Roué Verveer te gast bij de Dino Show

0

Op zondag 8 december 2013 is er een nieuwe uitzending van De Dino Show om 22.27 uur op Nederland 3. Een van de drie gasten in deze uitzending is cabaretier Roué Verveer. De in Suriname geboren en getogen Verveer is bekend als cabaretier en zit samen met Jandino in de cabaretgroep Caribbean Combo. Hij staat binnenkort in de Nederlandse theaters met in december extra voorstellingen van zijn show ‘Typisch Surinaams’. Roué bekent een van zijn heimelijke genoegens.

Ook presentatrice, zangeres en musicalster Kim-Lian van der Meij is te zien in deze uitzending. Zij vertelt over haar overstap naar SBS in het nieuwe jaar. De derde gast is Rapper Sjaak die meer dan 80 miljoen views op Youtube heeft. Onlangs verscheen zijn eerste album getiteld StrijderSysteem.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire FC Kip; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat nu alweer het vijfde seizoen in.(FOTO: Jeroen Les)

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.