Nationale Partij Suriname: ‘Ons hart bloedt’

46

PARAMARIBO, 10 feb – De resultaten van het regeringsbeleid zijn triest. “Ons hart bloedt”, zegt Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname, NPS. Weer eens is bewezen dat veel beloven nog niet betekent veel kunnen doen. De NPS moet beslist weer in het machtscentrum.

En dat zo snel mogelijk, dus al in 2015 na de verkiezingen. Er gaat nu te veel fout. Het parlement functioneert nauwelijks of niet. Ministers kunnen hun werk niet goed doen. “Ze moeten voor alles terug naar het kabinet van de president. Wij vinden dat daar zo spoedig mogelijk verandering in moet komen. Wij Surinamers verdienen beter”, zei Rusland tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van zijn partij. En te bedenken dat de startpositie van de regering prima was.

Hoewel vaak anders wordt beweerd, waren de nationale inkomsten beter dan van de voorganger. “Het is niet waar dat de regering een beroerde toestand heeft overgenomen. De regering onder leiding van de NDP heeft ruim een miljard dollar meer verdiend dan de vorige regering. Toch zijn de resultaten van het beleid triest. Dit levert weer het bewijs op dat de NPS in het regeercentrum moet”, aldus Rusland. Bij de verkiezingen zal het veelvoudige gehaald moeten worden van wat de partij nu heeft.

Bekijk ook:

46 REACTIES

 1. Je moet eerst een hart hebben om het aan het bloeden te krijgen. De NPS is op sterven na dood. Osoortu rekeemagt?
  Wij schrijven anno 2014 al 08 februari en nu is er opo yari. Dr Rusland, u heeft het niet, u past niet in- noch bij die club!


  Maak melding

 2. Huh? Voor de verkiezing is dit de slogan van de NPS “ons hart bloedt”? Om vervolgens weer 5 jaar haar ogen te sluiten voor de noden van het volk. Foei toch!


  Maak melding

 3. De Nationale Prasi-oso-partij Suriname heeft weer eens gekucht zonder dat er iets te vertellen was. De wrokpartij, die ons Nationaal-Leger tot de grond heeft gestript!


  Maak melding

 4. Er zit geen woord spaans in uw verhaal meneer Rusland. Deze zaka zakas moeten snel van ’t toneel verdwijnen toch volk van Su. Ik zie ze(ndp) liever vandaag dan morgen opkrassen. NPSers die van huis waren ik roep jullie op om terug te keren(naar huis) naar de(partij) NPS. We moeten alle zeilen bij zetten om deze DiDiBrie en Co van het toneel te laten verdwijnen, anders worden wij het 111.777.777ste arm land ter wereld en niet andersom. Mensen waak voor je zaak and go for FRONT. Nogmaals volk van Su het beloofde is u niet gegeven; dus stemt u de NDP gewoon weg op 25 mei 2015. Hopelijk eerder dat zou veeeel beter zijn voor land en volk van Su , Su, Su Su. Oeng tak so. Odiiiiiiiii.
  Glenny


  Maak melding

 5. Meneer rusland ga lekker op je buik slapen want jullie gaan er ook niks van brouwen.
  Waar jullie op doelen is net zo als de ndp ,njang dringi prisiri, maar dan de s van in sranang.


  Maak melding

 6. Gregory, is het nu pas dat de NPS dat ziet en vindt hoe lang zijn zij niet aan de macht geweest en wat hebben ze meer gedaan in die 15j wat deze regering toch hoe dan ook nog in geen vijf jaar heeft gedaan en wel eerlijk wezen tuurlijk zullen tegenstanders zeggen niks maar dan weten wij wel beter alleen als u doof en blind bent kan je dat zeggen maar ja ook omdat het hier normaal is om andere partijen zwart te maken als je niet de macht hebt en wel wil maar daarna is het weer zelfde liedje het zou dan dezelfde oude huis zijn met ander lakje verf dus oud partij nieuwe gezichten zelfde werk wijze als toen of bent u en bontgenoten beter dan VENE en wees nu al eerlijk tegen het volk dat geeft ook meer vertrouwen weet u niet wie PRESS word als NF de verkiezingen zou winnen eerlijk want ik weet het nu al en velen met mij denk ik dus hoe zegt u dat u dat nog niet weet zijn wij zo dom of bent u zo slim.


  Maak melding

 7. En niet dat het wat uit maakt wie PRESS word als het maar goed gaat in SU maar gewoon zeggen hoe het is niet zoals bijvoorbeeld mr SANTOKHI minister BELFORD neer probeert te halen terwijl hij het niet beter deed en dat bedoel ik het moet niet alleen om de macht zijn maar om volk en belang van land.


  Maak melding

 8. Hij gaat bepalen de uitslag van mei 2015,… en ook Hij gaat bepalen 2015!!!

  Hij is Preet Bharara,…hij is de *beschermheer* van Baby

  en Hij heet Spong,…hij gaat op Schiphol *trappelen* met de volgende tekst…Welkom DADA.. Welkom Bosje

  vol verwachting klopt mijn hart 🙂

  Glenny Odiiiiiiiii


  Maak melding

 9. De NPS heeft in zijn regeert tijd nooit welvaart gebracht,het is toch schande dat deze partij altijd wil mee doen ,opdoeken de partij NPS,deze partij is zeer een zijding en racistisch .


  Maak melding

 10. Hoe durf je Rusland. Ai boi soso adjeers torie joe eh gie.
  Als NF het goed gedaan had,was de NDP nooit aan de macht gekomen.
  Dommie beken eerst je falen en beloof beterschap,misschien heel misschien dat het volk de NPS weer een kans geeft,al hoewel ik denk het niet.


  Maak melding

 11. Beklagenswaardige, treurige, zielige Podium talk van de NPS voorzitter.De ellende straalt af van de NPS. Ze gaan nu op de zielige toer om aanhang te krijgen.Maar in de NPS zijn zij de enigen die het nog niet doorhebben dat de partij op sterven na dood is.Ze zijn aan het doodbloeden.

  De fatale dolksteek wordt hen toegebracht door de VHP, en niet de heer Hooghart.De VHP weet dat de NPS een zwakke partner is die niets meer te zeggen heeft in de samenwerkingscombinatie. Door goed beleid van de regering Bouterse zijn heel veel zaken gerealiseerd.Dit beleid moet voortgezet worden na 2015.

  De VHP en NPS zijn van plan om al de verworvenheden van de regering teniet te doen. Het volk moet ervan doordrongen worden dat deze VHP/NPS pronkstukken van de koloniale machten, alles gaan afschaffen.Laat een ding duidelijk zijn: Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen.


  Maak melding

 12. @@ Luku sang a man disi ay taki!! Wij Surinamers verdienen beter”, zei Rusland tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.,

  Is het niet de zelfde Surinamers voor de DiDiBri heeft gekozen!! en nun klagen tot Tokyo toe! Ik zou zeggen< verzuip in je eigen stront, maar neen!! deze vedwaalde kiezers zijn in de maling genomen door de DDB!! Hopelijk gebruiken zij deze keer hun verstand goed, tenminste als ze dat hebben!!! a no fu, ba suku, ba feni, ba tjarie??

  Ik ga toch voor de betere toekomst voor SU en onze burgers!!


  Maak melding

 13. Beste allen, landgenoten en Surinamers:

  Bij deze laat ik een ieder weten, ik stem NPS.

  Dus als VHP , NPS, DOE,KTPI en ABOP samen werken, dan hebben ze al een stem.

  Gewoon de volgende zaken duidelijk en kenbaar maken aan het gewone volk:

  1. Wat gaan jullie doen voor het volk.
  2. Wie wordt president, vicepresident en parlementsvoorzitter.
  3. 8 december moorden en de amnestie zaak afhandelen.
  4. Wat gaan jullie doen met het geld van de goud, hout en olie winning. zoveel procent terug laten gaan naar de bevolking van de verschillende districten waar gewonnen wordt.
  5. Openbare werken is niet van de VHP
  6. LVV is niet voor de Javaan
  7. Economische zaken is niet van de NPS

  Maar zet capabele mensen die verstand van zaken heeft op de juiste plek.

  Ministeries reduceren, teveel ministers voor zo’n klein land met nog geen 500.000 mensen.

  Parlementariërs zoals Brunswijk kunnen geen neven beroepen hebben ( goudconcessie bedrijf) dit riekt naar corruptie, heeft geen aandacht en tijd voor de zaken van de bevolking, maar zorg voor zijn eigen hakje, het zelfde met Bouterse en andere consorten.


  Maak melding

 14. door Wiep-Ding

  @@ Luku sang a man disi ay taki!! Wij Surinamers verdienen beter”, zei Rusland tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.,

  Is het niet de zelfde Surinamers voor de DiDiBri heeft gekozen!! en nun klagen tot Tokyo toe! Ik zou zeggen< verzuip in je eigen stront, maar neen!! deze vedwaalde kiezers zijn in de maling genomen door de DDB!! Hopelijk gebruiken zij deze keer hun verstand goed, tenminste als ze dat hebben!!! a no fu, ba suku, ba feni, ba tjarie??

  Ik ga toch voor de betere toekomst voor SU en onze burgers!!
  ================
  Het Front doet opdringerig, terwijl God de Almachtige Bouterse capabel genoeg heeft geacht om die job te klaren en het gaat lukken!!!


  Maak melding

 15. Rusland moet zich niet met Suriname bemoeien.
  Rusland moet zich bezig houden met de olympische spelen in Sotsji. Rusland is zelf corrupt kijk maar wat Poetin heeft gedaan, enkel de rijken hebben het goed daar maar er heerst veel armoede in Rusland.
  Rusland trekt je handen terug uit Suriname en hou je met je eigen land bezig.

  Groet,
  Marron


  Maak melding

 16. Rusland kan beter de hand in Eigen boezem steken, want dankzij de Nps en de rest van het nieuw front, zit het volk nu opgescheept met een stelletje bandieten die de hele staatskas plunderen, en volgende generaties met een enorme schulden last achter laten,ze hebben de gelegenheid gehad deze boevenbende op een zijspoor te zetten, en nooit meer in het machtcentrum te laten functioneren, maar door nalatigheid is het volk nu de dupe van allerlei criminele handelingen door deze paarse bende die het land naar de verdoemenis aan het helpen zijn.


  Maak melding

 17. RobG, over welke verwovenheden heb je het over ?

  Bedoel je soms de gunningen naar bevriende relaties, de nutteloze ambassades, de bizarre aantal leningen die men heeft afgesloten, de gepantserde limousines die men van belastinggeld heeft gekocht, concessies die voor een appel en een ei zijn weggegeven EN NOG VEEL MEER OM OP TE NOEMEN … Bedoel je soms deze verworvenheden ?

  De paarse bolwork staat op in storten en de hoogste tijd dat iemand anders aan de knoppen mag draaien. De Front regering moet straks alles terugdraaien, om te beginnen met die achterlijke amnestiewetgeving.


  Maak melding

 18. 🙂 terwijl God de Almachtige Bouterse capabel genoeg heeft geacht om die job te klaren en het gaat lukken 🙂

  aldus @ PARAMAN!!

  de vader van DADA was een varkensboer,… zijn zoon transformeerde van sportmens naar V A R K E N!!

  DADA leurde in Europa van huis tot huis met 18+ bladen, maar in Suriname betaalt hij Steve Meye srd 6000 p/m voor Normen & Waarden!

  Onze First Lady is zoooo begaan met het lot van de minderbedeelden dat ook zij uit 🙂 LIEFDE 🙂 de staatskas aan het *uitkleden* is!!!!

  De opoffering voor Suriname is zo groot, dat Papa & Mama het reizen naar de US S L M onwaardig vinden!!!

  ondertussen geniet Baby Dino in de US van Brood Bed Bad & Hmmmmmm 🙂


  Maak melding

 19. Sang de censuur team van dada is weer van stal gehaald. De thumbs of anders gezegd de links/plusjes vliegen je om de oren. Al draagt de aap een ring het blijft een lelijk ding of niet dan ?

  Mark my words de toekomst van de huidige president ligt niet in handen vd surinaamse bevolking maar van de amerikaanse openbare ministerie.


  Maak melding

 20. Opmerkelijk genoeg heeft nps zn mensen uit het buitenland al laten aantrekken ze zijn en komen deze maand masaal aan in Suriname. Partners hebben na 2 dagen al werk zowel binnen het onderwijs als andere instellingen waar ze jongeren vooral komen brainwashen voor de verkiezing van 2015, massaal stemmen voor de verkeerde partij dat heet NPS. Jammer genoeg kent deze nieuwe generatie ze nog niet. Het moet afgelopen zijn met dit patronage systeem, deze elite groep gaat niets voor de gewone Surinamer doen, ze komen hun zakken vullen, huizen bouwen en de hoge piet uithangen in Su. Ga desnoods voor Breeveld. Dan ben je zeker van eerlijkheid.


  Maak melding

 21. Alllllllllllle plusjes odiiiiiiiiii.
  Volk van Su s’lapen doen we s’nachts.
  Volk van Su straf de NDP stem ze weg.
  Front het maak niet uit wie de pres ,
  wordt Suriname gaar gewoon voor Front.
  Odi.
  Glenny.


  Maak melding

 22. PASEW, sorry maar als die man die jij varken noemt het tot president heeft geschopt dan ben jij erger dan een varken hoever heb jij het gehaald wat is jouw werk en dagelijks leven het is maar een vraag hoor dat die varken het beter heeft en eet en leeft dan jou ik zou me schamen als ik jou was.
  KOOS de JONG, als jij oplet in wiens handen ligt jouw toekomst tenminste als je dat hebt want ik weet dat vroeger toekomst van SU in koloniale handen lag nu in handen van de SURIES zelf en wij weten allemaal dat het kan dat de AMERIKANEN dat kunnen laten ze vast als ze dat willen POETIN op halen of president CHINA/IRAN of NOORDKOREA het zijn nog steeds de zwakke landen die die zij denken die worden aangepakt wie pakt DE KLERK,BOTA,of SOROGIETA op is het dan door de vingers zien doofpot of eigen belang leg mij dat eerst maar uit.


  Maak melding

 23. O JA, en GREGORY RUSLAND zijn hart bloed niet omdat het niet goed gaat in SU maar omdat zij niet aan de macht zijn en daarom zeg ik GREG rustig aan pas op voor hoge bloed kabouter.


  Maak melding

 24. door pasew

  🙂 terwijl God de Almachtige Bouterse capabel genoeg heeft geacht om die job te klaren en het gaat lukken 🙂

  aldus @ PARAMAN!!

  de vader van DADA was een varkensboer,… zijn zoon transformeerde van sportmens naar V A R K E N!!

  DADA leurde in Europa van huis tot huis met 18+ bladen, maar in Suriname betaalt hij Steve Meye srd 6000 p/m voor Normen & Waarden!

  Onze First Lady is zoooo begaan met het lot van de minderbedeelden dat ook zij uit 🙂 LIEFDE 🙂 de staatskas aan het *uitkleden* is!!!!

  De opoffering voor Suriname is zo groot, dat Papa & Mama het reizen naar de US S L M onwaardig vinden!!!

  ondertussen geniet Baby Dino in de US van Brood Bed Bad & Hmmmmmm
  ====================
  Beproevingen zijn voor alle mensen.


  Maak melding

 25. niet alleen je hart gaat bloeden , ook je hersennen gaan het binnenkort begeven .
  schaam je toch , jij en die santokie denken dat jullie de surinamers weer voor de gek gaan kunnen houden , vergeet het maar jullie hebben je tijd gehad .
  begin je ticket te kopen want er is geen plaats voor jullie in suriname , haarte loose beesten .


  Maak melding

 26. Het is Pariaman en blijft ook Paria- Man!! Ach! wat doe je tegen dit soort onnozele? die is geboren voor 1 duppie!! De kwartje is te ver weg!! die kunnen zij niet en nooit maken!! En maar blijven zitten nadenken, wat te eten valt morgen!! We zullen dan, maar weer zien!!! Windhappers!!!!


  Maak melding

 27. De NPS en met name Rusland maakt de DDB volgers zo nerveus dat er manipulatie van plusjes en minnetjes hier plaatsvind.

  Hr. Rusland het is hard nodig dat uw partij NPS een goed resultaat behaald zodat u straks als vice president de puinhopen van paars kan helpen opruimen.

  Uw partij NPS heeft samen met partners in het verleden het land uit het slop getrokken, en dat is momenteel weer nodig. Voor de creoolse en hindoestaanse kiezers die de No Denkie Partij verlaten moet het NF met de NPS een warm alternatief bieden.


  Maak melding

 28. Jeetje, de hele paarse bus heeft hier feest gevierd. Was het lekkere bruine bonen? Bruine bonen zijn nederlandse import en bouterse is een friese naam, welke indiaan?


  Maak melding

 29. De heer Rusland zegt in het artikel steeds: de NPS moet dit en de NPS moet dat, maar de NPS moet helemaal niets.
  Eerst maar eens zorgen voor een goed verkiezingsresultaat, waaraan ik overigens zeer twijfel, en dan pas een grote broek aantrekken.
  Wat is dit voor grootspraak van een splinterpartij ?


  Maak melding

 30. Zie hier onder wie Rob A is en hoe dicht hij bij het vuur zat.

  http://retro.nrc.nl/W2/Lab/HAL15/980430eco.html

  Als Rob A in een rechtbank moet gaan verklaren, om zijn eigen vermogen (verzameld in 27 jaar Ballast Nedam), te reden, dan weet u wel wat deze Surinamer gaat doen. Zingen als een zangvogel.

  Deze meneer heeft ongetwijfeld mee gesnoept van de uitgekeerde provisies in zowel het Midden Oosten, Indonesie, Caraïbisch gebied en Suriname. Hij weet echt alles.


  Maak melding

 31. Mijnheer Rusland,
  De NPS is op sterven na dood door min of meer zelfmoord. De laatste verkiezingen scoorden jullie maar 4 zetels. Gekke lonnie en pedo somo deden beter.
  De NPS was de partij van de elitaire suri afro zelfs die waren moe van jullie net als je eigen broertje die nu minister van bouta is.

  De NPS is altijd te kortzichtig geweest en niet in staat geweest de njang dringie prisierie mentaliteit te veranderen in skoro, wroko, spaar dan geniet en meisjes pas op je poentje.

  De NPS ging naar Nickerie, jullie moeten blij zij dat ze jullie de politie post op Coronie/Nickerie lieten voorbij gaan. Ronald Venetiaan liet Manglie Wageningen niet overnemen omdat de PNR in hem hindoestanen de zelfde gunde als bruma. Als je Wageningen nu ziet dan kan je met huilen de irrigatie kanalen vullen.

  In de wijken, of ghettos, waarover jullie het vorig week hadden ging het nooit goed.
  De dingen die in ghetto’s werken hebben jullie nooit willen toepassen, onderwijs, sexuele voorlichting, skills en jobtraining. Als ooit midden in de week door Latour om 1 uur s’ochtends rijdt van Zanderij dan moet je je wel afvragen waarom hangen die mensen rond moeten ze morgen niet werken of zo?

  De NPS-PNR bracht ons onafhankelijkheid binnen 2 jaar, nauwelijks tijd om de grondwet van holland te copieren, we hadden niet eens tijd of visie om tenminste een free trade agreement met Nederland buitenom de EU te onderhandelen. In die proces decimeerden jullie de bevolking van Suriname.

  Die coup van 80, begin van de narco staat en het koninkrijk bouta is helemaal van jullie onkunde.

  In al die tijd dat Ronald president was hebben jullie bouta niets kunnen doen behalve zijn schulden betalen.

  Ga dood en rust zacht.


  Maak melding

 32. rusland zegt dat de NPS hart bloed mijn Gezondverstand zegt mij dat de NPS portemonnee nog gevuld van de gestolen gelden van het surinaamse volk.


  Maak melding

 33. mijn geliefde volk stemmen julli op nps en vhp die moeten samen werken en de 3de partij bep. geen plaats voor ndp. want het land is nu veel verder weggezakt met ndp.elkedag staat bouta in het nieuws 34miljoen geen wonder dat hij stiekem geld gaf aan de ndpaanhangers in nederland. julli moeten goed weten de echte suri willen bouta niet de rest zijn net zo crimneel als zijn zoon en hij dat zijn zijn aanhangers.


  Maak melding

 34. @Ram Singh,

  Helaas is de NDP ook geen verbetering, behalve dan in het uitdelen van gratis dit en gratis dat met het geld van de belastingbetaler, zonder daar toenemende en structurele inkomsten tegenover te stellen.

  Nadelen:
  Bacovenplantage verkocht
  Houtkap leidt tot bosbederf
  Goudwinning levert weinig inkomsten op en veel vervuiling
  Staatsolie geeft 50% van de kust-olie weg aan partners
  Bauxietwinning op sterven na dood
  Staatsschulden toegenomen
  Landbouwproducten gaan voortaan naar China voor weinig geld

  Wel ook goede dingen zoals aanleg van wegen, electriciteit, waterleiding, gratis gezondheidszorg voor de armen en gratis onderwijs. Betere ouderdomsvoorziening. Maar wanneer de inkomsten niet stabiel zijn dan komt dit weer te vervallen!

  Helaas is er niet iets waarvan je met zekerheid kan zeggen dat het over 10 jaar ook voor minstens evenveel inkomsten gaat zorgen.

  Dus onder de huidige regering is het ook niet lang allemaal goed. Bovendien wordt er met vuur gespeeld door op rassen te zinspelen. Ook te veel schandalen geweest.

  Het moet allemaal beter en de NDP moet genoegen willen nemen met een plaats in de regering maar met een andere president. De huidige president mag minister van sport worden, indien hij nog ambities heeft. Dan mag hij ook hard knallen met de ballen, maar niet met andere dingen!


  Maak melding

 35. is niet verkeerd bedoelt maar zwarte mensen en bruine mensen kunnen geen land regeren een blanke mens wel en een japanner deze volk hebben goede hersen het is zoo kijk nar japan en nederland deze landen zijn niet stuk te krijgen ook duitsland omdat de blanke mensen en japanners heel slim zijn en goed dus suriname kom nooit goed met deze sukkels aan troon of het nu een criool is javaan hindustaan of bos criool zoo als bruinswijk kom nooit goed wel als je land laat helpen door nederland of duitsland of japan hun kun stuun geven welke mensen op regering kom en veel meer oke tjauw


  Maak melding

 36. roberto,

  Ik ben het niet eens met jou!
  Nederland heeft de kans gekregen voor en na de onafhankelijkheid om Suriname op te bouwen,daar hebben ze nooit iets aangedaan.
  Ze hadden een land achter gelaten waar alles kapot was.
  Geen wegen geen bruggen niets was opgebouwd.
  De suiker plantage ging zelf te gronde,rijst voor de kippen en olie die je zelf moest oplossen,water druk en veel meer.

  Nu wordt Suriname opgebouwd ga maar zelf kijken!
  En buiten dien bepaald Suriname en de Surinamers zelf wat ze willen.


  Maak melding

 37. Beste heer Rusland,ik ben geen fan van de NDP maar jou wil ik ook niet, heb je nog een vakantiehuis nodig in Miami? Jij vrat net zo hard. Je kan goed benoemen wat NDP fout doet maar lees nergens wat jij van plan bent te doen. Als er geen eerlijke politici meer in su zijn laat dan een nieuwe generatie maar komen om te stelen als dat het enige is wat politici nog kunnen


  Maak melding

 38. VIJAY, zeven magere en zeven vete jaren met de NPS/VHP en PL hebben wij niet zeven maar 15 magere jaren gehad dus mag het volk even genieten we zien wel of wij nog zeven magere jaren krijgen want als er een ander partij komt is er ook geen garantie aangezien wij hun handelen van het verleden kennen hadden zij toen geen kennis wat ze nu wel hebben wel weet jij hoe ver SU nu zou zijn laten wij eerlijk wezen dank u.


  Maak melding

 39. Aan de uitschieter in de score is duidelijk te zien welk zielig figuur de scores zit te manipuleren.Zie boven

  Maandag 10 februari 2014 om 18:11 uur, door GEZOND VERSTAND

  Het is net gepost en andere in die omgeving hebben tot zeg -2 en +2 maar hij staat al heel hoog.

  Wel triest dat die paarse zelfs hier de zaak op kinderachtige en zo duidelijke wijze denken te kunnen en moeten belazeren.


  Maak melding

 40. NPS staat te popelen om de macht over te nemen. Want dan zijn zij de volgende die kunnen graaien.
  Stelletje boeven.
  Bah, ik kots van dit soort figuren.


  Maak melding

 41. Beste Neus, niet alleen bij dit topic is dit aan de gang, deze verachtelijke manier van omgaan met de mening van een ander als die je niet aanstaat.
  Dit zegt toch wel van alles over de NDP en DDB. aanhangers gewoon van zeer laag allooi manipuleren en intimideren, gelukkig, zijn er genoeg wel verstandige forumleden hier dit dit allemaal doorzien,, dit soort handelingen van zieke en slechte geesten


  Maak melding

 42. Wie een voorbeeld wil zien van de resultaten van de wijze waarop de “paarse like-moster”s censuur trachten toe te passen gaat naar de volgende link met ongewoon hoge plus-scores voor paars.

  http://www.waterkant.net/suriname/2014/02/09/nationale-partij-suriname-ons-hart-bloedt/

  Paars tracht duidelijk om in de aanloop naar de verkiezingen iedereen die niet paars is monddood te maken.

  Nb postings met de tekst: “Hidden due to low comment rating. Click here to see.” kun je openen door op het laatse deel van die regel te klikken.

  Laat je niet monddood maken, open alle postings en geef je “likes” aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.