Afsluiting 25ste televisieseizoen van Raymanns late night show

0

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ZO:Raymann en wel een speciale namelijk de afsluiter van het 25ste seizoen van het programma van het programma van Jörgen Raymann. Een record blijkt, want geen enkele latenight show heeft dit ooit onafgebroken gehaald bij de publieke omroep.

Tante Es ontvangt Dolf Jansen. Hij werd bekend als de ene helft van het cabaretduo Lebbis & Jansen, maar staat nu al jaren solo op de planken. Daarnaast presenteerde hij diverse tv- en radioprogramma’s en schrijft hij columns en boeken. In Daar Bij Die Molen praat Jörgen Raymann met voormalig nieuwslezer Philip Freriks. Razende reporter Shay Kreuger stelt vragen aan mensen op straat.

Quintis’ Provincietour: Quintis Ristie gaat dit keer naar het kleinste bewoonde eilandje van Nederland.Tiengemeten is bekend van onder meer het Rien Poortvlietmuseum. De quiz Ken je ABC met Edsel: de Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal. Zoals iedere zondag bespreken De Pappies de actualiteit. Jasmine Sendar brengt aan het einde van de show haar kerstsingle X-Mas Every Day ten gehore.

Ook drie tantes van Jörgen Raymann zijn te gast in het programma zoals hij zelf al aankondigde op Facebook:

Uitzending: zondag 15 december 2013, 23.10 uur, Nederland 1