Brunswijk heeft ‘zwak hart voor medemens’

51

PARAMARIBO, 19 feb – “Ik ben geen Sociale Zaken, maar ik heb een zwak hart voor mijn medemens.” Dit zegt Abop-leider Ronnie Brunswijk van zijn ongewone gewoonte om met geld te strooien tijdens massa bijeenkomsten. Of eigenlijk mag het niet als strooien worden bestempeld.

Mensen krijgen inderdaad geld van de leider, maar dan alleen en uitsluitend op afroep. “Het is mijn stijl. Ik wil niet een ieder in de zaal geld geven, alleen hen die ik naar voren roep. Wie het niet leuk vindt, dat is zijn zaak”, zegt Brunswijk tegenover de Ware Tijd. Dat laatste geldt dan de groep critici die het maar afkeuren dat het zoveel gratis geld regent. Politieke leiders moeten juist het goede voorbeeld geven. Mensen moeten vooral leren dat je alleen met hard werken vooruit komt. Anders wordt het maar een grote berg afhankelijkheid.

Volgens parlementariër Carl Breeveld is hulp alleen effectief als mensen uiteindelijk zichzelf kunnen helpen. Het is niet correct hen afhankelijk er maken van politici. Brunswijk zegt steeds weer geconfronteerd te worden met armoe. Het is overal en soms hoeft hij daar niet eens de deur voor uit: “Als ik ’s morgens op sta, hebben zoveel mensen zich bij mijn voordeur verzameld.” Het is ook de reden waarom hij intussen verhuisd is.

51 REACTIES

 1. Citaat: Politieke leiders moeten juist het goede voorbeeld geven. Mensen moeten vooral leren dat je alleen met hard werken vooruit komt. Anders wordt het maar een grote berg afhankelijkheid.

  Heeft deze man ooit keihard gewerkt in zijn leven¿¿¿¿¿


  Maak melding

 2. Neen brunswijk…je bent geen weldoener maar een profiteur die zijn ziel heeft verkocht aan de duivel.
  De duivel heeft jou vrienden vermoord cq laten vermoorden.
  Voor het geld heb jij je vrienden laten vallen en kies jij de kant van de duivel voor zelfverrijking.
  Hij, de duivel die zoveel leed heeft veroorzaakt OOK binnen jou gemeenschap….


  Maak melding

 3. -Ik heb geen politieke kleur en moet zeggen dat wat Brunswijk op het podium vertoonde verschrikkelijk was. De woorden die gebruikt zijn zoals “gangsters” vraag ik mij af wat voor voorbeeld je aan die jongeren geeft.
  Belfort zat naast Brunswijk dan vraag ik mijn ook af of hij dit woord van Brunswijk wel gecorrigeerd heeft.
  Wat een agressieve vertoning!!!
  -Geld aan vrouwen geven voor wave, alsof deze vrouwen geen mooi haar hebben. Hoe verlagend moet dit nou niet zijn?
  Brunswijk kon ook niet zeggen wat voor beleid hij gaat voeren dan wel met geld strooien.

  -Het politiek niveau van Suriname is echt onder de maat met zulke gasten.

  -Dat Brunswijk om arme mensen geeft klopt gewoon niet. Het gaat puur om mensen zielen te kopen die zijn woord weer onder andere mensen brengen zodat hij heel lang als parlementslid kan blijven. Hij wilt natuurlijk niet in de gevangenis belanden.

  -Paul Somhardjo heeft tenminste aan zijn achterband aangegeven wat hij wilt::::De politicus gaf inzicht in de plannen die zijn partij heeft als het gaat om de verkiezingen in Suriname in 2015. “Pertiajah Luhur moet samenwerken, want geen enkele partij kan het alleen. De vraag is met wie?” aldus Somohardjo. Zijn partij staat volgens hem voor O+O=O oftewel Onderwijs en Ondernemerschap is Ontwikkeling.

  -VHP heeft ook aangegeven wat ze willen hebben.

  -Het ligt aan de kiezers voor wie zij gaan stemmen en op welk niveau zij Suriname in de toekomst zien en willen brengen.


  Maak melding

 4. op YouTube zie ik jou voorbij rijden langs de Bigi Wojo,..en al de vrouwelijke venters langs de kant v/d straat hollen gillend achter jou Hummer aan *IN DE HOOP*, en jij deelt uit…….wie zijn dat???

  *jou tantes?
  *jou oud geliefden?
  *moeders van jou uitspattingen?

  en hoe komt het dat de *ONT-VANGERS* nooit multiculti zijn??

  I love etnisch SURINAME,…. ai boi 🙂


  Maak melding

 5. De wereld past al de NANO technologie toe en heeft bewezen dat het Higgs deeltje bestaat!Alleen Sur. en Afrika zitten met leiders die het primitievere kant van het leven verheerlijken.Met zulke leiders gaan alleen rovers gedijen terwijl het goede in de mens uiteindelijk gesmoord wordt.
  De ene strooit met geld en Andree Mugabe[Misiekaba] met grond strooit voor zijn ‘volk’.[occuperen]


  Maak melding

 6. Brunswijk, als politieke leiders het voorbeeld moeten geven zeg ik tegen jou jij bent immers politiek leider.
  Pak een spiegel en vertel me wat je ziet.

  Geld strooien wat je van arme mensen jat.
  Jij en je billenmaatje Bouterse en nog vele van die zogenaamde politieke kopstukken kunnen maar een ding goed doen voor het land.

  En dat is een enkele reis boeken naar planeet Mars.
  Please boek die tickets dan weet ik zeker dat jullie klaplopers cq landveraders weg blijven vieze flikkers zijn jullie.

  Bah


  Maak melding

 7. Wat een denkwijze van deze rover en drugsveroordeelde juka, die denkt op deze wijze iets terug te moeten doen voor arme mensen, terwijl al dat geld wat deze Brunswijk zich toeeigend het arme volk toebehoort met al zijn goud en houtconsessies waar hij totaal geen recht op heeft.
  Wanneer zullen die oogkleppen van bepaalde mensen een keer opengaan om achter zo,n crimineel te lopen?


  Maak melding

 8. Brunswijk toont aan met zijn woordgebruik dat hij een abanie in de politiek is. Een volkverlakker die stemmen probeert te kopen voor de prijs van een weave.


  Maak melding

 9. Ronnie what a hell je houdt van je medemens; ik denk meer dat je je medemens misleidt, vooral nu je zelf zegt dat je verhuisde, omdat de mensen van wie jij zegt te houden (waarschijnlijk) heel vaak bij jou langs kwam voor hulp. Het zijn echt de mensen voor wiejij Ronnie een zwak hebt. Hahahahaaaa Ronnie ik hoorde Belfort zeggen dat hij de domme massa vertegenwoordigd(ABOP sjaardag viering Brokopondo)Blijf maar denken dat een groot deel van dat Su volk dom is. Jullie zullen het merken op 25 mei 2015 of eerder. Ronnie als je zo van je medemens houdt, waarom zorg je er niet voor dat de mensen niet thuis bij je moet/ hoeven komen voor hulp. Ronnie (misleider van je medemens)je kan niet meer naar Europa vliegen, maar je kan overal(alle)informatie halen om te weten hoe men het doet in Europa mn Nederland. De arme medemens gaat niet thuis langs bij de man/ vrouw die hen zou moeten helpen. Het parlement in Ned heeft ervoor gezorgd dat je naar het loket van DWI(dienst Werk en Inkoen)kunt en verder wordt geholpen. Je zou je moeten schamen om op deze manier politiek te willen bedrijven. Jouw aanhang moet zich hiertegen verzetten en Belly luid en duidelijk zeggen dat ze niet dom zijn en dat ze anders behandelt willen worden. Ronnie als je zoveel houdt van je medemens werk toch op een ander niveau/ nivo/ manier om dingen GOED te realiseren. Zorg ervoor dat mn: het district Marowijne een heel goed zorgsysteem krijgt als het district Nickerie. Ronnie horie joe srefie na spotoe. Want als marron heb jij niets maar dan ook niets gedaan/ betekend voor een groot deel van je medemens. Wat bereik je met één keer in de zoveel tijd met wat geld gaat/ komt strooien, terwijl je met dat geld machines kon kopen en verhuren voor de vrouwen die aan kleine landbouw doen. En de mensen zo leren om op eigen benen te staan. Zo help je je medemens volgens mij. Odiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 10. Als dat zo was,dan zou er geen onderscheid gemaakt worden,’wij zijn toch surinamers.
  Ik bedoel geef niet die ene en die ander niet,dat is geen rechtvaardigheid.


  Maak melding

 11. Wat een eikel!! Deze mensen moeten Suriname naar een hoger plan tillen.
  Ik ben geen VHP fan (nog steeds hindoe partij) , maar Santokhie is m.i.de juiste man voor pres.


  Maak melding

 12. Bravo lonie djie ding monie, moro monie lonie da ding sma
  kang kong bai sannie na mie winkrie..mie lobie joe lonie ,,卫生纸 Wei sheng zhi 肥皂 Fei zao
  I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding

 13. Dus ook de moeders van wie de mannen gevlucht zijn om welk redenen dan ook, krijgen geld van Brunsie neem ik aan. En de vaderloze kinderen, zwervers,de bedelaars bij waterkant etc.??? wat krijgen zij???

  VERKIEZING NADERT!!!


  Maak melding

 14. Het theater van Bruns en Bouters

  De ene danst en de andere vertelt grappen en grollen.
  Komt allen naar deze geweldige gratis show waar U kunt zien hoe er grappen gemaakt worden, amateur dansjes worden uitgevoerd en enkele gelukkige 10 SRD krijgen. De show wordt gesubsidieerd door de CBvS met 100.000.000 SRD


  Maak melding

 15. Brunsie voelt alleen de pijn van de marrons en niet de pijn die de marrons veroorzaken in de Surinaamse samenleving.
  Wie o wie verteld mij wat het niveau van Brunsie is.
  De vraag aan Brunsie of hij ooit zo rijk zou zijn als hij als een doodgewone werkende (misschien) Marron in het leven zou doorgaan?
  Zou Brunsie ook zovele kinderen en vrouwen hebben?
  Zien wij door het gedrag van Brunsie niet de grondbeginselen van de Marrons om zoveel mogelijk seks te bedrijven met de mogelijkheid om zovele kinderen op de wereld te zetten die verstoten zijn van een goed vader voorbeeld met alle gevolgen van dien.

  Brunsie, bedenk dat geld iets is die je niet kunt meenemen naar het hernamaals.
  De enige rijkdom die een mens bezit en dat van niemand anders is is zijn intellect. Dit neemt hij ten allen tijde mee naar het hiernamaals en stopt het ant niemand kan er meer over beschikken.


  Maak melding

 16. De overeenkomst tussen Brunswijk, Bouterse en Somohardjo is dat ze een primitieve inborst hebben, ze zijn niet verder gekomen dan het niveau van een zilver rug gorilla die zijn harem en kroost door de bossen leidt en hun even primitieve achterban bewondert hen, jammer genoeg, mateloos daarvoor en wij, de rest van het Surinaamse volk, zitten met de gebakken peren.


  Maak melding

 17. Er wordt weer gezeik over Bruinswijk!!
  Laat toch Bruinswijk met rust. Laat die man gewoon leven zoals hij dat wil, dat recht heeft ie zolang het maar binnen de wet valt.
  NDP, FRont, Volks alliantie en alle andere partijen zitten te springen om met A combinatie in zee te gaan of ABOP.

  ja,Brunswijk voelt alleen de pijn van de Marrons, da wat??
  nee, SOmo voelt alleen de pijn van de javaans gemeenschap.
  SAntokie voel alleen de pijn van de Hindustani

  .


  Maak melding

 18. Welke vooruitgang is van het grootste belang en hoe maakt men die.? In alle lagen van de maatschappij bestaad er belangstelling voor vooruitgang het doet er dus niet toe waar wij tegenwoordig kijken, wij bemerken dat mensen belangstelling hebben voor voorvooruitgang, bij nadere beschouwing blijkt even wel dat de vooruitgang merendeel van economische en materiele aard is, waardoor de morele en geestelijke waarden geen aandacht meer krijgt. Het feit beseffend dat mensen die in stoffelijke opzichten rijk zijn en menen de wet in handen te hebben gemakkelijk de noden van hun medemensen gaan vergeten en op zich zelf gaan vertrouwen, met het gevolg van frustratie, geestelijke gestoordheid of zelfmoord.


  Maak melding

 19. “Brunswijk heeft ‘zwak hart voor medemens’

  Laat me nie lache, ik bedoel huile!
  Een zwak hart voor medemens, maar je werkt mee aan de vergiftiging, vervuiling en vernietiging van ons regenwoud, het gebied waar jouw eigen soort mensen leven!? Het kan je geen ene mallemoer schelen dat baby’s en jonge kinderen al zwaar toxicated zijn vanaf hun geboorte!
  Een zwak hart heb je voor $ en € !! Niet voor je medemens oom Lonnie!


  Maak melding

 20. Lonnie moet mij 30 euro terug betalen want dat moest ik extra betalen voor verzekering voor een huurauto omdat ik naar St Laurant mee reed. De grapte over de brunswijk belasting.


  Maak melding

 21. Drugsveroordeelde Ronnie, die de Grondwet schendt om de Surinaamse Massamoordenaar te helpen (zijn gat te likken voor dollars).

  Yu Ronnie, tron brada nanga a didibri san kiri den lijfwacht fu yu ? Yu no habi ye ye Ronnie !

  De kunu fu den wan san un kiri lek’meti o pot’verstan dji un alamala !


  Maak melding

 22. Brunswijk, geef je ook geld aan de familie van STUART DEEL, en DOETJE APAI?????
  Ik weet dat dat niet het geval is;

  IK BEN 1 VAN DE WAPEN BROEDERS VAN HUN, DIE BOUTERSE NIET HEEFT KUNNEN DOOD SCHIETEN.


  Maak melding

 23. Heeft LONNIE BRUNSIE ook een (ZWAK HART) voor zijn medemens die BEROOFT en MISHANDELT wordt door vele van zijn aanhangers?

  DIEF OP HETERDAAD BETRAPT.
  19 Feb. 2014 (Bron-starnieuws.com) met FOTO en (balk) voor zijn (BOEVEN GEZICHT).

  De dief die vanochtend in zijn been is geschoten toen hij over een schutting probeerde te springen, is de 58-jarige Anthony D.

  Hij was door de huiseigenaar aan de Magenthaweg op diefstal betrapt van vier onderleggers die op een tafel achter het huis lagen.

  Na medische behandeling op de Spoed Eisende Hulp is hij afgevoerd naar het politiebureau. De eigenaar had de dief onder schot gehouden toen hij hem betrapte.
  Hij zei aan zijn vrouw om de politie te bellen.

  Hierop probeerde Anthony D. alsnog te vluchten.

  De schutter is in het bezit van een vuurwapenvergunning. Anthony D. is hangende het onderzoek door de politie van de Nieuwe Grond in verzekering gesteld.

  JAMMER DAT HIJ NIET DIRECT DOODGESCHOTEN IS!

  Kijk wat deze criminelen op 14/02/2014 hebben gedaan met
  dhr. Maarten Rinaldo LINDVELD (53 jaar) oud. (R.I.P)

  Ik hoop dat deze (daders) heel snel achterhaald zullen worden.
  Ook (burgers) dienen jacht op deze (beesten) te maken.
  Ze willen niet werken, maar wel de (burgers) gaan BEROVEN.


  Maak melding

 24. @ Gado Kondre

  Handelen Brunsi valt totaal niet binnen de wet !

  Zie zijn onherroepelijke veroordeling voor internationale drugshandel door de Franse rechter !

  Zie schending van onze Grondwet door Ronnie via de zg amnestiewet om de staatsmassamoordenaar te assisteren !

  Zie de bankroven en mishandelingen gepleegd door Brunsi waarbij hij meerdere malen wapens trekt of schiet !!

  Dus verander uw naam in Crimineel-Kondre !

  PS : Brunsie en Bouta kunnen net als Chavez en Maduro ook duizenden Cubaanse adviseurs laten overkomen. Dan kan net als in Venezuela gestart worden met het neerknallen van lastige burgers, de zogenaamde staatsvijanden !
  KIRI KONDRE !


  Maak melding

 25. hij doet het nog oppenlijk , maar het oudfront mer sardjoe gaf stiekem de ontwikkelings gelden aan de hindustaanse handelaren in binnen en buitenland .
  daarom hoor jr weinig van deze man , hij heeft boter op z’n kop


  Maak melding

 26. Ik wist niet, dat Brunswijk een hart had.
  Een smerige omkoper is het, niet meer en niet minder en de mensen in het binnenland trappen er nog in ook.
  Ik hoop, dat deze alleen lagere school opgeleide politicus zo snel mogelijk van het toneel verdwijnt.


  Maak melding

 27. Met dank aan,Vene en Santoki.Zij hebben deze Bokito op het politieke toneel laten verschijnen.Men, de NFers hiero,willen of kunnen dat bewust dat niet inzien,het is makkelijk voor ze om die stomme Bouterse overal de schuld van te geven.nogmaals deze Bokito heeft zijn “politieke”loopbaan enkel en alleen maar aan NF te danken.
  En dat zullen ze zonder een hart weer laten gebeuren in 2015,Mark My Words.

  Althans als ze daar de kans voor krijgen,want de Surinamers zijn de NF spuugzat.

  Bokito, geef je “zuur”verdiende geld maar lekker aan je eigen mensen ,tenslotte heb je TE VEEL te makken.


  Maak melding

 28. in nederland geeft de politiek ook geld aan de minder bedeelden , dus waar gaat het over ??????? .
  surinamers moeten vooruitkijken en niet achterlijk doen .
  er is genoeg goud in de grond om de hele surinaamse gemeenschap te kunnen voorzien van alle daagelijkse behoeften , dus wat brunswijk doet is niet verkeerd .
  hij geeft aan dat alle surinaamers in binnen en buitenland mensfriendelijk moeten zijn en niet denken van ike ike en de rest kan stikken .


  Maak melding

 29. @seng-sang
  In marowijne hadden konden de locale houtbedrijven geen concessies krijgen.
  Echter Brunswijk heeft nog niemand vertelt dat Surgold het goede hout van de 4.000 ha te kappen bos op de Meriankreek concessie op vrachtwagens van Brunswijk moet laden.

  Voordeel voor Brunswijk en niet de lokale bevolking 300 m3/ha x 4.000 ha * $ 150/m3 = mogelijk $ 180.000.000.

  Over deze potentiele inkomsten bron ten gunste van de bevolking en het land hoor je niemand.

  Het zal een illussie zijn dat een bosbouwer (Brunswijk) die nu ongeveer 20.000 m3 / jaar uit het bos rooft instaat zal zijn deze hoeveelheid hout te verwerken. Beter gezegd alles wat niet vervoerd of verkocht kan worden vanwege incompetentie zal blijven liggen en opgaan in rook.

  De opbrengsten zouden nog groter zijn indien men bereid was verwerking van het hout mogelijk te maken. Het antwoord op die vraag was Nee tenzij je vooruit ons compenseert.

  De hebzucht/ gangsta praktijken van Mensen als Brunswijk maken het onmogelijk dat Suriname zelf een goede goudsector, een goed houtsector, een goede agrarische sector en een goede energie sector ontwikkelt. Je loopt steeds vast op de belangen van dit soort Meneren.


  Maak melding

 30. ik zeg alleen dit . is het omdat het een juka is of hoe jullie hem willen noemen haalt een ieder zo naar hem uit ?dit lijkt meer om jaroesoe dan .of heb ik het mis . want vaak is het de fotonengre die niet elkaar gunnen toch ? die man zoek zijn goud onder de grond sinds wanneer is dat van de surinaamse overheid ? niemand deed wat voor de bosland njduka mensen in het binnenland toch ? noemen jullie effe met name welke politieke partij iets voor de njduka sama ooit hadden gedaan na hun overwinning te hebben gevierd met hun politieke maatjes ? oeng kar ning no sranan sma .daarom bestempelen die hollanders dokere surinamers als matennaaier ,elkaar niets gunnen en levenloze huisslaaf volk . laat me vandaag duidelijk zijn pres vene heeft veel surinamers coke laten slikken om op zo een manier de aarmoede van suriname te ontlopen . brunsi magvoor mij zijn geld gooien ,het is zijn geld mijn advies.gaan jullie werken dan gaat het niet pijn doen als hij zijn zuur verdiende geld gooit .


  Maak melding

 31. Persoonlijk vind ik brunswijk de geschiktste persoon om minister president te worden van de republiek Suriname.
  Hij is intelligent, hij straalt charisma uit en hij is iemand van het volk. Hij spreekt foutloos Nederlands ook de moeilijke woorden die hij gebruikt in zijn speeches getuigt van een hoog beschaafd persoon.

  Vergeet niet dat hij zonder een schoolstoel verwarmd te hebben parlementslid is geworden wie kan hem dat nadoen.
  Ik vind hem eigenlijk beter dan Barack Obama.

  En bovenal hij heeft geen strablad dat in tegenstelling tot andere parlmentariers. Hij heeft 10 schone vingers en dat durft hij in het vuur te steken.


  Maak melding

 32. en nog 1 ding njduka volk hebben nooit vrede getekent met de blanken ,witmangs . maar votosma wel toch ? kennen jullie de geschiedenis nog ? eve na gaan mensen . want ik haat mensen die het op ndjuka proberen te munten .kijk wat die mensen nu bereiken ? alla votomang seri ding djarie gie hundoestani toch ? ga dit ook na .


  Maak melding

 33. Lonni, wanneer je een zwak hart hebt voor je medemens dan zouden bij jou mensenrechten nr 1 staan !

  Dan zou je opkomen voor democratie en rechtsstaat ! Je zou geen massamoordenaars ondersteunen.

  Ook zou je als democraat en voorstander van de rechtsstaat je jarenlange drugsstraf gaan uitzitten in Frankrijk !

  Een amnestiewet voor de moordenaar van vele ongewapende kondremangs zou je dan NOOIT ondersteunen !

  Dus Ronnie go sribi nanga den fata morgana fu yu !!


  Maak melding

 34. Op dit forum zeggen jullie dat mensen dom zijn ze hebben geen hersens!
  Nou maar jullie hebben wel hersens maar kunnen het niet goed gebruiken.
  Die man waar jullie het over hebben weet helemaal niets wat jullie schrijven want die heeft toch geen hersens?

  Jullie maken jullie te druk op dit forum straks krijgen jullie een hersenbloeding.

  De achter gebleven mensen in Suriname bepalen toch wat er in Suriname gebeurd,ze zijn toch niet weggelopen uit het land.
  Deze man had toch El Vene in het zadel geholpen om de regeermacht te krijgen waar waren jullie toen.
  Volgens mij zijn jullie gewoon idioten toch mie boi.
  Het systeem in Suriname is zo geregeld dat iedereen op iedereen stemt.
  Willen jullie verandering brengen in het land dan moeten jullie met grote getale naar Suriname gaan en de Surinaamse nationaliteit aannemen en dan uitvechten wie president van het land wordt.
  Ai mie boi soso lafoe de pot verwijt de ketel!


  Maak melding

 35. laat de goede man maar de robin hood …van poesoegroenoe uit hangen….Hij heeft duidelijk die klok horen luiden maar weet niet waar die klepel hangt.meneer lonnie ga jezelf echt eerst goed scholen voor jij je op dit pad waagt.Hebben die vrouwtjes waar je dat geld voor smijt je nog niet genoeg laten zien wat jij jezelf aandoet…..???? lEES HET MAAR…JEZELF GOED BEACHELIJK MAKEN….


  Maak melding

 36. roni ik hoop dat je de komende tijd wel goed op je uitspraak letten .en ik weet dat jij als een ndjuka pinkieng het alleen maar beter gaat maken voor jou medemens . iedereen maak fouten mie man en door fouten te maken ga je leren .vergeet niet mensen god vergeeft zodra wij als mensen fouten zijn begaan. brunsi no spang 25 jaar was je toen je al een brede kijk had voor het democratie leven van ons bosland bewoners .velen zouden het niet hadden gehaald om levend uit zo een binnenlandse oorlog levend terug te keren . god staat achter jou . je bent een strijder , een levende guerilla leider die een standbeeld verdiend . toen de soldaten de goederen van onze grootouders daar bij de albina veersteiger weggooide . was er niemand die voor de ndjuka papas opkwamen toch ? ik was nog een jochie en kon niets voor me opa betekenen .dank zij brunsi is het gestopt


  Maak melding

 37. Deze silverrug houdt de mensen voor de gek. De politiek is voor Lonnie een middel om zichzelf te verrijken en goud en houtconcessies voor zich te regelen. De djoeka’s houdt hij dom en af en toe strooit hij met geld. politiek is voor hem gangster bussiness, daarom probeert hij gewoon de stemmen te kopen. Hij jaagt de mensen op de meetings op tot een stel halve wilden.
  Schandalig dat daar een vice president en 2 ministers bij zitten op zo’n zogenaamde vergadering.
  Dit is een pure schande.
  De toegevoegde waarde van Abop aan deze regering is nul komma nul. Minieminiester Amafo en Mr. Bullebak presteren beiden niet. Minieminiester Amafo was in de vorige al regering al geen ster en was ontslagen. Dus Abop van Lonnie heeft voor een komende regering geen toegevoegde waarde. De silverrug denkt dat hij met geld alles kan kopen. Wat een verval van de politiek, totaal geen moreel ethisch gevoel.


  Maak melding

 38. Artikel 65 Grondwet
  Bij het aanvaarden van hun ambt leggen de leden de navolgende eed of verklaring en belofte af:
  ”Ik zweer (verklaar), dat ik, middellijk noch onmiddellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, in verband met mijn verkiezing tot lid van De Nationale Assemblée aan iemand, wie hij ook zij, iets heb gegeven of beloofd, noch zal geven of beloven.


  Maak melding

 39. nu pas begrijp ik wat er in jullie hoofd omgaat .smorgens vroeg opstaan niets in je ijskast om te eten voor jou en je fm . en ineens krijgt je een telefoontje of een ping dat bravo met geld aan het strooien is in het binnenland .pijnlijk voor de stad bewoners .ik ruik jaroesoe .na a man ing moni .hij mag doen wat hij ermee wil.


  Maak melding

 40. Lonnie staat niet voor de ontwikkeling van het land, want daarvoor heeft hij helemaal geen visie. Hij geeft aan een groepje van zijn partij genoten, met name marrons.
  Een evenredigheidsstelsel voor kieszetels zou beter zijn voor Suriname.


  Maak melding

 41. Laat me niet lachen. Brunswijk een zwak hart voor zijn medemens? No way. Hij heeft een zwak hart voor zijn portemonnee en voor zich zelf. Brunswijk verkoopt desnoods zijn ziel, als hij er maar beter van wordt. Somohardjo is van hetzelfde laken een pak. Brunswijk heeft al laten zien hoe hij in elkaar steekt. Verdiep je maar in zijn verleden. gedaan. En als iets hem niet zint, dan zwaait hij met zijn pistool. Ook dat heeft hij in het verleden gedaan. Gewoon een zwaar onderontwikkelde man, een opportunist. Maar ja, veel Surinamers geloven deze prietpraat, zoals ze ook de prietpraat van Bouterse en Somo geloven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.