Owru Yari Bakana Party 2013

2

Owroe Jari Bakana Party 2013 – www.bakana.nl Maasilo Rotterdam: met 3 live bands: La Fiesta, Fearless en Ondrofeni en 13 Top DJ’s.

Ieder jaar vertrekken er duizenden Surinamers in december vanuit Nederland richting Suriname. Deze ‘heimwee-toeristen’ gaan bijna allemaal speciaal naar Suriname om de feestdagen en vooral ‘Owru Yari’ daar mee te maken. Maar voor de achterblijvers is er al 15 jaar een goed alternatief: de Owru Yari Bakana Party van GoodTimes op dinsdag 31 december 2013 in Rotterdam.

Het feest is ooit begonnen als studenten feest van de Surinaamse studenten vereniging Studiname en werd voor het eerst gehouden te Fri Man Gron in Rotterdam. Daarna was Sunclub jaren lang de plek om op oudjaar te zijn. De nieuwe generatie Surinaamse studenten bracht het feest naar de populaire Rotterdamse club Nighttown en daarna naar club Off_Corso. De 2013 editie zal voor het eerst gehouden worden in de Maassilo te Rotterdam.

bakka.jpg

Op deze traditionele Bakana Party, dat ook dit jaar van 14.00u ‘s middags tot 21.00u ‘s avonds gehouden wordt, kan de sfeer van oudjaar in Suriname ervaren worden. Maar liefst drie Surinaamse live bands te weten La Fiesta, Fearless en kawina formatie Ondrofeni zullen zorgen voor een unieke beleving. Daarnaast zijn er 13 top DJ’s aanwezig die het overwegend Surinaams-Nederlands publiek naar een hoogtepunt zullen brengen. Er zijn drie area’s en in totaal kunnen 3.000 bezoekers naar binnen. Via een live verbinding kan men het oudejaars feest in de straten van Paramaribo volgen!

De GoodTimes Owru Yari Bakana party in Rotterdam wordt ook dit jaar mogelijk gemaakt door Borgoe, heerlijke rum uit Suriname. Mede sponsor is Telesur Nederland en media partner is Waterkant.Net/Suriname.NL. Kijk voor meer informatie ook op www.bakana.nl

De leukste Surinaamse feesten,owru jari, owru Yari, oudjaar party in Rotterdam, Maassilo, 31 december party in Rotterdam, owroe jari bakana baka’na dansi …


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.