vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVerras vrienden of familie in Suriname met Suriekado!

Verras vrienden of familie in Suriname met Suriekado!

-

Does Travel - naar Suriname

Op zoek naar een passend kado voor famille en/of vrienden in Suriname? Via suriekado.nl kunt u snel en eenvoudig speciale vouchers kopen voor unieke kado- en verwenarrangementen bij gerenommeerde Surinaamse bedrijven. Van bloemen en ruikers tot bijvoorbeeld overnachtingen in hotels. Het aanbod van Suriekado bestaat uit geschenken op niveau én op maat waarmee u vanuit Nederland uw dierbaren in Suriname kostbare momenten bezorgt. En dat kan al vanaf vanaf € 15,-

Een bestelling doen gaat bovendien snel en in vier eenvoudige stappen:
Op suriekado.nl kiest u een kado en betaalt deze via Ideal. U geeft bij uw aankoop aan voor wie de voucher bestemd is in Suriname. Direct na aankoop ontvangt u een voucher op uw e-mailadres. De voucher is voorzien van een unieke code en is 1 jaar geldig. U geeft zelf de unieke code van de voucher door aan de persoon in Suriname voor wie het kado is bestemd. Met deze unieke code kan het kado worden verzilverd bij het betreffende bedrijf in Suriname.

Zo snel en simpel kan het zijn! Dus bent u op zoek naar een leuk kado voor vrienden en/of familie in Suriname, kijk dan gerust rond op www.suriekado.nl.

SURIEKADO

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES