VHP: regeerbare meerderheid haalbaar als …

48

PARAMARIBO, 7 feb – Een ‘regeerbare meerderheid’ halen in 2015 zal beslist niet onmogelijk zijn. Dit zegt VHP-leider Chandrikapersad Santokhi over de politieke kansen van zijn partij met partners. De kunst zal zijn om in de aanloop naar de verkiezingen toe de geschikte partners te vinden. En vooral goede afspraken te maken. Niemand wordt uitgesloten.

Maar wellicht gaat de voorkeur meer uit naar sommigen, dan naar bepaalden. “We hebben nog één jaar en vier maanden te gaan naar de verkiezing en als wij naar het politieke veld kijken en luisteren naar de gevoelens in de samenleving, dan is men al moe van het corruptiebeleid van deze regering, die elke dag meer instabiel wordt”, zegt Santokhi tegenover Dagblad Suriname. De kans op winst tijdens de verkiezingen moet dan ook levensgroot worden geacht.

Waar het nu op aankomt is uitkijken naar partners. Het gaat er vooral om een combinatie te vormen die in staat is direct regeermacht te verwerven. “Mocht dit niet in één keer gehaald worden, dan zal aan de hand van de stembusuitslag en de wil van het volk, de nieuwe situatie, de nieuwe omstandigheid en de nieuwe uitdaging tegemoet getreden worden met dezelfde politieke agenda, namelijk hoe het Surinaams belang en een goede toekomst voor de natie het beste te dienen.”


48 REACTIES

 1. Mijn gezond verstand zegt mij dat een regeerperiode van de VHP is alleen haalbaar als SAMO en Brunsie mee doen. De 2 grote schurken zullen heel wat beloftes en toezeggingen moeten krijgen om mee te doen en die 2 schurken weten dat ze sterk staan, zonder brunsie en samo kan de VHP absoluut niet regeren . de vraag is hoeveel van Suriname gaat de VHP weggeven om die 2 schurken binnen tehalen.


  Maak melding

 2. De schandalen rond het huidige kabinet stapelen zich op en het paarse bolwerk vertoont barsten. Santhoki moet de beste mensen om zich heen verzamelen, desnoods top adviseurs uit nederland. Bouterse moet hoe dan ook het veld ruimen.


  Maak melding

 3. Verstandige woorden van Shrimaan Santokhi. Hoewel de andere etnische groepen nauwelijks op de VHP stemmen, verdient deze partij toch hun steun, want het is een zeer belangrijke pilaar: de samenbindende factor in de Surinaamse samenleving!


  Maak melding

 4. Hij mag het wel proberen , al zal het geen wind eiren met zich mee brengen .
  als hij de partij veranderd kan hij misschien kans maken op 3 zetels .


  Maak melding

 5. Ik vind heel belangrijk dat de parlementariërs een afgeronde universitaire opleiding hebben.Deze soort mensen hebben een kijk in de toekomst, en zo ook de toekomst van de bevolking!


  Maak melding

 6. @ Vijay:
  “VHP de samenbindende factor in de Surinaamse samenleving??

  Surinaamse???samenleving!!
  Of “samenbindende” is fout gekozen, of het bijvnw ‘Surinaamse’ is verkeerd gekozen.

  Beter gezegd:
  VHP de apartheidspartij in de Surinaamse samenleving
  of
  VHP de samenbindende factor in de Hindustaanse samenleving

  Jouw leuze is meer een wens dan een werkelijkheid!
  Dus dat!


  Maak melding

 7. Meneer Santokhi op deze weg door blijven gaan. Dankzij het fantastisch oppositie werk van uw partij en partners is op kundige wijze de misstappen van deze regering aan de kaak gesteld, door vragen in de assemblee en scherpe analyses van misstanden. Deze pruts regering blijven volgen want het gaat om de toekomst van de natie. De tijd is rijp om af te rekenen met deze incompetente regering en de vele corrupte figuren. Het NDP bolwerk staat op barsten mede door het slecht beleid en onderlinge strijd ij de NDP. Uw partij meneer Santokhi heeft verbroedering hoog in het vaandel en ik weet zeker dat u doorzet. Mogen vele andere etniciteiten de VHP ook omarmen en het de grootste partij worden.


  Maak melding

 8. Tide, tamara, wi stre go moro fara!! gaan voor de toekomst van SU!! SU moet in alle opzichten beter worden dan nu het geval is door de nu regerende boeven!!

  SANTO-khi gaan voor SU! EN DE bevolking! en de boeven na jou komst weg sturen naar SANTO-Boma!! Met DiDiBris kom je nergens!!


  Maak melding

 9. Ik zou willen, dat de woorden van Santokhi uitkwamen, want hij mag van mij de volgende president worden, maar ik geloof daar helemaal niet in.
  Geen enkele toekomstige regeringscoalitie kan om de NDP heen.
  Er is maar 1 volkspartij in ons land en dat is de NDP.
  Alle andere partijen (bv. VHP, PL en NPS) zijn nog steeds heel erg cultuurgebonden partijen.
  De VHP trekt vooral stemmen van de Hindoestanen, de PL vooral van de Javanen en de NPS vooral van de Creolen.
  Zo is namelijk het altijd geweest.
  De drie hierboven genoemde zijn allemaal bezig hun partijstructuur om te vormen tot een volkspartij, maar zover zijn ze nog lang niet.
  De NDP heeft wat dat betreft een voorsprong van bijna 10 jaar op alle andere partijen.
  Alleen om deze reden geloof ik, dat Santokhi niet kan waarmaken, wat hij zegt, hoe graag ik hem ook als nieuwe president van ons land zou zien.


  Maak melding

 10. JAja koos, top adviseurs uit nederland want zij gaan bepalen wie en hoe SU gerund moet worden zij gaan voor SU volk beslissen moet daarom BOUTERSE hoe dan ook de veld ruimen droom lekker al gaat de PRESS weg geen buitenland gaat voor SU bepalen maar het volk zelf nu na jaren die kans blijft het zo en VIJAY wat heeft het bindende factor al die jaren gedaan voor volk samen met NPS waren de straten zo kregen veel meer mensen water Electra en een beschikking pension en school geld het is nog niet wat het wezen moet maar eerlijk geen 1 regering heeft dit gedaan gratis zorg en het volk mag het nu wel weten dat het FRONT het niet verstandig vindt dus veel terug willen draaien maar zegen het niet tot na de verkiezing het was toen met FRONT dat wanneer de verkiezing naderde ze ook zoveel beloofden en dan even de slooten op hallen meer niet dus waar hebben jullie het over kritiek mag is altijd goed maar leugens zo als nu dat deze regering niks heeft gedaan nou dan is het voor wie doof en blind is.


  Maak melding

 11. Mijn gezondverstand zegt mij een regeerbare meerderheid voor de VHP is alleen haalbaar als de partij van SAMO en Brunsie meedoen. De 2 grote schurken SAMO en Brunsie weten dat de VHP hun nodig heeft dus zal de VHP veel toezeggingen (OMKOPING)moeten doen om die 2 schurken met hun partij aanboord tehalen. De vraag is hoever zal de VHP gaan om te regeren, gaan ze Suriname in de uitverkoop doen of gaan ze met de zogenaamde hindoestaanse zakenmannen miljoenen laten storten op de rekeningen van brunsie en Samo. 1 ding staat vast Brunsie en Samo gaan de VHP zonder toezeggingen of omkopingen niet vrijwillig aan een meerderheid helpen. De VHP is bezig zich in het nieuws als jong , hervormend te profileren. Nu zegt de VHP dat ze de samen bindende factor in het Surinaamse samenleving zijn en iedereen met een Gezond verstand die geschiedenis kent weet dat die claim onterecht en vals is. De VHP is in haar geschiedenis nooit een samen bindende factor voor alle Surinamers geweest, wel een samen bindende factor voor de Hindoestanen.


  Maak melding

 12. Chandrika kan het op z’n buik schrijven want hij wordt absoluut niet en never nooit de volgende president van Suriname.

  Dat hij naar Moengo is geweest en er enkele Boni’s heeft omgekocht en vervolgens in Coronie een zetbaas heeft benoemd wil nog niet zeggen dat de VHP multi-etnisch is geworden.

  Chandrika, heeft de marrons voor de verkiezingen hard nodig voor z’n winst, om ze na de verkiezingen allemaal op te sluiten !

  Die juka’s moeten uitkijken want de meesten staan op de wanted list van de VHP, die voor eens en voor altijd met hen zal afrekenen !

  Voorts denk ik dat de coalitie welke Chandrika Segebai wil gaan vormen met de zogenaamde partners te groot zal gaan worden, hetgeen in een vroeg stadium enorme fricties zal opleveren.

  De enige stabiele factor in de huidige Suri politiek is de NDP want het is een echte volkspartij.
  De NDP is niet rechts en ook niet links, maar is er voor alle Surinamers waar deze zich ook mogen bevinden.


  Maak melding

 13. Beste allen, landgenoten en Surinamers:

  Bij deze laat ik een ieder weten, ik stem NPS.

  Dus als VHP , NPS, DOE,KTPI en ABOP samen werken, dan hebben ze al een stem.

  Gewoon de volgende zaken duidelijk en kenbaar maken aan het gewone volk:

  1. Wat gaan jullie doen voor het volk.
  2. Wie wordt president, vicepresident en parlementsvoorzitter.
  3. 8 december moorden en de amnestie zaak afhandelen.
  4. Wat gaan jullie doen met het geld van de goud, hout en olie winning. zoveel procent terug laten gaan naar de bevolking van de verschillende districten waar gewonnen wordt.
  5. Openbare werken is niet van de VHP
  6. LVV is niet voor de Javaan
  7. Economische zaken is niet van de NPS

  Maar zet capabele mensen die verstand van zaken heeft op de juiste plek.

  Ministeries reduceren, teveel ministers voor zo’n klein land met nog geen 500.000 mensen.

  Parlementariërs zoals Brunswijk kunnen geen neven beroepen hebben ( goudconcessie bedrijf) dit riekt naar corruptie, heeft geen aandacht en tijd voor de zaken van de bevolking, maar zorg voor zijn eigen hakje, het zelfde met Bouterse en andere consorten.


  Maak melding

 14. Rudinho slaat de spijker op zijn kop.

  zo denk ik er ook over . ik denk niet dat Santokhi in staat is om het volk zover te krijgen om massaal op zijn partij te stemmen . de VHP bestaat al 65 jaar toch ! ik heb nog heel weinig gezien ,wat ik wel heb gezien dat ze hun vrienden en familie bevoordelen en de rest mag stront eten . de NDP daarentegen verliest wel terrein de laatste tijd maar dat komt door de foute figuren die de partij alleen maar schade toebrengt. Bouterse heft dat ook gezegd


  Maak melding

 15. De Verenigde Nationale Democratische Partij kortweg de NDP!

  een vloek sinds oprichting, vervloekt zijn de leiders, edoch vervloekt rijk geworden met deels dank aan de vervloekte aanhang en soms wel door de Ballast van Nedam!!

  Abraham,… heb je voor mij te leen een AK-47 🙂


  Maak melding

 16. @Paraman
  De man die jij koestert is een veelvuldige moordenaar tevens een veroordeelde drugsdealer, dit is geen theorie mie boi…dit zijn keiharde feiten.
  Jij bent in elk geval zeker GEEN goed voorbeeld naar jou kinderen toe voor zover je vader bent..
  types zoals jij (GEEN normen en waarden) zijn een schande voor de mensheid…


  Maak melding

 17. de meeste Surinamers denken dat partij VHP een hindoestaanse partij is niets minderwaard het is een partij voor alle etnische groepen in Suriname ,de partij richt niet alleen op hindoestanen maar op alle groepen .jammer dat deze partij nooit is beloont door andere bevolking groepen,maar stemmen gekregen van meeste hindoestanen ,omdat Suriname heb alleen maar rassen partij neem bijvoorbeeld KTPI VHP NPS allemaal .ik ROEP alle Surinamers op ,stem een keer op VHP op Santokhi laat je rassen band achter, en geef hem de kans om te laten bewijzen ,NPS/is altijd mee regeert met andere partijen ndp is van de laatste .


  Maak melding

 18. Telkens wanneer de VHP niet in de regering zit, gaat er iets behoorlijk mis in Suriname. Denak aan Onafhankelijkheid (slecht voorbereid, veels te gehaast, Coup, Decembermoorden, Hezbolla aanhangers enz.
  De NDP is m.n. een partij voor de lagere inkomens (gesubsidieerden), de onterecht subsidie genietenden en voor de politieke avonturiers, de mensen die snel an makkelijk aan de macht willen komen (en blijven). De kwaliteit van de NDP bestuurders is not so great. Het lijkt alsof ze zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Santo Boma. Cum laude.
  De meeste kiezers hebben nooit gehoord van ‘een ezel stoot zich niet twee maal aan dezelfde steen’. Hun redenering is dat ‘die steen staat daar en is niet weg te krijgen dus zal het heel goed zijn’. Dat het een grote hindernis is, ontgaat hen.


  Maak melding

 19. Mr C.S VHP denkt dat hij door te zeggen het volk kan aantrekken om zijn doel te bereiken, terwijl dat onmogelijk is.
  Mr S.B/C.S VHP denkt dat door sluwe manier en te slijmen alle kleine partijen kan aantrekken om een grote combinatie te vormen om zijn doel te bereiken, terwijl dat ook onmogelijk gaat zijn om zijn doel te bereiken, omdat er een wet komt dat alle partijen apart de verkiezing moeten in gaan en al komt die wet niet toch gaan ze de verkiezing verliezen.
  De VHP/NF/NL komen met allerlei negatieve zaken over de NDP met de gedachte dat ze de NDP gaan verzwakken, terwijl de NDP sterk is en blijft groeien.
  Het volk van SU moeten weten dat de VHP/NF/krijgsgevangenen van NL zijn en altijd negatief zullen zeggen over de NDP, omdat ze de opdracht van hun baas NL moeten uitvoeren. Dus wat NL zegt dat moeten ze doen.
  Ga aub niet aansluiten bij de NF/VHP, omdat ze SU wederom Kolonie/Afhankelijk/knecht/ slaaf/ondergeschikte van NL gaan maken.
  Het grootste doel van de NDP is om de NF te verlossen van NL dat alleen maar verdeeldheid en ruzie teweeg breng onder het SU volk en een echte natie te vormen waarbij er een eenheid is en iedereen naar 1 (een) doel streeft om ontwikkelingen in dit land te brengen.


  Maak melding

 20. Santokhi moet de VHP eerst reorganiseren naar een Surinaams politieke partij. De VHP is nog steeds teveel gestoeld op een Hindu religieuze etniteit. Dus weg met alle Hindu symbolen die de VHP kenmerken. We zijn allemaal Surinamers en welke geloof je aanhangt is een prive zaak. Dus op naar een nationale etniteit. We zijn Surinamers en geen Indiers, Afrikanen, Chinezen of Indonesiers.


  Maak melding

 21. De VHP heeft zich niet waar kunnen maken wegens haat door de creolen van toen: NPS, PNR, PSV, Eenheidsfront, Volkspartij, Palu. Het is de VHP in de persoon van wijlen voorzitter VHP Mr. Jagernath LACHMON die de natie behoed heeft voor ergere wantoestanden.

  Krioro kong wiki nu. No las you édé. VHP wilde in 1975 de natie ook behoeden voor ondergang. Maar ja het is gebeurd.

  Corruptie: Heeft de VHP enige beleidsbemoeienis gehad bij het spenderen van NF 3.500.000.000,=(miljard)

  Jullie chronische haat moet plaats maken voor rationeel benaderen van het probleem van de natie.

  Stop ermee. Kies voor: VHP, NPS, BEP, KTPI. Neks no fout.


  Maak melding

 22. Vrijdag 7 februari 2014 om 20:18 uur, door Koos de Jong

  De schandalen rond het huidige kabinet stapelen zich op en het paarse bolwerk vertoont barsten. Santhoki moet de beste mensen om zich heen verzamelen, desnoods top adviseurs uit nederland. Bouterse moet hoe dan ook het veld ruimen.
  ======================================

  Je hunkert naar de koloniale tijd!!

  Vergeet het maar; die tijd is VOORGOED VOORBIJ!!!!


  Maak melding

 23. Roy

  @Paraman
  De man die jij koestert is een veelvuldige moordenaar tevens een veroordeelde drugsdealer, dit is geen theorie mie boi…dit zijn keiharde feiten.
  Jij bent in elk geval zeker GEEN goed voorbeeld naar jou kinderen toe voor zover je vader bent..
  types zoals jij (GEEN normen en waarden) zijn een schande voor de mensheid…
  ====
  Kennelijk ook niet voor YuMBPP!!!!!!!


  Maak melding

 24. door zwampoe

  de meeste Surinamers denken dat partij VHP een hindoestaanse partij is niets minderwaard het is een partij voor alle etnische groepen in Suriname ,de partij richt niet alleen op hindoestanen maar op alle groepen .jammer dat deze partij nooit is beloont door andere bevolking groepen,maar stemmen gekregen van meeste hindoestanen ,omdat Suriname heb alleen maar rassen partij neem bijvoorbeeld KTPI VHP NPS allemaal .ik ROEP alle Surinamers op ,stem een keer op VHP op Santokhi laat je rassen band achter, en geef hem de kans om te laten bewijzen ,NPS/is altijd mee regeert met andere partijen ndp is van de laatste .
  ===
  Droom maar lekker verder. Stelletje rrrrrrrrrchisten!!!


  Maak melding

 25. Santhokie zijn partij wordt bij elke verkiezing een partij die meer en meer gaat lijken op een Sandopie (dwerg)-partij. Dus Santhokie blijf maar lekker dromen.


  Maak melding

 26. @Armand: Dus weg met alle Hindu symbolen die de VHP kenmerken.

  Beste man,

  Durf je ook tegen Bouterse te zeggen dat hij niet naar de Christelijke Bischop Steve Meije moet gaan? Of heb je alleen iets tegen Hindoestanen?
  Durf je Kerstmis, Pasen en Pinksteren als vrije dag af te schaffen?
  Durf je het gezang van psalmen bij NPS, NDP enz. aan te pakken?

  Waarom zijn je jaloerse ogen alleen op de Hindoestanen gericht?


  Maak melding

 27. @Paraman

  wij als surinamers zo tekeer gaan met elkaar op deze site ,dan kan je zelf nagaan hoe wij verdeeld zijn in ons surinamere, zo komen wij nooit verder met haat zaaien.
  denk suriname is een begrip,geen volk


  Maak melding

 28. Santhohi kan niets anders dan de verkiezing te winnen maar hij moet eerst;
  De H uit VHP weghalen.
  Alle vhp parlementariers zonder schone vingers de laan uitsturen. Hasta la vista baby.
  Een integere, sterke en brede vertegenwwordiging op de kiezerslijst representatief van de hele bevolking.
  Oorlog verklaren tegen corruptie. Achter de 20% die 80% heeft gestolen.
  Geen 18000 huizen bouwen maar minstens 6000 bouwpercelen uitloten evenredig aan alle districten.
  Leger afschaffen en een sterke politie en grensbewaking.
  Alle domein land uitgegeven sinds 1975 die niet voor de gestelde doelen zijn gebruikt intrekken.
  Ik ben zeker dat de HPP mijnheer Santhoki kan helpen met meer goede ideeën .


  Maak melding

 29. Alleen als NDP de macht heeft heb je een verscheurd Suriname waarbij haat,corruptie,criminaliteit,angst,armoede heerst en in het ergste geval een rassen/burgeroorlog.
  Stem bewust en bestrijd deze parasieten die Suriname verpest.


  Maak melding

 30. dit zogenaamde tolerante land is verdeeld tot op het bot en rassenhaat en onverdraagzaamheid viert hoogtij.

  Geen enkel fatsoen, normen en waardenbesef…kortom een primitieve bende.


  Maak melding

 31. De VHP spreekt niet over religieuze zaken maar is een politieke partij, de partij bespreekt feiten en wantoestanden veroorzaakt door deze NDP bende.

  De paarse meelopers hier durven hun baasje DDB te verdedigen zelfs tegen omkoping en drugshandel. Het is niet zo erg want DDB doet ook goede dingen beweren deze blinde volgers. Het moreel gevoel van deze DDB volgers komt discutabel over.

  Dat hun baasje zijn prive predikant van Christelijke huize op de loonlijst zet vinden de paarse volgers geen probleem, als het een ander geloof had zouden ze anders piepen.

  De VHP en haar leider sluit geen compromissen met criminelen en drugsdealers en laat ze liever opsluiten vandaar dat de paarse volgers wild worden als ze de naam VHP horen.

  Dat de NDP racistisch bezig is blijkt uit de activiteiten van Limbo, waarbij bevolkingsgroepen gewoon gediscrimineerd worden als ze tegen DDB zijn. DDB brengt verdeeldheid op alle fronten. De paarse bende is bereid het land in rampspoed te storten omwille van de criminele NDP bende.

  Bij de VHP is er plaats voor elke bevolkingsgroep en religie. De VHP heeft in haar geschiedenis bewezen met elke groep te kunnen werken beginnend bij in 1975 toen in landsbelang samengwerkt werd. Ook in 1987 toen Brunswijk en Bouterse het land in een oorlog hadden gestort heeft VHP samengewerkt met creoolse en javaanse partijen om de democratie en vrede te herstellen. Samenwerking en broederschap zit in de genen van de VHP.

  Paraman het wanbeleid van je baasje DDB wordt het land fataal, DDB geeft zelf toe dat het moeilijk wordt. Hoe is met je cassavefabriek en tram in Para. Hoeveel smeergeld mag DDB volgens jouw aannemen voor de bouw?

  DDB geeft zelf toe dat zijn Njang Dringie Prisirie partij van binnenuit verzwakt door onderlinge rivaliteit en de Mega combinatie niets meer voorsteld vandaar dat de opportunisten nu een verbod willen op politieke combinaties.

  Deze topic wordt gedomineerd door paarse plusjes, tot hier wordt geprobeerd te manipuleren en bedriegen als het om de waarheid en VHP gaat.

  Liever niet samenwerken met Brunswijk want die is samen met Bouterse verantwoordelijk voor achteruitgang, criminaliteit en wetteloosheid in het binnenland. Van Somo kan ik zeggen beter ten halve gekeerd dan ten gehele gedwaald.


  Maak melding

 32. HEEFT, iemand wat nieuws beter dan van ROY en RAY steeds want het is alleen maar moordenaar en drugs baron het volk weet dit alles al maar bij elk reactie van deze twee zelfde blabla kom jongens zo sla je niemand uit het veld de SURINAMERS weten wel wie meer in SU gedaan hebben maar daar hoor je de heren niet over wel achteruit als hen hun uit komt en als hun verleden in achteruit spiegel staat vinden ze dat je vooruit en niet achteruit moet kijken nou ik vraag me dan ook af wie zijn dat wat denken ze te bereiken waar willen ze naartoe kom dan met nieuw nieuws dit weet heel SU al dat er gezegd word kom laat wat nieuws horen en als je dat niet heb ga zoeken zo als de oppositie dat doet hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


  Maak melding

 33. De NDP cassave fabriek

  Overheid leent een miljoen van China om in cassave fabriek te steken.
  Overheid koopt cassave fabriek voor een miljoen (van ndp parasieten o.a. mevr la king)
  Netto verlies voor belasting betalers 2 miljoen + rente
  Verlies cassave boeren nog niet een opgeteld.

  Binnenkort wordt deze cassave fabriek aan een andere NDP’er verkocht voor 1 SRD.


  Maak melding

 34. De NDP is niet rechts en ook niet links, maar is er voor alle Surinamers waar deze zich ook mogen bevinden.

  De NDP is ook niet boven en maar wel onder te vinden.
  De NDP is ook voor de mensen die onder de grond begraven zijn door de partijleider.


  Maak melding

 35. volk van Su kijk naar de genen die zeiden dat de oude mannen niets voor jullie deed in Su, maar wat heeft deze jongemannen zoals DiDiBrie voor jullie gedaan? Kan iemand mij vertellen of laten zien wat de jonge Ricardo Pan-ka voor jullie gedaan heeft? Wat heeft de jonge Adboel voor jullie gedaan gekregen? Wat heeft de jonge Martinus Bee voor jullie gedaan gekregen? Wat heeft Diana Pokie voor de mensen gedaan? En zo kunnen we door gaan met al die jonge jongens. Wat hebben ze gedaan voor heel Su en Sus Volk? Dan DiDiBrie tak mie dja. Volk van Su ga terug naar je aloude tijd. Ga naar je oude mannen van ’t FRONT, ga terug naar je oude schoen, want daarin zit echt echt ontwikkeling Wat we nu zien is gewoon dat er niets gedaan wordt door deze ndp zaka-zakas. Deze LIEGBEESTEN heeft jullie in Su jaren terug gezet. Kijk en luister aub niet naar Bimbo, want die wilt alleen maar blijven zitten waar hij is. Hij is 1 van de weinigen die beter van deze regering is geworden. Bimbo houd je dom, zodat hij door kan vreten en jij als ndp stemmer niet. Volk van Su jaag deze BOEVEN weg in mei 2015 mijn part eerder, Liefst now-now en stem op ’t FRONT. Odi odiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 36. Wie een voorbeeld wil zien van de resultaten van de wijze waarop de “paarse like-moster”s censuur trachten toe te passen gaat naar de volgende link met ongewoon hoge plus-scores voor paars.

  http://www.waterkant.net/suriname/2014/02/09/nationale-partij-suriname-ons-hart-bloedt/

  Paars tracht duidelijk om in de aanloop naar de verkiezingen iedereen die niet paars is monddood te maken.

  Nb postings met de tekst: “Hidden due to low comment rating. Click here to see.” kun je openen door op het laatse deel van die regel te klikken.

  Laat je niet monddood maken, open alle postings en geef je “likes” aan.


  Maak melding

 37. @Woensdag 12 februari 2014 om 23:28 uur, door Neus

  Ik heb mijn posting amper geplaats en weer 40 minnetjes. Blijkbaar komt de posting hard aan bij demanipulerende paarse demagogen en criminelen dat ik gelijk op de zwarte lijst sta.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.