maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinamePertjajah Luhur ‘groot genoeg om alleen te gaan’

Pertjajah Luhur ‘groot genoeg om alleen te gaan’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 24 feb – Pertjajah Luhur, PL, is groot en sterk genoeg om alleen de verkiezingen in te gaan. Dit stelt PL-leider Paul Somohardjo. In geval van partnerschap, worden de partners zelf geselecteerd. Het is uiteindelijk de kiezer die beslist. De voormalige voorzitter van het parlement ziet de aanhang van zijn politieke partij almaar groeien.

En daarmee ook de invloed en druk die kunnen worden uitgeoefend. Groeien dan in de zin van aanhang. De belangstelling van de doorsnee burger zou met de dag toenemen. “Alleen al als we kijken naar de belangstelling voor onze bijeenkomsten, zien we kilometers aanhangers op weg naar ons centrum”, zei Somohardjo tijdens een bijeenkomst in Nieuw Nickerie. Waar het aan ligt, wordt dan niet gezegd. Maar als Somohardjo ergens van overtuigd is, is het dat PL niet te negeren is.

Hij verwacht dat ook in de volgende kabinetssamenstelling zijn partij een belangrijke stem krijgt. Het is zelfs niet uitgesloten dat PL bepaalt wie de volgende president van Suriname wordt. Somohardjo zei eerder dat in geval er wordt samengewerkt, partners aan voorwaarden moeten voldoen. Een belangrijke voorwaarde is dat PL twaalf verkiesbare plaatsen krijgt op kandidatenlijsten. PL beschikt nu over zes zetels in het parlement.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Somo jouw vriendjespolitiek en corruptie heeft geen toegevoegde waarde in geen enkel kabinet. In het vorig kabinet heeft PL een puinhoop gemaakt van RGB. En nu maakt jouw partij een zootje op LVV. Enige waar je goed in bent is chanteren. De beloften die jij doet zijn waardeloos, dubbele nationaliteit geloof ik niet. Helaas krijg je door omkoping wel achterban. Dus als het Front Moer kiezen tussen 2 kwaden maak je kans.


  Maak melding
 2. Hai boi Somo,dit keer krijgt geen enkel landverrader zoals jij en je vriendjes brunsie en bouta de kans om te regeren!!De kiezers gaan BEWUST kiezen en voor dit keertje gaan wij waken dat niet nog een keertje ACHTER DEUR politiek bedreven wordt!En Amnestie ..je mag het vergeten,dat zal niet meer bestaan na 2015!!!


  Maak melding
 3. Somo jouw warung wordt niet groot genoeg om iedereen te laten eten. En jouw ons belang winkeltjes met aardappel en uien gaan de economie niet redden. Vergelijkbaar met kralen en spiegels die de blanken gaven.


  Maak melding
 4. Jaja ze doen de ndp na. Dit is helemaal waar. Zij die de ndp na doen blijken even Corrupt als de ndp te zijn. Zij die de ndp na doen; praten net als DiDiBrie eeeeerst en daarna denken/ realiseren ze zich. Zij die de ndp na doen zijn even dom ja om samen te gaan werken met de ndp en omgekeerd. Zij die de ndp na doen hebben laten zien dat ze net als de ndp het land niet kunnen vooruit brengen. Het land komt enkel vooruit als je NIET met de ndp samen werkt, vooral als ook jij niets van ’t land opbouwen weet. En dat weet noch Ronnie noch kromo Somo. Dus laat mij,, met het; zij willen de ndp nadoen. Odiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 5. Gelukkig heeft de aartshuichelaar{SOMO} voor zijn toekomst rekening gehouden om strakjes verder te overleven en dat is zijn VIJVER waarin zijn Todo Bere’s leven en hij amusant in vist!


  Maak melding
 6. Moeten ze allemaal doen in Suriname, bij wet verplicht, en daarna onderhandelen .

  Ook de president moet niet gekozen worden door het parlement, maar door het volk.

  Ik kan mij nog herinneren dat herenberg jaren terug zei dat de verkiezing in Suriname net zo zouden zijn als die van Amerika, maar helaas is dat niet zo.

  Allemaal onzin uitkraaien omdat het volk het niet begrijpt met al dat gedoe…

  Somohardjo go for it, …………….Try your luck …..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES