Eerste Surinaamse editie van de Heineken Starclub

0

Heineken Starclub en BrainWaves Events bundelen hun krachten en kondigen met veel trots de allereerste Surinaamse editie van de Heineken Starclub aan. Op Zaterdag 07 December zal de grootste clubavond van Suriname losbarsten op Locatie 759 TheGreenhouse te Domburg.

Heineken introduceert op deze avond een speciale fles. Eric Dias d’Ullois, marketing manager Heineken Suriname: “Heineken en muziek zijn al decennia onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heineken Starclub is ons eigen ‘ding’ waarin Heineken in al zijn facetten tot leven komt. In plaats van sponsor te zijn, willen we ook in Suriname zelf iets organiseren dat écht voor het Heineken merk staat.

Het event heeft als headline de artiesten Lucien Foort en Stiekz-O-Matic. De line up wordt verder compleet gemaakt met lokale top DJ’s Oefmeister, Andy Safado en Jerry-Jay. We zijn trots dat we deze eerste editie meteen mogen aftrappen met wereldsterren als Lucien Foort en Stiekz-O-Matic” aldus d’Ullois.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.