TV film over (naamloze) slachtoffers van de Bijlmerramp

0

Vanavond is op Nederland 2 een indringende film te zien over de (naamloze) slachtoffers van de Bijlmerramp. De film gaat over de 51-jarige illegale Ghanese immigrant Agymah die zijn vertrouwen in de mensheid verloren heeft en een verborgen leven als kok in de Ghanese gemeenschap in de Bijlmer leidt. Totdat hij opgescheept wordt met de twaalfjarige Nina, die trappelt van ongeduld om in Nederland een nieuwe start te maken.

Aangeraakt door haar enorme levenslust, zoekt hij voorzichtig weer aansluiting bij het leven buiten. Maar dan slaat het noodlot toe; een vliegtuig stort neer op hun flatgebouw en Agymah gaat wanhopig op zoek naar het meisje dat hem weer een reden gaf om te leven.

Titel: One Night Stand: In het niets
Zender: Nederland 2
Datum: 13 december 2013
Uitzendtijd: 23:15 – 00:15 uur


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.