Humberto Tan genomineerd voor nieuwe TV vakprijs

11

Humberto Tan is genomineerd voor een nieuwe vakprijs voor Nederlandse televisiemakers en –bedenkers: De TV-Beelden. Hij strijdt samen met Johnny de Mol, Linda de Mol, Martijn Krabbé en Matthijs van Nieuwkerk om een TV Beeld in de categorie Beste Presentator.

De nominaties binnen elke categorie zijn toegekend door speciale vakjury’s. De uitreiking is op 3 maart in de Kromhouthol in Amsterdam. Dat heeft de organisatie van de vakprijs, de opvolger van de Beeld en Geluid Awards, laten weten.

De in Paramaribo (Suriname) geboren Humberto Tan-A-Kiam (48) is radio- en televisiepresentator, schrijver, dj en kledingontwerper. Sinds 26 augustus 2013 presenteert Tan zijn eigen talkshow RTL Late Night op RTL 4.


11 REACTIES

 1. @You Know Who (onze Antilaanse Whocares). Yes I Know You.

  “Wat hebben ze als goede punten van Humberto aangevoerd? Ben benieuwd.”

  Hij strijdt samen met Johnny de Mol, Linda de Mol, Martijn Krabbé en Matthijs van Nieuwkerk. Ben je niet benieuwd naar hun goede punten die zijn aangevoerd.
  Voor mij zijn het allen ouwe rotten in het vak en zeer deskundig. En of je het nou leuk vind of niet, daar hoort Humberto ook tussen.
  Je wordt niet zomaar genomineerd voor de vakprijs voor Nederlandse televisiemakers en –bedenkers. Je moet wat in je mars hebben.


  Maak melding

 2. Weer een kans om te laten zien dat Nederland HE-LE-MAAL niet racistisch is (na de massale uitingen van racistisch geweld tegen de zwarte bevolking van Nederland in nov/ dec j.l.) en dat zwarte mensen ook meetellen! Was ook goed te merken bij het heengaan van Mandela.
  Overdadig en massaal was de rouwuiting soms! Oprecht? Wie zal het zeggen?
  Compensatie?? Wie zal het zeggen?
  Humberto, ik hoop dat je de prijs wint omdat je écht de beste bent!


  Maak melding

 3. @ Santa.

  Wat in Nov/Dec.is gebeurt hebben de zwarte mensen zelf veroorzaakt. We weten dat Zwarte Piet al eeuwen bij Sinterklaas hoort,en ook Sint zijn paard !
  En dat willen sommige Zwarte landgenoten verbieden,omdat ze het discriminerend is ten opzichte van zwarte mensen.
  In su vierden we ook toch Sinterklaas feest!
  Niet alle Hollanders discrimineren,Mandela was een grote Man,vandaar dat massale rouwuiting.Gewoonweg uit respect
  en dat had hij verdient.Zie het niet als een compensatie,
  die man had jaren lang in de bajes gezeten en toch heeft hij zijn blanke medemens nooit gehaat: en dat is pas respect, die hij afgedwongen heeft tegen over zijn blanke
  veroordelers.


  Maak melding

 4. Nou ik ben benieuwd; de Hollanders kennende……….we leven in Holland, dus het buitenlandse ras mag niet domineren en in de media staan. Zolang de buitenlanders maar
  Klein, dom en armoedig zijn is dat goed. De buitenlanders mogen niet een collega van de witten word. want dan vormen ze een gevaar…..


  Maak melding

 5. @Tan Fan,

  Je hebt het helemaal verkeerd opgevat. Wanneer iemand gekandideerd wordt, worden zijn goede prestaties en goede dingen ook aangegeven.
  Ik was (en ben) alleen maar benieuwd welke dingen de jury betreffende Humberto heeft doorgegeven. Het was zeker niet negatief bedoeld t.o.v. Humberto. Ik wil graag weten wat de jury zijn sterke punten vindt.
  In die andere kandidaten ben ik minder geinteresseerd.


  Maak melding

 6. @You know who,
  Stellig ben ik niet de enige geweest die jouw vraag verkeerd heeft opgevat. Ik heb je vraag nog eens gelezen en moet eerlijk zeggen dat de toonzetting daarvan toch wel aanleiding geeft tot die “verkeerde opvatting”.
  Anyhow, Humberto beschikt over identieke kwaliteiten als de anderen zoals genoemd in voornoemde topic. Waarom wil je – uitgerekend van hem – van de jury weten wat zijn sterke punten zijn.
  En als je de persoon Humberto een beetje volgt, weet je zelf ook z’n sterke punten; man is niet voor niets zo succesvol geworden.
  Een voorbeeld voor tientallenduizenden kondremangs.


  Maak melding

 7. Wat mij opviel is dat hij goed op de hoogte is van de actualiteiten en een duidelijke eigen mening heeft en z’n ego soms te veel laat spreken. Maar dat hebben ook al die anderen. Dus…….wat is de specialiteit van Humberto? Waarom moet iemand van allochtoonse afkomst wel opkijken naar Humberto en niet naar die anderen? Waarom moet een autochtoon opkijken naar Himberto?


  Maak melding

 8. Ik ben trots op onze Umberto hij laat keer op keer zien dat hij zijn vak verstaat en gaat voor kwaliteit. Zie ook zijn late Knight show waarin hij zijn gasten de gelegenheid geeft on zijn/haar verhaal te vertellen en respect toont. Ook de variatie in zijn programma, spreekt mij zeer aan. Ga zo door Umberto


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.