‘Poging om Surinamers zand in ogen te strooien’

88

PARAMARIBO, 17 nov – De ‘mediacommissie’, de publiciteitsarm van de Vooruitstrevende Hervormde Partij, VHP, is fel uitgekomen. De commissie kan het niet hebben dat partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi gelinkt wordt aan de aanhouding van Dino Bouterse. Die verdachtmakingen komen uit één bepaalde hoek.

“Exponenten van een coalitiepartij beweren dat VHP-voorzitter Santokhi de hand heeft gehad in de arrestatie van Dino Bouterse”, meldt de mediacommissie. De hele vertoning wordt aangemerkt als ‘absurde aantijgingen’. Tegen beter weten zouden deze exponenten ‘met hun sprookje’ moedwillig proberen de Surinaamse samenleving zand in de ogen te strooien. En dat is aan de gang sinds de aanhouding van Dino door de Amerikaanse justitie.

De samenleving doet er dus goed aan alert te zijn. “Deze gifmengers maken zelfs gebruik van een staatsmedium om de VHP-voorzitter in een kwaad daglicht te stellen. De voorzitter liet reeds doorschemeren dat de beweringen grappenmakerij zijn en dat hij geen boodschap heeft aan verkooppraatjes. De mediacommissie keurt de lafhartige aantijgingen krachtig af en zal niet tolereren dat hij negatief wordt besproken.”

88 REACTIES

 1. Dino bouterse heeft geen toestemming nodig van de vhp om drugs en wapens te gaan handelen in panama, dat heeft hij zelf gewild….indianen zijn ook domme mensen, ze zijn verslaafd aan de coca bladeren sinds 1000 jaren…


  Maak melding

 2. En wiens schuld is het dat zijn pappie in Nederland voorgeboekt is? En die van die 10 kg in Port of Spain was onderschept en Muntslag? De PG, minister van buza, en president hebben nog steeds niet openbaar gemaakt in wanneer, waar en welke kantoor dino zijn gasten heeft ontvangen en zijn hardware en coca heeft laten zien uit een kluis. De wachter van desbetreffende kantoor zou toch de gasten gechekt hebben en hun ID geverifieerd hebben. Omdat journalisten bang zijn voor hun leven en die van hun familie durven ze geen harde vragen te stellen in Suriname, meeste personen herinneren 8 dec 1982 en de verantwoordelijke is is nu president.


  Maak melding

 3. Al zou santhoki de hand hebben gehad in de arrestatie van dino, boeie..
  Sterker nog mocht dit op waarheid berusten dan verdiend santhoki een standbeeld en een plek op de troon. Eindelijk een president met ballen. En nu nog Bouterse sr. in de bak. De paarse kamp staat inmiddels met 3-0 achter. stelletje calimero’s


  Maak melding

 4. Ze zijn te laf om te begrijpen dat Dino zijn eigen criminele wandel en – handel uitstippelt. Dit allemaal ingegeven door zijn wil en het feit dat hij de zoon is van een criminele president. Het zijn wil die nooit gekuist is geweest door normen en waarden, het feit dat zijn wil niet door had wat goed en fout was, wat kan en wat niet kan, dat heeft hem in een Amerikaanse gevangenis gebracht. Het feit ook dat hij al het materiële en ondersteunending bij de hand had, alle faciliteiten van het staatsapparaat, hij is zelf hoofd van de CTU geweest, omringd door slagers zoals Melvin, het gebruik makend van het repressieapparaat die paars in het leven heeft geroepen, dat heeft hem nu gebracht waar hij terecht nu bevindt. De Amerikanen hebben de faciliteiten en de bereidheid om dit stuurloze gevaar voor ons om te lossen. En nu de schuld geven aan anderen voor het feit dat hij voor jaren zal worden opgeborgen in een Amerikaanse gevangenis? Mooi is dat. Hoop niet dat VHP straks de schuld krijgt voor het feit dat hij her en der 31 kinderen heeft verwekt. Mag de belastingbetaler straks gaan dokken voor de nazaten van deze Bouta.


  Maak melding

 5. Het begin van haat en nijdt tussen creoolse bevolking en hindoestanen neemt alleen maar toe . I n de tijd van de vhp was dit nooit het geval. Nu de rovers bende er een zooitje van heeft gemaakt is ineens santoki de boeman. De voornamelijk uit creolen bestaande regering van suriname is dom en incapabel om het land te besturen. Santoki zal wel dingen op zinn kerfstok hebben maar hij is wel degene die als minister van justitie toen , wel positieve dingen heeft bereikt en dwars werd gezeten door de regering . Nu wil hij een ieder een kans geven. Laten wij hem ook een kans geven, misschien kan de rust onder de creoolse en hindoestaanse bevolking weer terug keren. Trouwens dino en bouterse zijn op heterdaad betrapt op hun daden en die moeten berecht punt uit.


  Maak melding

 6. Om hun falen te verdoezelen wordt de schuld altijd geschoven in de schoenen van anderen.
  -Nederland, de Noordzee is de oorzaak.
  -De vorige regering heeft een lege staatskas achtergelaten.
  -8 december was een poging tot omverwerping van de regering?????
  -Leerkrachten en keukenpersoneel, cambiohouders, de ministers, de directeurs, de media…….zijn de zondebokken.
  -Criminelen aangezet door de oppositie.
  -Amerika heeft Dino erin geluist.
  -Nu is Santhoki de oorzaak.

  Deze criminele president die beweert van alles op de hoogte te zijn, weet nu ineens niet wat zijn even criminele zoon al die tijd had uitgespookt, hij was ervan overtuigd dat zoonlief de allerbeste was voor de CTU.
  Nou ja, misschien een van de allerbeste om overal met zijn zaad te strooien.


  Maak melding

 7. Eerlijk gezegd denk ik dat zoonlief zijn arrestatie aan niets en niemand anders te danken heeft dan aan zijn criminele inslag, zijn onnozelheid en zijn hebzucht, maar als mag blijken dat zoonlief werkelijk met wapenhandel, drugshandel en terrorisme bezig was en de Sheriff het voor elkaar gekregen heeft dat Uncle Sam hem uit Suriname verwijderd heeft, dan verdient onze Sheriff een standbeeld pal voor het kabinet van de Baas.


  Maak melding

 8. wat een VREDELIEVEND en VERDRAAGZAAM volk zijn we toch, Lackin.

  Dit land is verdeeld en haatzaaiend t.o.v. de diverse culturen, dus stop voor eens en voor altijd met die ONZIN.

  Suriname is gewoon 1 groot corrupt, misdadig, crimineel NEST, van moordenaars, coupeplegers, drugsveroordeelden en latente terroristen.


  Maak melding

 9. Alsof Dino een kloosterling was/is, is de roversbende NDP van zijn vader bezig met een offensief, ten alle tijden heeft een ander de schuld. De grootste denkfout die deze witteboordencriminelen niet door hebben is dat wij een veel hogere “denkvermogen” hebben, en dat maakt het verschil tussen ons. Is het niet door macht- en geld- én hebzucht gedreven, heeft tot de arrestatie van deze “duivelaanbidder” geleidt. Er is niemand en dan ook niemand in Suriname schuldig aan de arrestatie van deze drugscrimineel en landverrader. Wel moet men eerlijk vooruitkomen; de DEA hebben jullie een sigaar uit eigendoos verkocht en gegeven. Eigenlijk hebben de DEA met hun spionnen en afluister-apparatuur een eenvoudige en goedkope val voor dit gespuis opgezet, zo eenvoudig was dat. Natuurlijk door geld- en hebzucht gedreven, daar moet naar gekeken worden. Want het hele overheidsapparaat is verdorven en niemand is te vertrouwen. En dan te bedenken dat de huidige PG Punwasi ook een besmette blazoen heeft – coke in de kofferbak affaire – is toch alom bekend. Natuurlijk is nu snel de stok gevonden om de hond ermee te slaan, maar wij weten beter. En nu wordt er misbruik gemaakt van de rudimentaire ontwikkeling die deze zeer schadelijke “paarsekakkerlakken” hebben door gemaakt. Een erg zielige vertoning wat kant noch wal raakt, om indruk te maken zou dit misschien aan een buiten ons zonnestelsel wonende individu vertelt kunnen worden, rest de vraag zou hij/zij hen dan geloven? Dit is een schaamteloze toekomstige verkiezingsstunt om onschuldigen te beschadigen, maar wij weten beter. Ook dit is typerend voor deze van zeer laag allooi komende asocialen, die leven van list en bedrog. Er zou heel veel water door de Surinamerivier moeten stromen eer men jullie misschien zou kunnen vertrouwen?. Een kostbare tip; je zou van verdomd goede huizen moeten komen om ons jouw “jorkasupu” op te dienen. Het is bij de DEA bekend wie met wie in SME associeert, jullie moeten bekennen dat het broeinest van misdadige criminelen door de Verenigde Staten is blootgelegd. En op zeer korte termijn gaat ook nog de “beerput” open getrokken worden, wie zullen dan beschuldigd worden? Zal het weer om een specifiek persoon gaan, ik benne benieuwd. En ook nog op een goedkope manier, zonder aas hebben ze beet gehad. Vooral kijkend naar de criminele activiteiten waar deze (regering) zich mee heeft ingelaten de Amnestywet het gratie verlenen aan veroordeelde moordenaars binnen de familie van de president. Deze criminele activiteiten werden op afstand gade geslagen, hierdoor heeft Suriname (al drie jaren) heel veel imagoschade geleden, door jullie zelf en de president op persoonlijke titel. Dus wie denkt wie voor de gek te houden? Kom met beter doordachte argumenten, want deze noemen we watra papa.


  Maak melding

 10. Om zijn hagie te reden gaat didibrie over lijken… En nu zelfs misbruikt hij de aanhouding van zoondief om zich de aandacht te ontrekken en degelelijk zand te strooien in de ogen van de paarse ezels. DUIVEL REGEERT IN SU


  Maak melding

 11. en gestel dat in deze Chan idd de klokkenluider is geweest(LET WEL) gestel, da heeft hij niks anders gedaan dan zijn plicht als burger en dus !! neks no fout !!

  W A N T,

  is het niet Belly die de burger oproept om samen de misdaad te bestrijden??
  is het niet Belly die zijn neef vraagt om al zingend de misdaad in te dammen??
  is het niet Belly die afreist naar probleemgebieden om al predikend de misdaad uit te bannen??

  da heeft Chan als burger tog gelijk om de klok te luiden???

  maar Paars ziet in Chan & Preet een bollywood-conspiracy 🙂

  komt er geen ambassade van Equatoriaal-Guinea omdat die zoon van Obiamang ook zo’n voorbeeld figuur is 🙂


  Maak melding

 12. Inderdaad: De samenleving moet er dus nú, vooral nú goed aan alert te zijn. En óók super alert te zijn!!!!

  In Suriname wordt altijd gezegd wij zijn een klein gemeenschap ,wij weten alles van elkaar.

  Hoe kan de heer Chandrikapersad Santokhi in dit geval alleen geweten hebben????!!!!

  Inderdaad; de gifmengers zij nu in Suriname goed bezig.

  Wat moeten wij hier mee?? Wie kan mij dit uitleggen???

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 13. Dat ga je nu hebben met de paarse STOMME KOEIEN.Wie een HOND wil slaan,vind licht een stok A NÖ SO”DAN A DI DI BRIE Met zijn KAUL( Moordenaar.Goed voor dinoontje.


  Maak melding

 14. =Ik kan mij niet voorstellen hoe sommige Surinamers in elkaar zitten en denken.
  Dino heeft vanuit suriname een ticket betaalt richting Curaou en van daar uit een ander ticket gekocht richting Panama.
  Niemand heeft hem gestuurd en was toen ook op Nederlands grondgebied waar hij ook in de gaten werd gehouden.

  =Ik heb naar SKY radio zitten luisteren en moet wel aangegeven hoe erg het was met het belprogramma. Mensen zagen kans de Amerikanen vies en vuil te schelden hoe wreed ze zijn en men wilde hebben dat Bouterse alle Amerikanen het land uit zetten.

  =Ik ben bang dat er een stelletje hopeloze in het land wonen en niet van hun fouten leren. Chavez heeft toen ook hetzelfde gedaan en vandaag zit het land vol met schulden en de mensen hebben nauwelijks toiletpapier om naar de wc te gaan.

  ==Dino en vader hebben 10 vuile vingers en men heeft toch het lef dit goed te praten===

  God help!!!


  Maak melding

 15. wie Rachid Doekhi nog gelooft heeft sowieso last van hinder! Die sukkel van een Dino wilde gangster doen, wel den tek en gansterfasi! Santhoki for President!!


  Maak melding

 16. Mensen!! Heeel in de verte zie ik december al naderen. Laten we gaan stoppen met onze gal te spugen en te irriteren aan deze dingen en ons langzaam warm gaan maken en voorbereiden op de naderende feestdagen.


  Maak melding

 17. De paarse dictatuur laat haar tanden steeds openlijker zien, na oprichting eigen ongrondwettige onderdrukkingsmacht de CTU, de grondwetvernietigende nep-amnestiewet en de openlijke Mega-corruptiegevallen, volgt nu via de staatszender het met leugenargumenten in gevaar brengen van het leven van politieke tegenstanders.

  PRESIDENT, LEG MORGEN ALLE BEWIJZEN TEGEN HR SANTOKHI OP TAFEL DIE DE BESCHULDIGINGEN GEDAAN VIA UW PAARSE ZENDER ONDERBOUWEN !

  Of is SURINAME omgedoopt in terroristenstaat HEZBOLLAHSTAN ??


  Maak melding

 18. Stel als het zo is dan vind ik tog knap van Santokhi dat hij dat voor mekaar heeft gekregen, en nu de grootste moordenaar van Suriname, en het zand strooien dat heeft tog de moordenaar altijd gedan zins 25 02 1980 dus wat verwacht je van hem nu, dat hij nu merkt dat de beweging s ruimte van hem steeds kleiner wordt.


  Maak melding

 19. eindelijk is er iets gebeurdt waar desi delano bouterse geen grip op heeft want usa weet waar ze mee bezig zijn en daar hebben ze geen vhp of wat dan ook voor nodig want ze zijn hier al zo lang mee bezig ze hebben bouterse nu op het oog onze president voelt dat al lang een mooier grote auto gaat hem niet helpen al denkt hij dat wel het net sluit langzaam maar het sluit en gaat steeds strakker zitten en mensen gaan praten praten en het gaat strakker en strakker hij kan geen kant uit of op wat gaat bouterse nu kunnen doen usa komt ze komen het werdt tijd want mensen die verdacht worden van wat dan ook en met een zoon als dino hooren geen president te zijn of wat dan ook is ons land er is maar een plaats voor bouta en die is voor het gerecht komen en de waarheid spreken leve nieuwfront


  Maak melding

 20. INDIEN deze verdachtmaking waar is dan bewijst het dat:

  1) De heer Chantoki betere contacten heeft met bevriende buitenlandse mogendheden en dat
  2) Deze bevriende buitenlandse mogendheden de huidige regering niet vertrouwen.

  Beste president van de Republiek geef aub toe dat u al enige tijd niet meer functioneert als President en dat niemand in het buitenland u nog Serieus neemt zelfs uw vrienden niet.


  Maak melding

 21. Pa wordt nu getraft door zijn eigen zoon, met amnestie is het hem gelukt om zijn straf te ontlopen. Is een gedeelte van de decembermoord straf die hij nu via zijn eigen zoon krijgt, er volgen er meer na deze. Ook de currupte vrienden van PA komen aan de beurt
  ( zoals Fam Abrahams, Somo. etc). GOD Slaap niet.


  Maak melding

 22. Telkens als je denkt dat deze Paarse Roversbende niet dieper kan zakken in het riool, lukt het ze toch weer.

  Nu gaat brulaap Limbo natuurlijke weer elke avond op Info Act uitleggen dat Dino een modelburger is die er door Nederland en Santhoki is ingeluisd.

  Wat een stel ongelofelijk schoften. De volgende stap van deze Paarse Paupers is om de hindoestanen de schuld te geven en de Afro-Surinamers tegen hun op te zetten.

  Ales wat ik de afgelopen 3 jaar heb voorspeld is uitgekomen. Toen Dino werd benoemd tot hoofd CTU melde ik al dat hij dit prive legertje zou gebruiken om zijn criminele activiteiten te ondersteunen. Deze Paarse Paupers zijn zooooo voorspelbaar.


  Maak melding

 23. In plaats van veroordelen van de criminele daden van domme Dino, zoon van ex dictator DDB, gaat men nu weer de aandacht verschuiven door valse beweringen. HET IS BABY DB DIE DRUGS, WAPENS EN TERRORISTEN BEMIDDELD. Schande voor de president van Suriname. Domme Dino moet men veroordelen geen redenen zoeken zoals DDB:
  – coalitiepartners hebben geen visie dus slecht beleid
  – Nederland en VS willen de Bouterses beschadigen
  – 12 ministers waren niet goed vandaar slechte resultaten mega beloftes
  – oppositie zet criminelen aan tot het plegen van misdaden en vergroten van onveiligheidsgevoel
  – comptabiliteitswet is niet goed vandaar dat overheid niemand optijd betaalt alleen zichzelf

  Als het fout gaat niet anderen zwart maken maar je fouten erkennen. Regering ga in de assemblee uitleggen hoe hoelang en op welke manier domme Dino toegang had tot overheidsfaciliteiten, wat was zijn functie/ salaris, wanneer heeft Dino een diplomatiek paspoort gehad , waar heeft hij gereisd. Dit heeft openheid van bestuur en transparantie zoals beloofd. En geen opruiing van de domme massa door brulaap Limbo.


  Maak melding

 24. Trouwens VS heeft de Vhp niet nodig want ze kunnen zelfs Duitsland en Frankrijk spioneren. Amerikanen zijn zware boys. Domme Dino zal het weten. Go Preet!


  Maak melding

 25. Laten we elkaar geen mietje noemen, want ook door de bijzondere vriendschap met vooral Iran (een der schurkenstaten) heeft de waakzaamheid van de VS richting SME op scherp gesteld. Alleen het feit dat men SME gratis én voor niets tractoren schenkt – uitgaande van voor wat hoort wat systeem – is wel een bijzondere vorm van Sinterklaas uithangen. Dit vorm van weggevertje heeft ook mede geleidt dat Suriname onder het Amerikaans vergrootglas werd gelegd, en met succes tot gevolg. En juist Iran is alom bekend om het sponsoren van (terreurorganisaties) en daar is Hezbollah kind aan huis. Dat de ondercover agenten van de DEA niets met Hezbollah te maken hadden/hebben doet hier niet terzake. Het gaat om de intensie de bedoeling erachter, dat om geld USDs je bereidt bent alles te leveren of te verkopen, wat gevraagd wordt. Omdat Iran met Hezbollah twee handen op een buik zijn, dus, is de verdenkingslink met Hezbollah makkelijk gelegd. Hier is de grootste fout gemaakt is omdat Iran onderdak verlenend aan terreurgroepen er algemeen bekend om staat. En dat het niet om echte Hezbollah (dus, surrogaat) terroristen gaat, is dan helemaal niet relevant, het bewijst – is geleverd – dat jij zelf met de duivel in zee gaat (zaken doet) als er maar betaalt wordt. De tijd is nu aangebroken om deze misdadige en arglistige veroordeelde president af te zetten. En om dit te doen is niet veel nodig, om door het parlement een “impeachment” instellen, over imagoschade gesproken. Maar door de vele verraders en marionetten zal het niet van komen. Het grootste probleem van Suriname is dat alleen met schurkenstaten Iran Georgië Equatoriaal-Guinee Mongolië (soort zoekt soort) landen waar mensenrechten geschonden worden en juist met hen diplomatieke relaties aangaan.


  Maak melding

 26. wat willen die klootzakken met santokie,vermoorden of laten vermoorden,voor jullie het doen google even en kijk naar libie.voor limbo vatagoe deze job.de tijden zijn veranderd,toendertijd is hij ontsnapt aan de amerikanen(greneda)suriname bijna en dank zij de nederlanders, fluit hij nog rond mek deng kong we wakti ding.
  ef patata no bing de you bo kaaaaaaaaaaaake ba.
  limbo play a pokoe boy je zit toch de hele dag op je dikke reet anderen te beschuldigen en ons op te steken.


  Maak melding

 27. Heb alle postings gelezen en allemaal hebben ze terecht een plusje gekregen. Behalve natuurlijk die seniele idioot van een Para-noia-man die met zijn 77 jaar als ex-oliefilter-vervanger maar blijft ka likken. Zwaar gestoord, die P. en de andere paarse schoften.


  Maak melding

 28. DADA & SON betaalt zich blauw (sorry zwart)aan advocaten teneinde te genieten van een beetje blauwe lucht en dit vanaf het moment van hun volwassenzijn!

  Vandaag ben jij de “vader” des “natie” maar jij mag niet je zoon bezoeken!!!

  first Lady mag reizen, maar jij lekkerrrr niet (slm blij)

  No Spang… Lonnie zegt; ik ben toerist in eigen land

  pasew zegt; shame & scandel DADA-LAND


  Maak melding

 29. Dames en heren met deze moordpresident aan de stuur en met zijn moord familie gaat de plantage su richting bananenrepubliek. We worden weer teruggeworpen door paars het donkere middeleeuwen terug. Wat is de meerwaarde is van paars: intimidatie van de vrije pers en de vrije geest, roof en plundering van het land, alle faciliteiten gebruiken om deze cocaïne kabinet Bouterse-Ameraai te schragen, terreur, angst regeert, Dino hoofd van de CTU, etc.etc.
  En als het onder hun voeten te heet wordt, dan krijgen externe partijen die er geen moer mee hebben de schuld. Lafheid ten top.


  Maak melding

 30. Zondaars spannen de boog en leggen hun pijlen al op de pees om de oprechte in het duister te treffen.
  Wat kan een rechtvaardige anders doen, als de grond onder alles wegzinkt? De HEER keurt rechtvaardigen en zondaars.
  Wie het geweld liefhebben, haat hij.
  Grijp in, HEER! Niemand is nog trouw,geen mens spreekt nog waarheid.Ze beliegen elkaar allemaal,vals en verraderlijk is hun woord. HEER,snijd hun valse tongen af,snoer de monden vol grootspraakdie zeggen: Met onze tong zijn we sterk,onze mond helpt ons,wie kan ons aan? Zwakken en armen zuchten onder het geweld ‘Om hen sta ik op,’ zegt de HEER,ik breng de redding die zij verlangen.De woorden van de HEER zijn zuiver als zilver, gesmolten in de smeltkuil,
  gelouterd tot zevenmaal toe.Overal sluipen verraders rond
  en onder de mensen verbreidt zich het kwaad.Dwazen denken: Er is geen God.Verdorven zijn ze, en gruwelijk hun daden,
  geen van hen deugt.De HEER kijkt vanuit de hemel naar de mensen om te zien of er één verstandig is,één die God zoekt.Allen zijn afgedwaald, allen ontaard,geen van hen deugt, niet één.Hebben ze dan geen inzicht, diekwaadstichters? Ze verslinden mijn volk of het brood is
  en roepen de HEER niet aan.Nog even, en hen overvalt een hevige angst,want God is met de rechtvaardigen.Lach maar om het vertrouwen van de zwakke hij vindt zijn toevlucht bij de HEER.

  De onberechte geweldenaar draagt verderf onder het hart,zwanger van onheil baart hij bedrog.Hij delft een put en diept hem uit,maar valt in de kuil die hij zelf heeft gegraven.Het onheil keert zich tegen hem,het geweld komt neer op zijn eigen hoofd.

  Onwaarheid komt uit de hun mond van hen die dezr regering in stand houeden,onheil huist in hun hart,een open graf is hun keel,gespleten is hun tong.

  Waarom, HEER, bent u zo veren verbergt u zich in tijden van nood? In hun hoogmoed vervolgen zondaars de zwakken maak hen gevangenen van hun eigen plannen!De mens zonder God prijst wat hij najaagt,en als hij rijk is, vervloekt en veracht hij de HEER.Hij denkt in zijn waan: Niemand vraagt mij rekenschap.Er is geen God, maakt hij zich wijs.
  Het gaat hem goed, wat hij ook onderneemt,
  maar uw verheven oordelen raken hem niet.
  Zijn tegenstanders beticht hij van leugens.
  Hij denkt bij zichzelf: Ik kom niet ten val,
  nooit kan het kwaad mij deren.Zijn mond vloekt en liegt, dreigt met geweld,zijn tong brengt misdaad en onrecht voort.Op stille plaatsen ligt hij in hinderlaag,
  op verborgen plekken doodt hij onschuldigen,
  zijn ogen spieden naar weerloze mensen.
  Hij loert, verborgen als een leeuw in het struikgewas,
  hij loert naar een prooi en tracht hem te vangen,
  hij vangt zijn prooi in een net en sleurt hem mee die buigt, krimpt ineen,en valt in zijn klauwen, weerloos.
  Hij denkt bij zichzelf: God vergeet het,wendt zijn blik af, ziet het niet.Sta op, HEER, hef uw hand, God,
  vergeet de armen niet.Hoe kan de zondaar u verachten
  en denken: God vraagt geen rekenschap.Toch ziet u de pijn en het verdriet,u merkt het op en weegt het in uw hand.
  Op u vertrouwen weerloze mensen,
  de wezen, u komt hun te hulp.Breek de macht van de goddelozen,eis rekenschap en ban het kwade uit.

  U, HEER, verhoort de wens van de nederigen,
  u bemoedigt hen en luistert met aandacht,u doet recht aan wezen en verdrukten.Geen mens kan hen nog uit het land verjagen.


  Maak melding

 31. WE moeten maar een standbeeld gaan oprichten voor Preet Baharara. Deze aanklager heeft voor de Amerikaanse overheid al meer dan 3 miljard boete binnen gehaald. 3.000.000.000 dollar. En Dinootje is maar een kleine vis voor hem. Dinootje kost alleen maar geld, levert niet echt iets op.
  Waarom denk je dat er paniek is in de paarse kamp. 5 dure advocaten in de hand genomen. Denk niet dat het effect gaat hebben.
  Barara heeft meer dan 300 invloedrijke mensen laten veroordelen in Amerika. Een troost voor paars, ook invloedrijke Hindoestanen heeft hij de gevangenis. ingewerkt. Want ze zijn hard bezig de etnische snaar te bespelen, die Laflingen, Donkeys, Limbo’s, die Misbaksels allemaal.


  Maak melding

 32. Bestaat de kans dat Santhokie, Uncle Sam een handje heeft geholpen?
  Zou het kunnen dat:
  Hij de cocaine heeft aangeleverd voor Dino.
  Zijn kantoor ter beschikking heeft gesteld voor zijn boezemvriend Dino.
  Vanwege zijn connecties zorg heeft gedragen voor de diplomatieke paspoorten.
  De ticket naar Panama heeft betaald.
  Voer voor Limbo voor zijn Bakabana Torie, kan ook als een sms’je gelezen worden, de paarsen geloven toch alles wat hun wordt voorgeschoteld.v


  Maak melding

 33. @ srudati :
  Santokhi heeft Dino opgevoed
  Santokhi heeft Dino meerder malen strafbare feiten laten plegen
  Santokhi heeft Dino modern wapentuig gegeven en de crimineel betrokken bij een veiligheidsdienst
  Santokhi heeft Dino een diplomatiek paspoort verstrekt en opdracht gegeven met Hezbollah te vergaderen over brengen van nieuwe slavernij voor bevolking van Suriname

  Srudatie ga jouw onzin op de Tafelberg aan de sapakaras verkondigen !!!


  Maak melding

 34. Een ieder is bevoegd een crimineel aan te houden of over te dragen aan Justitie. Elke Surinamer heeft de morele plicht mee te werken aan de bestrijding van de criminaliteit. Zelfs indien de beschuldigingen aan het adres van Chan juist zijn. dan is er geen vuiltje aan de lucht. Chan heeft zijn BURGERPLICHT vervult. Goede zaak!


  Maak melding

 35. Nu het water stijgt en het paarse schip zinkende is wordt in Paramaribo op subtiele wijze een raciale lastercampagne gevoerd tegen Santhokie. Op gemene wijze worden jonge mensen opgehitst tegen hindoestanen. Uit de mond van Clair Linger,ondervoorzitter van de NDP,kwamen deze woorden inhoudende een verholen bedreiging: ‘…als u Santhokie daar wil hebben gaat het niet mooi zijn in Suriname… Ik wil u daarvoor waarschuwen.’ U kunt hier zelf kijken en luisteren naar de NDP ondervoorzitter.
  http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=8480


  Maak melding

 36. =Vandaag heb ik via de radio vernomen dat Bouterse op zoek is naar geld om de ambtenaren te betalen en de begroting in stand te houden. Bouterse gaat een geldlening aangaan om dit te doen.
  -Lukt dit niet zul je zeker horen dat een ander het heeft gedaan als het weer een grote puinhoop wordt in het land.

  -Wat ik ook heb vernomen is het feit dat de minister van financiën weg is gestuurd, omdat zij niet met fraude geconfronteerd wilde worden.Zij moest bereid zijn om haar handtekening op formulieren te zetten die niet kloppen.

  =Jammer en nogmaals jammer als dit werkelijk zo is.


  Maak melding

 37. doekhie staat ookop de lijst vd usa er zijn bewijzen dat de contacten met roger khan door hem tot stand zijn gekomen nog even geduld de amerikanen gaan hem erger tackelen als de toekomstige plesident Lonnie en sexmaniaak
  somo

  zodra leba limbo op de tv komt ruikt het naar een varkensstal


  Maak melding

 38. Het Venezolaanse parlement heeft afgelopen donderdag ingestemd met een verzoek van president Nicolas Maduro om een jaar bij decreet te regeren. Met 99 stemmen van de in totaal 165, haalde Maduro precies genoeg stemmen. De Venezolaanse president stelt dat deze maatregel noodzakelijk is om corruptie en “economische sabotage” aan te pakken. Om het besluit te bekrachtigen is een tweede stemronde nodig, deze zal komende week plaatsvinden.
  De Venezolaanse oppositie vindt dat Maduro de grondwet heeft geschonden. Vorige week ontnam de parlementaire meerderheid nog een parlementariër van de oppositie zijn immuniteit, waarna hij werd vervolgd voor corruptie. Het betreffende parlementslid werd vervangen door een aanhanger van Maduro, waardoor deze voldoende steun heeft voor de maatregel.Ook wijlen Hugo Chávez heeft tot vier keer toe de bevoegdheid gekregen om per decreet te regeren. De in maart 2013 overleden president gebruikte deze macht om de greep van de Venezolaanse staat op de economie te versterken.

  Het moet niemand verwonderen op de oliedomme aanhangers na,als de paarse lijder en co. het voorbeeld van hun vriend de Chavist Maduro opvolgen. Ondertussen broeden ze uit wanneer zo’n decreet moet worden ingevoerd, net als zijn mr. i’m nasty wet. Ook krijsen vele uit de paarse knudde zich paars, a fout dati ooktoe a no neks, wiens we K. hahahahaha


  Maak melding

 39. zand in ogen strooien, maar dat is drie jaar geleden toch al begonnen, eigenlijk al langer, toen de onnozele jeugd een dikke worst voorgehouden werd, door op de NDP te stemmen word alles beter.
  Alleen werd er niet bij gezegd dat dat beter worden alleen bedoelt werd, voor DDB en zijn vazallen, wat is er nu eigenlijk waargemaakt van al die beloftes, eigenlijk alleen die zaken die al op stapel stonden en waren voorbereidt door de vorige regering, nu de volgende verkiezingen er aan komen, begint de lastercampagne richting de wel ontwikkelde en capabele mensen, en met oneigenlijk weer zieltjes te winnen onder de (jongere) bevolking, het verhaal gaat dat ons laatste verblijf in Nw. Nickerie bij de wandel 2 daagse aan de deelnemers van de NDP groep 50 srd. pp. gegeven werd om maar een zo groot mogelijke groep op de been te krijgen tot een groep Indianen uit of Wageningen of uit Apoera aan toe, en meneer Doekhie bij de opening maar de popie-jopie uithangen, om misselijk van te worden, als ze dit imageverbetering noemen, wat een stel malloten


  Maak melding

 40. Where ever, whenever Karma zal Dino Bouterse te grazen nemen.Een ander woord voor karma is Zwaartekracht,Zwaartekracht zul je nooit kunnen ontvluchten.


  Maak melding

 41. JA oke als het zo is dat het door santokie komt geen nood het zou een keer gebeuren alleen moeten we niet zeggen dat het niet door santokie komt dat weet niemand de mensen die spreken van verdenking en dat mag niet van bewijzen en waarom verdenking 1 santokie was zelf te laf toen hij minister van jus tijdens NPS/VHP heeft hij niet gehandeld 2 is zelf ook drugs crimineel geweest laat hij zweren dat het niet zo is daar zijn er ook genoeg getuigen voor 3 Denk niet dat hij nu steeds NEDERLAND EN Amerika af reist dat is om volk en land te verkopen voor macht 4 dus hij strooit geen zand maar stront in ogen van volk. ook lees ik bij een paar malloten hier boven hoe ze praten over indianen en creolen hoe slecht en dom die niet zijn maar het volk weet wel beter en zal zich niet verlagen tot hun stand zij zeggen het en hij santokie zegt het niet maar denkt wel zo alleen voor macht heeft hij ze nodig en dan zullen de poppen dansen alhoewel zal een wonder moeten gebeuren FRONT. waarom gaat NPS niet voor president schap nee verkoopt en bedriegt zelf hun kiezers dus en let op toch kansloos.


  Maak melding

 42. Preet Bharara een Indiaas Amerikaaans advocaat en de huidige Amerikaans procureur voor het Southern District van Newyork.Dames en heren deze meneer zal onze Dino Bouterse voorgoed achter tralies zetten.


  Maak melding

 43. De feiten zijn keihard en er valt niks af te dingen.
  Feit is dat crimineel familie DDB strafbare feiten hebben gepleegd en nu kunnen ze anderen niet de schuld geven.

  Familie DDB probeert de Surinaamse burgers zand in de ogen te strooien en niet anders.


  Maak melding

 44. Uit hoofde van zijn vorige functie als ” chief crime fighter war on drugs” heeft Santhoki een uitmuntende reputatie opgebouwd bij de Amerikanen.

  Bouterse moet echt niet in zijn hoofd halen om Santhoki aan te vallen !

  Reken maar dat de Amerikanen permanente bewaking hebben ingesteld op Santhoki. Deze man is de enige garantie voor de Amerikanen dat Suriname in de toekomst geen gevaar meer voor hen oplevert. Het zal mij niet verbazen dat de Amerikaanse ambassade in Paramaribo een coordinerende rol vervuld bij zijn “stille beveiliging”.

  Santhoki kan rustig slapen, de enige die zich zorgen moet maken is Bouterse zelf !


  Maak melding

 45. Bouterse is de grootste vloek die Suriname ooit gekend heeft.

  En als Santokhie bijgedragen heeft aan de aanhouding van Dino dan is het alleen maar goed. De wereld moet weten met wat voor criminele familie en aanhangers we te maken hebben die het land terroriseert…

  Deze familie is verantwoordelijk voor vele moorden, drugshandel, maffiapraktijken, illegale wapens, ondersteuning aan terroristen…

  En dan zijn er nog mongolen, idioten, ezels die nog op willen komen voor deze criminelen sekte…

  Overheidsgebouwen worden gebruikt voor cocaïne opslag, illegale wapens, o.a. ter ondersteuning aan terroristen…

  En dan heb je altijd nog racisten die de schuld willen afschuiven op de hindoestanen.

  Ik zou zeggen Aziaten en mensen die vooruitgang willen verenigt u, voordat SU weer wordt vernietigd door deze vloek…


  Maak melding

 46. santokie is de aanstichter , hij was hier aanwezig in holland en heeft alleen de hindustaanse en hollandse organisaties benaderd .
  en daarnaast heeft hij ook een bezoek gebracht aan de amerikanen , dus dat.
  hij is de rat tussen de surinaamers , waarom vroeg hij om een onderzoek ?
  als je boter op je hoofd heb dan stel je zulke vragen .
  deze man wil het surinaams volk verdelen , maar het gaa hem niet lukken .
  ik ben geen voorstaander van crime , maar dingen moeten gezegt woorden hoe het is maar geen leugens aan je volk vertellen .
  het moet een les zijn voor elke surinaamer om te weten dat dit soort figuren voor eige belang het roer willen overnemen .
  dus surinamers , laat hij kleur bekennen en laat deze partij jullie geen zand in de ogen strooien .
  en ik blijf erbij dat hij een ervoor zorgt dat alles wat in su gebeurd door speelt naar het buitenland ,dit noemt zich nu een surinaamer .


  Maak melding

 47. Als Santokhi werkelijk zoveel invloed heeft dat hij de Amerikanen (Obama, Biden en Preet Bharara) zo ver kan krijgen dat ze zoonlief zijn stappen nagaan, dan nog zouden de Amerikanen zoontje niet gearresteerd hebben als mocht blijken dat hij misdienaar was en het enige witte spul waar hij mee in aanraking kwam, hosties waren en de wapens die hij demonstratief liet zien en te koop aanbood aan de vermeende Hezbollah strijders, Super Soakers, gevuld met wijwater, waren.


  Maak melding

 48. bevolking genoemd. Dat is onterecht, aangezien ‘een deel’ de suggestie wekt dat het om veel mensen gaat. Een deel van de bevolking kan bestaan uit een persoon of meerdere. Die bellers speculeerden over wie Dino konden hebben aangegeven bij de Amerikaanse autoriteiten. De naam van de VHP voorzitter werd in deze genoemd. Nu we toch aan complottheorieën denken en erop los speculeren, dan maar hierbij de volgende …

  speculaties. Bij aannames kun je een scala aan mogelijkheden opsommen. Na de bestuurswisseling in 2010 werden veel kopstukken op sleutelposities gemuteerd en NDP loyalisten kwamen daarvoor in de plaats. Deze NDP’ers komen eerder aan gevoelige informatie. Zo ook bij de SLM en afdeling paspoorten. Iemand van de nieuwe kopstukken en waarschijnlijk een NDP’er heeft Dino aangegeven bij de DEA. Dat kan ingegeven zijn door haat en nijd, overgeslagen zijn bij bevorderingen of niet genoeg salaris, geen grond gehad kan ook.

  Een andere mogelijkheid is dat Muntslag Dino heeft overgeleverd aan de DEA. Muntslag is nog niet uitgeleverd aan de Verenigde Staten van Amerika, of dat nog gebeurt is onduidelijk. Hij kan in een speciaal programma zitten en worden beschermd door de VSA. Dat proces is een poppenkast in Trinidad om mensen te doen geloven dat hij ook is gearresteerd. Als Dino is verroordeeld, komt Muntslag vrij wegens gebrek aan bewijs.

  Een andere speculatieve mogelijkheid is dat de justitieminister in samenwerking met ABOP Dino heeft aangegeven zodat Bouterse cq de NDP aan populariteit inboet, en daardoor kan de ABOP de teleurgestelde kiezers van de NDP herbergen en daarmee een groter aantal zetels in de wacht slepen. De absurditeit van de aannames spreekt voor zich en geeft een goed beeld van hoe onverstandig speculaties kunnen zijn. Of is het misschien de VP die Dino heeft aangegeven, het kan iedereen zijn.

  Linscheer omdat Dino hem voor de voeten liep. Gerald Dompig omdat hij zich klein voelde, want Dino trotseerde zijn zeggenschap en luisterde niet naar hem. Dan maar wegzetten die jongen, zou Dompig kunnen hebben gedacht. Of is het misschien Cliff Limburg die Dino heeft aangegeven bij de DEA? Who knows! We kunnen even uitzoeken of Dino en Cliff Limburg ruzie hebben gehad of anderszins in de clinch lagen. Je weet het maar nooit met die onbetrouwbare gasten van de NDP.

  Ook Rabin Parmessar kan hem hebben overgeleverd aan de DEA. Omdat hij de volgende presidentskandidaat voor de NDP wil worden en als Dino buiten rondloopt dan maakt hij weinig kans, want Bouterse zal zich misschien kunnen laten opvolgen door Dino, of Dino wordt kandidaat gesteld namens de NDP. Om dat te voorkomen heeft Rabin Parmessar Dino een kopje kleiner gemaakt. Zo kun je nog een heleboel complottheorieën bedenken.

  Dat NDP’ers deze mogelijkheden niet hebben opgesomd en alleen naar anderen wijzen als een van hen door de politie in de kraag is gevat noem ik eenzijdig. Je moet alle mogelijkheden kunnen noemen als je speculeert en niet alleen eenzijdig kijken. Hoe vaak komt het niet voor dat de aangever iemand is die dicht bij de aangegeven persoon staat? Je ziet het ook in films, de dader is vaak de persoon van wie je het nooit had gedacht. Bijna mi vergiti. Jenny zou ook erachter kunnen zitten, want ze wil ook een gooi doen naar het presidentschap.


  Maak melding

 49. Boegroe, en Santhoki was niet te bang om Dino op te sluiten, was al een keer gebeurt in die Brazilie affaire. Papa DDB zou volgen met behulp van Boxel proces maar die verrader somo heeft roet in het eten gegooid, meneer somo wilde voorzitter assemblee worden, NF wilde dat niet, dus liep Somo als een echte Pertjaja Lhoer over.


  Maak melding

 50. De gedachte is wel leuk en geeft eigenlijk deze man vd VHP te veel credits.
  Heeft hij de drugs georganiseerd voor Dino?
  Heeft hij Dino tips gegeven met wie hij in contact moet treden in US?
  Heeft hij Dino wapens gegeven?
  Heeft hij Dino een vals paspoort gegeven om mee te nemen?

  En als dat allemaal dan waar is, waar was de Maffia leider hemzelf, Big Dady? Was die aan het slapen? De geweldige inlichtingen dienst van de Pres? Waar waren die?
  Ga toch lekker slapen mensen.
  De zaken zijn heel simpel: Pres heeft zoonlief in opleiding gehad. Pa wil steeds meer, zoon lief raakt overmoedig en raakt verblind door geld.
  Eigen schuld dikke bult.
  En zoals altijd krijgt weer een ander de schuld.


  Maak melding

 51. De paarse bende geeft santokhie teveel credit voor zo een ingenieus plan, dat duidelijk van goddelijke oorsprong is. Rechtvaardigheid brada nanga sisa! Su is klaar voor een frisse nieuwe wind, weg met oude boeven politiek.


  Maak melding

 52. 18 nov. 2013

  Srika heeft het bovenstaande item met veel aandacht gelezen.

  Ja, Santokhi en zijn partij in Suriname maken zich zorgen over het feit dat derden hem, Santokhi beschuldigen van medeplichtigheid bij de arrestatie van Dino Bouterse.

  Laten wij vanuit Waterkant de herkomst van door de VHP bedoelde ‘absurde aantijgingen’ bekijken.

  Voorop gesteld, dat de postings op Waterkant veel worden gelezen, ook in Suriname.

  Direct na het bekend worden van de arrestatie van Dino Bouterse hebben enkele cabalen van de groep van Henk Molenaar met vreugde in hun woorden op dit forum bevestigd dat Santokhi weet had, althans mee heeft gewerkt aan bedoelde arrestatie. (Zie bijv. onderstaand een van die postings van 11 sept. 2013, en later, bijvoorbeeld van SAPE)

  1.Woensdag 11 september 2013 om 02:40 uur, door SAPE

  @FER.E.

  Geachte reageerder, bedankt voor het opfrissen van mijn kennis. Zo te zien zal de case tegen DINO bikkelhard zijn.
  P.S. Hulde aan Santokhie en Mr.Punwasi die toch wel zeer grote zonen van Suriname genoemd mogen worden. Mannen met ballen , die toentertijd vermoedlijk een catastrofe hadden voorkomen en de mensheid een dienst hadden bewezen. Moge de Almachtige hen blijven leiden.
  Beoordeel +17

  In enkele van die postings kwam steeds weer naar voren dat sommige participanten op dit forum contact hebben met mensen of partijleden van de VHP en hun triomf over de arrestatie als een Hindostaanse overwinning naar voren brachten.

  In Suriname, maar ook hier in Nederland, is niet iedereen even scherp om dat feitenloze gebluf van een aantal Santokhi aanhangers op dit forum te doorzien en het als niet serieus te bestempelen.

  Integendeel, enkele lezers namen dit gebluf serieus en werden zo overtuigd van de bemoeienis van Santokhi in de arrestatie van Dino Bouterse. Het spiegelgedrag is dus geboren en zal voorlopig, zeker in Suriname, geen einde kennen.

  Srika heeft het toch al heel vaak op dit forum gevraagd niet als cabalen feitenloze, niet inhoudelijke postings te doen. Men denkt hiermee pluspunten te scoren, maar vergeet dat een posting door een andere anders begrepen kan worden en tot haat en nijd kan leiden. Dit is nu het geval met Santokhi. En dat hebben velen van jullie cabalen van de groep Henk Molenaar niet doorzien bij bepaalde postings over de arrestatie van Dino Bouterse.

  Srika hoopt dat de forumhouders deze posting met aandacht lezen en hierop gaan reflecteren.

  Minpunten zijn deze keer niet welkom. Dit forum is medeverantwoordelijk dat Santokhi, volgens bovenstaande item, als aanjager gezien wordt voor de arrestatie van Dino Bouterse.
  Srika


  Maak melding

 53. Zelfs al zou het zo zijn dat Dino door Santokhie aangegeven is. Wat is er mis mee dan? Een crimineel die bereid was terroristen te accomoderen, laten aanhouden; wat is er mis mee?
  Een drughandelaar die minimaal een kilo cocaïne in bezit heeft (uit zijn kluis gehaald, volgens videobeelden); wat is er mis mee als hij aangegeven wordt?
  In Suriname aangeven, betekent de dood bekopen, want Dino noch zijn vader zijn te vertrouwen.

  PS. Bouta, nu voel je hoe het is om je zoon niet meer te kunnen zien. Zo hebben in de afgelopen periode minimaal 15 ouders hetzelfde gevoel gehad, omdat jij hun zonen hebt laten executeren.


  Maak melding

 54. In Suriname mag je crimineel handelen zonder dat je deze aanhangig mag maken aan de buitenwereld.
  Men probeert Santhokie in een kwaad daglicht te stellen maar deze man is enkel in staat om Suriname te bevrijden van dit gevaar.

  En als je dit doet dan mag dat niet. Spreekt men van een rechtstaat of een bananenstaat net zoals afrikaanse landen????


  Maak melding

 55. Santhoki is gewoon een ordinaire landverrader.
  Hij heeft niet eens de moeite genomen om andere organisatie”s van Surinamers te bezoeken
  Maar wel de a.i.v.d en die Amerikanen


  Maak melding

 56. Santokhi, ex-minister, ex commissaris van politie, je bent terecht of onterecht verraden. Eerst Roger Khan, daarna Bharat Jagdeo, 2x president Guyana, daarna Donald Ramotar met diverse bezoeken en vervolgens Bharat Jagdeo informele ontmoeting met onze President. waarom heeft deze president nu juist goede banden met juist de presidenten van Guyana.

  Niemand is opgewassen tegen de negatieve propaganda machine van Limbo en NDP. Je leven is in gevaar. Het land uitvluchten en kom na december of 25 februari 2014 terug.

  het gaat in deze niet om VHP maar om een mede staatsburger.


  Maak melding

 57. @Suri b
  Het zijn de lafhartige moordenaars die internationaal als drugscrimineel zijn gesignaleerd onder het paarse, corrupte gespuis die continu Suriname in een kwaad daglicht zetten en het land verraden.


  Maak melding

 58. De de hele paarse bende zitten in het stront en staren naar de hemel. Zich allemaal mooier voordoen dan het is. Het is maar een criminele, roversbende. Incapabel. En maar roven, en als puntje bij die paaltje komt, de anderen de schuld geven. We moeten maar allemaal maar een punt achter deze onzin zetten.


  Maak melding

 59. 19 NOV, 2013

  Jammer dat VHP-aanhangers op dit forum niet willen accepteren dat zij met hun postings zelf problemen voor Santokhi hebben veroorzaakt.

  Ja VHP-ers op dit forum, jullie zijn de oorzaak.

  Vernietig Srika maar met minpunten
  Srika


  Maak melding

 60. De beste(!)man krijgt teveel eer geloof ik. Maar stel dat het waar is, dan nog is het naar mijn idee een goede zaak!
  pedo’s, aangeven
  verkrachters, aangeven
  dealers, idem dito
  geweldsplegers ook
  zware crimi’s dus ook!
  eigenlijk alle tuig(zonder amnestie)


  Maak melding

 61. Ze hebben al kilo’s zand in hun ogen.
  Niets helpt meer…

  Neem bijvoorbeeld die srika, hopeloos….., die heeft een hele Sahara in zijn ogen.

  Lekker makkelijk om stukjes tekst uit hun context te halen en te misbruiken.

  How stupid can you be!


  Maak melding

 62. Dino had het te bont gemaakt,hij dacht dat hij nu vrijer zn dingen kon doen,want padre na Press.Kieseng mooi.Laat hij de feestdagen voor altijd daar doorbrengen.


  Maak melding

 63. Beste Alfred,

  Die mevrouw linger is al begonnen met haar raciale campagne. De uitspraken die ze heeft gedaan wordt gewoon getolereerd, ik vind dit niet kunnen.
  Was het andersom geweest dan was er nu een demonstratie tegen de partij!!!

  Hoe durft die mevrouw te zeggen “als u Santhokie daar wil hebben gaat het niet mooi zijn in Suriname… Ik wil u daarvoor waarschuwen¿¿¿¿¿¿

  Is het nu mooi in Suriname dan? Wil die mevrouw van Suriname een afrikaanse staat maken a la banana republiek babwe??????


  Maak melding

 64. Waarom legt de president zijn functie niet neer?
  Kan er nieuwe verkiezingen nu worden uitgeschreven.

  Want laten we eerlijk als het in een beschaafde land zou gebeuren, zou deze president hierop worden afgerekend.
  Zijn zoon heeft een belangrijke functie en is opgepakt vanwege banden met de teroristen en drugsmaffia.

  Zo kan het niet langer doorgaan we glijden af naar de tijd van de staatsgreep alleen de paarse proletariers die hebben het niet door???


  Maak melding

 65. Maandag 18 november 2013 om 02:20 uur, door @Srika,

  Maak je niet druk.
  Ze zijn in veel gevallen te voorbarig in hun uitspraken.

  Ik zeg wel dat deze regering er een puinhoop van maakt en zo ook hun voorgangers, daarentegen gebeurt er genoeg goeds in het land.

  Zo gaat het nou met cowboy landen en zo is de VS gesticht. 🙂

  Santokhi is iemand die je als Surinamer je veiligheid niet moet toe vertrouwen. 🙂

  Santokhi is het zelfde als Dino. 🙂

  Ik heb al reeds eerder aangegeven dat VHP beter mevrouw Sharmila Kalidien Mansaram als voorbeeld leider of president naar voren moet schuiven en dus geen:

  “Biggi Bobbo” Santokhi. 🙂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.