Speciale voorstelling i.v.m. vijf jaar ‘Deng Boy Fu a Birti’

0

Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt) is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. De heren zijn dit jaar vijf jaar aan het spelen. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan verzorgen zij speciaal voor de oude en nieuwe fans nogmaals een paar van de meest populaire scènes uit vorige shows.

Dit gebeurt op zondag 22 december in de show ‘Oud op Nieuw’. Dus als je ze al kent weet je wat je kan verwachten en als je ze nog niet kent, MOET je kennis komen maken met Reggie Martina, Babka Ssobana, Antrua Man, Mahinder Puntanahé en uiteraard met Deng Boy zelf!

Datum:Zondag 22 December
Locatie: Romeynshof, Stresemannplaats 8, Rotterdam (Ommoord)
Entree: € 10,- voorverkoop en aan de poort.
Kaartjes van tevoren bij Romeynshof of via DengBoy op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.