Lezing oud president Wijdenbosch in Den Haag

16

De Stichting Collectief Overzee Suriname organiseert op vrijdag 13 december 2013 een speciale bijeenkomst in Den Haag met de heer Jules Wijdenbosch, oud-president van de Republiek Suriname. Het gaat om een lezing met als thema “Opvallende feiten in de historische relatie Suriname – Nederland”

Programma:
18:45 – 19:30 : Inloop
19:40 – 20:45 : Inleiding door oud-president drs. J. Wijdenbosch
20:45 – 21:15 : Vragen, meningen en zienswijze
21:15 – 22:00 : Meet & Greet

De lezing vindt plaats van 19:00 – 22:00 uur bij de Federatie Eekta Stichting aan de Boylestraat 20 in Den Haag. Aanmelden voor deze bijeenkomst is tot en met donderdag 12 december 2013 mogelijk via stg.cos@gmail.com en mobiele: 06 – 254 513 46.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. In het kort wil ik zeggen dat deze 2 belangrijke zaken van veroordeling 11 jaar en 8 dec proces zo snel mogelijk opgelost moet worden door NL, zodat weer normale relatie tussen beide landen kan plaats vinden, zonder naar elkaar toe te beschuldigen.

 2. Een speciale bijeenkomst in Den Haag met de heer Jules Wijdenbosch, oud-president van de Republiek Suriname.

  IK zal nimmer nooit never een lezing van deze man kunnen bijwonen. Allereerst door de wijze waarop hij pleegt te spreken (gezapig alsof ie lijm heeft in de mond) en de onzinnigheid in zijn stellingname die niet verdedigbaar is.

 3. @R.Rajaram
  Hoe moet Nederland het 8 dec process oplossen?!
  Denk jij dat Nederland moet zeggen van
  ‘okay,bouta en R. Rajaram vanaf heden gaan wij doen alsof 8 dec nooit heeft bestaan en ook niet de bouta amnestie”.
  Je baasje moet zijn 11 jaren gevangenis in Nederland uitzitten,
  En voor zijn heidense daden gepleegd op 8 Dec 1982 gaat hij boeten in Suriname .

 4. Je moet wel gek zijn om naar een minder begaafde als wijdenbos, de mugabe van de surinaamse economie te gaan luisteren. Die titel van drs hadden ze hem op de vu in Amsterdam gegeven om van hem af te komen en afscheid te nemen in een waardige manier zonder dat de man nog een keer discriminatie zou schreeuwen.

 5. Ik heb de lezingen van overzee collectief bijgewoond in amsterdam, wat een zielig volk zeg om naar deze rommel en onzinnige beloftes bij te wonen.Helaas was ik er ook een van en dat is dan ook de laatse keer.
  Surinamers zijn bijna goed in praten maar of ze wat doen dat staat nergens in hun woordenboek.
  En bosje, vergeet aub niet je pampers mee te nemen voor geval het nodig zou moeten zijn.

 6. Wijdenbosch gaat gouden bergen beloven. Niemand uit de bijlmer is in zijn torie ingetrapt en nu probeert hij het in Den Haag.

 7. Fronters, negatief die wouden brug op brood als beleg maar niet gelukt nu zoeken ze bosje op brood omdat hij van de NDP is hahahaaaa.

 8. Boegroe het is je al verschillende keren gevraagd ,maar probeer nu eens duidelijk te zijn, want dat koeterwaals van jou snapt echt niemand, of nog beter, ga terug naar school en leer daar beter je taalvaardigheden, voor dat je hier op het forum die wartaal verspreidt

 9. Een lezing hoe hij als zuiplap in een tijdsbestek van 4 jaar de US dollerkoers van 416 naar 3000 heeft laten stijgen zou heel erg interessant zijn.

 10. ga niet naar toe ,deze maan heeft bij gedragen, wel boslandcreolen naar stad gehaald en daar moet nu de stads mensen boeten . blijf weg mensen.

 11. Wijdenbosch ziet kentering in opvatting Nederland over Suriname.
  En hij zat ook te glunderen naast mej. Chantal Doekhie.
  14/12/2013 (Bron dwt.com – Eric Mahabier)

  @maandag: Maar hij komt naar u toe met een fles Black Label.

 12. @ Jessie, nee die man is geen histo-ri-cus wel ramp_econoom De man hosselt gewoon voor een fles Johnny Walker. Maar in die tijd dat hij president was heeft hij voldoende gejat voor de luxe villa in Rainville.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.