Dino Bouterse ontkent schuld aan terrorisme

81

PARAMARIBO/NEW YORK, 6 dec – Dino Bouterse heeft in New York ontkend schuldig te zijn aan het ondersteunen van terrorisme. Dit gebeurde tijdens een besloten zitting van de rechtbank van Manhattan. Bouterse beweert niet te hebben meegewerkt met Hezbollah, de Libanese militante beweging.

Volgens de vervolging heeft Bouterse ondersteuning toegezegd aan personen die zich voordeden als vertegenwoordigers van Hezbollah. Het bleken achteraf agenten van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA. De aanklacht was de derde nadat de zoon van president Desiré Bouterse al beschuldigd was van handel in cocaïne en illegaal vuurwapenbezit. Dino heeft ook deze aanklachten ontkend tijdens de besloten zitting.

Dino Bouterse werd eind augustus aangehouden in Panama. Hij werd kort daarop uitgeleverd aan de Amerikaanse justitie. De rechter in Manhattan weigerde tijdens de eerste zitting de verdachte op borgtocht vrij te laten. Quincy Muntslag die ook werd aangehouden wordt alleen verdacht van drugshandel. De vervolging zegt over filmmateriaal te beschikken waarop gesprekken met Dino zijn vastgelegd.

81 REACTIES

 1. Zal een moordenaar off een dief zeggen dat hij een dief of moordenaar is.
  Dinootje moet ontkennen anders kan papi niet meeer roven en het domme surinaamse volk voor de gek houden. Dit zou de kans van bouta zijn om het volk voor zich te winnen als zou blijken dat zijn zoon onschuldig is. Ik hoop dat de bewijzen boven water komen.
  A tang so


  Maak melding

 2. Hij zegd onschuldig te zijn,maar vergeet eending niet de Amerikanen mogen uitlokken.Knoops verteld dat dino is uitgelokt.
  Maar KNOOPS vergeet te zeggen dat uitlokken mag.Ik denk niet dat de Amerikanen hiermee zullen blunderen.
  De tijden veranderen,zo ook de taktieken.
  Want je ziet dat geld macht hebzucht een hele grote rol spelen.Ja en bovendien s hij er zelfs naar toe gegaan.Dus a bing de foe a sani.
  We benne benieuwd.


  Maak melding

 3. Hij mag ook toegeven dat de 13 kinderen ook niet van hem zijn,ook mag hij alle feiten ontkennen dan nog komt hij toch nooit vrij van de rest fu a libie Genotzoeker!A Boeng gie joe Masra Gado ne sribie.


  Maak melding

 4. Die gaat levenslang de bak in 🙂 Nu pappa nog…

  De paarse paupers zijn in geen velden of wegen te bekennen. Alleen enkel op het onderwerp Nederlandse Ambassade in Suriname komen ze als aasgieren op je af.
  Kenmerkend voor deze paarse beesten.


  Maak melding

 5. De VS heeft een berg aan bewijzen tegen de hele familie Bouterse.
  Het blijft voor de VS een afweging; Pakken we Desi op of wachten we tot de revolutie z,n eigen zonen vermoord.
  Wat is het beste voor de bevolking. Pinaren onder Bouterse of een revolutie met veel onschuldige doden.


  Maak melding

 6. Ruud Gullit is de grote man alle tijden.
  Door Ruud Gullit is Mandela vrijgekomen door die beker.
  Al die landen de VS,Engeland,Frankenstein,Australié die het apartheid regiem hadden gesteund huilen nu krokodillen tranen.
  Het was vreselijk,bij het scheiden van jou broer of zus die zwart of bruin waren.
  Waar waren deze mensen toen deze grote man 28 jaar in de gevangenis zat.
  Wie houd wie voor de gek!


  Maak melding

 7. Zijn laatste strohalm is gewoon ontkennen, maar de Amerikanen zijn niet zo achterlijk als zijn vader DDB.

  Het heeft toch geen zin om te ontkennen. Dit is het advies van zijn advocaat, want verder heeft hij geen andere uitweg dan ontkennen.
  Echter, de Amerikanen zullen alle bewijs materiaal hard maken om deze onbetrouwbare crimineel te berechten. Hij verdient gewoon zijn straf en dat moet hij uitzitten en het liefst zo lang mogelijk.

  Het kan niet zo zijn dat je onbestraft blijft door alle strafbare feiten die je gepleegd hebt op deze aardbodem.
  In Suriname wordt hij nog gedekt door zijn criminele vader maar in het buitenland kan je vader niet helpen of verdedigen. Daar geld andere regels, normen en waarden.

  Het zal papa DDB kapitaal kosten om zoonlief Dino vrij te krijgen.


  Maak melding

 8. Volgens het Amerikaanse rechtssysteem is het een fluitje van 1 cent om zelfs de paus van Rome te compromiteren. Als zij jou moeten hebben, komen zij jou gewoon halen. Daarom moeten wij geen medelijden hebben wanneer zij zelf hun eigen Twintower opblazen om een aanval op Irak te rechtvaardigen en alzo zicht te krijgen op grote voorraden aardolie. Boontje komt heus wel om zijn loontje.
  Gado bidji!!!!!


  Maak melding

 9. @Sheikh Paraman,

  Met andere woorden die 5000 doden als gevolg van de terroristische aanslag in de VS kan jouw niets schelen.
  Jij blijft maar geweld verheerlijken. (oa. de dec.moorden en de slachting in Moiwana). Volgens mij ontken jij ook de Jodenvervolging zgn halocaust.

  Hoe diep ben je gezonken Paraman. Waar is het mis gegaan in je opvoeding mi boi. Vandaag nog laten opnemen bij de eerste beste GGZ. Misschien is dat je redding.


  Maak melding

 10. Jaja ONSCHULDIG…. mie bille. DiDiBrie zegt ook altijd onschuldig te zijn in de 8 decemberzaak ,maar toen puntje bij paaltje kwam a zaka-zaka DiDiBrie zweef tikkie amnestie, wel wel Jap-jappie Dizoon(hahaha)na de Amerikaanse veroordeling ie sa kisie amnestie na 80 jaar.Duivelszoon waarvoor ging je naar Panama met je DIPLMATIEK-PASPOORT? Je had trouwens op deze vraag van de Panamezen ook geen antwoord.Any way ik ben zo blij dat je naar vloog en dat je bent opgepakt ,nogmaals hopelijk voor’t leven. USA keep him there even if he’s not guilty. We don’t need him in Su. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 11. Bhaai, ben benieuwd of Bouterse het lef heeft om naar Zuid Afrika te gaan. Nota bene de man die graag de blanken bekritiseerd om hun kolonisators gedrag.

  Bouterse is en schijtzak. Hij schijt 7 kleuren stront als het gaat om buitenlandse reizen.


  Maak melding

 12. jan knoop of welk knoop je ook bent hou je bezig met je eigen zaken en weski ook, er zijn ook andere mensen drugsdealers etc.die op deze werkwijze van de amerikanen aangehouden en berecht zijn columbianen, mexicanen,terroristen,en trouwens elk land heeft zijn haar eigen methoden om zulke figuren in de val te lokken,aanders kan het niet waarom die mensen niet verdedigen stelletje klootzaken,bemoei je met hollandse zaken,neem bijvoorbeeld de argentijn,het moest jullie familie zijn stelletje ratten.


  Maak melding

 13. Regering komt niet met verklaring naar aanleiding overlijden Mandela behalve de VHP. Bouterse verschuilt zich wederom. Of is rechterhand Limburg op vakantie. Het blijft triest met deze regering.

  PARAMARIBO – Met het heengaan van Nelson Mandela is niet alleen een pagina in de wereldgeschiedenis omgeslagen, maar verliezen we eerst en vooral een groot staatsman en een humanist die zijn leven opdroeg aan anderen. De VHP staat respectvol en plechtig stil bij het heengaan van een groot leider, staatsman en rolmodel voor de gehele mensheid.

  De VHP zegt in een verklaring met droefheid kennis te hebben genomen van het overlijden van Rolihlahla Mandela, meer bekend als Nelson Mandela, een ‘monument’ in de Zuid-Afrikaanse politiek, een man met diepe overtuigingen en van verzoening.

  De VHP wil in de eerste plaats haar innige medeleven betuigen aan zijn weduwe, zijn kinderen, familie en het volk van Zuid-Afrika. De VHP heeft immense waardering voor de prestaties en het bijzonder inspirerende levenspad van Nelson Mandela, een Zuid Afrikaanse advocaat en politicus die 27 jaar van zijn leven gevangen werd gehouden in een gevangenis op Robbeneiland in Zuid-Afrika voor het verdedigen van zijn ideeën. Hij heeft 67 jaar lang gestreden tegen racisme en armoede en wordt in de hele wereld gerespecteerd om zijn volhardende strijd tegen apartheid.

  Mandela was van 1991 tot 1997 voorzitter van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC), een politieke beweging die is opgericht in 1912 met als doel het ‘bijeenbrengen van alle Afrikanen als één volk om hun rechten en vrijheden te verdedigen’. Geïnspireerd door de acties van de Indiase leider Mahatma Gandhi begon de anti-Apartheid beweging in de jaren ’40 -’50 aan een geweldloze campagne van verzet met als doel gelijke rechten voor alle rassen. Nelson Mandela volgde het voorbeeld van geweldloosheid en verzoening van Mahatma Gandhi ook in zijn persoonlijke leven op en hij heeft na zijn vrijlating niet een keer een woord van haat of wrok geuit naar zijn tegenstanders, ofschoon hij daar alle reden voor had.

  Een van de vele onderscheidingen van Mandela is de bekroning met de Nobelprijs voor de Vrede in 1993. In 1994, vonden de eerste vrije democratische verkiezingen plaats in Zuid-Afrika. Het ANC won met ruim 62 procent van de stemmen en Nelson Mandela werd gekozen tot president (1994-1999). Sindsdien is het ANC onafgebroken de grootste partij van Zuid-Afrika en maakt het tot op heden deel uit van de nationale regering.

  In 2002 lanceerde Mandela zelf op zijn verjaardag een wereldwijde campagne voor bewustwording over en preventie van hiv/Aids onder de naam 46664. Dit getal is het gevangenisnummer geweest van Nelson Mandela op Robbeneiland dat hij als symbool gebruikte voor zijn aidsproject.

  De nalatenschap van Nelson Mandela aan de wereld omvat vooral de waarden waarmee hij geleefd heeft zoals: democratie, gelijkheid, verzoening, diversiteit, verantwoordelijkheid, respect en vrijheid.


  Maak melding

 14. Dat soort figuren als Paraman liepen in ’40-’45 in Europa in zwarte uniformen de dienst uit te maken, hadden ook een behoorlijk facistische inslag


  Maak melding

 15. @ Koos

  Waarschijnlijk gebruikt hij nu peperdure Pampers!Hij poept en plast in zijn broek en heeft ook jicht en gaat vaker naar dialyseverpleegkundige en zijn zit zoon nu ook met een vuile onderbroek! Hahaaaa…


  Maak melding

 16. Deze laffe crimineel Dino wil nu ontkennen maar er zijn bewijzen genoeg. Terrorbaby was bereid zijn land te verkopen vanwege zijn hebzucht voor geld. Deze crimineel liep met zware wapens rond en een bedreiging voor mensen. Laat hij rotten in de Amerikaanse cel. Er mag geen cent van de Su overheid naar zijn advocaten, laat papa DDB dat betalen.


  Maak melding

 17. Uitgelokt :

  “De Hezbollah-terroristen hebben Dino voorgelezen wat hij moest zeggen op de tapes” :
  — Ik kan allerlei soorten zware wapens leveren en coke
  — Ik kan grond en faciliteiten beschikbaar stellen voor Hezbollah-oefenlocaties in Su
  — Ik wil een eigen prive-Hezbollahleger ter beschikking hebben om Suris te onderdrukken (maw ik verkoop alle Surinamers, mijn volk, voor veel geld, en ga hen daarna onderdrukken)
  –Ik eis een uitzondering, Hezbollah zal de Amerikanen in Surinam niet aanvallen. Aanslagen buiten Su mogen wel.

  Een volwassen man leest zinnen voor die een ander heeft geschreven ? Dang fa dang ?

  Dino en zijn anti-Surinaamse aanhang/verdedigers op dit forum kunnen allemaal op het dak gaan zitten !


  Maak melding

 18. Vraag maar aan die andere crimineel Boerenveen, die hebben ze ook uitgelokd, EN veroordeeld.

  Trouwens typisch van de Bouterses, ze durven nooit toe te geven papa DB noch baby DB. Stelletje gewetenloze criminelen.


  Maak melding

 19. Via Roger Khan heeft USA veel info gekregen..over de wolf en consorten..

  De Amerikanen zijn niet achterlijk..ze laten de wolf geloven dat zyn naam niet voorkomt op de “lijst” of in het dossier van baby de wolf..

  Waarom is de wolf toen niet afgereisd richting VN…

  Dat de wolf niet wist wat baby de wolf aan het uitspoken was is een leugen..liegen, vliegen en bedriegen..

  Hy schijt nu letterlijk gekleurd water..


  Maak melding

 20. als de advocaat een andere dan knoops geweest was, hadden wij dan een ander verhaal gehoord? wie is in nederland de advocaat van de zwarte cobra geweest?

  knoops orienteert zich op iets bepaalds, misschien dat het uitlokking is, maar, gelukkig voor mij, als niet misdadiger: voor misdadigers is uitlokking toegestaan in de amerikaanse wet.


  Maak melding

 21. paraman; ik denk dat je geen moer weet over de amerikanenen vooral als het om olie gaat.neem noord en zuid dakota u.s.a,de grootste olie voorraad van heel zuid en noord amerika dus klets niet over olie zij hebben het niet nodig,het westen wel dus je hersenen even spoelen.


  Maak melding

 22. Waarom huurt DDB super advocaat KNOOPS niet om zijn Criminele zoon vrij te pleiten.
  Is Boerenveen ook niet in de val gelokt??

  De beelden en geluidsopnamen die op de zitting gepresenteerd worden, zullen de Jury doen besluiten dat CRIMINEEL DINO is schuldig, schuldig, schuldig!!!aan de tenlastelegging.


  Maak melding

 23. Knoops heeft gezegd, dat uitlokking naar Nederlands en Surinaams recht verboden is.
  Maar hij heeft ook nog iets anders gezegd, dat nergens wordt vermeld, omdat bepaalde mensen daar geen belang bij hebben.
  Hij heeft ook gezegd, dat uitlokking naar Amerikaans recht volstrekt legaal is.
  Laat Dino nu in een Amerikaanse cel zitten en naar Amerikaans recht worden berecht.
  Conclusie: het ziet er heel slecht voor Dino uit.
  Bigi saka.


  Maak melding

 24. Allereerst condoleer ik een ieder,behalve mensen met diktatoriale neigingen,met het heengaan van Hr,Mandela.Hij heeft zijn taak volbracht, waarbij wij door moeten gaan vanwaar hij gestopt is. Uitvoering gevende aan die opdracht zeg ik het volgende; De raadslieden van Dino moeten tenmminste weten dat als er bewijs is, dan kan een ontkenning zeer in de nadeel van de verdachte werken. Daardoor zal de edelachtbare zien dat de verdachte een feit heeft begaan, doch geen berouw heeft, dus een zeer criminele inborst heeft.Hij kan dan daarnaar handelen en de straf van uit de onderste uit de kan opleggen.Sorry, zo werkt dat ding.


  Maak melding

 25. Trouwens welke onschuldig pleitende massamoordenaar heeft onschuldige Suri staatsburgers VALSE verklaringen op de TV doen voorlezen, terwijl zij onder schot werden gehouden door met UZIs bewapende handlangers van de Volksmoordenaar ?

  Was dat uitlokking, verdraaiing moordfeiten (8 december massamoord) of wat anders ?

  Welke massamoordenaar gaf via de meldkamer opdracht aan brandweer en de militairen om de door hem en zijn militaire handlangers gestichte branden in Parbo (van andermans eigendommen)NIET te blussen ?

  Zet aub deze tapes weer online ! Suris moeten de DDBgeschiedsvervalsing niet toestaan !


  Maak melding

 26. De straf voor jarenlange mensenrechtenschendingen zoals MOIWANA, 8 DECEMBER en de belemmering van elk justitieel onderzoek daaromtrent door o.m.de moord op politie inspecteur GOODING zal nu zijn beslag vinden.

  Hoeveel moeders hebben niet geweend om hun zonen die vermoord werden door de vader van DINO. PAPA mag nu ervaren hoe zijn criminele koekjes proeven.


  Maak melding

 27. In ieder geval ben ik ervan overtuigd dat hij een eerlijk proces zal krijgen in de VS. In Suriname zou geen enkel rechter het durven in zijn hoofd te halen deze criminele familie te berechten. Uit angst om vermoord te worden.

  Zo ook met de grootste crimineel en de grootste vloek die Suriname ooit heeft gekend. In eigen land is hij veels te machtig, rechters kunnen hem niet berechten. Hij moet op de een of ander manier naar het buitenland gelokt worden, om hem daar te pakken…


  Maak melding

 28. Knoops is de grootste hufter en zakkenvuller in het advocaten beroep.
  Zo probeert hij allerlei regels te interpreteren alsof hij de beste advocaat is.
  Maar wat hij kan is zijn eigen zakken te vullen, als puntje bij paaltje komt gaat hij uiteindelijk met de buit ervan door.

  Advocaten moet je nooit vertrouwen op hun woordt, het is alleen maar propaganda voor hun eigen belang.
  Al weten ze bij voorbaat dat het een verloren zaak is gaat hij toch proberen om hoger beroep aan te tekenen om hun eigen belang.
  Zie maar: Moscovich, Knoops etc.etc. allemaal eigen belang.

  Dus schuld ontkennen is hierbij kansloos want de rechter zal altijd recht spreken tenzij hij een ander grotere vis wil vangen dan sluiten ze een zogenaamde compromie met de verdachte waarbij deze een korte gevangenis straf wordt beloofd.


  Maak melding

 29. FELICITATIE aan de VHP,dat ze hun medeleven ,door middel van een heel prachtig schrijven getoond hebben.
  ik kan mezelfs volledig vinden in dit stuk,”ROLMODEL””.
  Ja VHP ga zo door want zelfs in afrika heb je indiers wonen.En mahatma gandhi was ook een keiharde strijder.
  Ga zo door blijf altijd het pad van liefde verzoening eenheid volgen.


  Maak melding

 30. Helemaal geen selfrespect , je landgenoten verkopen aan het buitenland , daar zijn surinamers heel goed in .
  alsof america het paradijs is , jullie moeten ophouden met het billen likken .
  De mensen die dit doen zijn meestal mensen die niks om handen hebben of jaloers zijn vooral de mensen die een ticket betalen om naar nederland te komen om hun land te veraaden en schreuwen dat de regering 2015 niet zal halen , het zijn en blijven insecten en paria’s als je me begrijpt .


  Maak melding

 31. Wij maken ons druk en wensen anderen dingen toe maar de bal is rond dus want ook weten wij allen of je nou schuldig ben of niet de Amerikanen maken jou schuldig dat is al zo vaak bewezen als ze drugs zeggen dan kan ik niks zeggen dan dat als ze bewijzen hebben maar terrorisme dat is zeker gelogen en wapen handel welke wapens had hij en aan wie heeft of zou hij ze verkopen en of wapen bezit had hij een wapen bij zich toen hij in AMERIKA was dus mensen als je een hekel hebt aan iemand en dingen toe wens doe het dan rechtvaardig niet omdat zijn vader BOUTERSE heet en dat jullie hem haten laat recht zegevieren want nu zonder oordeel veroordelen jullie en het is mijn mening en dat mag denk ik en het is nou eenmaal zo dat wij onze mensen verkopen aan buiten land er zijn zelfs hier op die hun M zouden verkopen wij blijven ons onder werpen aan buitenlands belang zien bepaalde personen en landen als alles en veracht eigen land nou ik wens jullie het beste toe wat jullie mij ook wensen willen geen probleem GOD ZIJ MET U en met ons SURINAME.


  Maak melding

 32. @
  boegroe

  Weet je wel wie GOD is?
  Als je dat niet weet dan zal ik je vertellen!

  Gado na a MAMA GRONG {moeder natuur}.verder hoef je niks te gaan neuzen.


  Maak melding

 33. @SENG SANG,we verkopen ons land niet de dingen moeten gezegd worden zoals ze zijn.Maar niet mee sjoemelen/Welk Groot man en ROLMODEL ROLIHLAHLA MANDELA.
  Laten we hiervan een voorbeeld nemen.
  Hij was een keurige correcte liefdevolle beschaafde integereman .Zijn paspoort is getekend,krijgt een hele mooieplek bij onze lieve heer.
  tang boeng


  Maak melding

 34. Dinoo Bouters is sguldig? Waarom? Straks Amerikaan u gaan veroordeelen omdat u in droom heb gezien dat u aan het stelen was. Se gaan seggen dat uw droom beweis is dau u diefstal heb gepleeg. Maar se hebbe geen fijten. Sguldighijt verijst geen beweis meer.


  Maak melding

 35. @seng-sang

  Yu wan drai a tori !

  Het is Dino die de Surinaamse bevolking wil verkopen aan Hezbollah. Daarna Su-bevolking onderdrukken met eigen prive-Hezbollah-leger.

  Binnenkort zullen bewijzen van USA tegen Dino, geluidsopnamen en video’s, worden vrjgegeven. Deze zullen verbijsterend en onthullend zijn voor de Suri- machthebbers.
  Nu al siddert de leiding van het land, zij weigeren diepgaand onderzoek in te stellen naar de strafbare feiten van Dino en kliek in Surinam.

  Start een samen met Meye een bidmarathon voor Dino !


  Maak melding

 36. Dina bala,
  je vader heeft zich uitgeroepen tot vader des vaderland maar helaas heeft hij je niet kunnen redden.
  Je hoeft niet van ons te houden,maar wij als Sur.volk houden van je zolang je maar in USA blijft.


  Maak melding

 37. Waarom is de DEA achter de alom bekende drug dealer en wapen handelaar te gaan?
  Waarom zijn ze niet achter bijv de zoon van Venetiaan te gaan (als die een zoon heeft). Juist ja, omdat het bij een ieder bekend is wat deze CTU top man van Suriname en zijn vader en de bende eromheen uithaalt.
  Ik weet 1 ding, ze mogen sinterklaas in Su hebben afgeschaft, maar Dino viert dat sinds Augustus..als zwarte piet..


  Maak melding

 38. One ogri tja wan boeng!
  Als Dino langer in het gevang blijft, dan krijgt hij automatisch een green kaart en later een paspoort heb ik me late vertellen.Mijn vraag is nu;Gaan de dertien kinderen ook greenkaart krijgen en wat about de vrouwen.Lakien moet dit alles uitzoeken bij de Ambasade, dan weten we ook of misdaad loont.Ik ben de slimste,want niemand heeft hieraan gedacht.+++++++++++++++++++++plussen


  Maak melding

 39. Als Preet Bharara de zaak wint, dan kan de regering hem hierheen halen precies als de pres. van de CBvS.om ons Parket te ondersteunen in zaken als moiwana enz.
  Is mijn idee goed ?


  Maak melding

 40. Hihihihihihihihi,

  IN SURINAME geven ze AMNESTIE aan DRUGSDEALERS en MOORDENAARS.

  Maar in AMERICA LOKKEN zij je tot ze JOUW VOOR LANGE TIJD KUNNEN WEG STOPPEN.

  NU IS DE BAL BIJ DIE PAARSE TROEP SCHIJTERS…

  Hihihihihih..Whooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiii.

  GADO NO E SRIBIE.


  Maak melding

 41. Lackin waarom geen zegje niets tegen Panama die dino uitleverd hou bezig met je fabriek ben je ook minister van landbouw om lackin is ACP kantoor weg uit suriname


  Maak melding

 42. @seng-sang

  Slavernij = ook geestelijk worden onderdrukt door je BAAS DDB, je mag niet zelf denken en iedereen die van mening verschilt met jouw of met Baas is volksvijand of ‘slaaf vd hollanders ” !

  Mek a ede fjoe wroko !

  A no den bakra e du, ná boy fu Baas wan meki srafu teng kon baka ! A mang no lobi a volk srefi srefi !

  Ma tek wan baksis : Dino ook tu ser’ wapen dji FARC. Moro o doro !


  Maak melding

 43. @ sen-sang

  Ete wan baksis :
  uit Suriname Herald 3-9-2013 / El Nacional Venezuela

  3 september 2013 – 11:18
  “Dino was link naar FARC”
  De Venezolaanse krant El Nacional schrijft dat Dino Bouterse contacten had met de Colombiaanse guerrillabeweging FARC. Volgens “bronnen” van de krant was Dino Bouterse betrokken bij deals waarbij de FARC cocaïne leverde in ruil voor wapens. De Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia (FARC) gebruikte daarvoor airstrips in de jungle in de zuidelijke provincies Bolívar en Amazonas.
  West-Afrika
  Volgens El Nacional vlogen vanuit het moeilijk toegankelijke binnenland van Venezuela, dat grenst aan door de FARC beheerste gebieden in Colombia, vluchten met cocaïne naar Suriname. Vanuit Suriname vertrokken vluchten naar West-Afrika. Vanuit Suriname vlogen vliegtuigjes met wapens terug naar Venezuela, vooral met gebruikte AK-47 geweren en munitie.
  Rapporten
  Deze ruilhandel van drugs en wapens is in een periode van ruim tien jaar al ter sprake gekomen in verschillende rapporten, maar is nog nooit in een strafrechtelijk onderzoek aangetoond. Bouterse is donderdag met een medeverdachte aangehouden in Panama op verdenking van drugs- en wapenhandel. De Amerikaanse autoriteiten hebben aangekondigd dat het onderzoek naar medeverdachten van Bouterse nog loopt. De kans bestaat dat er in de komende tijd meer bekend zal worden over de verdenkingen tegen personen rondom Dino Bouterse.

  Lesi en denki if yu Baas wani !!


  Maak melding

 44. Akese is nog steeds boos, maar ik zie geen waardige tegenstaander om mij in de strijd te werpen. Daarom laat ik mij vervangen door Pakoesi verlopig. Mijn oproep aan de onderwereld; Kom op reageer noh.Laat mij jullie verstand bijbrengen.


  Maak melding

 45. Als de vervolging in US zoveel dingen uitkraait, dan mag je weten dat zij de echte troeven nog achter de deur houden.Zo gaat de verdachte dieper en dieper de afgrond in met zijn ontkenningen, vanwaar hij niet zonder kleerscheuren eruit kan komen.Ik weet dat zijn naasten goed troefcall kunnen spelen, dus begrijpen zij mij zeker.In Panama werd onze held een zak over zijn hoofd gegooid bij de aanhouding,vandaar dat velen alles en iedereen willen weren die een zak draaagt. Arme Pieterbaas moest om die redenen verbannen worden, want hij heeft inderdaad een heel grote zak bij zich. Daarin kan hij met gemak stoute mensen in stoppen, waardoor zelfs ministers aan een pieterbaas syndroom lijden.


  Maak melding

 46. De nieuwste NR 1 hit in de Amerikaanse Billboards, in the state of new york en hopelijk straks in quantanamobay.als hij gaat luchten ….woef …woef…woefwoef

  who let the DINO out……woof woof woofwoof

  WHO LET THE DINO OUT!!!!!


  Maak melding

 47. perko,je hebt gelijk hoor deng tonton macoutes van ddb rijdt de hele dag en nacht door alsof er een bevrijdings oefening
  aan de gang is en soms vang je glimp van die mannen in de wagies echte lelijke zwarte afrikanen,mie blakka ook maar niet zo of na camouflage maar je krijgt kippevel van laatstaan de amerikanen straks bij een bevrijding aktie in New York
  ze gaan denken dat ze te maken hebben met buitenaardse wezens
  nieuwste geheim wapen van d,d,b.komt uit haïti.wat een troep toch.intimidatie allemaal!


  Maak melding

 48. @Srangman
  Ik ken tenminste een persoon die op een heel andere manier oordeelt over anderen. Hij veroordeelt en dood zelfs op wreedaardige wijze.Een persoon met die kwaliteiten is als een appel opgeborgen in NY en de andere is als een stam in SME die maar niet kan spruiten vanwege ouderdom.Waarover heb jij het?


  Maak melding

 49. Nieuwsuur: ‘Zaak Dino Bouterse is uitlokking’ – Deskundigen maken gehakt van Amerikaanse aanklacht, deze beesten aan de noordzee,hebben zij geen medelijden met ons hier,bouterse woont hier,alles wordt van hier gedaan zo bekend als ik weet niet wat,bijv Farc,Pietwortel, transsporten naar afrika en toch zulke uitspraken van hun;laat de koning van jullie gaan bemiddelen zoals de beatrix toendertijd.en wij armen! geen hond die naar ons kijkt.in nederland zou hij vrij gesproken zijn stelletje criminelen of zijn jullie bezig het goed te maken met de powerfull fam.bouterse,stelletje huigelaars.


  Maak melding

 50. alata taal
  Je praat wartaal en heb medelijden met je.Niet te veel snuiven hoor is het advies.Ben je ook bang voor die zak? over welke deskundigen heb je het. Is het die ene met een onverzorgde baard en 1 oog.Wel Preet Bharara heeft twee ogen hoor.


  Maak melding

 51. Dat er wordt ontkent komt voort uit het feit(!) dat Dino als hoofd vat het CTU natuurlijk alle recht heeft om met wapens te zwaaien.
  Het drugsverhaal heeft te maken dat hij de zogenaamde zakenpartners erin wilde luizen, net zoals de amerikanen met hem hebben gedaan……
  Hetzelfde geldt voor het terroristen verhaal.


  Maak melding

 52. @Alatta,Knoops heeft de zaak niet dat zijn zijn vermoedens.
  Knoops weet ook dat uitlokking een Amerikaans recht is.
  En die ex DEA-agent is een ontevreden idioot.
  Hij weet ook donders goed hoe de Amerikanen werken,en dat gaat hij niet prijs geven.
  Dino is toch zelfs gegaan om die deal te sluiten.
  We Hidded,money money,money.


  Maak melding

 53. Boerenveen is ook uitgelokt maar wel veroordeeld. Hij heeft wel verdacht kort gezeten.
  Bouterse Junior was bereid zaken te doen die zeer strafbaar zijn in elke democratische rechtstaat. De feiten zullen gedocumenteerd kunnen worden anders gaat een hoogprofiel aanklager in de VS z’n naam niet te grabbel gooien.

  Het gaat er niet om of je het gedaan hebt of in een val gelokt bent voor de VS gaat het er om dat je bereid was tegen de VS (ook al was het net acteurs) samen te zweren. Terrorisme is daar een serieuze zaak en Bouterse junior een uitstekende waarschuwing aan de rest van de Wereld.


  Maak melding

 54. Die ene knopendraaier de advocaat Knoops had het over uitlokking van Dino. Weet Knoops niet dat die man al lang is afgestudeerd in criminaliteit. Die man moet nu doctor en professor zijn in de criminaliteit. Overal heeft hij in het gevang gezeten.
  Laat die knopendraaier maar die Amerikanen gaan vertellen over uitlokking die seniele idioot. Kijk hoe het vergaan is met zijn cliënt de heer Poch, de man van de dodenvluchten. Die komt echt niet meer terug. Hij is goed geland in de gevangenis van Argentinië. Een zachte landing, maar die vlieger gaat echt niet meer op. Ik heb niks gedaan.


  Maak melding

 55. die Michael Levine is toch die ex dea agent die in 1989 gedwongen de dienst moest verlaten en die daarna een negatief boek geschreven heeft over de dea ?
  die man word door zn ex collegas niet eens serieus genomen.
  alleen door advokaten van verdachten word hij opgeroepen als pseudo dea deskundige.
  vooral omdat hij in onmin leeft met de dea en zodoende niets positiefs te vertellen heeft over de dea.
  hij is in 1989 al weggejaagd bij de dea dus ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij wat zinnigs kan vertellen over de zaak dino.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.