Vrouw Somohardjo wordt vervangen als ambassadeur

74

PARAMARIBO, 15 nov – Ambassadeur Amina Pardi, levenspartner van Pertjajah Luhur-leider Paul Somohardjo, wordt vervangen . Volgens Dagblad Suriname is Paramaribo niet bepaald tevreden over Pardi’s performance als diplomaat in Indonesië. Somohardjo kan zich dat nauwelijks voorstellen.

De voormalige parlementsvoorzitter zegt niet op de hoogte te zijn van een aanstaande vervanging. Pardi moet plaats maken voor de arts John Legiman, ook lid van Pertjajah Luhur. Het is dan ook hoogst merkwaardig dat de grote leider geen weet draagt van de vervanging. Toch zullen niet al te veel golven worden gemaakt. “Als Legiman wordt aangewezen als de nieuwe ambassadeur, is er geen vuiltje aan de lucht. Hij is toch competent”, aldus Somohardjo.

Overigens vindt hij dat zijn levenspartner een ‘goede job’ heeft gedaan in Jakarta. Toch waren had de partij toevallig ook al plannen om Pardi terug te roepen. Zij moet het partijkader komen versterken met het oog op de nationale verkiezingen. Volgens de krant worden ook op andere posten diplomaten vervangen. Genoemd worden onder meer de posten in Den Haag, New Delhi, Caracas en Miami. Vooral de diplomatie op de twee eerste posten zou niet voldoen.

74 REACTIES

 1. Pardi heeft gewoon niks gedaan, Somo ging alleen maar op reis op kosten van de staat lekker in Jakarta. Misbruik van de middelen van de staat. Rendement nul, geen enkele zakendeal of investering bereikt, terwijl Somo praatjes had over investeringen uit Indonesie. Nul komma nul.


  Maak melding

 2. Somo kon niet meer presteren in Jakarta.De reis er naar toe was te vermoeiend voor hem waardoor hij niet tot het gewenste hoogten kwam.Dan maar Amina naar huis halen.


  Maak melding

 3. Al wordt Pardi teruggeroepen zij blijft een heel hoog salaris ontvangen.Iets dat zij nooit op een eerlijke manier zou kunnen bereiken.Bovendien is het nu weer duidelijk geworden dat slechts een persoon alles bepaald.De rest om hem heen zijn jaknikkers,hielenlikkers en slijmballen.


  Maak melding

 4. Het verschil is; “je hebt primaten en je hebt diplomaten”, en daar zit het verschil in. Ervaren wat de laatste tijd langskomt, vraag ik mij in alle gemoede af; worden deze zogenaamde diepvries tomaten, die zich “diplomaat” mogen/kunnen noemen dus, dit soort op hun “merites beoordeeld” of gaat het hier om politiekepartijloyalisen? Weer door onbehoorlijk bestuur, wordt Suriname met een miljoenen strop opgezadeld in de toekomst, privileges en die zijn er nog wat, een eeuwige strop voor één, let wel; “die van voren niet eens weet, dat zij/hij vanachteren ook leeft”. Dit noemt men kapitaal vernietiging met (waarschijnlijk) voorbedachterade, zakelijk gezien dan! Het heeft wel lang geduurd alvorens het door te hebben, dat ze uitblonk in incapabeliteit totale incompetentie wat de uitstraling betrof, onhoudbaar en zo zitten er nog meer op de schopstoel, who is next in line? Maar de meest incompetenten blijven in functie, en het beleid frustreren door eigenbelang na te streven.


  Maak melding

 5. zij is geschikt voor voor bami en nasi.ik hoop dat zij een tentje opzet voor ons.maar hoe dan ook zij past niet bij back en nack horrrrrr.lekkere vrouw.


  Maak melding

 6. Baas kan niemand zo gek vinden om minister van financiën te worden, alleen iemand met de PL mentaliteit zal een post willen aanvaarden zonder dat hij/zij weet wat die job inhoudt en of hij/zij er geschikt voor is. Wedden dat mevr. Pardi de nieuwe minister van financiën wordt?
  Baas blij; hij heeft een Djaran kepan ezel gevonden die blindelings alles doet op financiën wat hij wil.
  Somo blij; Pardi de EERSTE Javaan die minister van financiën wordt en bovendien hoeft hij niet zo ver te reizen om een paartje te vormen met Pardi.


  Maak melding

 7. =Er staat letterlijk geschreven::::::Somohardjo kan zich dat nauwelijks voorstellen.
  De voormalige parlementsvoorzitter zegt niet op de hoogte te zijn van een aanstaande vervanging.

  =De man Somohardjo moet nou een keer ophouden om steeds te roepen dat hij NIETS van weet. Zodra iemand van zijn partij vervangen moet worden is het steeds herzelfde dat men te horen krijgt.

  =Wordt er wel gewerk voor land en volk???

  ====VANAF BOUTERSE AAN DE MACHT IS, WORDEN MENSEN NAAR HUIS GESTUURD. ZIE MAAR DE SLECHTE MENSEN ZONDER ERVARING EN NIET GOED WERKEN DIE BOUTERSE ZELFS HEEFT UITGEKOZEN!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Geachte landgenoten van Suriname,

  Dit is hoogverraad binnen de partij van Somohardjo.
  1. Hoe kan het zijn dat je vrouw die ambassadeur is vervangen wordt en jij weet het niet? Ligt het aan je vrouw of ligt het aan de minister van buitenlandse zaken?

  2. Hoe kan het zijn dat een partij genoot van je gevraagd wordt om ambassadeur te worden, zal de plek nemen van je vrouw en jij weet het niet. (typisch Javaanse gedrag) en jij accepteert het .

  3. Hoe kan het zijn dat jij en je partner samen een coalitie vormen en hij doet wat hij wilt. Besta jij er nog, heb jij dan nog de macht, heb jij nog iets van betekenis, hebben ze nog respect voor jouw.??

  Ik heb het volgende uitgeknipt uit Wikipedia:

  Somohardjo , de Hoen:

  Wat is een Hoen dan????????
  Hoendervogels (Galliformes) zijn een orde van vogels. Over het algemeen zijn het typische grondvogels. Het zijn plompe vogels die niet ver en hoog vliegen. Ze verbergen zich bij gevaar in het struikgewas en broeden op de grond. Alle hoendervogels zijn nestvlieders. Het zijn prooidieren en daarom slapen veel soorten op een veilige hoog gelegen plaats zoals in een boom. Mannelijke dieren noemen we een haan, vrouwelijke een hen en de hoenderjongen een kuiken. De orde omvat meer dan 250 levende soorten.

  De kip en de kalkoen behoren tot deze vogelorde, die daarmee voor een belangrijke voedselbron voor de mens zorgt.

  Meneer Somohardjo, stop met kraaien en doe iets aan je waardigheid en zelfrespect .Je wordt gepakt terwijl je ogen open zijn.. Old soldier never dies, Bouterse is jou niet vergeten .


  Maak melding

 9. Hij gaat toch een ander vijver vinden te vissen,waar alleen vol met Todo Beres maar zitten.Hahaa…Hij is toch iemand die niet de waarheid spreekt!Back en Neck.


  Maak melding

 10. Als waardige burgers verdienen wj volledige openheid van zaken. Dit is ons land en de ambassadeur in een vreemd land is onze ambassadeur, al is het in dit geval Pardi maar.
  Sommohardjo doet alsof het gaat om een prive aangelegenheid waarbij wij als volk het niet verdienen om de waarheid te horen. Zo worden wij geminacht door deze politieke leiders.
  Het is onmogelijk dat hij niet op de hoogte was van het voorval. Je moet wel erg dom zijn om dat te geloven.
  In een dictatuur wordt het volk dom en in psychologische gevangenschap gehouden onder andere door dit soort politieke leugens.


  Maak melding

 11. En nu? Met behoud van salaris naar huis gestuurd?
  Heeft ze wat te betekenen voor het Surinaamse volk en de republiek Suriname?
  Ja voor Somo betekend ze iets namelijk zijn echt-genote ja .
  Eindelijk gerechtigheid want haar scholing, ervaring op politiek niveau als ambassadeursniveau is geen positief getal doch m.i. een negatieve uitkomst en dat krijg je als je aftrekt totdat je een negatieve breuk krijgt.
  If joe begrijp sa mi e bedoel.


  Maak melding

 12. Die Pardi is toch om haar kwaliteiten ambassadeur geworden in Indonesië. Toch??? Welke en wat soort kwaliteiten???????
  O, dat weten jullie toch. Somo behoort tot het zwakke geslacht en Pardi tot het sterke geslacht.
  En Somo is een seniele oude gek en ze is nog een persoon die bruist van het leven. En dan gaat het kosten jongens. In alles gaat het kosten. Niks voor niks zegt men, alles wat lekker is kost. Kost geld, kost gezondheid, kost je leven (denk aan al die lekkere drugs), etc. etc. Don’t forget, ALLES WAT LEKKER IS KOST.


  Maak melding

 13. Ay ya yah…..Pae Somo kan nu een pinda fabriek neerzetten en zijn partner Pardi als chef de equipe benoemen.
  Pae kan dan rustig zijn dag doorbrengen met mati,s chekre chekre te spelen.


  Maak melding

 14. Misschien is Pardi terug geroepen om minister van Financiën te worden want DDB heeft dringend een mini-ster nodig voor die job.

  Of toch maar niet? Suriname kan best wel zonder een minister van Financiën nu de bodem van de Staatskas zo een beetje in zicht komt.


  Maak melding

 15. Beste Somo,

  Kun je opsommen wat de verdiensten zijn geweest van Pardi?
  Kun je aangeven waarom Pardi de beste kandidaat was boven alle anderen?
  Wat een vriendjespolitiek zeg.
  Jij accomodeert je vrouw.
  Doekhie accomodeert zijn dochter op de ambassade in Nederland.
  Irvin Kanhai accomodeert zijn dochter op de ambassade in Delhi.
  Charles Pahlad accomodeert zijn zoon op het commissariaat van Wanica (hij is DC).
  Charles Pahlad accomodeert zijn zoon Lloyd Jiawan op het management van Surpost (inmiddels ontslagen).
  Bouterse accomodeert zijn zoon bij de CTU, met de woorden “hij is de beste man”…. en ga zo maar door.

  Schande!


  Maak melding

 16. Somo, Zoon dino heeft lang niet gedaan met een mooie vrouw als amina, daarom heeft bouta haar terruggehaald, zodat zij bij hem opbezoek kan en hem bevredigd van alle manelijke ellende, mooie amina is heel goed op dat gebied, heeft heel veel ervaring opgedaan in Indonesie, hoe vaker zijn die kant opgaat hoe meer land u krijgt om onder de luie javanen en kroesharigen te verdelen. zodat je weer eventueel gekozen kan worden

  Weg uit de regering, dan kan je alleen van je mooie amina genieten, want daar heeft zij veel geleerd, laat bouta en dino niet van haar genieten zou zonde zijn


  Maak melding

 17. Alweer eentje vervangen. Heeft DDB bij aanstelling van de mensen wel gekeken naar geschiktheid? Blijkbaar niet, ondeskundige mensen door regelarij benoemd. De staat zit met de kosten. Slecht beleid!


  Maak melding

 18. Het volk krijgt de Keizer die ze verdienen en de daarbij behorende “ambassadeurs”

  En de boodschap voor onze jongeren in SU is: ga niet studeren en doe niet je best. Want er gaat altijd iemand voor zonder opleiding die de buitenvrouw, zoon/dochter, nicht/neef is van de NDP toppers. SU komt nooi vooruit.


  Maak melding

 19. ora toch pa zei bouterse tegen somo op een goeie warme middag,als jij elke week naar jakata moet haal ik je vrouw hier tenzij je besluit je zelf tebevredigen.een beurt aan je vrouw kost ons teveel, wij hebben al geen geld meer,denk maar aan de kogelvrije limo’s.


  Maak melding

 20. JA, FILET terwijl de vorige regering dat wel had van daar dat er zoveel in SU gebeurt is toen op buitenlands beleid zorg schoolgeld naschoolse opvang veel meer mensen water en Electra verhoging AOV noem maar op als ze weer komen word dit alles afgeschaft want zal er zogenaamd niet genoeg geld hier voor zijn en zullen ze zogenaamd veel rommel moeten opruimen en dat zal wel weer 15j voor nodig zijn ook als ze merken dat iemand geen goed beleid voert zal die niet vervangen worden uit angst voor partij en verlies regeermacht.


  Maak melding

 21. Interessant om te weten is wat dit geintje de belastingbetaler heeft gekost.

  – huisvesting
  – materieel
  – salaris personeel
  – vliegtickets

  Somo en Amina Pardi hebben een schuld uitstaan bij de burgers. Desnoods gaat Somo zijn snol maar pimpen, schuld moet terugbetaald worden. De bedorven bami lucht komt mij tegemoet. Firma jut en jul… bah !


  Maak melding

 22. Beste Henk Molenaar, toegegeven je heb wel gevoel voor humor. Vervangen voor een echte diplomaat ? Het (meka) combinatie bestaat louter uit struikrovers, coke dealers, moordenaars en wapenhandelaren. Louche types die in staat zijn hun eigen moeders te verpanden om zelf beter van te worden. Ze gaan over lijken.

  Het zoeken van een integere diplomaat in de paarse kamp is zoeken naar een spelt in een hooiberg. We kunnen lang en breed hierover filosoferen, enige optie is dat Bouterse zelf de geshuffeld wordt.


  Maak melding

 23. de twee eerste moeten terug want dina blijft een lange tijd weg en heeft bijvoorbaat te kennen gegeven geen andere mannen te dulden voor zijn liefjes.ik ben in amerika maar mijn dienst draait full time(ctu)tonton macoutes!!!!!!!van suriname.dus dames opgepast.


  Maak melding

 24. prinses Pardi wordt vervangen door eentje uit eigen vijver en dus is Somo blij!

  maar wat als b.v Adhin eentje uit zijn vijver had voorgedragen…..

  da Somo bon ontplof lek wan plofkip en hadden wij een pagarafestijn in huize Jenny!

  he wat jammer,…DADA wordt saai, of zal hij last hebben van Pagara-Preet-Bharara 🙂


  Maak melding

 25. anina is geshikter om ander dingen te doen ze heft daar dae geschikte outl00k voor vraag maar aan enkele mannen in Jakarta op die manier heft ze die diplomtieke post toch ook gehad bij haar heb je zelfs geen vaia agra nodig


  Maak melding

 26. Hahahaaaiiii het moet niet gekker worden. DiDiBrie en Co snappen jullie dat gedrag van jullie nog????? Die on-zichtbarehand reageert zo te zien niet meer zo goed.Ook in Su is niemand onaatasbaar voor Amerika.Weet je ik vraag me af als DiDiBrie en Co ooit eens profijt hebben gehad van welke hand dan ook. MMMMMisschien wel… maar dan van DIRTHYHAND ai jajaaaaiii wat hebben ze ’t moeilijk in Su. Soso djoegoe-djoegoe en broeja in ’t ndp-kamp. Ding Leba ndp e benoutoe(spaans-benauwd) Hoelang moet ik nog wachten mang foe zie fa au bigie om genade a la Ka- da-fiiiieeee hahahaa na presi…. ie bing wang trong toch lekker lekker. Wang pres… in nood. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 27. Eerlijk gezegd, waren wij ook enigszins uitgeplonst bij Pardi.
  Sturen jullie Alice want hier in Jakarta is er behoefte aan een donkere, grotere en ruimere vijver.


  Maak melding

 28. Elkaars vrouwen en kinderen allerlei functies geven waar ze totaal niet geschikt voor zijn.Toch pikt het Surinaamse volk dit allemaal.Waarom?Ik denk dat ze geduldig wachten tot zij aan de beurt zijn voor zo een functie.

  Het wordt tijd voor een frisse wind in Suriname.Een politieke partij die de SuriNeds een paspoort geeft waarmee ze mogen stemmen.Een partij die wel de ballen heeft om hard op te treden tegen misdadigers en te veroordelen.Een partij met kennis van zaken en uitstraling.Een partij die normen en waarden bijbrengt.
  enz…

  Het blijft dromen zolang de meerderheid van de Surinamers een iq heeft van een pinda.


  Maak melding

 29. Beste Koos: ik begrijp.

  In troebel water is het goed vissen. Alle kakkerlakken met geen enkele skills dan alleen een strafblad en geen opleiding worden door Paarse geaccomodeerd. Het is te triest voor woorden.


  Maak melding

 30. Ik geloof er niets van, daarvoor heeft Somo te vaak gezegd dat hij niet op de hooogte is. Volgens mij werd Pardi net lang genoeg in Jakarta geparkeerd om vervolgens een fors inkomen te genieten als zij in Su terug zou zijn.
  Wat ik niet snap is dat het volk nog steeds te verdeeld is om Somo niet door te hebben. Verkiezingstijd breekt aan, weer terug naar het domme volk om ze een ring door de neus te halen. Trouwens niet veel anders dan de VHP. Die komt op plekken waar je het vroeger nooit zag, Moengo, Coronie en dan hebben we een periode met een bep. bevolkingsgroep aan de macht. Wel, iedereen slaapt, baas telt de muntjes voor Dino’s proces en Somo en VHP winnen stemmen met de verdeeldheid tussen de bevolkingsgroepen weer verzekerd van een nieuwe ambtsperiode. Suriname, waarheen? Wilders en Le Pen sluiten de ringen in Europa. Verdeeldheid is overal


  Maak melding

 31. Ambassadeur Amina Pardi het valt niet mee je met je ULO-diploma tussen super intelligente jongens en meisjes afgestudeerd van the Harvard University, Oxford University, Cambridge University, Massachusetts Institute of Technology, University College London, Imperial College London, Stanford University,
  Yale University, Chicago University, California Institute of Technology, Princeton University te bevinden hè?
  EEN GOEDE LES!!!!
  Kom MAAR GERUST naar huis hoor en ga maar lekker pleng pleng bakken en verkopen.


  Maak melding

 32. Waarom worden incapabele familieleden en vrienden benoemd op hoge posities in Suriname? Gedenk, als je niet de juiste man of vrouw op de juiste plaats zet, kan het alleen maar fout gaan en benadeel je Suriname ten onrechte.


  Maak melding

 33. Sommige Surinamers, geven aan zo een bericht een vuil kleurtje.
  Bijna elke respondent weet precies hoe of wat,ze maken die vrouw uit voor alles en nog wat en ook over de sexuele kantjes van die 2,gossie Surinamers hebben geen druppeltje weet hoe een reaktie op een bericht te geven.
  Kappen jullie nou daarmee,want jullie zijn geen haar beter.
  De vorige regering heeft ook alles goed gekeurd wat Somo wenste,Vene en Santoki waren als de dood voor hem,bang dat hun regering vroegtijdig moest stoppen.
  Zolang Somo op het politieke toneel is en men met hem en Brunswijk een regering zal vormen krijgt met dit op hun brood.
  Wie Wind Zaait,Zal Storm Oogsten.


  Maak melding

 34. Kan iemand aan mij vertellen op welke dag en in welk jaar dat holvat daadwerkelijk heeft gefunctioneerd als een volwaardige ambassadeur van Suriname? Suriname quo vadis met leiders als Somohardjo.


  Maak melding

 35. Hoe verzinnen de mensen de reacties…Vreselijk gewoon.
  Allemaal weer naar school zodat men hopelijk in de toekomst beter kan nadenken wie men geschikt vindt om het land te besturen. De leiders van verschillende partijen hebben velen van hun achterban beledigd, vernederd ! Zou het dan echt waar zijn dat men alleen maar kan denken tussen taille en knieen, met de kracht van een garnaal….?
  Wat ben ik blij dat ik overall naar toe reis met een gewoon normal paspoort. Alle diplomatieke paspoorten van bepaalde landen zijn verdacht!


  Maak melding

 36. @Ram Singh
  Indien je met mij op een serieuzer vlak te maken hebt (niet op dit forum),zal je dat automatisch merken.
  Verder geen gezeur over mijn opleiding.
  Voor jou,”met spons en emmers vol water beladen zwartepietenpestertje”,een vraag en voor mij een weet,zullen wij het daarop houden?
  Wil je toch een hint:Zoek onder de dagloners van de Surinaamse vuilophaaldienst 😆 😆 😆

  Van jou,gezien de suïcidale poging,opruiend geweld tegen zwarte piet te gebruiken,is tenminste niet moeilijk te raden,maar ik vraag het toch niet? 😆 😆 😆


  Maak melding

 37. Somo,Lonnie en Bout zijn verworden tot scherts figuren.Geen mens met enige verstand zou deze mensen machtigen om een natie vorm te geven gezien wat ze aan bedenkelijke bagage meedragen.Dus spelen deze ‘leiders’op de hebzucht van de Suri.Gratis dit en gratis dat.
  De mensen die op deze ‘leiders’ afgaan zijn net de vliegen en mieren die op de honing afgaan….ook Amina.


  Maak melding

 38. @N D P
  Je zegt:”dino gaat ambasadeur worden in indonesia”.

  Is hij ook al gereshuffeld?
  Ik heb andere informatie:-
  Als ik het goed begrepen heb,is hij van chargé d’affaires te Panama onlangs noodgedwongen tot consul in Manhattan benoemd.


  Maak melding

 39. Een groot deel van de reacties slaat nergens op.

  Wie het artikel goed leest beseft dat Somo in deze bakzeil haalt. Het is voor hem een groot gezichtsverlies dat hij probeert te redden met allerlei verhalen als dat ze nodig is ivm de verkiezingen en dat er meer ambassadeurs worden terug geroepen. He teerste is volkomen onzinnig, het tweede roept de vragen op wie en waarom?

  Hoe het zij. De conclussie is dat de machtspolitiek van DDB naast vele nadelen ook een klein voordeeltje heeft. Nml dat Somo politiek steeds meer uitgespeeld lijkt.


  Maak melding

 40. @Henkes & @ Santa
  Mijn opmerking van zondag 17 november 2013 om 13:33 uur,is voor alle DUIDELIJKHEID “IRONISCH”!!!!

  Ga dus straks niet vertellen dat MEDUSA liegt tot ie barst!!
  Weten jullie nog wat dat betekent?
  Weer wat geleerd????


  Maak melding

 41. dino zal in de amerikaanse gevangenis als ambassadeur functioneren om de belangen van zijn vader doekhie en lackin te behartigen als deze straks ook opgepakt gaan worden dino heft ondertussen al de nodige ervaring opgedaan


  Maak melding

 42. Prof Medusa jij mag zeuren over de opleiding van anderen maar je voelt je getrapt op je gevoelige …… als die van jou ten sprake wordt gebracht.
  OK Tante Jemina we begrijpen wat je bedoelt. Vuil ruimen is een roeping, zonder vuil ruimen is de wereld een puinhoop. Ik heb altijd veel respect voor de vuilruimers, klaar staan met een glas ijs koude water, limonade als ze langs komen even een praatje maken en hun bedanken voor hun diensten is mijn stijl, en zeker niet neerkijken op ze zoals jij dat doet.


  Maak melding

 43. Vrouw van Somo wordt ambassadeur in Indonesie: kwalificaties en ervaring NIHIL!

  De dochter van Doekhi wordt ambassadeur in Nederland. Kwalificaties NIHIL

  Lekker Paars Zooitje


  Maak melding

 44. @Ram Singh
  Waarom zou ik me ergeren?
  En al zou ik je vertellen wat mijn opleiding inhield,zou je het niet begrijpen!
  Die steevaste indruk heb ik!

  P.S.
  Let op je taal!
  als die van jou (NIET ten sprake MAAR) ter sprake wordt gebracht.:oops:
  (NIET een glas ijs koude water,MAAR) een glas ijs koud(zonder E):oops:
  en (NIET hun bedanken voor MAAR) HEN bedanken voor hun diensten 😳

  Dat is jouw?Dat zal wel!
  HET IS ABOMINABEL SLECHT!
  LEES EN HUIVER!!!
  Dus niet mijn stijl!
  😆 😆 😆


  Maak melding

 45. Medusa doctoraal in professionele bijstandskunde? Want met die 300 posting hier per dag moet je het wel serieus druk hebben. Maar je bent vrij om je profiel op linkedin te posten.


  Maak melding

 46. Het accommoderen van een lousie secrenaaitraise is pure korrrrrruptie op het hoogste niveau. Een inventarisatie van de bedragen welke de staat deze ordinaire “ambassadrice” in de loop der tijd heeft toegeschoven in relatie tot haar output kan waarschijnlijk alleen meneer tjekre beoordelen.
  Dat dit anno 2013 nog kan in Suriname geeft te denken.


  Maak melding

 47. @Ram Singh
  Ik dacht dat jij alleen een half analfabeet was,maar nu blijkt ook nog een ander defect:JE KAN NIET TELLEN!
  DUS VRAAG ME MAAR NIET HOE HET MET JOUW REKENVAARDIGHEID GESTELD IS.
  Abominabel ongeëvenaard slecht,denk ik!


  Maak melding

 48. @ Paraman
  Zie je het nog zitten in de MC trein?
  Je wordt in het laatste etmaal wel erg beloond met plusjes(niet dat die een graadmeter voor jouw/mijn wijsheid zijn hoor)maar dat valt op.
  Dat dit anno 2013 kan op WKN geeft te denken. 😆


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.