Kinderbescherming moet zaak Nishayad nader onderzoeken

4

In de zaak rond de 7-jarige Surinaamse jongen Nishayad Nabi moet de Raad voor de Kinderbescherming nader onderzoek doen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam woensdag bepaald schrijft De Telegraaf.

De jongen werd begin oktober door zijn vader bij zijn grootouders in Suriname weggehaald en naar Nederland gebracht. De vader, die in Nederland woont, wil het ouderlijk gezag over het kind, dat sinds het overlijden van de moeder in 2010 bij zijn grootouders in Suriname verblijft.

Vader en grootouders van moederskant zijn verwikkeld in procedures over het ouderlijk gezag. De raad moet onderzoeken of de vader het ouderlijk gezag moet krijgen, aldus de krant.

4 REACTIES

 1. Zolang deze ‘vader’ die jongen niet onherstelbaar heeft beschadigd zullen die bakra’s niet ophouden met hem in gevaar te brengen, in hun blauwe ogen is het haast ondenkbaar dat die jongen gelukkiger kan zijn in Suriname. Als die vader zo normaal en capabel was overgekomen, had elke normale rechter allang in zijn voordeel beslist, dat het zo lang duurt is geen goed teken, ik vrees het ergste voor dit arme kind.


  Maak melding

 2. Nogmaals welkom thuis,welkom in Nederland Nishayad Nabi en een prettige kerst en oud op nieuw samen met je Marokkans/Nederlandse papa Nizaar Nabi en je grootouders!
  Hééééél véééél plezier!!!
  Mooier kan bijna niet!
  O,wat vind ik het heel erg fijn voor je!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.