‘Dino niet in staat diplomatieke paspoorten te leveren’

63

PARAMARIBO, 15 nov – De in Amerika opgesloten Dino Bouterse zou niet in staat zijn diplomatieke paspoorten van de republiek Suriname te leveren. Dit stelt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, Buza. De man beschikte eenvoudig niet over de autoriteit die nodig is om dit te doen.

Toch is in de officiële aanklacht van de Amerikaanse justitie meegenomen dat Dino paspoorten heeft beloofd aan vermeende leden van Hezbollah. “De enige autoriteit die diplomatieke paspoorten uitgeeft, is de minister van Buitenlandse Zaken”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd. Dat Bouterse volgens de aanklacht diplomatieke paspoorten beloofde, mag op zich niet betekenen dat het ook mogelijk was. Dat was de bewering van een individu.

“Wat hij gezegd heeft, hoeft toch niet te betekenen dat hij dat kan doen. En dat kan niet, want alleen Buitenlandse Zaken geeft diplomatieke paspoorten uit”, aldus Lackin. Overigens zouden wel paspoorten zijn verstrekt die bestemd zijn voor de gewone burger. Lackin vindt dat onderzoek zal moeten uitwijzen hoe dat heeft kunnen gebeuren. Mogelijk wordt dit meegenomen in het onderzoek dat de Surinaamse justitie intussen heeft ingesteld.


63 REACTIES

 1. Lachertje Lackin begint wel zo zoetjes aan te leiden aan inkrimping van intellect.
  – Hij is hoofd van CTU (Commercial Tactical Unit
  – Uit functie van hoofd CTU heeft hij dito vergunning voor zware wapens alsook zijn bewakers etc (zie facebook pagina van Dino)
  – Als hoofd CTU heeft hij vrijelijk toegang tot de luchthaven en alle andere overheidsgebouwen
  – Als hoofd van de CTU is hij bevoegd om gebruik te maken van alle overheidsdiensten en materieel
  Ga zo maar door.
  Een paspoort regelen is dus niets anders dan gebruik maken van de faciliteiten van de overheid.
  De uitkomst van de rechtszaak zal leren als er een paspoort is gegeven ja dan nee.
  Als blijkt dat er een paspoort is gegeven zal Lackin het volgende zeggen
  “het is mij niet bekend waar dit paspoort vandaan komt maar zeker niet van mij en niet met mijn mede weten. Ik was mijn hand in onschuld. Het is waarschijnlijk een vals paspoort”


  Maak melding

 2. Of hij diplomatieke paspoorten kon leveren of niet is niet belangrijk. Belangrijk is dat hij DACHT dat hij ze kon leveren. Hij kwam op die gedachte omdat hij merkt dat zijn vader onaantastbaar is in Suriname, hoe is het anders te verklaren dat in een rechtstaat een burger zichzelf amnestie geeft? Als zoon van de “almachtige”, dacht hij daarom ook “eventjes” een diplomatiek paspoort te kunnen regelen. Als de paarse partij aanhangers deze ontwikkeling erg vinden dan moeten ze maar in gedachten houden dat, wie wind zaait, storm zal oogsten, of in het Sranan ’te yu kweki woron yu sa kisi aboma, of wat in deze context ook van toepassing is: ‘Ba suku, Ba feni, Ba tyari’. (Ba = Baas)


  Maak melding

 3. desi is dino en lachin is voetoe boi dus doe niet alsof,
  schande meneer lachin hoe lang nog verdedegen,ik zou zeggen ga naar amerika en bewijs de o.m.aldaar.


  Maak melding

 4. hij had niet de autoriteit maar wel de kanalen om door te dringen tot JOU domein!!!

  met deze uitspraak, zo U wilt grootspraak, heb jij getekend jou eigen doem… yu klarie

  ik heb alle manschappen nodig om de misdaad te bestrijden zegt DADA!

  alle beveiligers van OM/Rechters/etc weg, en wat ook meteen weg was is de dossiers veilig opgeborgen in de kluis van DSB!!

  iedereen (panka/misiekeba) komt die cassaba-winkel van jou wederhelft “inaugureren”, DADA zelfs in een helikopter, terwijl de lening het volk ten goede moest komen!!

  kortom; jullie zijn een collectief geboefte en had baby dino carte blanche!

  maar gelukkig hebben wij een sheriff in Su & in NY 🙂


  Maak melding

 5. Een advies minister Lackin: hou rekening met de intelligentia. Of is sprake van onderschatting van WKN publiek.

  8 december afgesloten met “I am nasty” wet. Betekent dit dat het nooit heeft plaats gevonden.

  Ik begrijp het je moet je kont beschermen, dus liever het volk laten n….n!! Ja toch. Probleem opgelost.


  Maak melding

 6. “Wat hij gezegd heeft, hoeft toch niet te betekenen dat hij dat kan doen.”, aldus Lackin.

  ———————————————————————

  Is Lackin nu opeens de vierde advocaat van Dino?

  Hij pleit hem nu al vrij, een politicus dient niet op de stoel van de rechter te gaan zitten.

  Aan de andere kant is inmenging in een gerechtelijk proces door een minister niet heel handig voor de uitkomst ervan, dus Dino is hier niet bij gebaat…


  Maak melding

 7. Ronny Asabina alsook Monorath en Lachman geen lid meer v/d coalitie omdat zij niet zaten in de jury van geboeften om te pleiten voor amnesty!!

  straks in NY een jury naar eer en geweten 🙂


  Maak melding

 8. Als een zware crimineel, massamoordenaar, drugdealer, president kan worden en zijn criminele zoon wie ook een diplomaten paspoort bezat, illegale wapens en drugs opslaat in overheidsgebouwen, dan is alles mogelijk in Suriname. Suriname is een van de meest corrupte landen ter wereld…


  Maak melding

 9. Lachin:
  “Overigens zouden wel paspoorten zijn verstrekt die bestemd zijn voor de gewone burger. Lackin vindt dat onderzoek zal moeten uitwijzen hoe dat heeft kunnen gebeuren.”

  Nadat de oppositie hierom vraagt en men al in verlegenheid is gebracht pas een onderzoek instellen.
  Bouterse zou misschien niet in staat zijn om op legale manier diplomatieke paspoorten te verstrekken. Echter gezien zijn criminele CV en politieke vrienden en familie in het machtcentrum, was dat wel degelijk mogelijk.
  Overigens is hij de Antillen uitgezet vanwege het in het bezit hebben van een vals paspoort.
  Dus Lachin, aub probeer geen zaken te verdoezelen slechts en alleen om de criminele naam van de vader en de zoon (en de heilige Steve Meye) te bescherrmen.


  Maak melding

 10. Maar in een land waar de corruptie hoogtij viert is dit toch gewoon wel mogelijk, wat ontkent die Lackin nu eigenlijk? Voor smeergeld of een zakje blom doen ze toch veel


  Maak melding

 11. Hij is ook nooit betrokken geweest met dit soort praktijken! Ik geloof U wel uilskuiken!!en waar hij nu is,daar gaat hij voor altijd wonen in zn nieuwe woning met begeleiding. Heel goed geregeld toch!


  Maak melding

 12. lakei gelooft zijn eigen leugens…
  lakei heeft geen moer in te brengen, het is de wolf die beslist aan wie de paspoorten worden verstrekt.
  Zoals ik eerder heb aangegeven is de duivel op de hoogte hetgeen kleine satan aan het uitspoken was…immers de awarra valt niet ver van de stam..


  Maak melding

 13. De leugenmachine van de paarse lijder draait op volle toeren. Ma kut, “Wat hij gezegd heeft, hoeft toch niet te betekenen dat hij dat kan doen, aldus de paarse lakei. Feit is en blijft dat bij de paarse familie alles kan en zomaar iest zeggen, ieja dat doen ze alleen aan hun oliedomme aanhangers, beloftes waar maken kunnen niet. Corrupte en misdaad in stand houden okidokee. Wee de aanhangers, die zijn te beklagen met hun oliedomme keuze met het bewust stemmen op onberechte misdadigers. Hahahahaha


  Maak melding

 14. Ach lackin wil je me niet zeggen dat het dino niet zou lukken om een paspoort te bemachtigen voor deze groep?????
  Je leeft nog in het stenentijdperk.

  Beter zou zijn om een bronzenkopstuk van jouw te maken en voor het gebouw van het ministerie van buitenlandse zaken te plaatsen met als tekst de meest betrouwbare persoon van Suriname. Intnegere herstel integere man.


  Maak melding

 15. Volgens Lackin is Dino Bouterse niet in staat diplomatieke paspoorten te leveren, maar kan Lackin wel vertellen hoe deze criminele Dino bij een gewapende macht als de CTU kan fungeren ondanks zijn criminele achtergrond? voor de rest kan deze Lackin met zijn domme uitspraken beter zijn mond houden, want er komt alleen maar rotzooi uit, wat het land nog meer schade geeft.


  Maak melding

 16. Dino B had genoeg vertrouwen dat hij zelfs diplomatieke paspoorten kon regelen, dus had hij zeker ingang in buitenlandse zaken. Onderzoek dat maar mini ster Lackin.


  Maak melding

 17. Lackin, shame on you. Als minister van buitenlandse zaken moet jij toch wel weten wat voor functie Dino heeft en hoe hij aan deze functie is gekomen?

  =Dino ziet wel kans met “wapens en drugs” het land
  in en uit te gaan, maar is niet in staat aan diplomaten paspoorten te komen.
  Ik ben bang dat Dino zelfs meer zou kunnen doen.


  Maak melding

 18. Beste heer Lackin,

  Heeft u in de afgelopen maanden nu wél of niet onderzoek gedaan naar eventueel door Dino Bouterse afgegeven paspoorten … of kletst u nu zomaar wat als een kip zonder kop ?

  Als u zo goed weet dat hij niet een Diplomatiek Paspoort “zou” kunnen leveren hoe staat het dan met een gewoon Surinaams Paspoort en bent u ook bereid de consequenties te dragen wanneer wel blijkt dat er paspoorten door Dino Bouterse geleverd zijn aan anderen ?

  Wat bent U toch een vreselijke sukkel …


  Maak melding

 19. awarie domrie (steve meye)je krijgt een mooi salaris maar let op je oema baja zij werkt er voor believe me;in de naam van de allemachtig vader desi.b.en de heilige kruis dina,amen lachei.


  Maak melding

 20. Minister Lackin zegt : “Dat was de bewering van een individu.”

  Deze individu verstrekt u wel nog steeds een diplomatiek paspoort wetende dat hij 1) een dik strafblad heeft 2) met uw medewerking hoofd/lid is van een ongrondwettige gewapende macht en 3) deze persoon eerder internationale misdrijven heeft gepleegd.

  Misschien weet deze minister wel welke agenten en welke CTU leden de ongewapende burgers, verdacht van een beroving,zonder pardon hebben doodgeschoten.

  PS: Hoe zit trouwens het met de op de staatsbegroting gereserveerde gelden ten behoeve van het cassavebedrijf van uw partner ???


  Maak melding

 21. Deze ini-mini-ster moet niet denken ons knollen voor citroenen te kunnen verkopen, het is toch publieksgeheim dat alles waar dan ook in Suriname, een prijs heeft. En voor deze toen de chef van het CTU, een fluitje van een cent om te ondernemen; in de eerste plaats hoe komt hij aan het diplomatiek-paspoort wat hij bij arrestatie onder (zich) had?. Hij mocht toen toch overal waar hij maar wilde komen, of zich toegang verschaffen tot welk overheidsgebouw dan ook. Dus, kom ons geen dingens vertellen wat wij al weten. Dit paspoort had toch ook door deze zelfde minister ondertekend moeten worden, ja toch, hoe verklaar je dat? En dat hij bewezen heeft ook gewone paspoorten en ander soortige materiaal te leveren, dan is het toch overduidelijk waartoe hij in staat was. Het ging om miljoenen USDs, die in het vooruitzicht waren gesteld, en daarvoor heeft hij ook nog overheidsgebouwen gebruikt voor zijn exhibities gebruikt, wat hij allemaal zou kunnen leveren, wat is uw antwoord daarop. In dit onderhavíge geval kan je of lijkt het alsof hij voor staatszaken was afgereisd naar bijtenland. Terwijl hij voor de beveiliging van de vele UNSUR hoogwaardigheidsbekleders moest zorgen. Op deze vraag moet er door deze minister geantwoordt worden, daar zit iedereen op te wachten. Dit is een veel omvattende en nog steeds niet beantwoorde vraag, want hoe zal jij deze precaire vraag benaderen? Dit is geen kattenpies het gaat om diplomatieke waardigheid die jij in persoon hebt helpen schenden. Je zal de doos van pandora moeten raadplegen, waar ook geen uitkomst in zal zitten.


  Maak melding

 22. La king is echt dom aan het praten elke keer dat hij zijn mond open doet komt er een waterfal van onzin. De schoonmakers, tuinmannen en chauffeurs van het ministerie van buitenlandse zaken zijn veel diplomatieker dan deze mini ster.


  Maak melding

 23. Aldus sprak een moeilijk kijkende Lasting vanuit
  de ambassade te Parijs!!!

  U weet wel, daar was ook niets mis mee!
  Men moest eerst bij hem alles natrekken alvorens
  te publiceren, dat het alsnog niet pluis was te Parijs!

  Nu wederom een lasting bewering.
  Valt het de Nationale Debielen Partij ook op dat
  de beerput niet fris ruikt?


  Maak melding

 24. De gebruikelijke ziek- en misselijkmakende poppenkast wordt weer opgevoerd. Het is publiek geheim dat de maffia het land regeert, de oliedomme vergoelijking van mis- en wandaden geeft aan dat in su momenteel een misdaad vloek heerst vanaf 2010………vult U maar zelf in hoe dat komt.


  Maak melding

 25. Al 33 reacties en geen enkele paarse ezel is in de pen geklommen om the big Boss and the big Dummy te verdedigen. Wat is er met de paarse ezels gebeurd? Is het ook hen te veel geworden, om zich steeds weer aan de twee zelfde megalomane stenen te stoten?


  Maak melding

 26. Alleen maar onzin inderdaad!
  Hij kan beter thuis blijven en genieten van zijn baby….. (recent papa geworden van een kind met levenspartner Kamla Madho).
  Hmmmm, ben benieuwd wat er van haar cassavefabriek nu terecht gaat komen. staat een tijdje stil….money no de!!


  Maak melding

 27. Als Bouterse kom je zelf met moord weg. En wat is dan een diplomatieke paspoort zou ik zeggen.
  Wet en gebod gelden niet voor deze mensen. Suriname is privé eigendom van deze familie. Jammer, maar waar.
  En alleen Amerika kan deze Dino Bouterse stoppen. In Suriname waren alle poorten open. Deze poorten zijn ook voor de inner circle van Bouta open. Kijk maar wat voor slagers hij om zich heen heeft. Soort zoekt soort.


  Maak melding

 28. SURINED, overal vindt men valse paspoorten is SU dan waar het niet zou kunnen en je zegt het maar begrijp niet wat vals betekend denk ik als ik u reactie lees. zo mhr HENKES als gedachten strafbaar is dan zit u nu vast want u dacht dat hij dacht en jij dacht denk het beter te weten veel mensen hier praten uit haat over wapens en drugs kan ik niks zeggen maar over het terrorisme en nep lijkt wel een film net water in de molen van oppositie terwijl u goed ziet en kan denken dat dit onuitvoerbaar was maar politiek zo dat het buiten land verwarring schept om UNSUR te breken en een pion als president te zetten om in en met SURINAME te doen wat ze willen en dat de ZUIDAMERIKAANSE LANDEN geen macht blok vormen wie slaapt of wie doet alsof.


  Maak melding

 29. Dat Dino Bouterse een crimineel is weet zelfs elk kind dat op de lagere school zit.
  Alleen onze papegaai kleuter Winston Lackin is onbekend met dat feit. Althans, dat wil hij zijn toehoorders doen geloven. Deze imbiciel probeert willens en wetens om ons om de tuin te leiden. Wat een drei ai heeft deze futuboi toch.


  Maak melding

 30. Dit zogenaamde onderzoek wordt een grote poppenkast. Het zal tot niks leiden. Zou me niet verbazen als het onderzoek geinstigneerd door de OM ( let op wel onder druk van de oppositie waren ze pas bereid een voorbereidend justitieel onderzoek te plegen)tot de conclusie zou leiden dat Dino één voorbeeldige schoonzoon zou blijken.
  Anders werpen ze paar muren. Blinde muren. Zo niet een grote blinde muur om Suriname heen. Jammer dat Big Brother over deze muur heeft kunnen kijken. De Amerikanen weten o zo veel over de handel en wandel van die familie Bouta en de inner circle van hem.
  Was het niet die éne pleegzoon die voor moord in de gevangenis zat nog amnestie kreeg van onze ‘grote’ LIJDER. Het zijn allemaal voorbeeldige schoonzonen in Su hoor. Jammer dat de Amerikanen niet zo laf zijn en niet wouden meespelen met deze grote toneel van de familie Bouta.
  Suriname wordt bewoond met een hoop Laflingen.


  Maak melding

 31. Laat onze getrainde aap ons geen zand in de ogen strooien. Alle faciliteiten, alle materiële faciliteiten zijn voor de familie Bouta open in Su. ongestraft en ongegeneerd kunnen ze roven, plunderen, mensenrechten schenden, etc. etc. En als het moet gooien ze een blinde muur erom heen. Als het moet ook nog een grote muur om Su.
  je moet maar eens weten wat in het binnenland van Su gebeurt. Wat voor malafide en criminele praktijken daar worden beoefend door deze figuren. Daar gelden de wetten van de Jungle. Voordat je weet ben je aas voor de vissen. Niks voor niks is nu het Binnenland het Buitenland voor onze grote Lijder.
  Alleen de Amerikanen weten o zo veel. Ze hebben zich vergist in Big Brother.


  Maak melding

 32. Ik was begin van dit jaar mijn paspoort kwijt…..Nu vermoed ik waar die is beland….zou het ?
  En anders, niet bevoegd paspoort te geven……..
  niet bevoegd te dealen in drugs
  niet bevoegd in verkopen van wapens
  Was iemand niet aangehouden op Curacao met een vervalst paspoort ?
  Er kan en mag zoveel niet, maar in Suriname is ALLES mogelijk. Ja, er zijn natuurlijk handlangers.Dus de man die de paspoorten moet beschermen is misschien ook een handlanger, anders kan het toch niet ? Hij alleen heft de sleutels van de kluis……?


  Maak melding

 33. @sharon
  Als voorzitter van de deviezen commissie is het makkelijk om met 1 miljoen U$ aandeelhouder te worden van een cassavefabriek. De vraag staat nog steeds overeind of het in deze gaat om een NV of een parastataal bedrijf? Alles wazig en opgetrokken in een dikke rookggordijn dat riekt naar corruptie.


  Maak melding

 34. Lakei is z’n billen aan het knijpen, hoe kwam dino aan zijn diplomatieke pp, dan heeft lakei die verstrekt aan dinootje toen deze naar pananma moest voor zijn deal….lakei pas maar op JIJ VOLGT OOK!!!


  Maak melding

 35. Ik verdedig de big boss en de big dummy want ze hebbe me geholpe aan een diploma tiek paspoort. Tis paars en ik heb veel Milka chocola gekrege om paars te blijve.
  Daarom verdedig ik ze.


  Maak melding

 36. Het dringt nog niet door tot vele Surinamers dat Lackin, de hele ministerrraad, de President en de meerderheid in de DNA verantwoordelijkheid dragen mbt de terroristische misdrijven, wapen- en drugshandel van heer Dino.

  Heer Dino brengt de veiligheid van de Surinaamse staat in ernstig gevaar door de Surinaamse bevolking in ruil voor geld te willen laten knechten en terroriseren door de gewapende strijders van de terroristen- en moordbende van HEZBOLLAH.

  De Overheid en haar functionarissen zijn MEDEPLICHTIG bij het plegen van de genoemde mmisdrijven, omdat zij willens en wetens heer Dino op verschillende manieren faciliteren en dat nog steeds doen.
  Waarom trekt Lackin het voor het plegen van misdaden misbruikte diplomatieke paspoort van heer Dino niet in ??
  Waarom wordt is er niet direct, in samenwerking met de Amerikaanse overheid, actie ondernomen om de terrorisme-medeplichtigen van Dino in Suriname, onmiddellijk uit te schakelen ?
  Lackin wist toch dat heer Dino een recidivist is en ook al eerder met valse paspoorten in het buitenland is gearresteerd ?
  Ook personen die heer Dino wapens en funkties hebben verschaft, hebben medegewerkt/zijn medeplichtig aan het plegen van internationale misdrijven door heer Dino.

  Lackin, de President en de PG handelen alsof de veiligheid van de staat niet ernstig in gevaar is.

  De PG en het OM moeten overgaan tot onmiddellijke strafrechtelijke vervolging van heer Dino voor terroristische activiteiten tegen de staat Suriname, dat heeft prioriteiet en is de meest logische stap.

  Heeft de President nog regeermacht in Suriname of is de mnacht in handen van een gewapende kliek rond de heer Dino ??


  Maak melding

 37. Lackin, gado waarskow yu keba en heeft je zoon tot zich geroepen

  Zou je niet een eerbaar leven gaan lijden nu het nog kan?

  Of is de duivel zijn reet likken nou echt zo lekker?


  Maak melding

 38. De hacker die de rode minnetjes gezet heeft, werkt in opdracht van de Dictator zeker. Hij duldt geen kritiek…

  Mensen die tegen zijn, zouden geexecuteerd worden als de dictator had geweten wie dat allemaal zijn, vrijheid van meningsuiting, rechtsstaat, democratie bestaat alleen maar op papier, de werkelijkheid en in de praktijk is het heel anders…

  Overheidsgebouwen dienen tegenwoordig als opslagplaats voor cocaïne en illegale wapens, o.a. bedoelt voor terroristen…


  Maak melding

 39. aah… die minnetjes zijn plagertjes die geen indruk maken.

  Ter overdenking is mee te geven dat BUZA en de man die altijd de bigi regionale playerassisteert en instrueert bij de vele buitenlandse reizen die zijn geiniteerd een fors probleem hebben die niet te downsizen is.

  Het is wereldvreemd dat een klein land als Su zich in het Caribische gebied en Zuid Amerika zich zo fors wilde profileren terwijl elke buitenlandse diplomaat wel zich zal hebben afgevraagd waar deze grootheidswaan vandaan kwam.

  Men vloog gretig van het ene land naar het andere land. Vliegtuigen werden uit regionale vluchten gehaald te nadele van reizigers.

  Was men bezig om een breed regionaal netwerk op te zetten in dienst van o.a.(d)ino?

  Is het naief om te denken dat er geen politieke actoren hierbij betrokken zijn?

  Hoeveel kadootjes van (d)ino zijn met die vluchten bezorgd?

  Su..u heeft een probleem. De BOA heeft u zelf om de nek gedaan.


  Maak melding

 40. Paspoorten zijn te koop, kijk maar naar het aantal chinezen en brazilianen. Ze nemen ons land over, dankzij de corruptelingen.
  En crimineel baby DB (Dino Bouterse dus) kon van alles regelen. Wapens, drugs, PASPOORTEN etc.
  Alles onder regering van papa DB (Desi Bouters dus), die het volk afleid/ misleid met megalomane projecten.
  P.S. een of ander gek is bezig minnetjes bij de reactie! Waarschijnlijk omdat hij papa DB niet met woorden kan verdedigen, is zowat onmogelijk geworden, hahaha


  Maak melding

 41. Weer zijn de paarse schorremorrie bezig met hun tegenstrijd van plus & min, wij blijven door gaan met het door prikken van jullie “illusiepolitiek”, o ja, illusiepolitiek is gebaseerd op denkbeelden die helemaal niet overeenkomen met de werkelijkheid. Er moet zo snel mogelijk een einde komen aan dit imaginair gedrag. Want zelf wanneer je blind zou zijn zou je het dan nóg kunnen voelen. Er moet zo snel mogelijk een bezem door dit criminele nest, wat voor een regering moet doorgaan.


  Maak melding

 42. Er is een infiltrant bezig oprechte positieve reacties negatief te beoordelen. WKN moet zorgen voor een goede beveiliging. Niemand wil om zijn mening geliquideerd worden.


  Maak melding

 43. Dit geeft trouwens wel aan hoeveel waarde je aan de plusjes en minnetjes moet of kunt hechten, als er zo met die dingen gerommeld kan worden, het lijkt nu echt wel op Surinaamse toestanden, WATERKANT AKTIE S.V/P.


  Maak melding

 44. ZE Lackin zegt dat Dino geen paspoorten kan leveren,
  maarrr,

  Hezbollah kan staatsovername leveren en landurige onderdukking van het Surivolk

  Plus alle benodigde paspoorten uit diverse landen

  Plus wapentuig, witte suiker en bruine suiker

  De BEVOLKING slaapt nog even, wacht maar af !


  Maak melding

 45. In Suriname en by God is alles mogelijk. Dus kom mij niet uitleggen dat hij niet aan diplomatieke paspoorten kon komen.
  In plaats van op je bermpjes dit soort uitspraken te doen. Kom naar New York om dat in de rechtszaal uit te leggen. Neem ook zijn vader ook mee.


  Maak melding

 46. deze zaka-zaka mini-ster komt met allerlei, scherpe bochten.
  probleem is dat hij niet wil begrijpen dat het te laat is
  voor deze dina.die koelie mang lees p.g. is geen grappemakker
  in n.y..was het een blakkamang als ik zelf of onze mini-ster
  dan zou ik nog kunnen twijfelen en velen van ons.dus mini-ster wacht even alles komt terecht.ik wil een liedje
  horen van limbo die klootzak vetzak,mek ding kong,we waktie deng.!!!!!


  Maak melding

 47. Niets verbaast mij nog in mijn switie sranang. Het zal mij niet verbazen als de naam Lackin genoemd wordt als directe of indirecte verstrekker van de paspoorten. En het zal mij ook niet verbazen als de cassavefabriek van zijn vrouw zoals vele overheidsbedrijven, binnen korte tijd kapot gaat.


  Maak melding

 48. Oei oei, dhr Lahrkin verkoopt alleen bullshit.Als Dino de Hezbolla beweging die paspoorten kan bezorgen,wat slijmt die Lahrkin dan.Bij terroristen is alles mogelijk.Deze gasten zijn zielloos.Bij een foutje kunnen ze hun eigen
  mensen liquideren.Dus dhr Lahrkin moet geen rotzooi uitkraaien,want die terroristen zijn geen domme lui.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.