Surifesta komt met Owru Yari Awards

1

PARAMARIBO, 6 dec – Srefidensi is achter de rug en de maand december is begonnen. De eerste pagarafoto’s worden verspreid en iedereen maakt zich al klaar voor de Owru Yari periode. Owru Yari leeft! Sinds 1997 zet de stichting Surifesta zich in voor het coördineren van de evenementen rond de Owru Yari periode en het ontwikkelen van toerisme naar Suriname door Paramaribo te veranderen in een grote festivalstad en de ‘place to be’ in de regio.

Dit jaar opent de stichting voor het tweede achtereenvolgende jaar de Surifestaperiode officieel in TBL Cinemas, en wel op maandag 16 december 2013. Om Suriname extra in de Owru Yari stemming te brengen zal de opening dit jaar in de vorm van de Owru Yari Awardshow plaatsvinden. De Owru Yari Awardshow is een TV programma met een combinatie van scènes en beelden op het witte doek en live toespraken met de winnaars in de zaal.

De scènes en beelden zijn van te voren opgenomen, de speeches van de winnaars worden op de dag van de awardshow live opgenomen. Deze worden na de awardshow, na 16 december dus, samen gemonteerd tot een TV programma. Het publiek is dus deel onderdeel van de TV productie. De productie ligt in handen van Surifatu NV en de regie van de Awardshow wordt geleid door regisseur Ivan Tai-Apin.

Er zijn 5 awards te verdienen:
– Owru Yari Video Award
– Owru Yari Company Video Award
– Best Commercial Award
– Best Media Moment Award
– People’s Choice Award

Met deze awards wil Surifesta niet alleen de Owru Yari sfeer belichten, maar ook Surinaamse mediabedrijven bedanken die Suriname zowel lokaal als internationaal positief in het daglicht zetten. Kaarten voor De Owru Yari Awards zijn vanaf maandag 9 december 2013 te verkrijgen bij de box office van TBL Cinemas voor SRD 29,50.


1 REACTIE

  1. De meeste activiteiten en belangrijke gang van zaken in het land met een beetje durf en nog bevreesd voor een Veelvermogend sterveling langzamerhand wordt vooral aangewakkerd toch en hoe zit het met HERDENKING van de DECEMBERMOORDEN,beste mensen die mogen toch nooit worden?en ook in het openbaar ooit stilletjes een dag ien a jarie herdacht worden toch.Er is toch sprake van democratie in dit land of niet?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.