Sareena Parmesardien gekozen tot Miss Charme 2013

4

Zaterdag 16 november werd Sareena Parmesardien gekozen tot Miss Charme Ambassadrice van Amsterdam Zuidoost. De 19 jarige Sareena is student Criminologe aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. 21 kandidaten deden mee aan dit jaarlijks terugkerend evenement dat mede mogelijk werd gemaakt door het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Ook dit jaar was de presentatie van het evenement in handen van Jörgen Raymann.

Een deskundige jury onder voorzitterschap van Jasmine Sendar koos voor de volgende top drie; tweede runner-up Savirel Van Glanen Weijgel HBO student SPW, eerste runner-up Charissa van Gom HBO student Toerisme en Miss Charme Sareena Parmesardien. Alle kandidaten werden gedurende twee maanden voorafgaande aan de verkiezing gekoppeld aan een succesvolle vrouw, met als doelstelling kennisoverdracht en horizonverruiming.

De St. Women Connect 2 Success zorgt met dit evenement voor overdracht van educatie. De Missen verschenen daarom niet in badkleding, maar namen binnen het traject deel aan o.a. een workshop presenteren in het openbaar verzorgt door Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing. Tevens brachten zij een bezoek aan de Tweede kamer en waren te gast bij het programma ZO:Raymann. Sareena mag als Ambassadrice een jaar lang het gezicht van Amsterdam Zuidoost zijn.


4 REACTIES

 1. Hopelijk wordt er iets goeds gedaan in zuidoost. Want van de vorige missen horen wij niets meer en we zien ook niet wat zij gedaan hebben voor de maatschappij. Immers is deze mis pas 21 jaar en ik denk dat zij nog lang niet klaar is met studeren.
  Benne benieuwd.


  Maak melding

 2. Dit is tenminste iets positief.
  Niet gekozen omdat je leuke body en kop hebt.
  Maar dat je iets nuttigs doet en studeert.
  Ga zo door. Geen ongeletterde in badpak en een leeg hoofd daar boven.
  Ga zo door meisjes. Maak je studie af, dat is je toekomst.
  Miss is voor even en je studie voor je leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.