Surinam Airways lanceert app op de Vakantiebeurs Utrecht

18

Surinam Airways, de nationale carrier van Suriname, lanceerde vandaag op de Vakantiebeurs in Utrecht de officiële SLM app. De SLM app informeert reizigers en belangstellenden uitvoerig met actuele reisinformatie, SLM nieuws en wetenswaardigheden over Suriname en overige bestemmingen.

De SLM app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en per direct te downloaden via de Appstore en Google Play. De SLM app is te gebruiken op smartphone en/of tablet. De SLM verwacht met de lancering van deze app haar reizigers nog beter te kunnen informeren met actuele reisinformatie.

Via de app worden de gebruikers ook als eerste op de hoogte gebracht van speciale actietarieven. Een extra reden om deze app te downloaden: Via de app kan men ook online boeken en online inchecken.

app

18 REACTIES

 1. Mooi..kan je zien hoe lang je vlucht vertraagd is, maar de aktieve netwerkbeheerder zal weer zoals altijd vergeten om te updaten.Dus je hebt geen m o e r aan.


  Maak melding

 2. @ Ramon,

  De vraag is of de SLM dit als een app bericht zal versturen naar de vertrekkende passagier.
  Ze zijn niet in staat om een goed huishouding en beleid te voeren dus denk ik dat de klant as laatste in de wachtende rij, zols zo vaak, plaats zal moeten nemen.
  De SLM heeft tot op heden verzuimd de schadeloosstelling aan gestrande passagiers te betalen / erkennen.
  Want monie no dé net leki Sranang Quote in Sranang “Monie no dé” dus moet er meer olie worden geproduceerd.


  Maak melding

 3. pokai tongo wat denk je dat dit grapje kost? en wat voor nut heeft t? Maar tja het blinkt/glimt ..duss..een leverancier heeft de slimme slm leiding weer flink laten dokken.slm kan haar website niet eens fatsoenlijk bijhouden,wat zou slm doen als ze 10 vliegtuigen hadden.Nou je raadt t dan waren ze god op aarde, stelletje nietsnutten!


  Maak melding

 4. De SLM app informeert reizigers…….
  Durf SLM ook informatie te verstrekken aan de bakara’s toeristen welke straten in de avoanduren stad Pararibo onvelig is.


  Maak melding

 5. @ Ramon

  Ik denk het niet hoor. Meestal weten ze niet eens hoe lang een vertraging duurt. En ze kunnen het ook niet hebben dat er dan “zwart op wit staat” dat hun vlucht is vertraagd.

  Voor de rest zal de app het gewoon doen.


  Maak melding

 6. Forumers, Reageerders, Odi odi.

  Behalve het APP. verhaal heeft SLM voor een ieder op WATERKANT.NET ook een speciale aanbieding.

  SLM biedt drie tickets aan voor de prijs van twee

  15 Jan, 2015 (Bron-starnieuws.com)

  Beursaanbieding.

  Tot 31 mei kunnen drie personen voor de prijs van twee tickets naar Suriname vliegen met de Surinam Airways.

  Vicepresident Commercial Affairs van de SLM, Clyde Cairo, deelt Starnieuws mee dat mede door de deelname van Suriname aan de vakantiebeurs in Utrecht en de aanbiedingen, de belangstelling voor het land groeit.

  En je krijgt (nota bene) ook nog een APP gratis voor info. via SLM.


  Maak melding

 7. Ik ga wel vaker met SLM hoor tegenwoordig!! Bij vertragingen kreeg ik mooi netjes € 600,– maar niet van SLM!! via een ander instantie wier voor mij heeft gevochten!! wel moest ik 25% afstaan!! maar toch ben ik in gelijk gesteld!! SLM wilde mij met € 150,– aansmeren!!

  A Boi No Dong!!!


  Maak melding

 8. “Tot 31 mei kunnen drie personen voor de prijs van twee tickets naar Suriname vliegen met de Suriname Airways”
  Op basis van de huidige prijs is het +/- eur 480-500 per persoon

  Voorwaarden: samen uit samen thuis

  Wij zijn al met z’n 2en, is er nog iemand die wil meegaan?

  Periode 8mei-29mei


  Maak melding

 9. @Emirates: Gij Zult nu ook vliegen met SLM.

  Ook een verrassing op de Vakantiebeurs van Surinam Airways FLY NOW AND PAY LATER.

  En indien uw vlucht vertraagd is vanuit Schiphol of JAP., dan komt automatisch FLY NOW AND PAY LATER te vervallen.
  @Emirates: Dus compleet GRATIS!!!


  Maak melding

 10. @ Glenn

  Jouw post geeft al aan dat die actie van SLM geen succes is anders hoef je geen mensen te zoeken. Dit is meer een supermarkt actie. Als het in de zomer was dan had ik nog gezegd van ok.


  Maak melding

 11. Ik zie het verband niet om op een vakantie beurs een app te promoten. Laat iets van Suriname, zien die de toekomstige toeristen prettig is om te zien en weten.
  Begin de tarieven van en naar het binnenland, drastisch te verlagen.Als toerist willen ze je daar ook al mee confronteren met een hoge prijs voor een paar dagen in het binnenland.Want ze denken die SuriNeds en de Witmang é kung
  kung monie !


  Maak melding

 12. Ik ben pas terug na 4 maanden!! ik ga weer!! deze keer 6 maanden!! nanga SLM wi sa go!! en als het vertragingen oplevert, wederom schade vergoeding ad € 600,- per persoon!! mooi he?? € 500,– persoon nu betalen en € 600,- pp terug halen!! weet alleen niet of je voor 6 maanden mag!! Bij de Su’s is alles mogelijk! daar ga ik van uit!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.