Nieuw blok tegenover combinatie Bouterse

53

PARAMARIBO, 22 jan – Rond het Nieuw Front wordt een blok gevormd als tegenhanger van de Mega Combinatie, MC. Dit meldt de Times of Suriname. Volgens VHP-voorzitter Chandrikaperad Santokhi moet een speciale commissie het voorbereidend werk verrichten. Het is al bijna zover.

De commissie wordt binnenkort geïnstalleerd. Buiten het Nieuw Front bestaat aardig wat belangstelling voor samenwerking. In de commissie zal ook een partij zijn vertegenwoordigd die nu deelneemt in de regeercoalitie.“We zijn in gesprek. Er zijn politieke partijen die betrokken zijn bij de bespreking, die aangegeven hebben dat zij hun statutaire verplichtingen moeten naleven door mandaat te krijgen. Daarmee moet je rekening houden. Laat iedereen zijn huiswerk maken”, zegt Santokhi.

De commissie heeft krijgt als belangrijkste opdracht mee een missie en visie te formuleren. Ook over de naam en identiteit van het nieuwe blok moet worden nagedacht. Over welke politieke partijen direct belangstelling tonen, wil Santokhi niet veel kwijt. Intern moeten die ook nog afstemmen. “Zij moeten eerst naar hun structuren. Het is niet galant naar hen toe omdat nu te zeggen, maar er hebben partijen toegezegd, ja, zowel uit de oppositie als de coalitie.”


53 REACTIES

 1. Goed zo, dat is het bewijs,dat er denkers zijn daar.
  Het volk wacht op een goed alternatief.Succes

  Dan hoeft na de verkiezingen niet in alle haast partijen gezocht te worden om een coalitie te vormen zoals deze regering gedaan heeft. Dan krijg je een samenraapsel van……………..wat u zelf ziet.


  Maak melding

 2. HAhahaaa SANTOKHI hoeft niet te zeggen welk partij uit de coalitie als hij zegt dat zij met een schone lei en een krachtig combinatie komen en eerlijk dan kan het niet BRUNSWIJK zijn maar ook niet SOMO of zijn ze nu ineens wel goed en hebben ze ineens schone handen zo zie je het weer bewijs geleverd het gaat om regeermacht en daar doen en hebben ze alles voor over maar als 1 van deze partners dat doen zullen zij zelf spijt van krijgen let op mijn woorden VHP/NPS en de andere partijen de zogenaamde front die moeten het doen want dit is pas politieke bedrog het is dan niet de grootste partij van SURINAME die het land zal leiden maar de grootste zogenaamde combinatie laat ieder partij voor zich zelf gaan en de grootste moge winnen nee omdat ze dan kansloos worden gaan en moeten ze een combinatie vormen maar weet dat hoe meer partijen hoe meer troebel in water en straks word het vechten om de meeste en grootste vissen en het volk weer zoals altijd aan de kant met geenneens een start of vin is dit politiek zijn de partijen niet mans genoeg waar zijn hun ballen wou graag weten welk partij de grootste van SU zou worden zonder combinatie en na verkiezing pas combinatie vormen dus nu al betekend dat zij geen geloof hebben in hun partij en dus een blok gaan vormen maar ook dan krijgen ze hoofd en buik pijn want NDP tranga er zal meer nodig zijn wil het front de verkiezing winnen o ja en over schone handen SANTOKHI houd handen in je zakken dan ziet niemand het tot na de verkiezing dan pas handen uit en masker af Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


  Maak melding

 3. De NDP heeft een grote voorsprong op andere blokken of partijen, omdat die partij de afgelopen jaren is omgevormd tot een volkspartij.
  De andere partijen zitten nog veel te veel vast aan hun eigen culturele structuren.
  De VHP is vooral Hindoestaans georienteerd, de PL wordt gezien als een Javaanse partij en de A Combinatie is afhankelijk van stemmen van de marrons.
  Dat probleem kent de NDP niet, omdat die partij stemmen trekt uit alle culturele lagen van onze bevolking.
  Het is heel goed, dat er (weer) nieuwe blokken worden gevormd, maar die kunnen alleen succesvol zijn als het culturele predicaat eraf gaat.
  Zo niet, dan kan de NDP de verkiezingen volgend jaar wel verliezen, maar andere blokken zullen nooit echt in staat zijn deze verkiezingen te winnen.


  Maak melding

 4. hulde aan de “denktank”…
  vooruit regeren/anticiperen…

  Intussen zijn de Amerikanen ook druk bezig om puppy de wolf te fileren…en de Oranje leeuw maakt zich ook op om de wolf op te laten pakken zodra hij zijn poten over de grens zet.

  De strop om de nek van de wolf wordt strakker…


  Maak melding

 5. Goed zo heer Santokhi!!
  Wij als volk moeten alles eraan doen om er voor te zorgen dat Bouta bij de volgende verkiezingen niet meer terugkomt in de politiek! Bouta zijn plaats is niet in de politiek maar in de GEVANGENIS!


  Maak melding

 6. En nog even het is geen NIEW BLOK TEGEN COMBINATIE BOUTERSE dat is ook een uitspraak die het volk moet beduvelen de NDP is altijd alleen de verkiezing in gegaan en daarna word een combinatie gevormd maar nu lijkt het als of er al een combinatie is die samen de verkiezing in gaat en vandaar een nieuw blok nee het is gewoon zonder omwegen en bedrog NIEUW BLOK TEGEN NDP eerlijk is eerlijk het volk mag het weten bedrieg ze niet met leugens nu al.


  Maak melding

 7. PROPAGANDA EN DE REALITEIT.

  Ha ha ha hebben ze ook geprobeerd in 2010. NEKS no luk.

  Even een opfrissertje.

  MEGA 23 zetels

  NF 14 zetels
  waarvan SPA 1 zetel niet op eigen kracht. Castelen nog geen 700 stemmen Paramaribo zelfde geldt voor Jesserun.
  VHP 8 zetels (toen hadden regeermacht)
  NPS 4 zetels ( toen hadden ze regeermacht en Venetiaan. Nu Rusland en die doet het slecht.)

  NS 2 zetels niet op eigen kracht behaald. Monorath ongeveer 700 stemmen in Paramaribo.En verdeeld.

  KTPI verdeeeld

  BEP verdeeld

  Pl 6 zetels.PL (Volksaliantie)verdeeld

  ABOP heeft nu veel macht dat raak je kwijt in dat samenraapsel van kleine en piepkleine partijen.

  DOE tja

  Je mag 3 keer raden wat er gebuert in zo’n clubje.


  Maak melding

 8. Ik ben heel erg blij dat het FRONT-NW FRONT blijft bestaan en met elkaar door gaat/ verder wilt.
  Minder blij ben ik als ik begrijp dat ook partijen van de huidige Mee-Ka combinatie mee zullen doen. Houdt deze me-ka gasten goed in de gaten. Houdt vooral rekening met overbrengers. De Mee-Ka combinatie heeft HIER patent op nml: spioneren (Belfort op iets anders) Het is lastig, maar ik zou ’t beter vinden als de gelukzoekers, boeven(zo
  als PL ABOP) na de verkiezingen voor een samenwerking komen/ spreken. Nogmaals Su ik ben hier niet gerust om(Mee-Ka partners) Volk van Su stem ze(Mee-Ka) weg in 2015. Straf ze af stem ze weg in 2015 mijn part eerder. De huidige Mega vreet zich dik.Ze vreten zich rijk en dat volk blijft arm. odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 9. mMMM dit belooft heel veel goeds, eerst nadenken dan doen, niet eerst doen en dan denken ”tja hoe verder” en het volk moet maar toezien en genoegen nemen met mooie plannen die half worden gerealiseerd, want dat vind ik heel kenmerkend aan deze regering, er is elke keer maar half werk, denk aan b.v. achterstand salaris vd Naschoolse, zo’n mooi alternatief maar had er niet nagedacht moeten zijn over hoe deze mensen te betalen [?] lijkt me niet onbelangrijk. Er zijn alleen maar mooie plannen gelanceerd waarbij NIET voldoende nagedacht is, de pres vond:’laten we maar gewoon beginnen en in de praktijk zullen de problemen zich wel oplossen’ dat noem ik geen leiderschap. Als leider leek hij mij al niet de geschiktste man en heeft hij wat mij betreft ook afgedaan laatstaan leider van Su zeg….

  New Block is comingggggggggggggggggggg 🙂


  Maak melding

 10. Het ndp sprookje gaat als een nachtkaars uit. Het paarse bolwerk vertoont geruime tijd barsten.
  Verkiezingsbeloftes bleken luchtkastelen te zijn en dat in combinatie met een incompetente president is vragen om afgerekend te worden in het stemhokje.

  Ook binnen het ndp heerst er ook onvrede. De verdeel en heers politiek van Bouterse is een doorn in het oog met name bij de lokale politici. Zodra zoonlief opgeborgen is gaat de grote show beginnen. Ameraali en Limburg weten dat ook en zgn zitten zij gelijktijdig ziek thuis. Een zekere meneer Sardjoe schijnt ook niet echt happy te zijn binnen het ndp. Sluit niet uit dat hij zijn klauwen
  van het ndp aftrekt. 1 grote sterfhuis constructie met de suri’s als verliezers. Het land heeft nl 5 jaar stil gestaan.


  Maak melding

 11. Het volk heeft in 2015 keuze uit een blok met criminelen, ongeschoolden, oude fossielen, visieloze graaiers, leugenaars en bedriegers en een massamoordenaar aan het hoofd, of een nieuw blok met intelectuelen,jonge mensen met een vooruitziende visie, mensen zonder een strafblad (integer), dus lijkt de keuze niet zo moeilijk.
  Hopelijk zijn de ogen open gegaan bij het volk na drie en een half jaar wanbeleid.


  Maak melding

 12. Missie: Zorgen voor de bevrijding van Suriname, na dertig jaar, militaire onderdrukking.
  Freedom of speech
  Freedom of choice.

  Visie: Eenheid in verscheidenheid. (participatie van alle geboren en getogen Surinamers).
  -Wij staan garant voor de ontwikkeling van elk Surinaams kind.
  -Wij staan garant voor werkgelegenheid en ntplooiingsmogelijkheden voor elke burger.
  -Wij zijn transparant, integer en resultaatgericht.
  -Wij werken samen met iedereen die vanuit zijn/haar expertise een steentje wil bijdragen aan de opbouw van Suriname.

  Dringend advies
  Niet samenwerken met pl en abop, zolang de huidige leiders geen afstand doen!
  Werken aan de 30.000 analfabeten die dringend hulp nodig hebben.

  ‘t’s maar een idee…

  090214…………….


  Maak melding

 13. Beste Santhokie, Een goed idee om alle resterende idioten aan één blok te krijgen. Een blok waar de bevolking dan zeker van zijn dat alle idioten en gokverslaafde “pappa Somo Gambleman” aan een kant hangen EN aan de andere kant de beste schurken en criminelen als tegenhangers. Keuze wordt dan duidelijk gemaakt. Kiest het volk dit keer voor een besluiteloze regering met etnische voorkeuren OF kiest het volk voor een sluwe regering die zo nu en dan wel durft iets te doen voor zijn eigen gelederen.


  Maak melding

 14. De Groninger zegt het alsvolgt in zijn streektaal ” oude wien in neue zakken”.Of in goed Nederlands uitgedrukt, Oude wijn in nieuwe zakken. Er veranderd helemaal niets aan deze nieuwe monsterverbond, een soort van meerkoppige monster.


  Maak melding

 15. @Jampa
  Somo verkoopt zijn huid niet zo goedkoop. Hij gaat Bouterse nog een jaar uitmelken voor hij hem met mes in de rugsteekt.

  NS, KPTI (nieuwe stijl) en BEP zitten formeel in de coalitie en hebben hun handen vrij zonder dat het voor hun nadelige effecten heeft.


  Maak melding

 16. Dit is een lachertje.
  Met welke partijen wil je gaan samenwerken vhp???
  Je weet dat nps dood is over spa en da91 praten we niet, die bestaan niet.
  Oke misschien de partij van Hooghart.
  Somo kan je nemen maar die gaat niet meer dan 4 zetels halen.
  Met wie wilt je gaan werken dan?
  Nw suriname heeft niets.
  SANTOKIE HOU JEZELF NIET VOOR DE GEK.
  Als je partijen wilt met 0 en 1 zetel ga je vinden.
  Moet je wel veel hebben om een meerderheid te halen en niet te kunnen regeren


  Maak melding

 17. Het is altijd moeilijk geweest om een parasieten en insekten nest met wortel en tak uit te roeien.
  Een grote en machtige blok is dus nodig om de kleine kliek die deze insekten voeden te verjagen door middel van verkiezingen in 2015.
  Surinamers, mobiliseer u om ons land te bevrijden van deze criminelen.


  Maak melding

 18. Zeer goed dat er rond de sterke leider Santokhie een blok wordt gevormd. Santokhie kan dit blok helpen een eenduidige visie voor herstel en ontwikkeling te formuleren, een sterke samenwerking is noodzakelijk. De VHP heeft in het verleden getoond te kunnen samenwerken ter bevrijding en ontwikkeling van Suriname, zoals bij de onafhankelijkheid in 1975, en bij herstel van de democratie na militaire dictatuur in de jaren tachtig.

  De NDP heeft vele beloftes gedaan, maar heeft in de praktijk de capaciteit niet om dit uit te voeren. Ook de coalitie die zij hebben gevormd vertoont geen eenheid, constant geruzie en onderling wantrouwen. De PL is zo vaak diep beledigd door de NDP, dat de Somohardjo nu bij de oppositie aansluiting zoekt. Somohardjo is uiteindelijk ook wijzer geworden.

  Wel pleit ik ervoor dat de oude politici zoals Bouterse, Somohardjo en Soemita (allemaal rond de 70) plaatsmaken voor de nieuwe dynamische generatie. Venetiaan heeft al het voorbeeld gegeven. De oude politiek is niet meer van deze tijd. De nieuwe generatie staat te trappelen om het over te nemen. In 2015 is er een grote kans om een frisse wind te laten waaien in Suriname.


  Maak melding

 19. Nieuwe wijn in oude zakken.Let wel.Er is niets nieuws onder de zon. Alleen de cosmetica wordt toegepast.De hyena’s en wolven blijven aan het roer.Deze nieuwe combinatie zal inhoudelijk geen haar beter verschillen met de oude combinatie.


  Maak melding

 20. Mijn partij heeft zich al aangemeld, de PTB =Partij Tegen Bouterse
  Onze visie en missie zit al in onze naam!
  Meer hebben we niet te zeggen!
  Stem op ons voor een beter SU!


  Maak melding

 21. Het land zal verder de afgrond in zakken als de domme surinamers m.n. paarse oliedomme stommelingen wederon stemmen op hun geliefde en in hun ogen onschuldigste burger van het land. Van de paarse dwazen kan men alles verwachten..a fout a no neks


  Maak melding

 22. wat hebben de kiezer aan een kruimel partij.
  all die spilter partijen dragen niets bij ,bij het ontwikkeling van het land ,de partijen moet samen gaan en maak 2 tot 4 partijen dan weten de kiezen ook op welk partij op ze moeten stemmen.weg met all die schijn parijen die beweerdt dat hij/zij kom voor de belangen van de kiezer.
  in suriname is geen echte democratie ,dus weg met alle nieuwe partijen.


  Maak melding

 23. Ik ben het helemaal eens met Rob G.
  Wat nu gebeurt, is ook al eens in 2010 gebeurd en we kennen de resultaten van die verkiezingen.
  Ik ben geen Bouta en NDP-aanhanger, integendeel, maar ik zie wel in, dat de NDP veel beter is georganiseerd, dan alle andere partijen, die nu (alweer) een nieuw blok vormen.
  Ikzelf denk, dat Santokhi de allerbeste volgende president zou zijn, die ons land zich kan wensen, maar ………… hij wordt het niet, omdat hij een Hindoestaanse achtergrond heeft en Hindoestanen zijn in ons land niet geliefd en dan druk ik mij heel zachtjes uit.
  Daaraan kan Santokhi helemaal niets doen, maar hij draagt die last als erfenis uit zijn verleden wel met zich mee.
  Ik hoop, dat ik mij vergis, maar ikzelf denk, dat we de NDP niet moeten onderschatten.
  Dat er nu weer nieuwe blokken worden gevormd, doet daaraan helemaal niets af.


  Maak melding

 24. De NDPbende onder leiding van crimineel DDB moet weggestemd. Door het wanbeleid staat het land stil. De ordening goudsector heeft gezorgd voor een paar rijke DDB kornuiten. De NDP heeft geen mensen met capaciteit om de Mega beloftes waar te maken. DDB komt met revo maatjes die het niet kunnen, zoals Abrahams. De president wordt door zijn zoon te schande gezet in de wereld, dat is schadelijk voor de reputatie van Suriname.

  Tijd voor een nieuwe combinatie onder Chan die de boel gaat overnemen. De kleine partijen zijn ook welkom want ze kunnen capabele mensen leveren voor posten. Chan toont leiderschap en visie en dat moet vertaalt worden in goed beleid.


  Maak melding

 25. Sommige leven niet echt in de realiteit zeg, nieuwe wijn in oude zakken[???] neeehee nieuwe wijn en in vernieuwde flessen.[de tijd van drinken in een zakje is voorbij] Er heeft wel degelijk en nog aan de gang btw een frissewind gewaaid door de VHP, heb nooit iets met die partij gehad tot dat Chan Santokhi het had over ‘de partij nationaal’ maken, ja ze spreken nu eindelijk de taal die alle Kondreman dienen te verstaan, Nederlands en Sranan Tongo, dit vind ik al een ontzettend PLUS punt, ik kan het NU volgen !!! Wat ik ook zeer opvallend vind is dat ze idd alles transparant houden en goed uitleggen, het lijkt me nl wel de bedoeling dat wij Suri Burgers ALLES moeten kunnen volgen en begrijpen, de manier waarop men nu bezig is bereikt men dit doel 100%

  Ik zelf vind dat er veel postieve geluiden hoorbaar zijn wat de VHP aangaat, die Chan denkt tenminste eerst goed na, zoals het ook hoort maar ja momenteel is dit wel het vernoemen waard daar we al een kleine 4 jaar anders meemaken [ten onrechte, maar okay laat me niet over onrecht verder gaan boi]


  Maak melding

 26. Je bedoelt zeker niet DiDiBri, Abrahams, Gop e.a. al met al geen van de huidige coalitie boeven. Ze denken alleen aan zichzelf. Daarom is Din(aapje) in de val gelopen. Hai ja jaaaaiiii a boeng djing a griedie beest samen nanga ing pa en bisschop Meye(goud concessiehouder) is dit nou denken aan ’t volk? Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 27. Omdat het een goed besluit is, daarom zie je Pongo en consorten zeggen dat het niet goed is. Denkt u dat ze het menen met SU.
  In elk geval wij moeten eerst zien wat het wordt, daarna kunnen wij commentaar geven. Ik loop niet voor mijn ballen.
  Tenslotte als iemand een beter voorstel heeft moet hij of zij het ook zeggen.

  Ik heb alle geloof in de voorlopers van het volk, namelijk Santokhi & friends.


  Maak melding

 28. Santokie is een racist dus ik verzoek jullie.
  Hij zal nooit in zijn leven een volkspartij maken van vhp.
  Hij gaf eten dus gingen die mensen van flora hun eten halen.
  Venetiaan heeft ook altijd geprobeerd tegen Bouterse. Maar zo werkt dat ding niet.
  Kan men de partijen opnoemen waarmee vhp wilt gaan werken??
  spa en da91 zitten in dna omdat ze zetel hebben gehad.
  Hun inbreng is nihil.
  Maak je een combinatie van 30 partijen dan moet je ook alle mensen accomoderen van die partij.
  HOe gaat zo’n grote logge bende werken voor het land??
  Gaan werken voor hun eigen zak.
  Ook al gebeurt er niets in het land, Santokie wilt president worden. Niets meer.
  Santokie gaat geen moer kunnen doen tegen somo want gaat dan volledig in somo zijn macht zijn.
  Dan gaan jullie het merken.
  Hetzelfde lot wacht santokie als vene. En in 2020 is somo er niet meer en vhp ook niet


  Maak melding

 29. Tijd – en geld verspilling, verlies van posities en einde politieke spel voor de partijen die willen aansluiten bij NF blok/NL (tegenhanger van NDP/MC).
  Reden:
  1 Na de verkiezing van 2015 zal SPA/NF niet meer bestaan.
  2 Na de verkiezing van 2015 zal DA,91/NF niet meer bestaan.
  3 Na de verkiezing van 2015 zal NPS/NF degraderen van 4 zetel naar 2 zetel.
  4 Na de verkiezing van 2015 zal VHP/NF degraderen van 8 zetel naar 4 zetel.
  Opmerking:
  Deze coalitie NDP/MC + AC + PL Regering zijn aan de macht en zal in 2015 ook aan de macht blijven en niemand kan het verbreken, dus NF/NL niet en ook geen Nieuw Blok NF/NL (tegenhanger van de NDP/MC).


  Maak melding

 30. @ Rudinho je schreef: ”hij wordt het niet, omdat hij een Hindoestaanse achtergrond heeft en Hindoestanen zijn in ons land niet geliefd en dan druk ik mij heel zachtjes uit.
  ===================================

  Oh zou het schelen als er 5 generaties geleden in zijn stamboom een Afrikanse Oma zit ? Ik merk er gelukkig niet veel van dat Hindostanen niet geliefd zouden zijn in Su, wat is dit nu weer voor ONZIN [???] Volgens mij kan je dit dan ook van Creolen zeggen [!!!] maar ook dat zou ik onzin vinden om te zeggen. Er wonen toch ook zat Hindostanen in Creoolse wijken en die leven er prettig hoor, dus hoe jij het brengt zou dat geen eens mogelijk kunnen zijn dan.[en dan druk ik mij ook zachtjes uit]


  Maak melding

 31. De NDP noemt zich een volkspartij (met dringi, prisiri enz.) maar speelt wel de etnische kaart als het ze uitkomt. Welke revolutie opgetooid met laffe moorden, welke volkspartij? Beschamende corruptie waarvoor het volk moet bloeden.
  Wie houdt wie voor de gek?
  De eenheid tussen de NPS en de VHP zal de basis vormen voor en uitgroeien tot de voor Suriname broodnodige echte volkspartij.
  Santokhi moet staan voor een corruptievrij Suriname, wij zullen je eraan houden!!!!!


  Maak melding

 32. Santhokie gaat Suriname vrij maken van alle “rovers, tarantulas, en bloedzuigers” Een nieuwe Suriname , een nieuw tijdperk ,..zonder Bouterse!


  Maak melding

 33. om niet op te vallen dat hij aan nl verbonden is,gaat hij proberen andere patijen te gebruiken om zijn basja doel te berijken.
  als vhp zo geweldig en sterk is,dan moeten zij niet bang zijn om de verkiezings strijd alleen in te gaan.
  santoki segebal;is en blijft een hypo leugenaar.


  Maak melding

 34. Had ik het al niet eerder voorspeld?
  Toenadering zal gezocht worden bij PL en/of ABOP.
  Dat is Surinaamse politiek op en top; een wassen neus!
  Maar ja, die politieke ellendelingen van Suriname weten dat een groot deel van het volk zich makkelijk laat ringeloren.

  De naam van de nieuwe partij; Nieuwe en oude vliegen op dezelfde hoop STRONT.


  Maak melding

 35. De NDP en haar aanhangers schijnen wel erg ongerust te zijn over de nieuwe politieke blok, aangekondigd door de VHP. Ze hadden stiekem gehoopt dat de VHP met hun in zee zou gaan, maar gezien de racistische ondertoon in de uitlatingen van NDP’ers en een onvoldoende vermogen capabele mensen in het landsbestuursapparaat te krijgen, is het heel verstandig van de VHP om niet met de NDP in zee te gaan.
  De NDP mag alleen de zee in.


  Maak melding

 36. Elke combinatie die te doen krijgt met ” juffrouw PERTJAJAH DE HOER ” moet waakzaam zijn.

  Dit mokkel is erg sluw. Wie met haar omgaat moet een ijzer sterke persoonlijkheid bezitten. Je zult als man alles behalve een Watje moeten zijn om de lichte kooi,” PERTJAJAH ,aan te kunnen.

  De attitude van een ” smooth talking PIMP ” is dus een VEREISTE.

  Jou schofferen doet zij te pas en te onpas als iets haar niet zint. Vraag het maar aan ” EL VENE “, de zachtaardige.

  Schaamteloze chantage daar staat zij ook bekend om dus wees op je hoede tijdens een samenwerking.Voorlopig heeft ze zich als zodanig niet schuldig gemaakt aan deze twee slechte eigenschappen. Hoe komt dat ??

  Misschien heeft zij in ” Mister BRADA NANGA SISA ” haar meerdere herkend . ” Tigri sab’ na sortu bong a dé krasi eng gó ” ,zou mijn afootje hebben gezegd.

  Tenslotte ben ik uitermate benieuwd hoe een eventuele samenwerking tussen ” Mister TOKKIE, the elephant man, en ” Juf ,de Lichte kooi PERTJAJAH ” zal uitpakken. Wie zal steeds onder liggen tijdens hun ” liefdesspel ” ??? Wie zal voortdurend de zweep hanteren tijdens hun heftige SM- sessies ??? Het is afwachten geblazen. De film gaat na 25 mei 2015 in premiére in SURMARBO. Toegang vanaf 18 jaar.

  CHAVÉZ önskar dig en trevlig dag !


  Maak melding

 37. Ik lees vele reacties hier en steeds komt terug dat Santokhi visie heeft en dat maakt hem een beter president kandidaat. Laten wij ons gezonde verstand gebruiken de enige wat de oppositie doet is kritiek leveren in alles wat de regeringen Bouterse doet en als men de oppositie vraagt wat zouden ze anders doen is hun antwoord als wij gaan regeren zullen jullie zien. Santokhi en zijn VHP hebben geen visie waarom moet wij op een partij gaan stemmen die ons niet wilt vertellen hoe ze Suriname gaan regeren en wat de opbouwplannen voor Suriname zijn. Wat veel zeggend is de vhp heeft onafgebroken altijd mee geregeerd en als je trots bent en kan tonen wat je gedaan heb dan wijs je het volk met voorbeelden toen de vhp mee regeerde wat ze voor het volk hebben gedaan, helaas kunnen ze geen voorbeelden noemen want ze hebben niets noemenswaardig gedaan voor Suriname dan over de president verleden praten en de bevolking angst aanpraten hoe slecht het met Suriname gaat terwijl de internationale bureaus voor economie zeggen het gaat goed met Suriname. Helaas moet ik toegeven dat Bouterse de enige persoon met visie is omdat ondanks alle kritiek en tegen werking gaat hij gestaag bezig Suriname op de rail te zetten en zijn economische beleid uitvoert dat goed voor Suriname is en dat beginnen we nu al te merken ondanks alle negatieve berichten. Bouterse heeft iets gedaan wat de oppositie in hun regeer periode nooit hebben gedaan, de minister die niet functioneren krijgen oprotschop bij de regering Venitiaan bleef je verzekerd van je baan al je niet functioneert. Iemand met visie zegt niet alleen wat je fout doet maar wat het goede manier is en ik heb nog niks van de oppositie gehoord wat het goede
  manier behalve wanneer we gaan regeren dan zullen jullie zien.


  Maak melding

 38. Gezond verstand, jouw naam klopt niet, zul je zelf ook wel inzien als je jouw paarse bril eens afzet, , zet dan eens op een rijtje wat er door deze regering (lees DDB) belooft is , en wat er van die beloftes is gerealiseerd, voordat je een nog op te zetten beleid van een volgende regering al begint af te kraken, weet jij al wat de plannen zijn, ik ben benieuwd


  Maak melding

 39. gezond verstand zou het misschien kunnen zijn dat er onder venitiaan bekwamere ministers waren.en nog een ding brammetje ontslaan en dan aannemen als adviseur?


  Maak melding

 40. @ Wendy

  Jij zegt dat heet Santokhie een rassist is, maar onderbouwt het voor geen moment. Dus het is een uit de lucht gegrepen verhaal van jouw. Tegen beter weten in doe je deze uitlatingen welke identiek zijn van pro boutas.Zover ik weet dan had Santokhie als politieman en als minister meer creolen om zich heen en ook in het veld. Zelfs toen hij voorzitter moest worden van de vhp dan vond men dat hij geen hindi kon spreken etc. Wel deze goeie man, echt een man van het volk op zo’n manier bestempelen, laat ik het over aan jouw geweten.

  Ik zeg dit omdat ik zelf het volgende heb ervaren bij die man; onverschrokken,recht door zee,bekwaam, respekt afdwingend,rechtvaardig enz enz.

  Hij is gewoon iemand die alletijd van zijn leven steekt om het volk te dienen.Ook als politieman.

  Aan Santokhi zeg ik.

  Doet goed zie niet om, want de wereld kent geen dank.


  Maak melding

 41. Toen de amnestiewet werd aangenomen zeiden ze allemaal:
  Bouterse geeft toe schuldig te zijn?????

  Nu er op voorhand een blok wordt gevormd of men althans daartoe poogt…. geeft men toe op voorhand verloren te hebben!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.