Hezbollah-link mene tekel voor Wiesenthal Centre

29

PARAMARIBO, 18 nov – Een slecht voorteken dat zo uit de blauwe hemel lijkt te komen vallen. Een mene tekel, een teken aan de wand, zo omschrijft het Simon Wiesenthal Centre in Buenos Aires, Argentinië, de laatste aanklacht tegen Dino Bouterse. Desondanks wordt het nieuws rond vermeende gesprekken met Hezbollah niet als verassend aangemerkt.

Het is waar al geruime tijd voor gewaarschuwd werd. “Het onderzoek (van de Amerikaanse justitie, red.)bevestigt eerdere stellingen van ons centrum dat zich een uitgebreid latent Iraans en Hezbollah-netwerk bevindt in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied”, stelt Shimon Samuels, directeur Internationale Betrekkingen van het Wiesenthal Centre. De aanklacht tegen Bouterse moet ook eerdere berichten bevestigen over activiteiten op Trinidad.

Leden van de Arabische gemeenschap op het eiland zouden naar Libanon zijn afgereisd voor trainingen met Hezbollah. Sergio Widder, directeur Latijns-Amerika van Wiesenthal, is benieuwd naar de uitkomst van het proces tegen Bouterse in New York. “Iran’s invloed in de regio begint verder te reiken dan het oorspronkelijke door Venezuela geleide ALBA-blok en de driehoeksregio Argentinië, Brazilië en Paraguay. We verwachten dat het onderzoek meer bewijs oplevert van het terreurnetwerk.”


29 REACTIES

 1. uitpersen tot op het bot die Dino.

  en als hij gaat praten dan gaat de Surinaamse BEERPUT helemaal open.

  Vooruitlopend op de uitspraak vier ik nu alvast mijn GOUDEN KERST.


  Maak melding

 2. Zijn sommigen in ons land zo laag gevallen dat ze bereid zijn om zelfs hun ziel te verkopen.Ik heb heel lang getwijfeld,maar nu ben ik van overtuigd dat iemand zondermeer bepaald wordt door erfelijkheid én millieu!


  Maak melding

 3. MENETEKEL = Dreigende waarschuwing maar DADA bigi tog!!

  wij gaan onze eigen koers varen en dus een dikke trap aan noordzee lovers.. en een hiep hiep in ocer ai boi

  Obiamang wordt onze vriend…hiep hiep zei paars

  tractor uit Iran…dan na wan hiep hiep hoera

  chaves deal(renteloos).. ocer raakt in trance, moesje waant zich in parijs!

  de liefdesverklaring van DADA aan Chaves & Iran heeft hem opgeleverd 10 stieren uit Turkije en een “boze” Preet uit NY 🙂


  Maak melding

 4. Mene tekel; dreigende waarschuwing (naar Dan. 5:25, waar verhaald wordt hoe tijdens een feestgelag van koning Belsazar aan de wand in lichtende letters door een mensenhand geschreven werd: “mene, mene, tekel unfarsin”, waarin “tekel” wordt geïnterpreteerd als: gij zijt gewogen en te licht bevonde, duidelijker kan het geïllustreerd worden. Heeft Nederland of Santhoki ook hieraan meegewerkt? Het is alom bekend dat Hezbollah in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied een voet tussen de deur heeft, dus. Het opmerkelijke is dat door deze (vriendschap?) met Iran en ook nog gratis economische werktuigen (tractoren) ontvangen was te doorzichtig. En achteraf blijkt ook nog dat het vermoeden op waarheid berustte, stiekem met surrogaat Hezbollah de kat in het donker knijpen, in Suriname wordt dubbelspel gespeeld, niet door de regering maar door bepaalde regeringsfunctionarissen, en dat verhaal is ons niet onbekend. Niemand is jaloers op Suriname en het gebeurde is ook geen Nederlandse of een Santhoki complot, verre van dat. Wel heeft hebzucht en machtsmisbruik hiertoe geleidt, en net als altijd, weer hebben andere de schuld, maar wij weten beter.


  Maak melding

 5. Het heft wel lang geduurd maar deze ontwikkelingen waren te verwachten. Op het moment dat je geld leent van een land of organisatie, ben je ondergeschikt en iets verschuldigd. Niemand leent jou geld omdat je een lief gezicht hebt of vredelievend bent. En meestal zoek je je vrienden die dezelfde gedachten hebben. Ook makkelijk mocht je het land uit moeten. Maar ja, het volk heft gekozen! Dus moeten wij ermee leren leven.


  Maak melding

 6. Zó!WErst had Nedeland het gedaan,nu de VS.Zoals nu blijkt zal het niet lang meer duren of de joden hebben het gedaan.
  Nu komen de joden er ook weer bij.
  Het lijkt wel een kettingreactie!Is dat zo gepland?
  Ik vraag me af,waar dit in zal uitmonden!
  Uitmonden ….. Eén ding is zeker!


  Maak melding

 7. Wat een natie eigenlijk. Een criminele vader. Een zoon die zaken doet met de Farc.Al die honderden doden die dit veroorzaakt in Colombia, alleen maar om geld te verdienen over lijken te gaan.Surinamers zijn een vredelievend volk.Op een haaien na.Verloren natie. Als Dino vrij komt wordt hij ons volgende president


  Maak melding

 8. Desi en zoon zijn fanatieke christenen, wat ze met aanslagen wilden bereiken is duidelijk. Dino moest met CTU een soort volksheld worden. Hahaha

  Schlemielen, grappenmakers hahaha


  Maak melding

 9. No djugu djugu , neks no fout !

  Dino had ons NOG NIET verkocht aan Hezbollah !

  Dus, wij gaan -neks-no-fout- door met ONPRODUCTIEVE

  uitgaven, die de monetaire reserves doen kelderen !


  Maak melding

 10. Op 1 punt geef ik Simon Wiesenthal ongelijk. Terrorisme kan niet gedijen in Suriname. Wat wel aan de hand is is dat een of andere superhebzuchtige gek genaamd Dino Bouterse bereid is om zijn eigen volk en land voor 2 miljoen US dollars te verkwanselen. Ik denk dat deze figuur zelfs bereid is om zijn ouders voor een leuk bedrag te verkopen. Het is dus een eenmansactie en geen landelijke actie. Probleem is natuurlijk wat te doen indien en voor zover leden van de Hezbollah zich al in Suriname gevestigd hebben. Ik denk niet dat het al zover is, maar iemand heeft mij geleerd om nooit nooit te zeggen. Maar voor her geval deze al aanwezig zijn moeten we ze uit het land knikkeren (we hebben per slot van rekening een duurbetaalde CTU waarin de beste van de beste jongens van Suriname zijn opgenomen zoals De pres het heeft verwoord) en als ons dat niet lukt de hulp van de Amerikanen inroepen.


  Maak melding

 11. Er zullen nog meer aanwijzingen volgen die onomstotelijk de facilitering tbv Hezbollah verder zullen onderbouwen.
  En dat zal niet Santokhi zijn!
  Maar Santokhi, volk van Suriname blijf wakker en laat de tijd je niet in slaap sussen.


  Maak melding

 12. Dus die tractoren uit Iran waren een teken aan de wand, je krijgt niets zomaar kado, er waren plannen Suriname mee te sleuren in terrorisme. Deze regering speelt een dubieuze rol met vrienden als Venezuela en Iran. Godzijdank is dit voorkomen, want dino zou ons vredelievend volkje in de ellende brengen. In VS gaan ze dit Dino zwaar aanrekenen,die zie je nooit meer terug. En dit heeft Dino aan zichzelf te danken, geen enkele Nederland of Santhoki heeft iets ermee te maken, Dino is zelf gaan onderhandelen. Amerika “ow preet dino m…”.


  Maak melding

 13. Het meest frappante is de uitspraken van de misdadige ini-mini-ster Lafkiekeboe van BuZa. Deze ook crimineel is steeds bezig tegen Nederland, dus zonder veel omhaal is NL volgens hem jaloers omdat iedere twee stappen wat SME maakt NL kucht. Wat een achterwerk likkende hypocriet is hij, inplaats van te vertellen dat iedere drie SME stappen vooruit er twee achteruit gemaakt worden. Inplaats van dat de regering ervoor zorgt dat alle schuldeisers hun geld krijgen, komen ze met irrelevante onzin praat. En met droge ogen durft deze hufter te beweren dat (nu?) Suriname zonder NL hulp vooruit gaat, het NL niet bevalt, wat een verbeelding. Wel is overduidelijk wat er alom verteld wordt voor 99% op waarheid is berust. Deze regeerders gedragen zich eerder als vis(markt)verkopers dan als beleidsmakers, zelfs dat kunnen ze niet. Opvallend is het gedrag van deze heerschap net – een kroku fowru – en laat hij duidelijk blijken dat hij gewetenswroegingen heeft. Want deze samenzweerder zal heel wat moeten komen vertellen. Over hoe een crimineel (in dienst van de overheid), aan een diplomatenpas komt, deze minister wil gewoon niet weten dat hij zich nu in een spagaat bevindt. Wel doet hij alles om deze criminelen die de regering vormen te beschermen, want wiens brood men eet, diens taal men spreek. En Suriname zou 40 miljoen USD van Israël krijgen, dat kunnen ze natuurlijk op hun buik schrijven, wat natuurlijk logisch is.


  Maak melding

 14. Sang Koni-Koni lobie na datie e redie ing snor.Dino heeft gevonden wat hij allang wilde hebben.
  Te joe habie bigie AI.Na Bigie Ai e poroe ing gi joe.


  Maak melding

 15. Paraman,
  Wel normaal gesproken reageer ik niet op scheldpartijen hier, maar wil mijn mening even verduidelijken.
  In Su zijn er wel degelijk van die achterlijke mensen die met Hezbollah zaken zouden willen doen : KIJK MAAR NAAR DIE GEWETENLOZE DINO.
  Lees de aanklacht van VS tegen Dino, hij wilde faciliteiten regelen voor tenminste 60 Hezbollah leden, inclusief huisvesting op een compound, paspoorten, trainingen etc. Hij ging akkoord om de amerikanen hard te raken. En die Dino zou dit niet alleen doen hoor, hij had blijkbaar genoeg handlangers die hem zouden helpen. Dus mensen in Su allemaal uit pure hebzucht voor geld.
  Voor de hebzucht van geld vind er veel cocaine transport plaats, en cocaine bevind zich tot in overheidskluizen.

  In Su leven verschillende etniciteiten en geloven vreedzaam naast elkaar dat willen we zo houden.
  Wij willen niet dat straks bijv. een synagoge aangevallen wordt op basis van geloof. In bovenstaand artikel wordt vermeld dat bijv. uit Trinidad mensen al naar Iran gaan voor scholing. Dat soort extremisme willen we niet in Su.
  Als de regering warme banden heeft met dubieuze regimes van Venezuela, eq. Guinee en Iran vind ik dat geen goede ontwikkeling. Ik heb trouwens nog steeds geen goedkope benzine of ureum gezien uit Venezuela (megabelofte). En van Obiamang hoor je niets meer. Het buitenlands beleid van lachertje Lackin moet verbeterd worden, moesje kan nog steeds niet naar ambassade in Parijs, diplomaten presteren niks en worden teruggehaald.

  Dus kies je vrienden zorgvuldig uit. Er zijn genoeg naties waarmee Su zaken kan doen om ontwikkeling te brengen voor volk en vaderland. Dus volg niet blindelings de lijder, wees niet apatisch (“neks no fout” roepen is ontkennen van de realiteit).

  P.S. Amerika “ow preet dino mars”!


  Maak melding

 16. @ Paraman

  Een recidivist, zoon vd Pres, die zonder meer de Surinaamse bevolking wil verkopen aan terreurclub Hezbollah, in ruil voor miljoenen dollars !

  Ook zou de lieverd een eigen prive-Hezbollahleger tot zijn beschikking krijgen in Sur. Die zouden pepernoten aan Surinamers uitdelen !

  Trouwens welk prive-leger heeft enige tijd geleden de van roof verdachten, die ongewapend waren, in koelen bloede dood geschoten, met kogels doorzeefd ?

  Paraman geef je, inclusief je familie, over aan de terreurclub Hezbollah en laat de rest vd bevolking met rust, dreamer !


  Maak melding

 17. Laat ons Wiesenthal centrum niet vergeten dat Suriname geleid wordt door een cocaine- kabinet Bouterse- Ameraali welke Iran/Hezbollah gezind is. Vergeten jullie niet wie Ameraali is. Het is Ali van Mekka. Ali heeft ook zijn geestelijke wortels en spirituele leiders in Mekka zitten.
  Don’t forget


  Maak melding

 18. @paraman

  dino vertelde toch dat hij alles wist van hezbollah? bedoel je dat hij geen idee had waar hij mee bezig was? is hij misschien dom of was hij verblind? door het vooruitzicht op 2 miljoen amerikaanse dollars helemaal alleen voor hemzelf?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.