dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse eigenaar bekend Amsterdams café dood

Surinaamse eigenaar bekend Amsterdams café dood

-

Does Travel - naar Suriname

De overleden man die afgelopen weekend werd aangetroffen in een woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Amsterdam West, blijkt Kenneth Renaldo Richards te zijn. Dat meldt AT5. De in Suriname geboren man, die ook bekend stond als ‘Flaco’, was al sinds 1988 de eigenaar van café Casanova in de Lootsstraat in West. Het café staat bekend om zijn lekkere eten en bekende bezoekers, vooral Surinamers.

De 58-jarige Richards werd afgelopen zaterdag dood gevonden in zijn appartement. De recherche gaat er vanuit dat hij vermoord is. Volgens Het Parool werd Richards in 1995 ontvoerd door de beruchte Surinaamse crimineel August Adjoeba, die in 2008 zelf geliquideerd werd.

Richards werd in de nacht van donderdag op vrijdag voor het laatst gezien in zijn café. De politie wil graag iedereen spreken die hem in de tussentijd gezien heeft of contact met Richards heeft gehad. Ook mensen die een idee hebben waar zijn dood mee te maken kan hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Ook kan er gebeld worden met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Echt zielig; hier in dit Cafe hebben wij ooit lekker gegeten op Koninginendag, toen had Eppe Wijntuin gekookt. Waren voor Su begrippen heel beleefd en netjes. Sterkte, sterkte, sterkte allemaal. Ik hoor hier net dat dit eethuis nooit is gesloten op instigatie van de Burgemeester. HHhaija jai baja. Fam heel veel sterkte en kracht om dit verlies te mogen dragen. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 2. Wat gebeurt er toch in mijn stad Amsterdam.
  Bijna elke week is het wel weer raak.
  Twee weken geleden een man neergeschoten voor de ogen van zijn 2 kinderen..
  Verschrikkelijk!
  Sterkte aan de familie Richards


  Maak melding
 3. Volgens mij wordt iedereen die een link kan leggen tussen Chan Santokhi en August Adjoeba uit de weg geruimd. Wordt het geen tijd voor het Nederlandse OM om te onderzoeken of de geruchten waar zijn? Ik zeg waar rook is, is er ook vuur.


  Maak melding
 4. @ Tak Fo fosi

  Ga aub uw racistische onzin plaatsen bij een ander onderwerp, dan de bij het tragisch overlijden van een echte Surinamer !

  RIP heer Richards, condoleances aan de nabestaanden !


  Maak melding
 5. Boi mi go e naki pu! mi nooit e go drape, dalijk mi kah tu!!! tyrouwens ik heb gen weet van!! geen uitmens!!

  Mi na sutumang nanga hontiboi ina busi nagan boto!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES