Korpschef politie Suriname reikt eerste Scientia Police Award uit

3

PARAMARIBO, 3 feb – Tijdens de Police Awards Night afgelopen weekend heeft Korpschef KPS Humphrey Tjin Liep Shie de eerste, door het opleidingsinstituut Scientia beschikbaar gestelde ‘Scientia Police Award’ uitgereikt. Deze award in de vorm van een studiebeurs zal in het vervolg jaarlijks aan de best presterende politiefunctionaris worden uitgereikt. De Scientia Police Award ging naar brigadier van politie Soechietkoemar Kandhai.

De opleiding Security Risk Management op middle management- en post-Hbo niveau van Scientia, het Caribisch opleidingsinstituut voor Security, Safety, Integrity en Management, is een welkome aanvulling op de expertise van politiemedewerkers. Tijdens deze opleiding leren deelnemers o.a. security risk analyses te maken en deze toe te passen in hun dagelijkse beroepspraktijk.

Eerder op de dag was Migalda Kolf, stafmedewerker binnen het korps, niet alleen als beste, maar ook cum laude geslaagd voor Scientia’s post-Hbo diploma Security Risk Management. De uitreiking van haar diploma werd extra bijzonder doordat de Directeur van het Bureau Nationale Veiligheid Melvin Linscheer dat deed.

3 REACTIES

 1. En wat voor prestatie heeft deze Brigadier dan zo geleverd, ten opzichte van zijn collega´s dan?
  Heeft hij soms iets bedacht om de criminaliteit terug te dringen zonder bloed te vergieten? Of de corruptie binnen zowel, buiten het corps aan te pakken?
  Maar in ieder geval gefeliciteerd Briga.


  Maak melding

 2. Wel, wel,ik zie het al voor me…strakjes ook nog politie awards voor het groepje van ‘AANMELDEN’ kandidaten ,in de gemeenschap meer bekend als surinaams meest eerlijke en respektvolle criminelen.


  Maak melding

 3. Leer ze(politie) zichzelf eerst goed te beheersen.
  Leer ze(politie) eerst niet zo’n kort lontje te hebben
  Leer ze(politie) eerst te praten met de mens.
  Leer ze(politie) dat we allen(de mens) een zijn.
  Dan pas krijgen deze schoften een lintje, roosje/ bloemetje of sterretje. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.