‘Jeugdjournaal Suriname stopgezet om item decembermoorden’

56

PARAMARIBO, 10 dec – Een uitzending van het 10 Minuten Jeugdjournaal op de zender van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) is maandag abrupt stopgezet. In de uitzending werd verslag gedaan van de kerkdienst in de Alfonskerk ter nagedachtenis van de decembermoorden op 8 en 9 december 1982. Directeur Shirley Lackin van de STVS zei in een reactie tegen De Ware Tijd dat de medewerkers van de staatszender “alles eerst moeten bekijken voordat het in de uitzending gaat.”

Jeugdjournaal-hoofdredacteur Hennah Draaibaar gaf aan geschokt te zijn. Tegen Starnieuws zegt zij dat er geen afspraken zijn over screening van het programma vooraf. “Dat zou censuur zijn. Wij leveren het programma kant en klaar af en dit wordt normaal uitgezonden. Wij hebben verslag gedaan over de kerkdienst. Het gaat om vrije meningsuiting. Er is niks in het programma dat de abrupte onderbreking rechtvaardigt” zegt de hoofdredacteur van het Jeugdjournaal.

Lackin zegt tegenover de Ware Tijd erkent wel met zoveel woorden dat er sprake is van censuur. Haar personeel had het Jeugdjournaal vooraf moeten bekijken en dat is kennelijk niet gebeurd. Toen het programma werd uitgezonden en de inhoud niet kenbaar niet naar de zin was, is ingegrepen. “Ik denk dat de mensen bij de STVS snappen dat ze werken bij een staatszender en dat ze alles eerst moeten bekijken voordat het de uitzending in gaat”, aldus Lackin.

UPDATE: De Surinaamse Journalisten Vereniging (SVJ) zegt, bij monde van voorzitter Wilfred Leeuwin, in een eerste reactie dat hier sprake is van censuur.

UPDATE 2: In een reactie op Facebook zegt Hennah Draaibaar “Vanavond is het 10 Minuten Jeugd Journaal weer om 19.00 uur te zien bij de STVS. De directeur heeft aangegeven dat er een fout is gemaakt en wij zijn hier erg blij mee. Voor alle duidelijkheid, ik heb er geen moeite mee dat onderwerpen bekeken worden voor dat ze uitgezonden worden. Ik heb moeite met het feit dat iemand bepaald wat wel en wat niet uitgezonden mag worden“.

Bekijk ook:

56 REACTIES

 1. Directeur Shirley Lackin van de STVS zei in een reactie tegen De Ware Tijd dat de medewerkers van de staatszender “alles eerst moeten bekijken voordat het in de uitzending gaat.”

  Tja hoe heeft ze weer ? Oja LACKIN en is zij gelieerd aan de minister?????????
  Ik denk van wel want om zoiets te doen moet je wel bij machte zijn en in het machtscentrum zitten om de volkswoede
  die dit teweeg zal brengen te trotseren.
  Is een zwakte bod van de familie LACKIN evenals het bod van zijn dochter die niet is geslaagd voor het schooldiploma


  Maak melding

 2. JA mensen we kunnen wel zo praten maar als er iets direct word opgenomen en uit gezonden dan kan het nog gebeuren maar niet dat jan piet klaas iets op neemt en naar het TV station brengt en zeg draai maar af dat gebeurt nergens ter wereld het word eerst gescreend en dan af gedraaid dat is normaal dus dit is gezeur na de screening dan word er beslist of het wel goed is of niet maar ja weer zoekt men wat zoals gewoonlijk neem maar iets op en breng het naar een TV station waar ter wereld kijk of het niet gescreend word en klakeloos afgedraaid word bed your live no dus wat is er fout hier ja wat noemen jullie geen fout als het jullie uit komt wees eerlijk. GOD BLESS.


  Maak melding

 3. Deze kinderen zullen toch eens ,en echter op een dag achter komen wat zich heeft voortgedaan en wie verantwoordelijk was voor deze vertoning,men denkt dat het in een doof pot gaat belanden ,maar het word alles hier in contant betaald op een dag voor vertrek naar de maan,grt Koelieman.


  Maak melding

 4. Het begint steeds meer op een dictatuur i.p.v. een dmocratie te lijken, hoezoo censuur, schat je de capaciteit van mensen zo laag in, waar blijf je dan met de vrijheid van meningsuiting, laat die soort figuren lekker naar Rusland ophoepelen, kunnen ze daar Poetin in de kont kruipen


  Maak melding

 5. De volgende keer grijpt Bouterse in als de Surinaamse jeugd wordt geinformeerd over de veroordeling van Dino…..

  Amnestiewet….perscensuur…. gaat lekker met Suriname…..


  Maak melding

 6. Beste boegroe: Wie en wat zit je nu weer te verdedigen, Paarse Kakkerlak.

  Ik zit gisteren Info Act te kijken en zie niks anders dan Ingrid Bouterse die kadootjes uitdeelt op Kinderdag. Pure Paarse Propaganda. En een nieuwsitem wordt uit de lucht gehaald…..


  Maak melding

 7. Boegroe, snap er geen bal van wat jij allemaal de ether in lult. Vraag voor kerst een cursus helder communiceren in een heropvoedingskamp.

  On topic: het is natuurlijk schandalig dat er op deze manier censuur wordt toegepast. Ook journalisten durven nauwelijks kritisch te zijn op deze regering. De paarse kogelbrieven liggen klaar. Noord Koreaanse toestanden. Vrijheid van meningsuiting is ver te zoeken in Suriname.

  Deze klootzakken moeten z.s.m. van het toneel verdwijnen desnoods met hulp van Amerika.


  Maak melding

 8. Beste Henk Molenaar, de paarse kerk denkt met censuur de kinderen te kunnen afschermen van de buitenwereld. Mark my words, de informatie die te vinden is op internet is niet af te schermen. Zie Egypte, Tunesië, Bahrein, Koeweit, Libië, Thailand en recent de Oekraïne. Het volk is niet gek. De geest is daar ook uit de fles.

  Over 2 maanden wordt Dino definitief opgeborgen. Openbare Aanklager (VS) Preet Bharat heeft al aangegeven een troefkaart te hebben. Die zgn troefkaart zou in Paramaribo rondlopen. Iedereen weet dat het Bouterse Sr betreft. Schijnt dat hij zich juridisch laat adviseren. De kans op aanhouding van Bouterse Sr wordt met de dag groter. Paramaribo kan zich schrap zetten voor een Navy Seal invasie.

  Preet Bharat heeft een reputatie op het gebied van def. opbergen van zware criminelen. Het is een echte Pitbull 🙂


  Maak melding

 9. Het is alsnog te hopen dat die moordenaar die nu naar de begravenis is van Mandela waar hij niets te zoeken heeft,opgepakt word, want wanneer Mandela zou weten dat deze moordenaar daar zou staan aan zijn graf. zou hij zich enkele malen omkeren, en weer heeft deze moordenaar bewezen geen moraal te hebben, en moet zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen, zodat ook de rol van enkele lieden zoals van der San en Limburg is uitgespeeld, en niet langer meer vergiftigd word door al die Info Act programma,s waarin iedere dag weer allerlei leugens voorgeschoteld worden aan het goed gelovige volk, en wat betreft het bewuste jeugdjournaal betreffende de kerkdienst, daar was Hennah Draaibaar persoonlijk aanwezig, en dat heeft haar kop gekost, maar dat hoor je die Lackin niet zeggen, en alle mensen die meeleven met de nabestaanden zijn staatsvijanden volgens, die moordenaar en zijn geestelijk gestoorde vriendje van Godsbazuin.


  Maak melding

 10. Van wie kwam ook al weer het verwijt dat Nederland in zijn geschiedenis geen aandacht schonk aan het slavernijverleden, “lang geleden”, wie wil nu verdoezelen wat er nog niet zo heel lang geleden allemaal misdaan is en door wie


  Maak melding

 11. Nieuws heeft inmiddels ook de nederlandse media bereikt. Bouterse slaat toch voor lul in Zuid Afrika. Censuur zou Mandela nooit niet gewild hebben. Walgelijk dat Bouterse naar de begrafenis van Mandela gaat. De man zou in z’n graf omdraaien.


  Maak melding

 12. Typisch STVS.
  Nooit een kritische reactie in het (jeugd)journaal over deze regering of deze regeringsleider.
  Een goede raad van Rudinho:
  Als je bagger poept en bang bent, dat van regeringswege wordt ingegrepen als je iets op tv brengt, moet je jezelf geen onafhankelijke zender noemen.
  Dat staat toch echt op de site van STVS !!!!!
  Een stelletje schijtluizen zijn het.


  Maak melding

 13. Gelijk heeft men. We gaan onze Surinaamse kinderen niet vergiftigen met haat, wrok en verdeeldheid.

  Wat de tegenstaanders van de heer Bouterse allemaal niet misbruiken om het volk te misbruiken, zelfs onze eigen kinderen worden niet geschuwd.

  I rest my case


  Maak melding

 14. En wat is de mening van de jongeren?
  Statement jongere parlementsleden?
  Nu moet je je mond open doen.

  Feit is: jullie pres heeft zijn eigen zoon laten stikken, op het
  moment dat hij zijn vader het hardst nodig had, dus verwacht niet te veel.
  In de ogen van jullie pres, zijn jullie alleen maar stemvee….

  Wir haben es nicht gewußt, was jullie slogan.
  Tsja, nu maak je het zelf mee……..

  Moro is gedoro.


  Maak melding

 15. Nu weet de jonge hersenloze NDP aanhang wat democratie betekent !

  Ze worden nu wreed in hun mooie droom gestoord en de wereld ziet er vanaf 9 december 2013 voor deze leeghoofden anders uit dan hun steeds is voorgehouden.

  Suriname is een dictatoriale staat onder het mom van een vrije democratische regering en een parlement die een amnestiewet doordrukt ten faveure van de dictator en massamoordenaar. Maar de doden die hij op zijn geweten heeft zullen nooit zwijgen.

  Met of zonder presidentiele ambtsketting om zijn nek, het blijft een moordenaar !

  Ik bid dat de VS een aanhoudings-en uitleveringsverzoek bij Zuid-Afrika indienen om voorgoed van deze kwaadaardige tumor verlost te worden.

  Please USA, pak hem op en sluit hem voor de rest van zijn leven op in Guantanamo Bay.


  Maak melding

 16. Afu Sensie
  Gelijk heeft men. We gaan onze Surinaamse kinderen niet vergiftigen met haat, wrok en verdeeldheid.

  En hoe noem jij de uitzendingen van Limbo brulaap Info Fact?

  Paarse Kakkerlak….


  Maak melding

 17. Als die poepbroek naar de beri van Vader des Vaderlands toch zal gaan wordt die poepbroek aangehouden,is een val voor hem!De Amerikanen wachten daar lekker rustig op hem. SOSO JOTE.


  Maak melding

 18. tijdens de regering venetiaan – sardjoe, heeft laatst genoemd ook een uitzending van de stvs op het laatst stopt gezet. het betrof een uitzendeing over taiwan. su met haar zgn one china policy. ik kan mij als de dag van gisterne herinneren hu G. Zeggen zich liet visageren tun het bericht binnen kwam dat de uitzending stopt wordt gezet. wat was dat dan?? leve de democratie??? en nota bene verzoek van china???


  Maak melding

 19. Censuur werkt altijd averechts en geeft meer publiciteit aan het onderwerp. Vanaf vandaag weet elk kind nu ook dat onze president een moordenaar, gangster en nep is net als zijn zoon.


  Maak melding

 20. Wake up call to dreamers !

  Surinam is “de facto” een dictatuur !

  Er bestaat geen Onafhankelijke rechtsspraak meer !

  De PG handelt niet onafhankelijk zonder aanziens des persoons !

  Het parlement zegt letterlijk de rechtsgang in een individuele strafzaak te willen blokkeren met een wet welke in strijd is met de Grondwet !

  Er bestaat een gewapende macht, de CTU, die de Grondwet niet kent !

  En met een vrij lege staatskas benoemen wij honderden veiligheidsagenten tbv de CIVD, er zijn momenteel geen andere prioriteiten !

  Verwerp de dictatuur van de couppleger/moordenaar !


  Maak melding

 21. PS : De CENSUUR bestaat vanaf de start van deze regering.

  Militaire kliek tracht via manipulatie radio en tv alleen voor eigen partijbelang in te zetten. De overige mensen/pers in Surinam zijn staatsvijanden.

  Pres SCAM-DELA zal tbv de onderdrukking binnenkort weer Cubanen invliegen !


  Maak melding

 22. Voor Afu Sensie, Paraman, Boegroe en de rest van de Paarse Paupers: Open brief aan de president. Censuur werkt altijd averrechts.

  Geachte President Bouterse,

  Het geweten is het meest waardevolle waar wij mensen over beschikken.
  Dit geweten, ook wel als ‘het bewustzijn’ aangeduid, vertelt over de confrontatie van de pure ethische zuiverheid met de praktische situaties en handelingen waar wij onszelf aan bloot hebben gesteld. Het vertelt over de wijze waarop deze mens met waarden en normen is omgegaan en omgaat.
  Soms is het de stem van het goede in ons, soms is het de nachtmerrie van het kwade.
  Om goed te kunnen functioneren hebben mensen een rein geweten nodig.
  Het is de moeite waard om hierbij stil te staan en uzelf daar enkele vragen over te stellen.

  Hoe Rein is uw geweten? Welke momenten van Zelfreflectie maken u onrustig?
  Welke Schuld heeft u uitstaan? En aan hoeveel personen is dat? En hier wordt niet alleen schuld in geld mee bedoeld. Nee Schuld met een hoofdletter.
  En welke Boete moet u doen? Heeft u daarover nagedacht?
  Wordt u er onrustig van?

  U gaat nu naar Zuid-Afrika om de grote Nelson Mandela de laatste eer te bewijzen. Ik bewonder u hierin, dat u eindelijk eens niet laf heeft gehandeld door iemand anders af te vaardigen, maar ervoor gekozen hebt om zelf te biecht te gaan.
  Want u beseft toch wel dat wanneer een van de notoire mensenrechtenschenders van Suriname besluit om bij de begrafenis van de grootste beschermer van mensenrechten aanwezig te zijn, dat u feitelijk uw zeer bezwaarde geweten aan deze grote ziel blootlegt.

  Want grote zielen zijn en blijven aanwezig. Zijn bewustzijn, zijn ziel, welke onvergankelijk is, zal tot u doordringen en u aanspreken op uw verantwoordelijkheden. Op uw Daden. Op uw Schuld. Op uw Geweten.
  Hij zal u prikkelen tot Boetedoening.

  Opnieuw krijgt u een geweldige kans om afstand te nemen van alle daden die uw geweten bezwaren en u al zo lang verwijderd houden van beschaafdheid en altruïsme.
  Een eerste kans, u aangereikt in mijn 1e brief van 4 april 2012 heeft u helaas voorbij laten gaan.

  Maar het geluk is met u. Immers, het verscheiden van Nelson Mandela zou zomaar onze Surinaamse natie kunnen helpen aan een verschoonde President. Een echte leider die dit land na terugkeer helemaal weer op de rails van waarden en normen weet te sturen. Die de straffeloosheid, de rechteloosheid en al die andere narigheid volledig gaat corrigeren.
  En die vooral eindelijk het oprechte Rolmodel voor onze jonge Surinamers wil en kan zijn.

  Maar dan moet uw geweten nog een heel klein beetje zuiverheid over hebben. In voldoende mate opdat u zich bewust wordt van de grote stap die u zult moeten nemen naar zelfreflectie om van daaruit te willen luisteren naar de grootheid van de persoon en daden van Mandela.
  U kunt uw land en volk meer dan ooit ten dienste zijn door uzelf volledig en vol overgave te richten op de wijze waarop deze grote mens vrede, verdraagzaamheid, liefde en mededogen heeft ontwikkeld, gekoesterd en uitgedragen. Hoe hij wrok afwees en verdraagzaamheid stimuleerde.
  Zichzelf heeft weten weg te cijferen. Een oprechte vader des vaderlands bleek te zijn voor allen en vooral voor de kinderen. Geen angst had voor gevangenschap, maar daar juist veel kracht en wijsheid heeft kunnen ontwikkelen.

  President Bouterse: Komt u terug naar Suriname als de echte leider waar Suriname recht op heeft en trots op mag zijn.
  En u zult de geschiedenis ingaan als de meest moedige President en Surinamer.

  Maar dan zult u wel uw geweten moeten aanspreken…

  Henri Behr


  Maak melding

 23. Een gezonde kind gaat eerst kruipen en dan proberen te staan en vallen en dan proberen te lopen en weer vallen en dan pas echt LOPEN!Tegenwoordig moet men kleine mensjes niet bagatelliseren want voordat jij gaat denken voor een vraag weten ze het uitsluitsel al,maar ik denk dat een betreurenswaardig kids van de niets denkend partij eerst leren lopen dan kruipen en zonder te vallen en meteen lopen toch.


  Maak melding

 24. Behalve het schofferen van media-werkers is door de verklaring van Miss Lackin en haar CENSUUR, hier bij de STVS ook sprake van ernstig AMATEURISME…

  “Wat gebeurt daar in die kerk..?! Dit mogen onze(!) jongeren toch niet hóóóren..?! Snél!! Wáár is die KNOP..!! De UITKNOP!! SNÉLLL… INDRUKKEN!!!”

  (En dan is dat volk in die posities ook nog zo ARROGANT als de neten).

  P.s.
  In Nederland heb je ook van die Amateurzenders…
  Die worden in de regel ‘Piratenzenders’ genoemd!
  “Piraten… Boeven… Schuin-marcheerders… Klaplopers…” et cetera.


  Maak melding

 25. Bouterse en trawanten verloochenen haar ware aard niet. Censuur, ongebreidelde corruptie, bedreiging van andersdenkenden en een totaal onvermogen om dit land te leiden.
  Allemaal zaken die we hebben ervaren ten tijde van de dictatuur in de jaren 80.
  Als we nu niet wakker worden en dit zootje ongeregeld naar huis sturen, gaan we dezelfde nachtmerrie tegemoet als de jaren 80


  Maak melding

 26. Afu sensie hoe zullen jou kinderen die hopelijk wel leren hun gezonde verstand te gebruiken later tegen jou aankijken in de wetenschap dat jij het regiem, want daar begint het nu weer op te lijken, steunde in hun poging misdaden te verbloemen die hun dictator begaan had.


  Maak melding

 27. Wat mochten de Surinaamse kinderen niet zien, horen en weten?
  Dat ter nagedachtenis van moorden op onschuldige, ongewapende burgers die kritiek hadden op Bouterse er een dienst in een kerk was?
  Dat Bouterse zelf de hoofdverdachte is van deze afschuwlijke moorden?
  -Papa Limbo, enne waarom heb heb je jeukjoernaal wekgehaald?
  +Jonge, hou je mond je hoef het niet te wete.
  -Ma pa, die jonge van naast heef me gezeg dat dat Bouta heeft die mense vermoo…..
  +Jonge hou je smoel, ga direk in je kamer staatsvijand ju….


  Maak melding

 28. Bouterse is gewoon een moordenaar en het mag gezegd worden en wij zullen altijd blijven zeggen tegen onze kinderen en kleine kinderen tot de tiende generatie.
  Wij zorgen ervoor dat dit in de geschiedenis boeken zal blijven bestaan.

  Hij is een ordinaire en onbeschofte moordenaar en dictator. Wij zullen alle geduld met hem hebben totdat hij berecht wordt voor zijn daden.
  Er is dan geen ontkomen aan en wij zullen zijn daden nooit zullen vergeten tot het bittere eind.

  Suriname zit nu gevangen, maar dat zal niet meer lang duren en het recht zal zegevieren.
  Die gestoorde indiaan verdient gewoon in de gevangenis te zitten en hij zal het ook weten.

  Suriname moet bedrijdt worden van deze gestoorde indiaan anders maakt hij land en volk van Suriname kapot en wij laten het niet zover komen zonder geweld.

  De natuur doet zijn werk.


  Maak melding

 29. Censuur, ontwaarding van ethisch en moreel normbesef, corruptieschandalen, drugsgerelateerde criminaliteit, bedreigingen, aanwakkeren van rassentimenten, liegen, verdeeldheid zaaien, uithollen van democratische principes enz..

  Met dit verziekingsproces zal het verblinde paarse ongedierte zichzelf verdelgen.


  Maak melding

 30. Het moet niemand verbazen. STVS wees blij in de jaren tachtig hadden ze jou met huid en haar verbrand. DA91 jouw familie-leden waren getuige van deze inferno.Herhaald de geschiedenis? wie met vuur speelt moet niet bang zijn om gebrand te worden. Boutje en zijn 1001 bandieten hebben nog meer in petto voor alle Surinamers. Of was dat toch een gouden kerst?


  Maak melding

 31. Zelfs kinderen worden door deze maffiabaas, massamoordenaar, drugsdealer gehersenspoeld en mogen de echte waarheid niet weten, alleen de valse waarheid en leugens van deze Surinaamse vloek telt…

  Suriname glijdt af naar een dictatoriale maffiastaat waar alleen propaganda over de dictator is toegestaan. De persvrijheid wordt verkracht net als in de jaren tachtig, dit doet me denken aan noord korea…

  Als Dino vrijkomt wordt hij hoogstwaarschijnlijk ook nog opvolger van zijn vader…


  Maak melding

 32. Er was een fout gemaakt volgens de direkteur? Zoek een andere station want er zullen meer fouten gemaakt worden.
  De belastingbetalers betalen de direkteur,want het is een staatsmedia.


  Maak melding

 33. Historicus André Loor is vanmorgen overleden. Zijn gezondheid was de laatste jaren niet zo best. Hij is 82 jaar geworden.

  Enkele weken geleden nog signeerde Loor in boekhandel Vaco zijn boek ‘André Loor vertelt …, Suriname 1850-1950’ is op 19 september in kleine kring gepresenteerd in het Hoekhuis aan de Waterkant. Loor is bij die gelegenheid voor het voetlicht geplaatst door Walther Tjon A Tjieuw en Hans Breeveld, die de auteur ieder in een andere hoedanigheid hebben leren kennen.

  Loor vertelde hoe het boek tot stand is gekomen en overhandigde het eerste exemplaar aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. Ook het Nationaal Archief kreeg een exemplaar. De uitgeefster van het boek dat inmiddels zijn tweede druk kent is Audrey Hogenboom.
  eenmaal jullie zo van minnitje geven houden aub


  Maak melding

 34. Allemaal, a.u.b. gaat ijveren voor de deelstaat Harivart. Het gaat helemaal de verkeerde kant op met Suriname. Boze wolven verzwelgen zelfs de kinderen van Suriname. De Waarheid vlucht weg uit Suriname, ze wordt er vervolgd en onder de grond gestopt. Waar de leugen regeert, daar ontstaan rampen. Suriname stevent af op een demonische staat in wording.


  Maak melding

 35. De schending van de vrije meningsuiting in Suriname is sinds 1980 begonnen middels de decreten. Daarna is dat voortgezet middels de vernietiging van het radiostation ABC en de 8 december moorden. Anno 2013 zijn deze schendingen nog niet voorbij. Het zal zich voortzetten vooral met het oog op de huidige verkiezingen. Hiermee zal deze regering zichzelf nog meer in de nesten werken. Toch vrees ik een harde aktie van NDP getrouwen naar andersdenken. Wees voorzichtig. 8 december kan zich herhalen!!!


  Maak melding

 36. -Vreemd genoeg hoor ik niemand Amerika neer halen en zeggen dat zij bemoeien, dit omdat Amerika om duidelijkheid heeft gevraagd waarom dit gebeurd is.

  =Ik ben bang dat de naam Lackin onderdeel is van…….wie weet.

  =Ik weet dat Bouterse bepaalde geschiedenisboeken op de scholen heeft laten verwijderen, omdat men niets over 1980 en de december moorden hoeft te leren.

  =Jonge kinderen worden nu al gehersenspoeld!!!!!!!


  Maak melding

 37. Obama’s speech vandaag, hopelijk kan iemand dit voor basja bobo vertalen: There are too many leaders who claim solidarity with Madiba’s struggle for freedom, but do not tolerate dissent from their own people.


  Maak melding

 38. skopu jij bebt echt één van de gasten die doen als of ze surinaamrs zijn maar hun harten zijn verkocht aan het buitenland en hun vormen de groep vervloekte surinamers .
  wees blij als je naar bed ga en de volgendedag gezond en wel ontwaakt , zulke lieden hebben een kort lont dus probeer je zelf te zijn , stap uit die vloek waar je nu in zit .


  Maak melding

 39. ALS henna nu haar eigen tv station opzet, kan ze zelf bepalen wat ze uitzend. Elk station heeft zo zijn eigen policy. Als je het niet met ze eens bent gebruik dan een ander station. Je hoeft de STVV niet te gebruiken, tenzij je zelf op confrontatie uit bent.

  Daarbij vraag ik me af of het voor de jeugd nou zo een belangrijk item is. Waarom niet een goed 8 december item in de maand juli maken en uitzenden?

  Ben je bezig met een jeugdjournaal of misbruik je het jeugdjournaal om je ei kwijt te kunnen. Leuke discussie, maar voor mij legt het geen zoden aan de dijk om 8 december in een jeugdjournaal te zetten. Slaat gewoon nergens op, tenzij je de jeugd jou denken wil opleggen.


  Maak melding

 40. Niet alleen het jeugd journaal is stopgezet, maar ook internet verbindingen is door de wanted provider opgefokt,waardoor je niet gemakkelijk op het net kan komen om op de goede artikelen van waterkant.net te reageren.Machthebbers weten dat het volk hen met de grond gelijk zal maken want ze hebben boter op hun kop, vandaar denk ik dat telesur een dienstopdracht uitvoert. Telesur gaf mij door, dat het aan mijn aparaturen moest liggen, maar zegt niet dat het tot Nick de ontvangst slecht is.In elk geval heb ik vanaf augustus veel geld kunnen sparen omdat waterkant.net goede artikelen heeft en dan kon ik niet uigaan. Als je niet uitgaat,dan geef je ook minder uit. Dus dank u wel waterkant.net. Ik hoop dat meer kattekwaad van regeerders bovenwater zal komen.Langleve mijn spaarpot.


  Maak melding

 41. Wat ze moeten doen bij STVS Henna Draaibaar opdonderen.
  Hoe kun je een tape zomaar gaat draaien zonder te weten wat erop staat.
  Als zei politiek wil bedrijven laat zij maar naar Frankenstein komen en bij de televisie komen werken en bij iedereen een tape nemen en dan gaan afdraaien.
  Als zij die tape willen draaien dan doen zij dat maar hier in Frankenstein .
  Stelletje koekebakkers.


  Maak melding

 42. Hmmm, dit had het jeugdjournaal juist wel uit moeten zenden, die herdenkingsdienst was er toch niet voor niets, of mag de jeugd niet weten wat er op die bewuste 8 dec. gebeurt is en door wie, wil je de jeugd bewust dom houden om ze klaar te maken voor de NDP


  Maak melding

 43. In paniek wordt een lopende uitzending afgebroken, zo bang is de paarse bende dat de waarheid verteld wordt aan kinderen. Daarom moesten de schoolboeken met les over 8 december, en de minister van onderwijs verdwijnen.

  Oppositie assembleeleden en critici worden de mond gesnoerd en uitgemaakt voor landverrader. Persmensen worden bedreigd en geintimideerd. De massa wordt gehersenspoeld met onzin in non fact, van brulaap Limbo. De zogenaamde persvoorlichter die critici persoonlijk aanvalt en tegenstellingen verscherpt.

  Dit alles zijn tekenen van leven onder een lijder als Bouterse dus van dictatuur en censuur. Dit was in de jaren 80 al zo maar geherintroduceerd door de paarse bende.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.