‘Clarence Seedorf volgende maand trainer van AC Milan’

16

AC Milan gaat Clarence Seedorf en Jaap Stam volgende maand presenteren als nieuwe trainer en assisent-trainer, zo meldt De Telegraaf. Barbara Berlusconi, de dochter van eigenaar Silvio Berlusconi, zwaait sinds kort met de scepter bij AC Milan en ziet in Clarence Seedorf de ideale trainer voor de Italiaanse club. In januari hoopt ze de nieuwe trainersstaf voor volgend seizoen te kunnen presenteren schrijft de krant.

Seedorf is de laatste tijd vaker genoemd als voornaamste kandidaat om trainer te worden bij AC Milan. Volgens diverse Nederlandse media, waaronder De Telegraaf en ELFVoetbal is Seedorf al afgezwaaid bij het Braziliaanse Botafogo. Dat bericht is nergens anders nog bevestigd.

Volgens Fabio Capello, bondscoach van Rusland en voormalig trainer van AC Milan, zou de club een fout maken als zij besluit om Clarence Seedorf aan te stellen als trainer. Seedorf is nog niet ervaren genoeg om aan de slag te gaan bij een grote club als Milan zegt Capello.

Bekijk ook:

16 REACTIES

 1. Let wel beste mensen, de SVB en haar leden hadden deze man in 2009 geschoffeerd toen hij zich kandidaat stelde als de nieuwe voorzitter van de SVB.
  Seedorf was bereid 6 miljoen euro eigen geld (legaal) in de SVB te pompen, maar de stommeriken bij de SVB hebben toen voor Louis Giskus gekozen.

  Giskus was totaal onzichtbaar binnen deze sport en heeft helemaal geen toegevoegde waarde gehad voor het Surinaamsvoetbal in het algemeen.
  Sterker nog, hij heeft samen met z’n penningmeester 40 duizend dollar tjoekoe genomen in Trinidad, van de CFU (Caribische voetbal Unie) die hij later op aandringen van de FIFA terug moest storten.

  Wat een afgang was dat voor het Surinaamsvoetbal.

  Any way, Clarence doe je best en laat die sukkels en idioten van de SVB voor wat ze zijn.

  Ik verwacht dat straks wanneer Surined (PSA) voetballers voor dit land zullen uitkomen er wel een gedegen leiding zal zijn bij de SVB.
  Het zal niet meer op z’n Janboerenfluit gebeuren want dem boys from Holland zijn niet op hun mond gevallen, en zullen diverse zaken mbt de organisatie & leiding gaan eisen !

  Seedorf zou dan de juiste man zijn om deze jongens aan te sturen en te motiveren want hij heeft respect van al deze jongens.


  Maak melding

 2. Clarence is een voetballer van SURINAAMSE AFKOMST, die bij mij, ” CHAVÉZ” , vrij HOOG in AANZIEN staat maarrrrrrr helaas Clarence, MI KONDRÉ MANG, moet ik ” FABIO” ,de Italiaan GROOT GELIJK geven want een TOPVOETBALLER wordt NIET AUTOMATISCH EEN TOPTRAINER. Persoonlijke successen heb jij reeds VOLOP geboekt . Als ik jou was zou ik geen ONNODIGE SMET werpen op het PALMARES. Heel veel geluk.

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig helg !


  Maak melding

 3. goedzo clarence, je heb het meermalen bewezen. je hebt schone vingers .dat kunnen ze niet van dbb.zeggen/ nu willen e je gaan claimen met hun spa. wath out clarence .blijf je financielle kanten goed in de gaten houden .je weet toch. suri. ruiken alleen maar geld


  Maak melding

 4. Boiiii. Ik hoop dat hij het goed zal doen. Niet alle goede voetballers worden goede trainers. Zelfs slechte voetballers zijn goede trainers geworden.

  Er staat veel op het spel. Italie is best racisitisch. Als hij het niet goed doet zal hij worden gedscrimineerd wat sowieso zal gebeuren door tegenstanders.

  Ik wens hem echt al het geluk want hij zal het nodig hebben.


  Maak melding

 5. in die zelfde krant stond dat Seedorf nog niet eens het voor-contract heeft getekend.Hij en J.Stam zijn op dit moment bezig met trainers-cursus.Een profvoetballer is een vak,maar trainer ook.Clarence is een gemotiveerde sportman,maar hetkan fout uitpakken(zoals die ene penalty)


  Maak melding

 6. Mensen Obama had ook geen ervaring voordat hij President werd. Vertrouwen in eigen kunnen !! Kom op Clarence.. ik twijfel alleen aan die jaap stam 🙂


  Maak melding

 7. Waarom zou Clarence het niet kunnen??????????????????????
  Hij is nog niet eens aan de bak en men heeft nu al een mening.
  Kop op Sranan-man be positive en power yu kondreman.


  Maak melding

 8. Trainer zijn bij een grote club is makkelijker dan bij een kleine club. De kans dat hij het goed zal doen bij AC Milan is dus groot. Hij heeft diverse trainers meegemaakt en vast hun werkwijze en trainingsstof en speelwijzes genoteerd. Bovendien weet hij om te gaan met mensen. Bovendien is hij zeer gemotiveerd om een betere trainer te worden dan Van Basten/Van Marwijk.
  Dus ik verwacht wel dat hij een geslaagde trainer wordt. Daarbij schijnt Milan veel vertrouwen te hebben in zijn kunnen.


  Maak melding

 9. Waar komt het bericht vandaan? Juist!Telegraaf wordt veel gelezen,maargeen betrouwbare krant.Meer voor sensatie en het verkoopt goed.Op de kop “Seedorf wordt trainer van AC Milan “betekent extra oplage….


  Maak melding

 10. Fabio, gim wang kans dang mi o sori yu taki a kang. Clarence Seedorf, pikin fu Sranan doti, mi e fersteri yu. Steekt van wal en gij zult bekwaam zijn.


  Maak melding

 11. Seedorf is de juiste man voor AC milan.Hij heeft daar gespeeld en heeft een goede naam.Al die lul verhalen van Cappelo ten spijten.In Nederland krijgt Seedorf geen waardering maar dat komt uit jaloezie omdat hij de meest volle waarde voetballer van Nederland is geweest in het buitenland.Zelf heilige Cruyff kan niet aan hem tippen.Dat is mijn constatering.


  Maak melding

 12. Zaterdag 28 december 2013 om 15:06 uur, door Milton

  Milton: jij hebt gelijk. Weet je hoe dit komt? Surinamers kunnen niet zien hoe iemand(een Surinamer)vooruit gaat /groot word.

  Clarence Seedorf wordt héél groot!!!! Denk aan mijn woorden. Ik acht de kans zo groot, dat hij zelfs in de toekomst de president wordt van FIFA.

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 13. Clarence Seedorf mag niet gaan is niet goed voor hem; Wie kan in zijn oren fluisteren.

  Geen 1 voetballer is van betekenis geweest voor Suriname en nu hij ook niet.

  Ik dacht dat hij iets ging doen voor Suriname maar hij heeft ook een schop aan de Surinamers gegeven, ik ben erg verdrietig dat hij gaat.

  Maar ja, hij moet voor zich zelf kiezen, en dus ander zijde ben ik blij voor heb; god zegen hem dat hij zijn doel bereikt;

  Maar ik mag ook zeggen wat ik wil en bij deze heb ik de kans wel gehad om alles te zeggen wat ik kwijt wilde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.