Jarige comedy concept FATU komt met ‘FATU improv’

0

Deze maand bestaat het comedy concept ‘FATU’ 8 jaar! Daarom komt er naast het oude vertrouwde FATU, nu ook FATU improv! Een nieuwe versie van het stand-up comedy programma iedere laatste zondagmiddag van de maand. Bij deze nieuwe versie van FATU met rauwe, hilarische comedy is het publiek net zo belangrijk als de spelers zelf.

What’s new? Dat jij bepaalt wie wat verhaalt! Met suggesties uit het publiek zorgen de vier vaste comedians – Jeffrey Spalburg, Rayen Panday, Anuar, Phi Nguyen – én een gastspeler voor een geheel geimproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Elke keer nieuw. Elke keer anders!

Laat je op de zondagmiddag verrassen door een geheel geïmproviseerde en ‘on the spot’ ontstane show. Met suggesties uit het publiek gaan de vier vaste comedians samen met een gastspeler de uitdaging aan om een unieke comedymiddag te verzorgen.

FATU improv
Zondagmiddag 23 feb 2014
Aanvang 15.00u, eindtijd ± 16.30u.
Reserveren via 020 – 3113930

FATU in 2009:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.