Roué Verveer’s show ‘In Zeer Goede Staat’ op TV

12

Met zijn vorige vijf shows en een nominatie voor de Neerlands Hoop bewees Roué Verveer dat hij een succes is in cabaretland. ‘In Zeer Goede Staat’ laat wederom zien hoe scherp Verveer naar de maatschappij kijkt en hoe komisch de conclusies zijn die hij daaraan verbindt. De voorstelling is op zaterdag 28 december te zien om 22:00 uur bij de VARA op Nederland 3.

Roué Verveer voelt zich goed. Zó goed dat hij naar de dokter gaat voor een gehele controle. Want, zó goed kan het toch niet gaan? Na een uitgebreide check-up in het ziekenhuis is het zeker: Roué Verveer verkeert ‘In zeer goede staat’. Verveer haalt de inspiratie voor zijn voorstellingen uit zijn eigen leven. Zijn rol als echtgenoot, vriend en vader worden door hem aangehaald. Zijn huidige levensfase is de rode draad in het verhaal. Met een mooie afwisseling tussen humor en ernst vertelt hij over zijn ups en downs.

De Volkskrant schreef over ‘In zeer goede staat’: “De schakeling van pure lol met een stortvloed aan grappen naar ernst gaat Verveer uitstekend af, ongetwijfeld omdat hij in beide stemmingen helemaal eerlijk is. Na vier voorstellingen heeft Verveer zijn stijl definitief te pakken.”

12 REACTIES

 1. @ Anjumara.

  Ik ben blij dat je eens met me bent,Raymann moet met andere
  ideeen komen, tante Es is zo afgezaagd man.
  En de z.g. Raymann van hierboven is niet echt,als dat het geval is, doe wat aan je show.Eens vroeg een vriend aan mij,is die Tante Es soms een Travestiet? Ik zei baja mi no sabi yere, mi é bigin twijfel toe !


  Maak melding

 2. Raymann got stuck in tante Es.
  Hij doet wel zijn best maar er zit geen ontwikkeling in. Zijn acts zijn voorspelbaar geworden, niks leuks niks verrassends niks vernieuwends meer. Soms lach je omdat je gewoon wil lachen.
  RoueRoué Verveer


  Maak melding

 3. Ai mang, hoe kan je de ene persoon met de andere vergelijken. Toegegeven, vroeger keek ik altijd naar Raymann. Nu bijna nooit meer. Gewoon omdat ik het niet meer leuk genoeg vind om er naar te kijken. Vandaag voor het eerst Roue gekeken en genoten. Maar dit is geen garantie dat ik het over vijf jaar nog leuk zal vinden. Gaat inderdaad om hoe hij zich gaat ontwikkelen en innoveren. Het moet nl het publiek blijven boeien. In mijn beleving doet jurgen dat niet meer en kijk ik er niet meer naar. Maar heb wel altijd in het verleden genoten van die man. En ja, soms sap ik nog steeds naar zijn optredens. Als het mij weer gaat boeien dan ga ik er zeker weer naar kijken. Chapeau Roue en veel succes in de toekomst. Vandaag heb ik van je optreden genoten.


  Maak melding

 4. Heb genoten van Rouè Verveer:))Geen scheldwoorden of iets dergelijks net als bij andere stand-up comediands.Mijn kinderen konden er ook naar kijken.keurige show.Toppie.


  Maak melding

 5. Raymann: ding wroko san foejoe, ie moe soekoe bakka a oso ,drapè pé dê dans winti,wakka nanga koni……..winti sa tja joe so bradie so smara…….la,la,la,la,la……..


  Maak melding

 6. Voor mij zijn ze beide heel goed. Raymann is al gestopt met theater, dus geen reden om die man hier neer te halen.
  Ook ik keek bijna niet meer, het wordt inderdaad voorspelbaar. Maar dat de show doorgaat wil zeggen dat de kijkcijfers nog steeds goed zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.