‘Incestzaak rond kruidendokter P. veel groter’

16

De incestzaak rond de invloedrijke kruidendokter en spiritueel leider André P. (58) zou veel groter zijn dan tot nu toe naar buiten is gekomen. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. De in Suriname geboren P., die in 2001 nog werd onderscheiden tot ridder in de orde van Oranje-Nassau, heeft niet één maar minstens drie slachtoffers gemaakt.

Dat stelt zijn Nederlandse dochter (inmiddels 22) in een gesprek met de krant. Volgens haar verkrachtte hij niet alleen intensief en zeven jaar lang zijn dochter, waarvan justitie hem beschuldigt, maar zou zich in Suriname ook aan zijn twee andere dochters hebben vergrepen. Haar relaas wordt bevestigd door twee broers.

De jonge vrouw kwam hiermee naar buiten na de voorbereidende rechtszaak woensdag, waar ze veel leugens zei te horen. Justitie vond het gisteren te vroeg om te reageren. “Op de inhoudelijke zitting komt alles aan de orde, wellicht ook deze vraag”, zei een woordvoerster van het parket Midden-Nederland tegen De Telegraaf. De strafzaak gaat op 10 maart verder. Lees het uitgebreid artikel op de site van De Telegraaf.

16 REACTIES

 1. Kruidendoktoren en meer van dat soort, hebben zich al eeuwen vergrepen aan vrouwen…Hoort bij de therapie, zeggen ze. Ik hoop dat incest zwaarder wordt gestraft dan nu het geval is, want een verkrachte jonge vrouw of kind, zal nooit meer normal kunnen dromen over liefde, romantiek en vertrouwen in de mannen in het algemeen.


  Maak melding

 2. Mik ding bakroe yep ing no….
  lekker landtje (nl).我 生病 了 Wo sheng bing le
  ding moes kotting pie pot inning mofo lik wang sigara..
  I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding

 3. Zieke figuren. Dit nomen ze culturu. dit is waar ze in geloven.Ik kan me van de tachtiger jaren ene boenoemang Vismale nog herinneren.Hij misbruikte zn vrouwlijke klanten en moest voor 3 jaar de bak in.Ik heb toen zn vrouwtje seksueel onderhouden. Daar kon zelf zijn fanodoe niets aan veranderen.


  Maak melding

 4. Ook in ons land zijn dergelijke oplichters uit China,India en Afrika actief.In Via 2000 vind je ook advertenties die zeker van oplichters afkomstig zijn.Let op de rubrieken auto en geld.Waarom beschernt de overheid niet? Waarom worden de oplichters niet opgepakt? Wacht men tot het kalf verdronken is?


  Maak melding

 5. Ook de (KRUIDEN) hebben soms een (bittere) en (zoete) smaak.
  Kruiden kunnen ook (bedwelmend) werken.
  En van diverse planten (kruiden) kan een mens ook (hallucineren).

  Maar wanneer wordt het door betrokkene toegepast?


  Maak melding

 6. Deze kruidendokter doet zijn naam eer aan..Pa kosie…dus papa scheldt uit, maar wie scheldt hij dan uit? De Here misschien die hem de techniek van onderdrukking en misbruik heeft aangeleerd of zijn koloniale leermeesters? en dan te bedenken dat deze zogenaamde Surinaamse toverdokter een ridderorde heeft gekregen. Dit verbaast mij geenszins, wat duidelijk aangeeft waar de Oranjes mee bezig waren/zijn zoals hun voorouders ook al zijn geweest c.q. heeft huisgehouden in Suriname tijdens de slavernij. Dit is een duidelijk geval van -de leerling overtreft zijn meesters. Maar dit soort praktijken is schering en inslag in Suriname en zeker in de katholieke kerkgemeenschap en de rest…o.a. de sektes (EBG, Godsbazuin, Jehova’s en etc.) en de andere religieuze mongolen daargelaten. Gelet op de verklaringen en jubeluitingen van de kinderen van deze -papa scheldt uit- zijn zij naar mijn inziens ook geen haar beter, want schijnbaar zweren zij op hun sadomasochistische God die feitelijk de oorzaak is van hun ellende.

  Dus waar is de aan de kaakstelling van hun geridderde pappie voor nodig? Wie zijn neus schendt schendt zijn aangezicht, want hier zullen ze heus niet beter van worden….let op de toekomst, het verleden heeft betrekking op het heden.

  Nu vindt men ze nog zielig wat ooit zal overgaan tot grote hilariteit door de gelovige omgeving. Wanneer in de toekomst ooit van hereniging en spijtbetuigingen wederzijds sprake zal zijn, leest men dit niet in de krant. Dan zal wederom de axioma gelden van het ingesteld zijn op het prettig vinden sores door het ontvangen van pijn. Soms is het beter om loyaal te zijn dan om eerlijk te zijn, want het is zeer gemakkelijk om zich terug te trekken ten eigen bate en op grond van voorkennis misbruik te maken van de hele situatie wanneer men er genoeg van heeft, terwijl men eerst flink van heeft genoten,want zowieso worden vrouwen altijd in hun recht gesteld, krijgen altijd gelijk of het nou wel of niet gebeurd is.

  Incest is een religieuze uitvinding. Lees het stuk in de bijbel inzake de dochters van Lot, die bij gebrek aan mannen bij de vader sliep, kinderen verwekten en later een heel dorp wisten te bevolken door incest op incest en God vond dit allemaal goed. God stond erbij en keer ernaar. Dus wat is het probleem? God is the Devil himself!!
  django


  Maak melding

 7. Jullie willen altijd de rechter uithangen , kennen jullie de oorsprong van de zaak , hebben jullie beide partijen gehoord foei tog .
  het is alsof jullie duimen dat er zulke dingen gebeuren om een andere de grond in te boren schande en respectloos .


  Maak melding

 8. Maaaaarrrr de man is kruidendokter,hij experimenteerde
  met krasiewierie en dobru dwa in zijn fytotheek.
  De heilzamewerking hiervan heeft hij voor de impotente man, proef ondervindelijk op beeld hebben willen vastleggen. Een beter bewijs is er niet, nu hangt die slappe lul.


  Maak melding

 9. @Tunewa

  Bij het lezen van uw excuses schoot mij meteen te binnen, dat “deze persoon een toffe peer is”, die niet is gaan zoeken naar spijkers op laagwater, maar eerlijk heeft toegegeven mogelijk een abuis te hebben begaan.

  U bent in ieder geval niet iemand, die de betweter uithangt en allerlei bullshit verkondigt door een uitweg te vinden zoals een weetal hier op waterkant die Always de bek vol heeft over anderen en mij probeerde uit te leggen dat “principes” en “karakter” inhereren aan elkaar, terwijl genoemde begrippen evenwijdig van elkaar aflopen. Petje af voor Tunewa, en iedereen die dit leest kan het alleen maar met me eens zijn, dat er ook mensen zijn zoals Tunewa die hun fouten weten te erkennen. Nogmaals 1000x BRAVO voor Tunewa, en blijf jezelf!!
  django


  Maak melding

 10. Tempels zijn niet nodig, ingewikkelde filosofieën zijn niet nodig.

  Onze eigen hersenen, ons eigen hart is onze tempel, mijn filosofie is vriendelijkheid. De Dalai Lama


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.