Roué Verveer brengt DVD “Typisch Surinaams” uit

7

Vanaf vandaag is de DVD “Typisch Surinaams” van cabaretier Roué Verveer te koop. De DVD van de gelijknamige show is opgenomen in juni 2013 in Carré. Op die dag werd er geschiedenis geschreven: het was de eerste keer dat Carré vol zat met 1.800 Surinamers bij een Surinaamse standup show.

Roué Verveer staat de komende dagen in respectievelijk Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Almere met deze show. De DVD is vanaf vandaag na de shows te koop voor maar €10. Dit geldt dus alleen voor de 4 shows.

Na woensdag is deze DVD via www.puuree.com te koop voor €15.


7 REACTIES

 1. Nee hoor hij is niet beter dan tante Es. Hij heeft het bijna altijd overslaan.

  Zo erg is het ook weer niet met de surinaamse ouders. Ik erger me dood als hij vertel hoe surinaamse ouder hun kinderen afranzeld.


  Maak melding

 2. Inderdaad beter dan Raymann . Raymann is een Bakra likker. Hij gaat alleen om zijn gewin, loopt in het straatje van de bakra’s ten koste van de Surinamers. Hij is zo voorspelbaar.
  De beste cabatier allertijden vond ik Wesje. Wesje rust zacht.


  Maak melding

 3. ROUE IS GOED OP WEG. OVER DE STRENGE OPVOEDING VAN surinaamse ouders kan ik kort zijn, die had ik ook en ik herken veel in wat Roue verteld. In ieder geval wist je waar de grenzen waren.daarover werd niet onderhandelt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.