Prem Radhakishun wint Nationale IQ Test

45

De Surinaamse advocaat, columnist en programmamaker Prem Radhakishun heeft gisteravond de Nationale IQ Test van BNN gewonnen. Hij scoorde van alle deelnemende bekende Nederlanders het beste met een intelligentiequotiënt van 116.

Het programma werd woensdag live uitgezonden. De tweede plek in het vak van bekende Nederlanders was voor presentator Willibrord Frequin, die 111 haalde. Derde werd visagist Thijs Willekes, die een IQ van 109 scoorde.

Radhakishun deed al eens eerder mee aan het tv-programma en wel in 2006. Toen scoorde hij 119.

45 REACTIES

 1. En ze noemden hem “dom en gek” toen hij bij P & W hardop er doorheen riep: ” Sinterklaas bestaat niet, Sinterklaas bestaat niet!”
  Nu laat hij die dommerds een poepje ruiken!
  I LOVE PREM! Ik stuur hem een radhaki ZOEN!
  Prem is slem!


  Maak melding

 2. Heb ook meegedaan.
  Mijn score lag dus 5 punt hoger (I.Q.124).
  Volgens deze berekeningen ben ik dus intelligenter dan Prem.
  Dat wist ik ook al hoor,a propo!
  Ik zou bijvoorbeeld nooit in het openbaar roepen: – “sinterklaas bestaat niet”!


  Maak melding

 3. Prem gefeliciteerd ik ben trots op je, tijdens de pieterbaas discussie werd je van alles uitgemaakt, ze zeiden je was dom, je heb geen verstand van zaken, je weet niet wat je allemaal zegt, je hebt een laag IQ. Je hebt hun mond gesnoerd met gezond verstand en intelligentie. nergens zal je in de online kranten in grote koppen lezen dat je het gewonnen hebt we zouden lezen wanneer je als laatste was geëindigd. Prem ondanks alle kritiek die je over je heen krijgt wijk je nooit af van je gezondverstand. Prem zo krijg je de Nederlanders stil we geloven in je en gaan dit vieren als een overwinning voor de Surinamers.


  Maak melding

 4. GefeliciTAART Prem, maar mie jevel ik hoor die grote mond al. Prim na soso lafoe van al die opmerkingen die jij zal maken in de uitzendingen, waarbij jij als gast zal optreden. Prem ding sma dede na joe annoe. Any way geniet van dit feit.
  Hopelijk doet Glenn Codfried de eerst volgende keer mee. Prem het ga je goed en suc6. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 5. Heel leuk voor PREM. Proficiat !! De twee slimste koppen zaten weliswaar in het vak van de studenten. Daar eindigden twee deelnemers met een score van 137.

  Het rekenen sprak mij aan. Het deed mij terugdenken aan wat toen HET VAK HOOFDREKENEN was op de basisschool in SURMARBO.

  En solig dag önskar jag dig !

  CHAVÉZ


  Maak melding

 6. Mensen die zeggen dat hij dom is…

  Wordt eerst advocaat zoals hij, en kijk of het makkelijk is…

  En niet alleen dat, zijn algemene kennis is echt Super. Ik sta soms versteld van de meest uitgebeide onderwerpen op BNR radio, die hij op een zeer goede manier ging presenteren, een zeer intelligente man die af en toe dom speelt maar dat absoluut niet is…


  Maak melding

 7. Perm Radhakishun, must go for President!
  Je kennis en wij staan achter je.
  Met je opleiding en visie, ai boy, ik wil echt iets over visie zeggen. In het surinaamse parlement praten ze dan over dree visie ( droge vis) !


  Maak melding

 8. Er zijn jammer genoeg heel veel,zoals nadelen en voordelen los ina a libi disi van slim dat kan elk mens een denkvermogen hebben,ik en mijn fam.zijn van softdrugs free en hou het gewoon zo verder tot en met mijn laatste adem dat zal gaan tochten en ook niet in vele gevallen gaan achteroverdrukken in zo’n bijzondere korte leven,ik denk dat in NED.de mogelijkheid bestaat je denkkracht op te peppen met een licht verdovende drug,waaraan je tegenwoordig wel aan verslaafd kan raken!!All dit shit!!Hebben mensen ooit de programma makers Cabaretier Tante S.Rayman of Humberto Tan op foto’s vergeleken met de Druggebruiker Prem Radhakisoen a loba a duku en aai ziki den witman en nu zit hij in bergi daar met zijn don don streken!!Hollanders vinden hem wan zieki man.
  Quasi bhaai, soso lobi

  o


  Maak melding

 9. @mahony66
  Dat kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren.
  Toen was een ieder die Prem nu de hemel in prijst muisstil!!
  Waar waren jullie toen??
  LET WEL ZIJ HAD EEN IQ VAN 152!!
  GA ER MAAR VOORSTAAN!

  En je zegt:”een donkere dame (Dolores Leeuwin”?????
  Zeg maar gerust Dolores Leeuwin een jonge zwarte vrouw van Afro Surinaamse afkomst en ex presentatrice van het Jeugdjournaal!

  @Grasbarki.
  Toen hoorde ik jou ook niet.
  Waar was jij?
  En nu sta je voor in de rij etnisch te stoken.
  Waarom nemen jullie elke gelegenheid te baat het rassen sentiment naar boven te halen?
  Is dat in godsnaam nodig,tenzij jij je Surinamer voelt?
  VREEMD HOOR?

  En denk jij dat jouw oproep aan de “koeliehaters” er toe zal leiden dat door de prestatie van Prem,de haat minder zal worden?
  Dat maak jij nu op deze manier wel erger zo.
  Wat infantiel van je.


  Maak melding

 10. @Hugo CHAVÉZ
  Ik weet niet of jij wel vorig jaar hebt meegedaan,maar ik vond het niveau van het taal- en rekengedeelte wel vele en vele malen lager dan alle voorgaande jaren;ik vond het op zijn zachts gezegd een aanfluiting.
  Bovendien ontbraken er dit jaar intellectuele BN’ers van niveau.
  Neem me niet kwalijk.


  Maak melding

 11. Moraal van dit alles. Laat een ieder in zijn/haar waarde. Onderschat niemands intelligentie. Kijk naar de persoon en zijn hart. Prem ben trots op je. Soms geef ik toe dacht ik ook anders over je, sorry voor dit. Je verdient respect.


  Maak melding

 12. Ben ook trots op Prem. Hoef niet naar nu.nl te gaan om de reacties te lezen, waar kleurlingen worden neergehaald door Nederlanders en dan zeggen dat ze niet discrimineren. Ze vinden alles moet kunnen en gezegd worden, ja, ja ja……als het hun goed uitkomt maar eigen tekortkomingen in normen en waarden zien ze niet. Arrogantie ten top! En altijd klaar om hun medemens te beoordelen en in hokjes te plaatsen door Sur-Ned.en anderen, allochtonen te noemen! Ben met een Zd Fransman gehuwd, dus ken veel Fransen. Zij kennen ook Saint Nicolas, maar die Zwarte Piet dat begrijpen ze niet en vinden het maar een rare cultuur. President Chirac van Frankrijk heeft toen tijdens zijn bewind officieel via de tv excuses aangeboden aan alle overzeese departementen en zijn inwoners over de slavernij geschiedenis (werd toen echt emotioneel). En moet je het verschil zien hoe ze dat hebben gedaan in Ned. gewoon belachelijk om te zien, met veel pijn en moeite (de boer had kiespijn) en wel tijdens het Kwakoefeest in de Bijlmertuinen! Geen greintje respect op deze manier! En als je commentaar geeft moet je maar oprotten naar je eigen land? Ik ben van Indiaanse komaf en wil hierbij zeggen dat mijn Indiaanse voorouders, de heer Abraham Crijnssen nooit op de koffie hebben uitgenodig, om in hun geliefde Vaderland Suriname-Paramuru te komen! Hij kwam onaangekondigd en met geweren naar het land van mijn voorouders op zoek naar de Eldorado en de bewoners tegen elkaar op te zetten (Arowakke en Caraïben)! Over terroristen gesproken……wie zijn nou de echte terroristen? Moest dit even kwijt…..


  Maak melding

 13. @ MEDUSA

  het is de eerste keer dat ik het heb gevolgd. Wat betreft de BN’ers ben ik het eens met je opmerking. Willibrord Frequin, een trouwe dienstknecht van de god Bacchus, heeft mij qua score
  nogal verbaasd.

  Hälsningar från CHAVÉZ !


  Maak melding

 14. @ Grasbarkie nanga poeslief

  Niet zo onbezonnen doen Grasbarki en heel snel een waardering aan een mens verlenen zoals deze softdrugs gebruiker en dan nog uit je sniekie stille gedrag gedachte lef heb om tussenhaakjes wat neer te zetten wat veel anderen op dit forum niet anticipeert hadden,zeg ook niet Grasburkie tog in plaats van Grasbarkie!
  En nog zo een junkie als Prem for president fu Surinam HahahahaaaHAHA..@ Poeslief miaaaauw miaaaaw
  hahahahahooi,Take this dopa man well by his/the look!!!!
  and olny than you have to be approve!!
  @ pokai tongo
  Die man is niet dom!!
  Maar vaak is Prem onder invloed van drugs,waardoor zijn gedrag vervormd of een verdraaiing in hem plaatsvindt{in zijn gedachten} en daarom is hij heel vaak STOM bezig.
  Pokai tongo heb dit heel goed gezien,complimentjes hiervoor.
  Quasi bhaai, V.H.P. soso lobi nanga konie.


  Maak melding

 15. Ik wil geen roet gooien in het eten van veel mensen, die op dit forum reageren, maar Prem is een echte Nederlander.
  In een tv-programma heeft hij ooit eens gezegd, dat hij zijn Nederlandse nationaliteit nooit zal inruilen voor de Surinaamse nationaliteit.


  Maak melding

 16. @@ Rudinho kom zeg!! laat een Surinamer zo’n test doen!! bestaat er wel in SU zo een test??? neem me niet kwalijk hoor, want in Su bestaat zo’n test niet DENK IK!!

  Hallo het is maar en vraag!! bestaat zoiets in SU wel??
  of dan ben ik echt dom in SU als een Surinamer just lijke the PARIAMAN UIT PARA! Ik weeeet zeeeker dat Surinamers niet dommmm zijn.

  ENN HOE VERDER………?????


  Maak melding

 17. IK ben DE PIET! wan Sra Mang!!! naga weti(kri) ati. Ma mi ano wan blaka mang nanga blaka ATI!!!

  ai mi boi!! mi tek unu

  Echt wel!! de Surinamers zijn dom, maaaaar!!! niet allemaal en waar zijn ze niet?? Overal ter wereld!! wedden???? die god them volk!! i like igt and i love them! it is miy blood (RED)!!!!!!!! jij toch ook!!!!


  Maak melding

 18. A bhaai.

  Ik ga je morgen van repliek dienen: hoe haal je het in je hoofd om mij een burikie te noemen ? Ik ben nu te bezopen om je duidelijk te maken dat ik geen burikie ben !
  de groeten.
  Grasbarki.


  Maak melding

 19. Leuk voor Prem dat hij de IQ test wint, dat hij geen domme jongen is was al lang bekent anders wordt je geen advokaat, maar war ik niet goed begrijp dat anderen trots zijn op de prestatie van een ander, dat kun je toch alleen maar zijn op die van jezelf of van anderen als je een aandeel in de prestatie van een ander of anderen hebt.
  Trots zijn op Prem omdat hij een donkerder huidskleur heeft, Bull-shit, Einstein was blank, ras of kleur heeft niets met intelligentie te maken, wat je trouwens met je geboorte al mee krijgt alleen moet het onder de goede omstandigheden ontwikkelt worden, net als “gezond verstand” waar het hier soms nog wel eens aan ontbreekt als je ziet hoe hier zo nu en dan op elkaar gereageerd word


  Maak melding

 20. @Foei-Foei & @ Slimmerik
  Dank je voor de correctie.
  Dom dom dom dom slordig slordig slordig MEDUSA! 😳
  Fijn dat jullie het zoals ik,ook nodig vinden anderen op hun tekortkomingen te wijzen.
  Zo hoort dat!!!!
  WELKOM OP DIT FORUM b.t.w!
  Hoop jullie vaker te begroeten.

  Of eh….. durven jullie (jij) dat niet onder je echte schuilnaam te doen?
  😆 😆 😆 😆 😆 😆

  P.S.
  Ik ben MEDUSA en niet Medusa of erger nog medusa,foei foei slimmerik!


  Maak melding

 21. bhaai (broer)

  Sorry:ik heb niet goed gelezen, ik dacht dat je me voor Buriki ging uitmaken. Ik wist niet dat Prem aan de drugs zit,wel weet ik dat hij in 2005 ons juist had geholpen, om tegen de Gemeente te procederen die ons wijk een Drugs gebruikersruimte opende! (Prem Time tv uitzending )
  Bhaai: jij weet het ook dat Prem een Jurist is,ondanks zijn soft drugs gebruik zoals jij dat schrijft, kan hij makkelijk Pres worden van Sranan. Wat voor opleiding heeft de huidige Pres dan?

  MEDUSA:

  Het is helemaal niet mijn bedoeling om mensen te stimuleren om een ander te haten (Etnisch) in tegen deel

  MEDUSA:

  Op je vraag waar ik toen was, toen Dolores Leeuwin won,
  moet ik eerlijkheidshalve zeggen, dat ik niet deze forum
  reageerde.hiermee hoop ik jou voldoende te hebben geinformeert,zo onstaat er vaak problemen als iemand iets niet goed uitlegt.


  Maak melding

 22. Hans, je begrijpt het niet, of je wil het niet begrijpen.
  Tuurlijk heeft het met huidskleur te maken. Mensen met een donkere huidskleur worden hier gediscrimineerd op het krijgen van werk, opleiding, promotie en ga zo maar door. De witte man die de zwarte vervloeken worden alleen maar groter. Kijk maar naar de aanhang van jullie geblondeerde Wilders deze is gestaag aan het stijgen. Op mijn werk word er keihard openlijk gezegd geen buitenlanders aannemen. Eigen volk eerst, terwijl het allemaal universitaire eikels zijn die dit rondbazuinen. Ge eens lopen in het Gooi of Aerdenhout, Heemstede of Bloemendaal als donkere man, je word weggekeken of er rijd direct een politieauto in de buurt. Verder willen deze lui je echt niet als buur al zou je een professor zijn. De witte man zal zich altijd superieur voelen . Het word tijd voor Black power. Onderdrukking zijn we nu wel een beetje zat. Blanken willen alleen maar profiteren van de donkere mensen. Kijk maar naar alle blanken in ontwikkelingslanden. Als zij het maar goed hebben. Ze gaan over lijken. So beware of them. Je krijgt zo een mes in je rug. In je gezicht praten ze poeslief, maar ondertussen ……


  Maak melding

 23. @Grasbarki.
  Aangenomen.
  Dat je Prem hierdoor bewierookt vind ik totaal niet erg.
  Ik vind het juist fijn dat er voor de 2de keer iemand van Surinaamse afkomst als winnaar uit de bus is gekomen.
  Maar dat haalt toch niet weg in verband ook de prestatie van Dolores Leeuwin te memoriseren,toch?
  Ze haalde in 2012 niet een IQ van 152 zoals ik eerder vermeldde,maar een IQ van 159 dat zegt toch wat?


  Maak melding

 24. Mike ,

  Prachtig verwoord. Je vergeet erbij te zeggen dat deze blanken ook zielloos zijn. Ook al huilt een bakra voor je neus. Trap er niet in. Deze dieren zijn zielloos en zouden zelfs hun moeder verkopen voor een goede baan.

  Neem als voorbeeld een begrafenis,ze huilen niet, ze drinken een kopje koffie erna en t leven gaat verder.
  In tegen stelling tot andere volkeren, die wel een ziel hebben. Al is het een mocro, sranangmang, turk of wat dan ook. Blanken zijn zielloze barbaren.


  Maak melding

 25. Mike, Bakra’s dumpen ook massaal hun ouders in het verzorgingstehuis om ze alleen 1x per jr te bezoeken met kerst. Dat is normale zaak bij hun.

  Het gene wat JOU heeft opgevoed, dump je tot hun dood in een verzorgingstehuis…laat staan wat wij dan voor hun zijn.

  Het is mij nu duidelijk dat de witte kleur ( lees varkensroze) voor zielloos staat.


  Maak melding

 26. @ Hans.

  Als je van Voetballen houdt, ben je toch ook blij als Holland wereld kampioen wordt ? Het is toch ook niet je eigen prestatie,maar omdat je land, en landgenoten hebben gewonnen ben je toch ook blij! Zo zijn er meer Surinamers blij met de overwinning van Prem nu,en van Dolores Leeuwin 2 jaar geleden.

  prettig weekend.


  Maak melding

 27. Dan verschillen we dus duidelijk van mening beste Grasbarki, ik noem het eerder plaatsvervangende trots, blijkbaar zijn er ook mensen die trots zijn op hun afkomst, maakt mij ook niet uit eis een verdienste (of niet) van de verwekkers, waarom zou ik er trots op zijn een Nederlander te zijn, alleen om het feit dat mijn ouders dat ook zijn? ik ben ik, en doe wat ik doe, waar ik ook ben op de wereld


  Maak melding

 28. Heb respect voor iedereen. Maar vertrouw de Bakra,s niet. Zij hebben de joden verraden tijdens wo 2. Zij hebben slavernij bedacht. Zij hebben apartheid uitgevonden. Zij hebben de kolonies geplunderd. Zij hebben duizenden doden op hun geweten. Ze blijven maar uitbuiten. Hun straf zal groots zijn in het hiernamaals. Ik hoop op een bestaan van God, Allah of hoe je de hoogste rechter van het universum ook mag noemen. Ze hebben inderdaad geen kleur. Wij zijn bruin, zwart,geel, rood etc… Zij hebben geen kleur, je mag het ook niet wit noemen, maar eerder verlept


  Maak melding

 29. Wie hier perfect is en zonder fouten mag de eerste steen werpen. Doe niet zo flauw mensen. Jullie zijn gewoon weg jaloers!!!!!! Kraboes bij elkaar!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.