Quintis Ristie terug bij oude liefde: radio maken

0

Quintis Ristie gaat terug naar zijn oude liefde: radio maken. Hij maakte het nieuws gisteren bekend op Twitter. ‘Na een scheiding van een paar jaar heb ik besloten weer de draad op te pakken met mijn oude liefde! I’m so happy!‘, schrijft de tv-persoonlijkheid, die bekend werd door de show Raymann is Laat, de politieserie Van Speijk en de realityserie Echte Meisjes in de Jungle.

Ristie bevestigde dit nieuws vanmorgen aan RTL Boulevard. De presentator gaat aan het werk bij een nieuwe radiozender in Rotterdam: Open Rotterdam. Quintis kent een lange radiogeschiedenis. Hij begon als 10-jarige jongen al bij de radio in Suriname. De 41-jarige Surinamer werd 7 jaar uitgeroepen tot populairste omroeper van Suriname en 3 jaar was hij media man van het jaar.

Overigens: het Twitter bericht werd verkeerd begrepen door diverse media waaronder De Telegraaf, Het Algemeen Dagblad en de Surinaamse krant De Ware Tijd. Die maakten ervan dat Quintis Ristie terug ging bij zijn ex-vrouw:

blunderAD

blunderTelegraaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.