Lezing oud president Wijdenbosch in Den Haag

16

De Stichting Collectief Overzee Suriname organiseert op vrijdag 13 december 2013 een speciale bijeenkomst in Den Haag met de heer Jules Wijdenbosch, oud-president van de Republiek Suriname. Het gaat om een lezing met als thema “Opvallende feiten in de historische relatie Suriname – Nederland”

Programma:
18:45 – 19:30 : Inloop
19:40 – 20:45 : Inleiding door oud-president drs. J. Wijdenbosch
20:45 – 21:15 : Vragen, meningen en zienswijze
21:15 – 22:00 : Meet & Greet

De lezing vindt plaats van 19:00 – 22:00 uur bij de Federatie Eekta Stichting aan de Boylestraat 20 in Den Haag. Aanmelden voor deze bijeenkomst is tot en met donderdag 12 december 2013 mogelijk via stg.cos@gmail.com en mobiele: 06 – 254 513 46.

16 REACTIES

 1. In het kort wil ik zeggen dat deze 2 belangrijke zaken van veroordeling 11 jaar en 8 dec proces zo snel mogelijk opgelost moet worden door NL, zodat weer normale relatie tussen beide landen kan plaats vinden, zonder naar elkaar toe te beschuldigen.


  Maak melding

 2. Een speciale bijeenkomst in Den Haag met de heer Jules Wijdenbosch, oud-president van de Republiek Suriname.

  IK zal nimmer nooit never een lezing van deze man kunnen bijwonen. Allereerst door de wijze waarop hij pleegt te spreken (gezapig alsof ie lijm heeft in de mond) en de onzinnigheid in zijn stellingname die niet verdedigbaar is.


  Maak melding

 3. @R.Rajaram
  Hoe moet Nederland het 8 dec process oplossen?!
  Denk jij dat Nederland moet zeggen van
  ‘okay,bouta en R. Rajaram vanaf heden gaan wij doen alsof 8 dec nooit heeft bestaan en ook niet de bouta amnestie”.
  Je baasje moet zijn 11 jaren gevangenis in Nederland uitzitten,
  En voor zijn heidense daden gepleegd op 8 Dec 1982 gaat hij boeten in Suriname .


  Maak melding

 4. Je moet wel gek zijn om naar een minder begaafde als wijdenbos, de mugabe van de surinaamse economie te gaan luisteren. Die titel van drs hadden ze hem op de vu in Amsterdam gegeven om van hem af te komen en afscheid te nemen in een waardige manier zonder dat de man nog een keer discriminatie zou schreeuwen.


  Maak melding

 5. Ik heb de lezingen van overzee collectief bijgewoond in amsterdam, wat een zielig volk zeg om naar deze rommel en onzinnige beloftes bij te wonen.Helaas was ik er ook een van en dat is dan ook de laatse keer.
  Surinamers zijn bijna goed in praten maar of ze wat doen dat staat nergens in hun woordenboek.
  En bosje, vergeet aub niet je pampers mee te nemen voor geval het nodig zou moeten zijn.


  Maak melding

 6. Boegroe het is je al verschillende keren gevraagd ,maar probeer nu eens duidelijk te zijn, want dat koeterwaals van jou snapt echt niemand, of nog beter, ga terug naar school en leer daar beter je taalvaardigheden, voor dat je hier op het forum die wartaal verspreidt


  Maak melding

 7. Wijdenbosch ziet kentering in opvatting Nederland over Suriname.
  En hij zat ook te glunderen naast mej. Chantal Doekhie.
  14/12/2013 (Bron dwt.com – Eric Mahabier)

  @maandag: Maar hij komt naar u toe met een fles Black Label.


  Maak melding

 8. @ Jessie, nee die man is geen histo-ri-cus wel ramp_econoom De man hosselt gewoon voor een fles Johnny Walker. Maar in die tijd dat hij president was heeft hij voldoende gejat voor de luxe villa in Rainville.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.