te bemoeien.
  boycotten van een verkiezing laat al zien dat die yanks geen respect voor het su samenleving heeft,”wel,nu is het afgelopen met die tjamatjama’s.
  net als andere euro landen zoeken zij ook naar natuulijke bronnen,en als het kan gratis,om hun economie te boosten,”zij zien hun afgang naderen en gaan nu als een briezende leeuw tekeer,”zij zullen,net als hun metgezel(NL)voorgoed in zee wegzakken.

  pres D,D,BOUTERSE,keep it up

  wan bun revo day voor al mijn rechtgearde kondre man en sma’s ,bless


  Maak melding

 122. BRIEF AAN US AMBASSADEUR

  Beste Ambassadeur,

  Zonder toestemming van de Surinaamse regering heeft u de Verkiezingscommissie bezocht. Graag vernemen wij van u met welk doel u dat heeft gedaan. Ongetwijfeld zult u ook begrijpen dat uw actie illegaal was, niet conform de diplomatieke regels. Wat hebt u hierop te zeggen? Indien uw motivatie achterblijft bij onze verwachtingen, dan zal dit gevolgen hebben.

  Hoogachtend,
  Kogeldans


  Maak melding

 123. Dinsdag 25 februari 2014 om 23:49 uur, Beste hans,

  Ik ben realistisch.

  Wat moet ik in dat zogenaamde Tigri gebied ???

  Voorlopig mogen ze het van mij hebben.

  Waar ik het over heb is dat die mensen waar je zo tegen tekeer gaat zijn vaak de mensen waar je een beetje vermoeden van heb of helemaal niet weet wat ze doen of wie ze zijn.

  Als het gaat om buitenlandsinmenging, isnuance voor beiden op z’n plaats.

  Surinamers zijn mensen met Biggi Moffo.

  Als bange lammetjes, slaven lopen ze achter de Hollanders en SEALS, tot ze tegen over bepaalde mensen staan knikken hun zwakke knieen.

  Succes.


  Maak melding

 124. Indien het waar is dat de VS-ambassadeur dingen doet wat hij niet mag, dan heeft de regering natuurlijk het recht om de beste man hierop te wijzen en om een verklaring te vragen. Alle Surinamers zouden de regering dan hierin moeten steunen. Even geen partijpolitiek dan.


  Maak melding

 125. Afrikaanse Poes,
  Als de kop van de slang eraf is, dus als Bouta is ingerekend gaat de zogenaamde harde kern als ratten vluchten alle kanten op.

  Weet je nog wat met Khadaffi was gebeurt tijdens zijn laatste dagen, hij was gek geworden. Zijn volk lachte hem allang uit en nam hem niet serieus die megalomaan.

  Bouta inrekenen is a piece of cake voor de VS veel makkelijker dan Venezuela. Heb je gezien hoe ze Bin Laden hebben opgehaald.
  Surinaamse veiligheidsdiensten hadden niet door dat Dino gepakt zou worden. En Amerikanen gaan niet lichtvaardig om met bedreigingen als Hezbollah of als je die wil helpen.


  Maak melding

 126. Bouta begint steeds meer wereldvreemd te worden met zijn complot theorieën. Alle scenarios hebben maar een doel en dat is zichzelf redden. Hij is een survivor al moet hij als Saddam Hoessein in een riool schuilen.

  Nu is het Vs En Nederland. Als je niks te verbergen hebt is het normaal als buitenlandse mogendheden interesse tonen in verkiezingen. Verkiezingen hebben vaak internationale waarnemers. Dus vanwaar al die bar barie van DDB CC1? Oja CC1!


  Maak melding

 127. Afrikaanse poes
  Je bent een DDB slaaf en gelooft alle leugens die hij je voorschotelt.

  Heb je ka in je hoofd dat ze Tigri mogen hebben. Je laat zien wat voor gek je bent, zogenaamde strijder.

  We bestrijden jullie met pen en woord wat de paarse leugens en misleiding zijn doorzichtig en kinderachtig zoals vele DDB slaven. Tegen de waarheid houdt de paarse bende geen stand.


  Maak melding

 128. @Fileren,

  De VS zal militair niet ingrijpen in Suriname, eenvoudigweg omdat Suriname geen enkele economische, militaire of politieke bedreiging vormt voor haar.


  Maak melding

 129. @Josephina

  U zegt “Indien het waar is dat de VS-ambassadeur dingen doet wat hij niet mag, dan heeft de regering natuurlijk het recht om de beste man hierop te wijzen en om een verklaring te vragen. Alle Surinamers zouden de regering dan hierin moeten steunen.”

  Mijn vraag Josephina, indien het waar is dat Desi onze mensen, ongewapende landgenoten ‘en masse” heeft gemarteld en vermoord, moet hij daarvoor ZEER HARD gestraft worden !

  Enne vooral geen partijpolitiek bij betrekken, maar direct opsluiten !! Ja, toch ???


  Maak melding

 130. @ Boze Leeuw

  BRIEF aan DESI ambassadeur van SuriHezbollahstan te Paramaribo :

  Waarom bemoeit u met onze verkiezingen, u wilt deze namens Hezbollah AFSCHAFFEN en ons volk terroriseren !

  We moeten volgens uw terreurgroep en uw Dino weer slaaf worden, Hezbollahslaven !!

  Wij Sranang kunnen dat niet toelaten, geen kolonialisme en geen slavernij meer, ook niet van Hezbollah, verlaat ons geliefd Suriname onmiddellijk !

  PS : Misschien is de USA bereid u op te vangen !


  Maak melding

 131. Woensdag 26 februari 2014 om 00:40 uur, Beste Srafu,

  Volkomen mee eens.

  Woensdag 26 februari 2014 om 00:52 uur, Beste Srafu,

  Waar in hemelsnaam heb je het over ?

  Woensdag 26 februari 2014 om 00:32 uur, Cow Fileren,

  Lees wat ik schrijf “Voorlopig”, want het is onwettig dat die Guyanezen het Tigri Gebied hebben toe geeigend.

  Dus nogmaals Cow Fileren: De Guyanezen hebben er voorlopig de macht.

  Wat doe je nu, of anders gezegd: Wat wil je doen ???

  Cow Futu !


  Maak melding

 132. welvreemd, als USA of NL in SU moeten in grijpen kijk wat gebeur in INDIA/SYRIE en of hoe ISRAEL een heel volk onder drukt antwoord het wachten is op u erger dan SU.


  Maak melding

 133. Srafu,

  Ik heb altijd al gezegd dat Dino de domste actie ooit in zijn leven heeft begaan !

  En dan nog begrijp ik zijn stommiteit, want die amerikanen en Hollanders zijn meester om het gewone volk met andere woorden de wereld te misleiden.

  Denk aan 9/11 en natuurlijk Bin Laden.

  Pas wanneer een ieder dit tavereel snapt, dan zul je zien hoe hun wereldorde beeld 360 graden zal draaien.


  Maak melding

 134. Boze Leeuw en Afrikaanse Leeuw :

  Dino is niet misleid, hij is gaan onderhandelen met de intentie Surinam en het volk te verkopen. Of is hem, die dat niet wilde, ingefuisterd zeg dat even : Ik verkoop mijn land en volk ?

  Trouwens wie anders dan zijn vader geeft Dino opdrachten ?

  Wie sturen hem anders aan en wie zijn de mededaders-landverraders ??

  Doe eens een gooi en stop met dat buitenlandding, de NDPleiding is bezig Surinam en de SRD te vernietigen en niemand anders !!!

  PS : Wat doet onze veiligheidsdienst eigenlijk ?


  Maak melding

 135. @ Afrikaanse Leeuw

  U zegt “Dino kan niet helpen”

  Natuurlijk niet,hij zit vast ! Papa en Brunsi moeten andere hulp zoeken ! “the next president” is ook een crimineel en zit vast !!


  Maak melding

 136. @ Josephina

  Voor zulke MEGA-mensenrechtenschendingen kan je zeker in voorarrest,rustig afwachten hoeveel jaren je krijgt !

  Een echte legerleider kan en zal ook nooit zeggen dat hij niet weet wat zijn ondergeschikten deden !
  Indien hij hen voor zulk een (niet door hem bevolen) massamoord op ongewapende burgers niet zelf standrechtelijk laat executeren door een krijgsraad te velde, heeft hij de opdracht tot de moorden gegeven.

  Indien niet, moet hij met schoon geweten en met bewijzen van zijn onschuld rustig naar de zittingen van de Krijgraad komen !

  NIETS duidt op die onschuld ! De laffe massamoordenaar is zelfs bang om te verschijnen !


  Maak melding

 137. @ President bobo

  Als je lef hebt verklaar ze -persona non grata-

  Vraag aan lakentje wat dat betekent.

  En als je dat niet durf ben je gewoon een 2 cent brulaap


  Maak melding

 138. @ Ram Singh doe nou niet zo flauw; je weet het toch.je laatste zin is gewoon waaaaaaaar. Ekte torie ekte torie mang. Je kent die leba toch. Deze DiDiBrie leba durft geen M..R tegen buitenlanders soso tegen zijn eigen Sranangmang is en doet hij stoerrrrr. Hebben jullie hen gegoord tegen Somo(Sranangmang tok) maar heb geen medelijden met die Somo. A boeng djing, Moro o doro. Wie zoekt die vindt. Rest Somo nog die trap die hij aan Donkie van Nickerie gaf. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 139. @afr leeuw
  Dus ze wachten op de herrijzenis van khadaffie? Ik dacht het niet, orienteer je niet eenzijdig. Ik heb niemand om khadaffie of om die tunesier of om die egyptier of om die syrier of om chaves horen roepen. Weg ermee.


  Maak melding

 140. Boegroe uit mijn neus:

  Je hebt gelijk, suriname is een uniek land, als amerika of europa zouden binnenvallen, militaire macht, dan vinden surinamers het goed. Surinamers zijn geen vechters. Alleen elkaar de kop inslaan, maar geen oorlogsvoerders. ‘S avonds weer naar huis, in het warme nest slapen? Wat zei je? Moi wana? Weet je nog wie de spelers waren, wie de slachtoffers waren en wie voor de vrede heeft gezorgd?

  En waarom is tigri nog steeds bezet? Omdat wij zo vaderlandslievend zijn. Wat in suriname een synoniem is voor gewoon te lui om voor de duivel te dansen.


  Maak melding

 141. Woensdag 26 februari 2014 om 04:38 uur, Dre dommie,

  Ik heb het over de chaos (moorden) in die landen.

  Trouwens in Suriname is een stille (dieven), duidelijke, corrupte chaos.

  Advies aan de regeringen en oppositie:

  Als u de corruptie niet wilt bestrijden en de ver uit de hand gelopen criminaliteit niet wilt bedwingen, dan is het beter voor u, familie en vrienden thuis stil te blijven en niet meer terug te keren in de politiek.

  Ik hoop voor jullie dat je mij een beetje begrijpt.


  Maak melding

 142. Afrikaanse Poes

  Wat bedoel je met voorlopig??? Weet je niet dat hoe meer activiteiten Guyana daar ontplooit hoe sterker ze staan bij het internationale hof.
  Maar ja jouw pres Desi is voorlopig bezig zichzelf te redden.

  Ik zal even voor je nadenken:
  Suriname had de ambassadeur van Guyana moeten ontbieden om uitleg te geven, op zijn minst een brief schrijven.


  Maak melding

 143. Ik merk op dat de dierentuin te paramaribo haar deuren heeft geopend voor de dieren die in gevangenschap leven, weer de vrijheid heeft gegeven zodat ze weer in de vrije
  natuur hun animale gedrag kunnen vertonen in Paramaribo city.
  Kijk maar naar de verschillende leeuwen, slangen enzz.

  Het wordt tijd dat bouterse zichzelf in veiligheid moet stellen in het 5 sterren hotel te santa boma.


  Maak melding

 144. Woensdag 26 februari 2014 om 07:28 uur, Beste Fileren,

  Je denkt toch niet dat ik hebben wil dat die Guyanezen “ALWEER” met de buit vandoor gaan ?

  Voorlopig zijn zij er heer en meester.

  Suriname moet op zijn strepen gaan staan en die Guyanezen voor het hof slepen.

  Ach, ik vergeet; het is Suriname.


  Maak melding

 145. @ Afrikaanse Leeuw,
  Surinamers zin mensen met een biggi moffo, wat dacht je van Tandeloze leeuwen, hebben die geen grote bek dan, veel lawaai en weinig wol.
  Geen buitenlandse inmenging?, de hele Surinaamse maatschappij draait op buitenlandse inmenging, haal alle buitenlanders uit Suriname en de hele economie of wat er nog van over is dondert als een kaartenhuis in elkaar, dijkverhoging/ verzwaring vergeet het, wegenaanleg vergeet het, bananen hebben straks een zwart, geel, rood stickertje, supermarkets daaag enz.


  Maak melding

 146. Of meneer is in het nauw gedreven vanwege de impasse in Suriname (want dat is wat er op het ogenblik aan de hand is), of meneer voelt zich weer in zijn jonge jaren en heeft onder invloed van weer eens teveel één of meerdere “geestverruimende” middelen uitspraken gedaan waar hij later spijt van krijgt zonder het te willen toegeven.

  Hoe dan ook, die idioot blijft zich belachelijk maken.

  Zoals v. Raavenswaaij ooit zei: Té j’é arki dén, j’é jéré soso lobi, té j’é loekoe dén, j’é sjie soso TROBI 😉


  Maak melding

 147. Reactie VS Ambassade: “” “We do not have a comment AT THIS TIME “”.

  Als ik die Yankees goed ken, …… .

  DiDiBri zei ooit: “” Bétré mi lagi, mi no dong.

  Well, JOE LAGI PLUS JOE DONG !!!


  Maak melding

 148. Beste Hans,

  De enige keer dat het leger van Suriname ooit heeft geschoten is op ongewapende eigen burgers.

  Bij het eerste schot in Guyanezen rennen ze allemaal met de derrie in hun broek hard de andere kant op. En denk je nu echt dat als de Navy Seals voor zijn deur staan dat er ook maar 1 lid van de CTU met hun stoere zonnebrillen weerstand gaat bieden……

  Wat je zegt: een grote bek en voor de rest stelt het geen reet voor. I love Su…..laat me niet lachen.


  Maak melding

 149. Lackin en boeterse hebben geen kaas gegeten van de echte diplomatieke taal, daarvoor zijn ze te dom.
  Enige wat ze heel goed beheerse is liegen , bedriegen en hun zakken vullen.bouterse heeft zich zelf nu in een hele grote gezet, er zullen heel veel onhullingen naar buiten komen over bouterse, onthullingen die hem nog verder zullen beschadigen, uiteindelijk zal de NDP net als de LPF eindigen.


  Maak melding

 150. In mijn visie bestaat het toeval niet……… Alles wordt geregisseerd door dan wel een zichtbare of een onzichtbare hand.Deze handen hebben in de geopolitiek een sterke economische en militaire macht. Deze vooruitgeschoven vreemdelingen die hun land in Suriname vertegenwoordigen,…… willen de verkiezingen in Suriname beïnvloeden ten gunste van het NieuwFront….. Het zal me niet verwonderen wanneer de eventuele veroordeling van Dino vlak voor de verkiezingen zich zal voltrekken.


  Maak melding

 151. @afr leeuw:

  ik begrijp dat moorden vreemd zijn in libye! en andere landen.

  ik probeer je eraan te herinneren dat dictators een onplezierige val hebben. meer nog dan anderen op wie een staatsgreep is gepleegd.

  en raaskallen als een idioot legt ook geen zoden aan de dijk.

  en last but not least: zit er honing over die ballen die desie toont? want jullie likken wel hard en goed.


  Maak melding

 152. RobG: “Het zal me niet verwonderen wanneer de eventuele veroordeling van Dino vlak voor de verkiezingen zich zal voltrekken”

  Lijkt me een prima timing……

  En voor die tijd gaat de Paarse Beerput open en zullen Bouters en zijn criminele bende zijn ontmaskerd. De USA barst ongetwijfeld van het bewijsmateriaal tegen Bouterse en die schijt nu zeven kleuren stront en slaat wild om zich heen door met de koloniale troefkaart te zwaaien.

  Alleen slaafse teeftjes als RobG en Milton steunen de Paarse Roversbende nog.


  Maak melding

 153. Woensdag 26 februari 2014 om 09:06 uur, KALAKA hans,

  het moment dat die Hollandse politici hun voet in Suriname zetten en een bigi moffo willen houden zullen ze vertrekken met een Surinaamse bakove ingedouwd in hun keelgat.

  Of als een of ander buitenlandse legermacht denkt zijn poten te branden in Suriname, moet je opletten wat er gaat gebeuren.

  De VS heb ik tot zekere hoogte weinig moeite mee, maar Nederland……

  Mark my words.

  Ze mogen weten dat ik zo praat.

  Dat bedoel ik met buitenlandse inmenging KALAKA


  Maak melding

 154. Woensdag 26 februari 2014 om 10:43 uur, Hollandse Bille likker Dre,

  Tja als een dictator zijn werk niet goed doet en alleen zijn eigen zakken vult,

  dan mag hij of zij op een mooie dag vrezen voor de woede van het volk en je kunt je nergens op deze planeet schuil houden, want je wordt door vriend en vijand kaal geplukt.


  Maak melding

 155. RobG,
  De domheid en achterlijkheid druipt af van jullie reacties. Wanneer over 8 december 1982 gaat dat roepen jullie allemaal in koor dat onze vrijheidstrijders rekening moesten houden met de macht van de militairen, nu komt het,waarom hoor ik jullie niet roepen dat crimineel bouterse rekening moet houden met de macht van de Ametrikanen?


  Maak melding

 156. Henk Molenaar,…….. de kracht van deze regering is de wijze waarop men de grote economische problemen van het land voortvarend aanpakt……EN VERGEET DIT NIET………Er zijn grote economische problemen in het land die door de volgende regering Bouterse nog verder aangepakt gaan worden.Het staat vast……….!Bouterse gaat de verkiezingen winnen.

  Wat heel groot in het OOG springt is de zwakte van het NieuwFront…….Dit verzwakt verbond heeft geen kracht om een tegenpool te zjn voor de regering. Kan jij je nog herinneren dat tijdens de vorige NieuwFront regeringen, de NDP totaal door de regeringen Venetiaan en de NieuwFront fracties in het parlement werd genegeerd…….. Nu heeft het NieuwFront buitenlandse steun nodig om de uitslag van de komende verkiezingen in Suriname te beïnvloeden.Ook de valse beschuldigingen aan het adres van deze regering zullen gelogenstraft worden.Jullie kunnen vals beschuldigen, maar harde bewijzen blijven uit.Wat een dorpspolitiek gedoe van het NieuwFront en haar aanhang,……. DE NDP ZAL OVERWINNEN………


  Maak melding

 157. Henk Molenaar,

  je pronkt graag met perverse suprematie van de Verenigde Staten. Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn de Verenigde Staten de machtigste natie ter wereld. Hun invloed beperkt zich niet tot de politieke en militaire krachtsverhoudingen: de Amerikaanse massacultuur was de afgelopen decennia hun meest succesvolle exportproduct. Laat dit ook meteen hun valkuil zijn. Het is een olifant door een porseleinenkast.
  Zie de oorlogen in Vietnam, Irak, Afghanistan, Voormalig Joegoslavië, Somalië, Libië, Tunesië. Ze laten overal een spoor van vernieling en verdeling achter.

  Stond in de Koude Oorlog het voorkomen van oorlog via nucleaire afschrikking centraal als strategische doelstelling, nu is dat niet langer het geval. Oorlog is in de nieuwe Amerikaanse veiligheidsstrategie niet alleen legitiem ter verdediging tegen reële agressie, maar ook als verweermiddel tegen echt of vermeend gevaar. En dit laatst genoemde gaat ver, heel ver zelfs. Onder dreiging moeten sommige landen hun soevereiniteit opgeven of wordt er gedreigd met economische sancties.

  De Verenigde Staten pronkt graag met democratie. Maar dezelfde Verenigde Staten erkent het Internationale Strafhof niet. Zij dulden geen autoriteit boven zich. maar nemen zelf het heft in handen wanneer hun het uitkomt. Is dit ook democratie Henk Molenaar ?

  In de VS werd de doodstraf in 1976 opnieuw ingevoerd en sinds die tijd zijn er al 6180 mensen ter dood veroordeeld, waar bij al zeker 25 onschuldige mensen zaten. Noemt met dit beschaving Henk Molenaar ?

  Als jij werkelijk gelooft in democratie, dan heb je de uitkomst van de afgelopen verkiezing te respecteren, ook al sta jij niet achter die keuze. En het lijkt erop dat de Surinaamse bevolking Bouterse heeft vergeven voor de staatsgreep. Het zou je sieren je vendetta tegen Bouterse te staken. Alles draait om de wil van het volk.

  Henk Molenaar, je kan kritiek hebben op de huidige machthebbers in Suriname en op sommige punten geef ik je nog gelijk ook, maar in mijn ogen ben je hypocriet.


  Maak melding

 158. Regenboog, de 8 december gebeurtenissen plaats ik in een historisch kader m.b.t. de volwassenwording van de republiek Suriname.Het is geen kwestie van domheid en achterlijkheid, maar een onontkoombare ontwikkeling van elk land. Verdiep je in de geschiedenis van de vele onafhankelijke landen.Ik rangschik alles naar waarde.Volgens mij ben je simpel geschoold,gezien je emotionele reactie. LEVE DE NDP.


  Maak melding

 159. Woensdag 26 februari 2014 om 11:46 uur, Beste RobG,

  Waar ik problemen mee heb is dat deze regering net als de oppositie “te weinig” doet aan de verharde criminaliteit en de ongelijkheid in het land.

  Ik geef ze op economischvlak credits, maar de problemen die ik noem zijn nou net de punten waar het buitenland op doelt en ik geef ze geen ongelijk, want deze regering en waardeloze oppositie zijn ook teveel bezig met het vullen van eigen zak.


  Maak melding

 160. De VS en Nederland moeten een intern onderzoek doen naar de wandaden van hun eigen burgers.

  Ik heb begrepen dat na de burgeroorlog de tijd dat slavernij was afgeschaft in de VS, dat een van de nieuwe presidenten het zwarte volk had verraden door het leger terug te trekken uit gebieden waar zij de zwarte bevolking moest beschermen tegen dat idiote blanken volk, waardoor in een deel van de VS de slavernij floreerde.

  VS regel financieele compensatie voor de zwarte bevolking, net zo als je gedaan hebt voor die Joden.

  De VS kan zich beter gaan bezig houden met het blanke volk dat zich nu op dit moment tot aan de tanden aan het bewapenen zijn, het zelfde geld voor Nederland met dat PVV aanhang.


  Maak melding

 161. Paarse, laffe paupers even afwachten met stoom afblazen richting VS tot 7 maart a.s.. Daarna is de beurt aan slager, moordenaar en paria ddb.
  Nooit is het moreel verval is Su zo groot geweest als nu en dat is te wijten aan de corruptieve praktijken van de zittende paarse roversbende.
  Front Forward!!!!!!!


  Maak melding

 162. RobG,
  Hier ben ik weer , jij bent in mijn ogen opnwetend en achterlijk, wie is verantwoordelijk voor de grote econimische problemen waar Suriname nu mee zit?
  bouterse en zijn zogenaamde revolutie hun hebben over economie naar de moer geholpen, kijk wat er in venezuela gebeurd. RobG, jij bent een bedrieger van jou eigen landgenoten, dat maakt jou een landverrader in mijn ogen.bouterse heeft samen met Bosje, Goedschalk onze munt eenheid laten devalueren met alle gevolgen van dien, dus kom mij geen lulkoek verhaal vertellen.Ik vind het schandalig dat jij en anderen een romantische beeld proberen te geven over de dictatuur. RobG, vertel jou landgenoten in welk land in de wereld het is gelukt om vooruitgang en ontwikkeling te brengen middels dictatuur,onderdrukking en mensenrechtenschending, genocide en massamoord.
  Ik wacht op jou antwoord.


  Maak melding

 163. Er schuilt gevaar volgens de suri pres!

  Inderdaad, dat klopt als een bus.
  Er schuilt gevaar binnen je eigen gelederen.
  De ambassadeurs van de U.S en Argentinië, zijn hoogstpersoonlijk uitgenodigd door de Minister Binnenlandse Zaken, Soewarto Moestadja en hebben zich laten informeren, over de voorbereidingen mbt de verkiezingen. Proef ik hier een reshuffle?

  So if somebody has to take it’s bundle and shuffel, it’s you, because of your ignorance!

  Nogmaals ter info:
  “De ambassadeur van Argentinië Alicia de Hoz en die van de Verenigde Staten van Amerika (VS) Jay Anania, hebben vanmorgen bij afzonderlijke bezoeken aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (Biza) belangstelling getoond voor de voorbereidingen die Suriname treft voor de verkiezingen van 2015.”
  Bron: starnieuws 20febr 2014.

  Daarnaast rommelt het binnen de ndp, Sital heeft de grootste moeite met het managementteam van de ndp.
  En daar bovenop, geeft somo aan, alleen de verkiezingen in te gaan en brunsie neemt ook duidelijk afstand.
  vandaar de smeekbede om niet met elkaar te “vechten”.

  It’s too late, time to move!


  Maak melding

 164. Ali B weet dat de tijd genaderd is waar hij van zijn voetstuk zal vallen. Een kat in nood maakt nou eenmaal rare sprongen. Wel fijn te zien dat hij aan het lijden is vanwege de arrestatie van zijn tjepottie zoon. Hij zal nu een klein beetje wel voelen hoe het is om iemands zoon, broer, vader van het leven te beroven.


  Maak melding

 165. Afrikaanse Leeuw,
  Al die zogenaamde zwarte leiders die zogenaamd opkomen voor de belangen van zwarten zijn rijken stinkerd geworden, en die domme zwarten zoals jij blijven in armoede en haat achter, bouterse is van sex boeken verkoper nu de rijkste man in het land, en die boerkaws zoals jij leven generaties in armoede.jullie zijn een schande voor onze voorouders die met hun bloed hebben betaald voor onze vrijheid, onze voorouders draaien zich om in hun graf.


  Maak melding

 166. Wie neemt dat quasi-intellectuele gezeik van enkele paarse meelopers op dit forum, die verwoede pogingen doen criminele en corruptieve handelingen van de zittende regering goed te praten, nog serieus??


  Maak melding

 167. Eigenaardig men is zogenaamd tegen corruptie, maar…..

  Er wordt met geen woord gerept over de criminele activiteiten van abra, de adviseur.

  Waar blijft abra met zijn grote bek, hij zou parbode toch voor het gerecht slepen.
  Lekker in de doofpot gestopt, omdat hij de zaak geheid zal verliezen.

  En dan nog dit.
  Op dit moment is abra, de opdrachtgever van Parmisser, minister OW. Tsja, Parmisser, eigen schuld dikke bult.

  Abra, heeft een, volgens hem, een ‘ingenieus’ plannetje bedacht mbt de openbare aanbestedingen ten behoeve van de Infrastructuur. De ondernemers moeten voorschieten………….en over enkele jaren, indien financieel mogelijk, krijgen ze hun doekoe terug, whahahahahahahaha.
  Abracadabra, wat denk je zelf.

  Begin de corrupte praktijken binnen de coalitie op te ruimen.
  De coalitie moet het goede voorbeeld geven aan het volk.

  Tenminste zo hoort het!


  Maak melding

 168. Beste Afrikaanse Leeuw,ik begrijp je bezorgdheid m.b.t. de criminaliteitsbestrijding in Suriname.De regering en oppositie staan lijnrecht tegenover elkaar terwijl een derde partij bestaande uit criminelen misbruik maakt van de onenigheid in de politiek in het land. Maar het is op dit moment een brug te ver voor de Surinaamse politiek dat zowel regering als oppositie gezamenlijk beraadslagen om de criminaliteit te bestrijden.

  Het is zeer wrang om te zeggen, maar de verzwakte oppositie in Suriname heeft belang bij toenemende criminaliteit in Suriname. Ze zijn zelfs bereid de criminaliteit te stimuleren om politiek gewin hieruit te halen.

  Ik ben van mening dat de regering met een hernieuwde beleidsplan m.b.t. de criminaliteitsbestrijding moet komen. Er moet een andere visie en missie komen als het gaat om criminaliteitsbestrijding. In elk land waar de economische groei toeneemt zie je twee opvallende verschijnselen. De criminaliteit neemt toe en ook het aantal zelfdodingen.De mensen die weinig skills hebben proberen dit te compenseren door te gaan roven en de zwakken plegen liever zelfmoord omdat zij in veel gevallen de situatie niet meer aankunnen. Er moet mijn inziens een repressieve beleid komen m.b.t. de criminaliteitsbestrijding.

  Meer patrouilles van politie met ondersteuning van het leger en beveiligingsbedrijven in gebieden/buurten/wijken waar er een grote risico bestaat tot roof.


  Maak melding

 169. @RobG,

  Blijkbaar is criminaliteit voor jou alleen maar roofovervallen enz. Corruptie, fraude, vriendjespolitiek, economische wanprestatie e.d. vallen ook onder criminaliteit en er is niemand beter hierin dan de (leden van) de huidige regering. Dus probeer niet de schuld bij anderen neer te leggen.


  Maak melding

 170. Hallo,

  Jullie moeten ophouden Bouterse te belasten, ja! Hij is de enige echte leider van Suriname. Iedereen houdt van hem, van Javaan tot compaan. Alles wat hij doet en aanraakt wordt een succes en verandert in goud. Sommigen proberen dit te saboteren, maar het gaat niet lukken. Bouterse gaat nog 2 termijnen als president krijgen. Bereid je alvast voor daarop, dan kun je wat rustiger leven.


  Maak melding

 171. Esmerald,…….. ook jij komt wanhopig over met je beweringen. Ik volg je al een een aantal jaren en je bent geen haar veranderd ten opzichte van vroeger.De regering doet haar werk omdat er heel veel werk te verzetten is in het land.Helaas heeft het NieuwFront,…….helemaal geen slimme regeerplannen bedacht of gehad……… Het resulteerde in de grote nederlaag tijdens de afgelopen verkiezingen.——– Ik kijk uit naar hun tweede groet nederlaag bij de komende verkiezingen.

  Klootmans, je doet me denken aan een persoon die wanhopig is en die trouwens ook last heeft van psychoses. Je verzint maar wat om het gelijk aan de kant van het NieuwFront te krijgen.


  Maak melding

 172. Woensdag 26 februari 2014 om 13:38 uur, Beste RobG,

  Vergeet niet het keihard bestrijden van corruptie en fraude niet.

  Een voedingsbodem voor kwaad willenden, dat resulteerd in chaos en dus verval van bevolkingsmoraal.


  Maak melding

 173. @RobG,

  Wie slecht bestuurt, moet geen lof krijgen, maar kritiek. Wanneer volgend jaar er een nieuwe regering is en die zou slecht besturen, dan kan ook die rekenen op flinke kritiek. Feit is dat de huidige regering er een janboel van maakt. Niks werkt goed. Neks no wroko.


  Maak melding

 174. Woensdag 26 februari 2014 om 13:11 uur, Dongdong Regenboog,

  Niks mis met het verkopen van sexboeken.

  Beter dan je te storten in de criminaliteit.

  En wat die zwarte / blanke corrupte leiders betreft, ik heb niet echt veel problemen met corruptie, waarvan ik toch zeg dat je deze keihard moet bestrijden, want het is de voedingsbodem voor moraalverval en harde medogenloze criminaliteit.

  Corruptie vind je overal in een zekere mate, maar Suriname is op dit vlak snel aan het afglijden.


  Maak melding

 175. @ Henk Molenaar, DiDiBrie leidt dat land niet voor de TWEEDE KEER naar de AFGROND, mmmaar voor de VIERDE KEER: mie e takkie nanga joe mie mang. Tjek dja Henk;
  1, 1980-1987.
  2. Telefooncoupe 90(kerstnacht)
  3. 1996-2000.
  4. 2010 tot heden.
  Henk ben je er nog? Henk mie mang slapen doen we ‘snachts. Henk blijf bij. Schut me wakker als je ziet dat ik ga slabakken. We gaan elkaar gewoon scherp houden mie mang. Odiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 176. Wanted Sr. heeft gelijk als de VS Ambassadeur zich in binnenlandse Surinaamse aangelegenheden mengt, maar dan ga je als President niet als een jap jappie op een podium bedreigen ipv het diplomatisch te doen.


  Maak melding

 177. Van Dijk-Silos (wat een combinatie) werd zeker als een klein meisje ondervraagd door die US ambassadeur die vond dat zij er niks van bakte en ver achter was met de voorbereiding. Dit beviel haar niet en als een verwend kind racete naar Bouterse om verhaal te doen. Op zijn beurt haalde Bouterse zaken zoals een andere president en uitstel van de verkiezingen erbij. En zie, een inmenging in Surinaamse binnenlandse aangelegenheden was geboren.
  Waarom Bouterse geen uitstel, waarschijnlijk zelfs vervroeging van de verkiezing wil? Omdat het steeds moeilijker wordt financieel de touwtjes aan elkaar te knopen. Hoe eerder die verkiezingen er zijn, des te minder schade hij en de NDP oplopen.


  Maak melding

 178. Enne jou brutale ZOON krijgt LEVENSLANG.

  Enne jij brutale hond wordt opgepakt zodra jij geen press bent door blanda.
  Zeer waarschijnlijk zijn de amerikanen blanda vóór !!


  Maak melding

 179. Het zij dommies als @Robg, @Tandeloze leeuw, @Parbo etc die de wandaden van Bouta verheerlijken en hem bestaansrecht geven.

  @Robg hoe kun je stellen dat de regering goed beleid voert? De vragen en brieven van de sterke VHP/NPS/SPA oppositie naar misstanden worden nooit beantwoord. Pres DDB schuift fouten in schoenen van anderen, die lafaard.

  Het financieel wanbeleid is evident, 3 ministers van financieen in een kabinet, geen goed gekeurde begroting 2014 en afsluiting voorgaande jaren. De geasfalteerde wegen zijn allemaal leningen die de jeugd van Suriname straks terug moet betalen. Het is niet de eerste keer dat Bouta en zijn revo bende het economisch kapot maakt.

  Zeer onveilige situatie in het land voor gewone burgers en bejaarden in het land, tot in je huis ben je niet veilig. Er is geen enkel strategisch plan en beleid ter bestrijding van de criminaliteit. Schijterd pres DDB laat zich beter beveiligen en koopt Escalades voor zichzelf.

  De PARLEMENTAIRE CRISIS volledig negerend gaat de president als stratieboi Bouta op een podium vage complotten uitschreeuwen over een bevriende natie. De beschuldigingen zijn vaag en raken kant nog wal. It makes no sense. Als er iemand baat bij heeft bij uitgestelde verkiezingen is het pres DDB wel, vanwege vervolging tegen Bouta persoonlijk.

  Als president slaat hij volledig een pleefiguur, als je kijkt hoe de wereld tegen hem aankijkt. De pres DDB begint steeds meer te lijken op de paranoïde en krankzinnige Bouta. Wat weet deze man eigenlijk, enige literatuur die hij heeft gelezen zijn seksboekjes..


  Maak melding

 180. Nieuw Front heeft vanaf 1987 alle verkiezingen gewonnen tot 2010, toen een vervaagde historisch besef van de kiezer leidde tot een foute keuze op de NDP.
  Glenn Pengel heeft het goed gezegd de perioden van regering Bouta kenmerken zich steeds door economisch en moreel verval, totale achteruitgang van het land Suriname.
  Achteruitgang van het land, want de DDB bende wordt stinkend rijk vraag het maar aan Abrahams etc.


  Maak melding

 181. Volgend jaar hebben we Santokhi als president en dan is dit gedoe rondom Bouterse voorbij. Misschien kan hij naar Zimbabwe, samen met Afrikaanse Leeuw om die dieren daar te bewonderen.


  Maak melding

 182. Wanneer Santokhi president is volgend jaar dan is dit gedoe rondom Bouterse voorbij. Misschien kan hij naar Zimbabwe, samen met Afrikaanse Leeuw om die dieren daar te bewonderen.


  Maak melding

 183. Wij (Chinezen) willen eindelijk een regering met minimaal 3 Chinese ministers. Op Buitenlandse Zaken, Handel en Landbouw. Wij gaan die partijen steunen die dit voor ons wil bewerkstelligen.


  Maak melding

 184. Met hun zware propogandamachine en hardop schreeuwend de feiten steeds verdraaiend, proberen het paarse kamp het Front af te troeven. Steeds de vorm en niet de inhoud. Ook op dit forum.
  Dat is hun strategie: overbluffen en nog eens overbluffen, bangmakerij, gebruikmaking van straattaal met inhoud nul. Met een overmacht aan paars promotiemateriaal straks om hun zgn. dominantie aan te tonen.
  Dat maakt wel indruk op een bepaald deel van het kiezersvolk!

  Front wees je hiervan bewust en laat die propagandamachine van jullie goed draaien!!!!!
  Al is de inhoud bij Front okay, je moet ook een streetfighter zijn en de vorm genoeg aandacht geven!!!!!!
  Front for Victory!!!!


  Maak melding

 185. Woensdag 26 februari 2014 om 16:48 uur, bigi Bobo Bengaalse Tijger,

  Je Bigi Bobo Santhoki huilend op tv: hu hu hu Bouta wilt me vermoorden.

  Echt leiderschap komt uit de moeder van het land en de kracht van onze vader.

  Niet een of ander geboren surinaamse Bigi Bobo Santhoki die jaren smeekend hulp zoekt bij de VS en Holland.

  Zelfs de VS en Nederland zien in dat hij geen man is die een land op eigen kracht kan regeren.

  Laat Santhoki president worden ongeacht de prestaties van zijn regering.

  Wo lafu

  Jou president en niet dat van mij: Santhoki zal als huilebalk president de Surinaamse geschiedenisboeken in gaan.

  Wooooojh


  Maak melding

 186. Afrikaanse leeuw,natuurlijk moet de corruptie bestreden worden.Maar ik geloof niet dat het NieuwFront een voorbeeld voor Suriname en de wereld moet zijn als het gaat om het verwerven van schone handen.Deze gasten van het NieuwFront hebben een reputatie achter de rug van liegen,bedriegen,nepotisme, en misbruik van staatseigendommen.


  Maak melding

 187. Desi schrijft zo ontzettend veel brieven tegenwoordig.
  Kan je niet met de tijd meegaan?E-mailen,Whatsappen o.i.d.
  Naar Dinootje kan ik nog wel begrijpen.Of doen je laptops uit China het niet?Aan de andere kant ben je nooit te oud om te leren schrijven.

  Je wordt wel soft Desi!Vroeger gaf je een pak rammel of nog erger.
  Is vast de leeftijd.


  Maak melding

 188. Fileren, jij kan me niet overtuigen dat de oppositie krachtig is.Ze zijn tot niets in staat.Jouw zwakbegaafde visie slaat nergens op.Is gedoemd te mislukken.


  Maak melding

 189. Woensdag 26 februari 2014 om 18:57 uur, Beste RobG,

  Kijk dit is nou Suriname.

  Een en al poppekast.

  Een Djinja Biri in de ene hand en een bara met een beetje tjatni in de andere hand.

  Dus geen tjutni, maar tjatni.

  Als het gaat om corruptie beide partijen houden de boel voor de gek.

  De mentaliteit is pakke wat je pakke kan en wegwezen.


  Maak melding

 190. @Robg, de argumenten en redeneringen van jouw verraden jouw niveau. Paarse pauper met respect voor je leeftijd.
  Ga eens de Vision 2030 van de VHP lezen dan kunnen we verder praten.
  Met mega luchtkastelen breng je geen duurzame ontwikkeling.


  Maak melding

 191. Creoolse broeders en zusters, Vreedzamehindoesaanse broeders, VHPDalits Tuig, Blanke kakkerlakken en natuurlijk de Creoolse UNCLE TOMS het is WaarheidTIJD!
  Wel wel wel MOORDENAAR Santokhi van de Etnische Hindoepartij wilt een partij combinatie beginnen.Ik vraag me af wat er met de etnische hindoepartij aan de hand is eerst beschuldigen ze de NDP dat ze bezig zijn met verkiezingsfraude terwijl de enige verkiezing fraude dat plaatsvond was onder leiding van de NPS en de Etnische Hindoepartij iedereen kent nog het verhaal van Jenny Simons toen zij gekozen werd tot voorzitter van De Nationale Assemblée en de fraude vooraf van de Etnische Hindoepartij om te blijven regeren of nadat de NDP de verkiezing had gewonnen de Etnische Hindoepartij nodigde Samo en Brunsie uit om ideeën te wissen want ze waren de grootste verliezer en in het duisternis van de nacht had de Etnische Hindoepartij Brunsie bedwelm en ze kwamen buiten met de mededeling ondanks hun verlies zouden ze blijven regeren maar feestje ging niet door. als wij nagaan wie steeds gefraudeerd heeft dan komen we uit bij de Etnische Hindoepartij en hun streken zijn niet verander, daarom moeten wij de Etnische Hindoepartij streng in de gaten houden.
  De Etnische Hindoepartij wilt een combinatie van partijen maar dat gaat ze niet lukken want het Surinaamse volk is tevreden op de VHPkoelies na en ik denk dat Samo en Brunsie echt niet met de VHP in een combinatie gaan zitten. De Etnische Hindoepartij president kandidaat is uiteraard Moordenaar Santokhi mocht hij het winnen dat zie ik echt niet gebeuren dan krijgt Suriname een echte Moordpresident met bloed aan zijn handen iemand die de trekker heeft overgehaald. http://www.waterkant.net/suriname/forum/viewtopic.php?id=8424
  Let op Waarheid woorden, het gaat niet lang duren voordat de Etnische Hindoepartij de multiculturele partij NDP waar alle bevolkingsgroepen zijn vertegenwoordig gaat smeken om mee te mogen regeren bij de volgende regeer periode van de NDP. De Etnische Hindoepartij weet dat ze de verkiezing al hebben verloren daarom komen ze vaak in het nieuws met een nieuw luchtballon, waar niemand overpraat is dat de Etnische Hindoepartij wilt regeren maar ze vertellen niet wat ze anders gaan doen en wat hun programma’s, maar dat is niet nodig wie de VHP kent weet dat het altijd een ROVERSBENDE is geweest. In de wijze woorden van onze Creoolse voorouders je moet niet in slaap vallen wanneer de Hindoestanen regeren want het zijn gehaaide Schurken.


  Maak melding

 192. Bouterse heeft het steeds dat Holland, Suriname heeft leeg geroofd,..kan Bouterse verklaren hoe hij een vermogen heeft van 500 miljoen dollars? Hij heeft het over het stoppen van de AOV voor de rijken,…gaat hij zijn ontvangen AOV gelden terug betalen aan de staat?


  Maak melding

 193. Santokhi schoot Boyke Bikharie neer
  Geplaatst: 15/09/2008
  Paramaribo – Boyke Bikharie en nog een paar vrienden van hem liepen tegen 12 uur ’s avonds na de film terug naar huis. Dat deden ze in de revolutieperiode, toen de avondklok nog telde. Ze spraken nog na over de film die zij die avond in de theater hadden gezien. Niet ver van de Sevagramweg te Charlesburg en niet ver van Boyke’s huis, werden hij en zijn vrienden staande gehouden door de politie.
  Boyke, die zich onzeker voelde, probeerde weg te komen door over de trens die evenwijdig aan de Charlesburgweg loopt, te springen. Halverwege die sprong werd hij doodgeschoten door een politieman, Chandrikapersad Santokhi, nu minister van Justitie en Politie. Dat vertelt Boyke’s moeder, Somaria Bikharie, tijdens een persoonlijk gesprek aan DBS. Het geluid van de schoten die Santokhi op haar zoon lostte, kan ze nooit meer vergeten.Boyke, een jongeman van 19 jaar, was ongewapend, toen de politieman hem neerschoot. Santokhi zou later, op politiepost Geyersvlijt, aan de moeder vertellen dat hij dacht dat Boyke een dief was.
  Moeder Bikharie rouwt nog steeds om haar zoon. Na de dood is zij van het kastje naar de muur gestuurd om uiteindelijk haar zoon die levend wegging, als een lijk terug te zien. Ze is nu een oude vrouw van dichtbij de 80 jaar en lijdt aan ouderdomskwalen. Pijnlijker is het dat zij niet eens een foto van haar zoon heeft.Nadat ze haar verhaal vrijwillig aan de NDP-leider, Desi Bouterse, en een zekere ‘Hardoar’ had verteld, is Bikharie’s wereld ingestort. Ze had niet gedacht dat haar bekentenis op een politiek podium zou worden afgespeeld en het grote publiek zou bereiken. Haar kinderen zijn nu woedend en haar buurman wil dat zij binnen 3 maanden van zijn erf moet. Dit nadat zij langer dan 50 jaar op het perceel heeft gewoond. Ze is wanhopig. ‘Mi no wan probleem moro. NDP no go gi mi wan tra presi. A sani psa’ k’ba en mi zoon no e go kong moro. Me e’ libi ala sani gi Gado’, zucht Bikharie.De minister van Justitie en Politie,Chandrikapersad Santokhi, heeft intussen verlof aangevraagd en zit momenteel in het buitenland. Hij verwees afgelopen woensdag constant naar zijn raadsman, Freddie Kruisland, toen journalisten hem vroegen naar zijn verleden. De
  rechtszaak die hij tegen Bouterse wegens belediging en smaad heeft aangespannen, gaat vandaag voor.


  Maak melding

 194. De huurlingen van Bouta babbelen over VHP, over etnische,politiek, over VHPers die zwendelen, schuld van Holland, schuld van USA etc

  Surinam is onafhankelijk, praat over de Mega-problemen in het land en los die op !

  Wanneer de NDPclan ziek is vanwege de aanhouding van Dino, hoef je niet als een wilde steeds dezelfde valse argumenten te hanteren, om wat krom is, recht te praten !

  Ga uit van feiten zoals :

  Surinam geeft onder Bouta teveel uit. Meer dan het land aan inkomsten heeft. Stop die NDP-nodeloze-uitgaven-onzin ! Nog even en wij gaan failliet !

  De staatsfinanciën zijn een puinhoop door het optreden en de handelwijzen van de president. Hij staat toe dat complete jaarbegrotingsgelden van een ministerie gewoon verdwijnen als sneeuw voor de zon. De minister die dit heeft geflikt krijgt even daarna een benoeming op een hoge post, staatsadviseur met een dik salaris. Het volk ziet dit alles en Bouta verwacht dan van de gewone kleine man, dat hij zich netjes gedraagt en zich aan de wet houdt. Dat is toch onzinnig !

  Er is nog steeds geen begroting vastgesteld voor het nieuwe jaar, de puinhoop wordt nog groter. De president babbelt soms over bezuinigen (hetgeen acuut nodig en geboden is) maar hij en de adviseurs zijn allen bang om werkelijk te bezuinigen. De NDP wacht hierdoor gewoon op de devaluatie van de SRD ! De diverse nationale reserves gaan met grote vaart naar beneden !

  Dino is terecht opgepakt voor zware misdrijven ook tegen de staat Suriname en haar bevolking gericht. Onderzoek de zaak grondig en zit niet te beven dat de Yanks misschien komen. Het volk heeft recht te weten welke criminele daden gepleegd die haar veiligheid bedreigden en bedreigen. Niets meer en niets minder, al gaat het om een hooggeplaatste NDP-er, de zoon van de president.

  De president is in paniek door de arrestatie van zijn zoon. Wie zijn de medeplichtigen van Dino in Surinam ? Identificeer hen en pak ze op, breng hen voor het gerecht voor de misdrijven gericht tegen de staat en de bevolking !
  Nu probeert Bouta op HET BUITENLAND te vitten, Obama dwarsboomt Surinam, ziet u het voor u ? Terwijl door jouw toedoen onze staatsveiligheidsdienst zwaar heeft gefaald, zet dat dan direct recht ! Surinam moet lering trekken uit de Cuba-link van Venezuela en uit het geouwehoer over nieuw socialisme. Venezuela dreigt gewoon failliet te gaan ! Let wel Cuba onderdrukt zijn bevolking nog steeds !

  De Surinaamse Grondwet is geschonden door de NDP en clan. Amnestie verlenen tijdens een lopende strafrechtszaak is VERBODEN. De DNA mag lopende processen niet belemmeren of beïnvloeden, is niet haar pakkie an, en het is gewoon verboden.

  Wanneer je massamoorden op onschuldige burgers NIET bestraft, zullen er meer moorden volgen. Daarom NOOIT zware mensenrechtenschendingen toestaan, gewoon zwaar bestraffen.

  Kop in het zand en leugens, corruptie helpen Surinam niet !

  A Srtanang volk abi jeje tu !!!


  Maak melding

 195. Nog nooit is in zo’n korte tijd de geschiedenis van Suriname herschreven door een aantal forumleden. Ik lig werkelijk in een deuk van het lachen, in kom Pampers tekort.
  Nu even ter zake: Nederland heeft geen ambassadeur in Suriname. Dat is fout nummer 1. En Bouterse moet welhaast uit een verkeerd potje hebben gesnoven om openlijk, maar zonder namen te noemen, de ambassadeur van Amerika de desavoueren. Een ministaatje in Zuid-Amerika met een staatsschuld van bijna 14 miljard USD uitgaande van het BNP, wil Amerika de les lezen. Fout nummer 2. Als DDB denkt dat hij met zijn mati’s Maduro en Castro, aangevuld met zijn andere linkspoot Morares een blok kan vormen in de achtertuin van de VS, dan roept hij onheil op onheil over zichzelf en het niet-wetende volk af. Fout nummer 3. Maar angst is een slechte raadgever, en die heeft hij al genoeg.
  Zie de situatie in Venezuela. Oppositieleider wordt van de straat gehaald en vasthouden door de politie.
  De beschuldiging naar de ambassadeur(s) komt uit zijn eigen koker. Onbetrouwbare informatie derhalve. Er zijn bij mij al zeker drie presidentskandidaten bekend die enige tijd geleden al hebben aangegeven klaar te zijn voor de job. Dus uitstel van de verkiezingen omdat er geen tegenkandidaat zou zijn is de grootste kul die ik gehoord heb. Het zou DDB namelijk zelf goed uitkomen om de verkiezingen uit te stellen om zijn snode plannen ten uitvoer te brengen. Nog daargelaten dat hij dit niet zelf kan afkondigen, daar heeft hij wettelijk niet de bevoegdheden voor. Hij moet langs het OKB, het CHB en nog een aantal andere instanties volgens de Kieswet. Het zou kunnen dat hij bezig is deze instanties buitenspel te zetten en dan is de volgende coup compleet. Dictatuur en anarchie volgen. Ik zie het misschien somber in, maar ik ben niet de enige, gelukkig.


  Maak melding

 196. @Afrikaanse poesje
  Je laat zien wat je niveau is. Bedreigen en intimideren is werkwijze van de DDB dagoes.
  De bedreigingen aan het adres van de VHP leider zijn niet mals. Maar die gaat onverschrokken door.

  Jouw baasje Didibrie poept al in zijn broek als de Amerikanen een vraagje stellen. Hij wordt paranoïde. Die Escalades zijn gekocht omdat je naasje bang is no ka. Zijn prive leger CTU is voor zijn veiligheid, meneertje frede. Laat hij maar doorgaan met Amerika tarten.


  Maak melding

 197. HAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHHAJAJJJAA Waarom die brutale ambassadeur krijgt nu in 1 keer een postbrief!Mi gado,Miyee,mi bri wan san ne klop mi booy,in zulke voorvallen betaalde hij alsmaar CONTANT{Cash}toch of niet!Voorbeeld in 1982 de Vakbondsbestuurder MR.Cyriel Daal toen nog!Yurka had toen nog met hem Cash afgerekend!Bedachtzaam afwachten!


  Maak melding

 198. VHP hindoe’s papa’s en mama’s met volle borst mee zingen:

  Huile huile heel de dag alleen.

  Sta op Santhoki droog je traantjes af

  Kies Pr. Bouta uit de kring, want anders ga je af

  Tra la la la la la la la la la la la
  Tra laaaaaa tra laaaa la la la la la


  Maak melding

 199. BOUTA nanga redi nengre.

  Neks no boeng. Alles gaat fout.

  Moro pina e doro.

  Tjepoti Desi nanga redi nengre, oeng wani ma a ne waka boeng. En ze hebben je zoon.

  Zoveel megadromen, zoveel megabedrog voor de paarse paupers.

  Hahahahahaaahahaha


  Maak melding

 200. @ Afrikaanse Leeuw!!! Een hele goede morgen!
  HAHAHAAAAAHHAAhahahhhaaaaaaaaaaa…,Waar hoort een zeer precair halsbrekend of een gevaar opleverend Afrikaanse Leeuw thuis denk U of je?In een beveiligde Leeuwenverblijf toch of in een getralied hok,maar deze Afrikaanse Leeuw houdt van societeit,eigenlijk heel extravagant Haaaahahahahahhaa leuk zeg!
  V.H.P. soso BLESS!!! Quasi bhaai.


  Maak melding

 201. Ja, we moet op ons eigen benen lopen. Alleen zo kan jezelf bepalen welk pad “dat van belang is voor het volk en Suriname.” Ik hoop dat het zwarte volk nu eindelijk gaan in zien dat we nog veder moeten streven om te blijven behouden wat we hebben “als een zwarte volk” in Suriname. Wees erop bedacht dat: Als morgen in suriname of ooit, een a nder dan een surinamer van slaafse afkomst, het gedaan zal zijn voor het zwarte volk. Kijk “echt” om je heen en zie dat nog steeds wil men de neger niet. Slaap niei want het kan zijn als je dan wakker word je niets meer heb. LANG LEVE BOUTERSE MOGE DE VOORVADEREN U IN ALLE TIJDEN BIJSTAAN. Want onze strijd is noch bijlange niet gesteden, mijn zwarte BROTGERS en Sisters. Vergeet niet waarom en waarvoor onze voorvarders geleden hebben om Suriname echt tot staan te brengen. Alle anderen die na onze voorvarders ” vrijwillig” kwamen , hebben andere intentie dan ten opzichte van de zwarte bevolking. En zij hechten minder belangen van waarde aan het Surinamse historische geschiedenis. Waarom denk u dat toen getacht was om de Surinamse oud historische documen en het gebouw zelf. Een neger heeft het zeker niet gedaan!
  Reactie sturen: F.R. ROZENSTEIN
  website: http://afrikablack.blogspot.nl/


  Maak melding

 202. In de echte wereld gaat als volgt meneer de president.
  Men verzamelt de feiten, men denkt driekleur na en formuleert een beleefde brief aan de ambassadeur van de VS dat de Republiek Suriname van mening is dat de ambassadeur van de VS zich op een niet correcte wijze gemend heeft in binnenlandse aangelegenheden.

  Niet eerst dreigend op een podium stoere uitspraken doen die nu door uw minister van Buitenlandse zaken heel sterk genuanceerd moeten worden. Genuanceerd is hier diplomatieke taal voor tot ONZIN verklaart worden.
  Nu moet de minister beleeft verzoeken of de ambassadeur AUB langs wil komen voor een goed gesprek. Dat is heel iets anders als beantwoord onze brief en als ons het antwoord niet zint ” take up your bundle and go”.

  RobG, Pero, Sabidieri, etc. Het zijn de woorden van de president en zijn minister van Buitenlandse zaken die wel heel erg tegenstrijdig zijn. Eerst aankondigen er wordt een heel boze brief bestuurt omdaar na hel beleeft te vragen een kopje koffie te komen drinken.

  Wie bedonderd wie. Dit is toch geen teken van bekwaam en krachtig bestuur. Het is knullig en onbenullig. Beter gezegd uw President heeft zich voor zij die deze show ervaren hebben meer dan grenzeloos belachelijk gemaakt.


  Maak melding

 203. P.S
  In de 4de regel had moeten staan: zwarte volk” in Suriname. Wees erop bedacht dat: Als morgen in suriname of ooit, een a nder dan een surinamer van slaafse afkomst president word, dan zal het gedaan zijn voor het zwarte volk.
  Sorry voor deze lees ongemak….


  Maak melding

 204. He Blacka man , wakker worden, Onze kinderen willen eindelijk vrij zijn. En starten met het verwerven van een echte free identiteit, want de meeste achternamen zijn allen geleende namen, waardoor wij onze oorsprong heden bijster zijn geraakt. Een schip zonder vlaggen mast kan zijn zeilen niet uitzetten, nog een koers richting bepalen, en zal aan de wille keur van elk zuchtje wind een koers moeten varen.

  The truth about: http://islaafrica.blogspot.nl/


  Maak melding

 205. F.R. ROZENSTIJN en AFRIKAANSE LEEUW jullie hebben gelijk in jullie schrijven.
  Waarheid heeft zijn zwarte broeders gewaarschuwd dat ze moeten uitkijken voor die VHP Dalits op waterkant. De VHPDalits zoals Fileren, Koelie Ray, (k) Homobri verkondigen alleen maar leugens op WK.. Fileren is de grootste Leugenachtige Dalits op waterkant die Boeler raapt Zeep op voor de kost. Een Hindoestaan als president heb ik geen probleem mee maar wel als het van de VHP afkomstig is omdat die gasten racisten zijn. We moeten niet vergeten waterkant is het schoolvoorbeeld hoe racistisch de VHPDalits op WK zijn. Wij creolen zijn wakker en ons verborgen geschiedenis komt boven water en we worden aangevallen door de slavenmeester kinderen hans molenaar , henk en andere samen met de VHP dalits van waterkant. Waarheid heeft die VHP dalits uitgenodigd voor een face to face debat en geen één dalits durfde te komen. Laffe Fileren gilde als eerst dat de creolen met wapens zouden komen maar ja als je weet dat je iets gedaan heb verborgen achter je toetsenbord dan zal ik ook zo denken. Broeders en zuster we moeten niet vergeten dat onze voorouders Suriname hebben gebouwd met hun zweet, bloed en tranen! Suriname is van de creolen we leefden in vrede tot dat een paar rotte appels uit India waren gearriveerd om de nieuwe slaven van Henk molenaar voorouders te zijn. De Hindoestanen op waterkant schelden en bedreigen de Creolen elke dag maar wij laten ze in hun waarde omdat wij weten mochten die Hindoestanen proberen Suriname met geweld over tenemen net als hun Broeders in GUYANA dan zal het slecht met ze aflopen. De Tijd van de eerste mens op aarde is weer aangekomen wij en ons donkere Afrikaanse broeders over de hele wereld moeten ons voor bereiden op de strijd van onze leven. De donkere afrikanen over de hele wereld kan iedereen verslaan als wij een eenheid vormen, maar wij moeten ons zelf veranderen. We moeten onze zwakte uit ons zelf verwijderen en onze zwakte is medelijden en zwakte hebben over het lot van andere volken. Wij moeten onze zwakte overwinnen en andere volken geen genade tonen die in ons weg staat. Als wij dat doen dan zullen wij net als onze voorouders in vrede leven op aarde zonder last te hebben van andere volken ook al zijn wij de donkere afrikanen
  de enige volk op aarde. Voor die koelies op WK een oorlog met de creolen over Suriname gaan jullie flink verliezen als jullie denken dat jullie net als die blanken de donkere als slaven gaan behandelen dan zullen wij de creolen jullie als voorbeeld stellen voorderest.


  Maak melding

 206. Donderdag 27 februari 2014 om 20:53 uur, Tja Hindoe Cow Fileren,

  Ik heb niks tegen VHP, alleen hun jeugd moet een keer wakker worden en hun achterste niet blijven pieren voor het westen (Nederland), want ook mijn Hindoe broeders zie ik als Zwarten.

  Ook in Holland schieten ze Hindoes vanwege hun kleurtje overhoop.

  Hallo wordt wakker !

  Santhoki is van alles en een ieder de grootste Surinaamse Bo bo, die beter een vlucht kan pakken richting Bangladesh.

  Ook in Bangladesh zijn ze niet op hun achterhoofd gevallen, dus denk ik niet dat Santhoki ook die schande over zich heen zal laten.

  Wel ik heb nieuws voor je Yu Hindoe Cow Fileren.

  Ook in India kennen ze tot de dag als vandaag nog steeds “Koelies”, dus geen verschil met die Afrikaanse leiders die jij (Hindoe Cow Fileren) noemt.


  Maak melding

 207. Een feit is dat Suriname en boven liggende landen met name de Guyana’s op geslokt zullen worden door de Brazilianen.

  Kijk maar naar het eiland Krim bij Oekraine, waar de russen de meerderheid vormen.

  Een aantal van de VHPers moeten eens een keer Zuid Amerika echt gaan leren begrijpen.

  Begin je aan je omgeving “Zuid Amerika” aan te passen.

  Zo niet zullen jullie in een illusie leven.


  Maak melding

 208. Die joker @Zogenaamde waarheid is terug, hahahahahaha.
  De onvervalste DDB srafu en NDP paria. Niets bereikt in zijn leven.
  Van top tot teen wereldvreemd en mijn tijd absoluut niet waard.


  Maak melding

 209. @Afrikaanse leeuw

  Ik heb het over de zogenaamde sterke zwarte leiders in Afrika zoals Mugabe, Zuma, Obiang etc. Zelf schatrijk maar corrupt en ze onderdrukken en buiten hun eigen volk uit.
  Zou jij achter ze aanlopen??? Ik zeker niet.
  En in Suriname wil ik die bedriegers ook niet.


  Maak melding

 210. @Afrikaanse leeuw

  Ik vind ook dat Hindoestanen en Creolen gewoon broeders met een gekleurde huid zijn.
  Daarom zou Santokhi ook voor jouw een goede leider zijn die ook jouw belangen zal behartigen en ons land Suriname aanzien zal geven overal. WAN PIPEL.


  Maak melding

 211. @Fileren,

  Als het te heet wordt eet Santhoki zijn stropdas op.

  En ja Santhoki is mijn broeder, maar niet mijn leider.

  Tot zover ik heb mogen vernemen is naar mijn mening, dus mijn keus Sharmila Kalidien-Mansaram de echte leider van VHP.


  Maak melding

 212. Santhoki als mijn leider nooit kijk maar naar ht verschil tussn dee kapitaal krachtgn systematisch jarenlang de zwarte man in een greep houdn terwijl de VHP zijn achtrban al die jaren via O.W schatrijk gemaakt heeft en al die zogenaamde hardwerkende VHPers een hand bovn ht hoofd gehoudn omdt ze ht Openbaar Ministerie tot hun clubje gemaakt hebbn al die gasten aan de noordzee die zeggn Santhoki als president te willn makn 1grote fout Santhoki als president nooit als ht aan mij ligt we willn geen guyana achtige dingn in dit mooi land


  Maak melding

 213. Vrijdag 28 februari 2014 om 03:06 uur, Fileren,

  Ik weet niet van de rest.

  Bij sommige teksten lees ik gewoon de waarheid, dat soms bij anderen rascistisch overkomt.

  Mensen moeten niet angstvallig reageren op wat sommigen over de zwarten hun werkelijke geschiedenis vertellen, maar deze feiten serieus nemen, want de zwarten worden nu eindelijk eens wakker.

  De afstammelingen van slaven beginnen en realiseren zich welke waarheden voor hun is achter gehouden.

  Ik persoonlijjk zie en behandel een ieder als gelijkwaardig.

  De werkelijkheid en dus de waarheid komt naar boven.

  Een nieuwe en herhaalde les voor velen.


  Maak melding

 214. @Luie Leeuw,

  Wat jij niet weet over jezelf, zal ik je nu vertellen. Wanneer je honger genoeg krijgt en uitsterving dreigt (niet ondenkbeeldig in Suri) dan ga ook jij niet terugdeinzen om Bouterse op te peuzelen. Een leeuw kent geen vrienden! Een hongerige leeuw al helemaal niet.


  Maak melding

 215. Je spreekt zeker uit ervaring toen je in de circus zat, neem ik aan. Toen werd je goed gevoed. Nu wat minder, want je likt wel erg veel aan de dictator voor een portie vlees.


  Maak melding

 216. Vrijdag 28 februari 2014 om 14:41 uur, @Bengaalse Tijger (Ik heb geen striemen geheel over mijn lijf),

  Effe serieus,

  Wat is dat met al dat gelik van jullie ?

  Het lijkt wel een “Fetisch Lik Club”.

  Jullie doen mij denken aan een aantal mensen die ik hier in het verleden richting Warmoestraat stuurde, daar waar jullie aanhang de nodige vergaderingen houden in een bepaald bekende club.


  Maak melding

 217. @Afrikaanse Leeuw,

  Mensen met gezond verstand kunnen niet begrijpen waarom iemand een dictator, een couppleger, waarschijnlijk ook een moordenaar (of verantwoordelijk voor moorden) steunt. De enige verklaring die zij kunnen bedenken is dat deze supporters bepaalde voordelen krijgen in ruil voor support. Dat noemen ze ‘likken’.


  Maak melding

 218. Vrijdag 28 februari 2014 om 22:42 uur, @Bengaalse Tijger,

  Dat heet groepsgedrag.

  Het komt voor bij de VVD, NDP, VHP, PVDA, PVV etc.

  Ik persoonlijk heb genoeg van beide kanten gezien en geloof mij de grootste duivels vindt je tussen de mensen die zich zelf zien als eerlijke ambtelijke burgers voordoen.

  Ambtenaren die heer en meester zijn in het verdraaien van waarheden.


  Maak melding

 219. beste mensen de bevolking moet 1 vuist maken en bouta en sardjoe amiralie weg halen van de troon en voor goed opsluiten levens lang of amerika moet het doen hun op halen met eenheid en harde strijd met suriname bevolking en van uit nederland ook moet het lukken weg met teroristen die hun stuun geef bouta is een grote klootzak met zen duifel zoon en ook die amiralie hij veraad zen eigen islam in suriname die islam die in vrede leef met de cristen en hindu bhoeda allemaal maar wat nu gebeurd kom op wakker worden voor dat het te laat is en dan ook de arabieren in land laten voor hun toekomst en ook die ene imam hand schuden uit ander land die ook haad kwam zaaien in suriname oke groetjes


  Maak melding

 220. Sommige mensen handelen eerst en kijken daarna naar hun handelen.

  Deze mensen blijven dit gedrag vertonen/herhalen. Het heeft meer van instinkt, dan de ratio te maken.

  Deze mensen moeten in wezen tegen zichzelf en anderen/hun omgeving in bescherming worden genomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.