Lackin: onderzoek aanklacht Dino verwachtbaar

53

PARAMARIBO, 14 nov – Het is verwachtbaar dat er een onderzoek komt naar aanleiding van de aanklacht tegen Dino Bouterse. Dit stelt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, Buza. Het gaat dan niet alleen om de aanklacht over terrorisme.

Behalve activiteiten rond een vermeende link met de Libanese militante Hezbollah, zou ook drugs- en wapensmokkel moeten worden onderzocht. “Ik denk wel dat er een onderzoek zou moeten komen, want er zijn zaken die zich hier vermoedelijk ook hebben voorgedaan, die zeker tot het gebied van justitie zouden moeten gaan behoren”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd. Het is ook waar de Nieuw Front-oppositie om roept sinds het bekend worden van de aanklacht.

Justitie volgt intussen de ontwikkelingen op de voet. “Het spreekt voor zich dat als er voldoende feiten en omstandigheden worden vastgesteld die naar maatstaf van Surinaamse wetten grond opleveren voor vermoedelijk gepleegde strafbare feiten op Surinaams grondgebied, strafrechtelijk onderzoek daarnaar zal worden gepleegd. Afhankelijk van het daaruit verkregen materiaal zal dan worden beslist”, zegt procureur-generaal Subhaas Punwasi.

UPDATE: OM Suriname begint onderzoek naar strafbare feiten Dino Bouterse


53 REACTIES

 1. Pas op. Lackin spreekt. Als de vos de passie preekt. Straks torenhoge advocaatkosten ten laste van de belasting betaler legitiem.

  Wat zal het worden van de ene NDP-er of eerder MC-er als deze partij niet genoeg zetels behaalt om een presidentskandidaat voor te dragen.Yo tron DiDiBrie ka. Dus nu klimaat gunstig om herziening kies stelsel. Met evenredige vertegenwoordiging kan NDP alleen drempel halen en zo de aanhang eer bewijzen.

  Paspoort en diplomatieke paspoort aangelegenheid van BiZa en BuZa.

  Moestadja was al in opspraak, waarom dan????? Van Lackin niet te verwachten de verantwoordelijkheid op zich te nemen om te bedanken. Het is bekend dat die moraliteit bij iedere NDP minister zoek is.


  Maak melding

 2. da riskeert onze baby dino ook hier een gevangenisstraf tog?

  als onze Belly in deze wat voort maakt, kan het ons heel wat geld (Kandhai & Co)schelen, geld dat wij goed kunnen gebruiken voor de bouw v Santo-Boma II!!

  wel moet deze gevangenis in z’n geheel worden opgetrokken in kleur paars, want er is genoeg gespuis met die kleur 🙂


  Maak melding

 3. Op het het eerste gezicht lijkt dit de juiste beslissing, ware het niet dat wij allemaal de uitslag al kennen. De uitslag wordt een politieke en niet een strafrechterlijke uitspraak. En zelfs in het buitenland is men er van op hoogte dat de “Trias Politica” buitenwerking is gesteld, sobun yu kan tan teki, oweru gwenti fu todo na kraskrasi. Een van de laatste poppenspelen voor de kerstdagen. Wanneer deze ini-mini-ster Lafkiek, de gemeenschap eerst komt vertellen hoe deze (hoge functionaris van de overheid, chef CTU) met een diplomatiek paspoort reizend volgens de Amerikaanse dagbladen) dus, hoe hij eraan komt wanneer hij niet voor staatszaken op reis is met dit exclusief staatsdocument. Want dit document wordt enkel en alleen door uw ministerie (BuZa) uitgegeven en door u getekend. En nu mag u weer voor de zoveelste keer; “de slager die zijn vlees zelf mag keuren” spelen, wel een tip; keep your breath to cool your porridge, want je zal het nodig hebben om de wereld via het Amerikaans strafproces moeten komen vertellen. Hoe de vork in de steel zit, dus we benne benieuwd!, in afwachting.


  Maak melding

 4. What??????

  Lackin VERWACHT een onderzoek??? Hij kondigt het niet eens aan. Het grootste internationale schandaal dat Suriname ooit is overkomen en onze Lackin VERWACHT een onderzoek????

  Deze charlatan valt voor de 30ste keer op zijn bek.


  Maak melding

 5. Aldus de slager die haar eigen vlees keurt. Soephaas Pananiwasi was ook te laf om Bouterse Sr aan te pakken. Surinaamse justitie is te laf om een degelijke zaak te onderzoeken. Graag onderzoek overdragen aan de Amerikaanse autoriteiten en geef ze volledig vrijheid en toegang tot het land.


  Maak melding

 6. Onderzoek door “neutrale” mensen ? Niet door de “amnestie-voorstellers”. Hoe lang duurt het onderzoek reeds naar de “December gebeurtenissen” ? Wordt het hele vreedzame volk erbij gesleept als de andere criminelen in het buitenland worden opgepakt ? Of zijn dat geen belangrijke surinamers ? Advocaten zijn heel erg duur. Wie betaalt dat allemaal ? Ja, als je zo graag nonsens uitkraamt op radio en tv, zal je ook de ballen moeten hebben om op te treden tegen die “grote jongens”……Wij wachten !


  Maak melding

 7. Als lakei Alontyi moet je voortaan eerst nadenken voordat je emotioneel een heleboel gaat roepen waar je niets van kunt afweten (als het goed is), eerst moet je onderzoek (laten) verrichten voordat je begint te dansen om de boze geesten die je koning belagen te bezweren (Alontyi kon dansi , kon dansi mek koning si).

  Wat jammer, dat wanneer straks blijkt dat zoonlief werkelijk strafbare handelingen heeft gepleegd, zijn vader hem niet persoonlijk zijn ‘gogo kan gaan heftiën’, het ziet ernaar uit dat de ‘professionele’ zoon voorlopig niet naar Suriname komt en het zit er ook niet in dat zijn vader hem in de V.S. zal durven opzoeken .


  Maak melding

 8. Goede reactie van de minister.Nu ook echt doen.

  Echter er zit een adder onder het gras.

  “Het spreekt voor zich dat als er voldoende feiten en omstandigheden worden vastgesteld die naar maatstaf van Surinaamse wetten grond opleveren…. ”

  Er moet wel de bereidheid zijn iets vast te stellen en serieus te onderzoeken.

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de rituele dans die de Procureur generaal nu moet gaan uitvoeren.


  Maak melding

 9. Misdaad is tegenwoordig een wetenschappelijke studie,zij het niet officieel.Op zijn minst moet de misdadiger in spe enkele boeken gelezen hebben over hoe de misdaad gepleegd wordt en daarna hoe de misdadiger opgespoord en opgejaagd wordt.
  En als hij internationaal wil opereren,moet hij ook nog kennis dragen over de huidige opsporings technieken.Hoe ze te ontdekken en ze te omzeilen.Hoe je niet als Dolan met Cadillac en lijfwacht levend wordt begraven.


  Maak melding

 10. “Het is verwachtbaar” … “Ik denk wel dat er een onderzoek zou moeten komen” … “Strafrechterlijk onderzoek zal dan worden beslist” …

  Heren toch … zelfs een 2e jaars Mulo leerling weet dat wanneer beschuldigingen zijn dat er drugs via de Nationale luchtvaartmaatschappij vervoerd worden en zomaar paspoorten afgegeven worden aan buitenlanders dat er dan een onderzoek dient te worden ingesteld !!!

  En als zelfs de procureur-generaal Subhaas Punwasi het niet weet en gaat doen, wie dan wel ?

  Wat een incompetente mensen zijn dit, echt een schande voor dit land.

  Lacking vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands betekent “Ontbrekend” … en dat is precies waar het deze man die de Staat Suriname moet vertegenwoordigen in overvloedige mate aan mankeert en dat is verstand.


  Maak melding

 11. De procureur-generaal Subhaas Punwasi moet gewoon opdracht geven tot onderzoek. Nu gaat het niet om Dino of de President, het gaat om het belang van Suriname om internationaal nog serieus genomen te worden.
  Ik weet dat de procureur tegen werking zal krijgen, maar hij moet ergens beginnen.

  Bouterse is niet onfeilbaar en hij staat niet boven de wet.
  Hij is de oorzaak van dit alles, want hij had Dino moeten aanspreken en verbieden , hij wist wat zijn zoon deed of moet tenminste op de hoogte zijn van zijn daden.

  Het parlement van Suriname moet nu in actie komen. Het is geen tijd voor vriendjes politiek…..


  Maak melding

 12. Onderzoek of niet, er zijn genoeg mensen die zijn doen en laten kennen, maar die uit angst en uit broodvrees zwijgen, ook de paarse lakei. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. En nu weet de hele wereld de aanklachten. Het is onmogelijk dat hij op zijn eentje met dit soort misdadige praktijken bezig was. Ma kut ba soekoe, ba vinie, ba tjarie. Hij zit in de val en zal zijn straf niet ontgaan, zoals velen in Suriname die bescherming genieten door hun eigen ingestelde mr. i’m nastiewet.


  Maak melding

 13. Alibouta en zijn rovers zitten in de val. Hadden ze maar aan die deal van 5% IAMGOLD moeten deelnemen. Net zoals wijdenbosch in zijn tijdperk. LET OP! Suriname zal binnenkort die deal toch ondertekenen voor een habbenkrats! Daarna zal Dino worden vrijgelaten.

  De Amerikanen weten dat OOM Desi nu bij de kloten is gepakt. af en toe eraan trekken doet pijn. Maar alibouta wees niet bang. Geen tweede termijn voor je, maar rechtstreeks Santo BOMA,


  Maak melding

 14. Onderzoek? 8 dec was al onderzocht en de rechter moet alleen een uitspraak doen. Wat kregen wij als antwoord? Amnestie verlenen. Lakinnetje,begint eerst die amnestie ding terug te draaien en dan kunnen we verder gaan.


  Maak melding

 15. Gewoon aan de Amerikanen om copieen van de verstrekte paspooren vragen. Uitzoeken waar ze vandaan komen is simpel. Als ze vie “legale” weg verstrekt zijn staan e gegevens in het bevolkingsregister ofzo. Dan moet er onderzocht worden welke ambtenaren de gegevens hebben in gevoerd.
  Als het echt valse paspoorten zijn – wat onwaarschijnlijk lijkt – dan moet aan het volk duidelijk gemaakt worden waarop dit oordeel gebaseerd is en volgt een moeilijker onderzoek.

  Analoog voor de coke, wapens, illegaal wapenbezit en opslag op zijn kantoor, hulp aan illegale bezoeken aan SME, etc.


  Maak melding

 16. Beste Dino;
  De boys van de black brotherhood die gelijk met jou in voorarrest zitten zeggen dat jij niet van hun hoeft te houden maar zij houden wel van jou!!!!!!!!!


  Maak melding

 17. Alfa,

  dit gebeurt wel in een geciviliseerde samenleving.

  Maar hier in dit land is het een utopie om te denken dat het hier ook zo zal gebeuren.

  Het wordt om de brei heendraaien, anderen de schuld geven en zoveel mogelijk in de doofpot stoppen


  Maak melding

 18. Onderzoek? we weten alles al,
  Voor de paspoorten affaire? opsluiten de ministers en direkteuren van Binnen- en buitenlandse zaken
  Voor de coke transport naar Zanderij? Opsluiten de chauffeurs en de sjouwers
  Voor de coke op het vliegtuig? Opsluiten luchtvaartdienst, douane, SLM vracht,
  Voor het doorvoeren via Trinidad? Opsluiten de hand-en spandiensten medewerker
  Voor het bewaren van Coke en wapens in een kluis op een overheidskantoor? Opsluiten de guards, de extra bewaking een president’s zoon waardig, en alle ‘proevers’ van de coke.
  Voor het leggen van de contacten met een ‘herzbola’ man/vrouw? Opsluiten de ‘betrouwbare’ vrienden (lees nietsnutten) die het huidige kabinet bevolken.

  Lackin, wanneer mag ik komen ontvangen?


  Maak melding

 19. De Oppositie/NF moet geen dictatuur/baas boven baas spelen en opdracht aan de PG geven.
  De PG kent zijn verantwoordelijkheid en weet precies wanneer hij stappen moet ondernemen.
  Ik weet dat NF/NL alles eraan willen doen om de zoon van de Pres DDB zwart te maken.
  De ingewikkelde val die Bharara zette voor Dino Bouterse. Amerikaanse agenten deden zich voor als aanhangers van Hezbollah, en filmden Dino in zijn eigen kantoor in Paramaribo.
  “We willen het van hieruit (Suriname) sturen naar Trinidad, Trinidad-Fort Lauderdale, Fort Lauderdale-New York. Vijftienhonderd per kilo voor de man die het naar New York gaat rijden”, stippelde één van de vreemdelingen de cocaine smokkelroute uit.
  Dus hypnotische/zwarte kracht toegepast om D.B uit te schakelen, zoals NL dat wil hebben.


  Maak melding

 20. En dan? Onderzoek afgerond. Schuldig bevonden maar moet nog worden veroordeeld doch alvorens de zak tot een rechterlijke uitspraak leidt dan gebeurt dit:
  “Vandaag hen ik, president…………….., besloten om amnestie te verlenen Dino Bouterse voor alle gepleegde en nog te plegen feiten en ten laste leggingen vanaf 2….. tot de dood”, aldus gezegd en getekend door de president van de Republiek Suriname.

  En dames en heren wat zal dan gebeuren?
  De landelijke reactie zal dan zijn: As usual swallow slik en het leven gaat verder in Suriname.
  En als je het iet wil slikken wordt het je door je strot geduwd door Commercial Trade Union.

  Triest , in en in triest sarie torie


  Maak melding

 21. Mensen … Het valt toch mee wat onze Winston “Pinoccio” Lackin hier zegt.(Geen stoere bravoure taal als tegen Nederland te bespeuren)maar dit is toekomst muziek!
  Dino moet eerst zijn straf in de VS zien uit te zitten. Daarna wordt hij aan Colombia uitgeleverd (wapenhandel met FARC)en dan mogen we hem in Suriname begroeten.
  Maar dat zal nog effe duren,dan zijn we toch een tiental jaren verder!
  Dat weet onze Winston “Pinoccio” Lackin ook;hij speelt zoals we het zeggen:”Mooi weer voor de Amerikanen”!
  DUS EVEN GEDULD BETRACHTEN!


  Maak melding

 22. NOU weer zo een gelul van zogenaamde beterweters zo als ALFA dus een ieder die wat doet moeten de ouders van op de hoogte zijn overal in de wereld waar er strafbare feiten zijn gepleegd en de mensen die vast zitten de ouders wist wat ze deden praat toch om wat te zeggen en niet om het praten en velen die nu alleen maar negatief praten zijn de landverraders geen echte suries misschien als jij mij twee miljoen zou geven zou ik zeggen geef maar maar zou ik jou kunnen geven wat je wil ten eerste SURINAME is niet van DINO ten tweede waar in SU zou dat gebeuren waar niemand dat zou weten 3 is het DINO die beslist over de diplomatieke paspoorten 4 zou hij dit alleen kunnen daar heb je zeker ook een klein leger voor nodig 5 dus de AMERIKANEN hebben een val gezet met niet echte Hezbollah onder covers en waarom, 6 wij allen weten dat als je praat over drugs en wapen handel zou zelfs ik zeggen het kan maar die terrorisme shit is gewoon een politieke wraak want het is de UNASUR die de AMERIKANEN WILLEN BREKEN maar ik hoop dat wat er ook gebeurt de andere landen mee door gaan want het mag niet zo zijn dat EUROPA MAG bundelen en de ZUIDAMERIKAANSE landen niet weet men wel hoe lang als de AMERIKAANEN wilden ze al korte meten konden maken maar nee tijdens de UNASUR en geloof mij het is geen toeval maar het is zo wat EUROPA OF DE AMERIKANEN ZEGGEN WILLEN MOET WET ZIJN zo dat ze elk klein land in hun macht kunnen houden en weer verkopen een paar……. hun ouders en eigen mensen aan hun oude slaven houders en maar lullen over DEMOCRATIE en vrede op de wereld ja zolang je hun kak vreet maar op moment dat je weigert ben je de……. zijn wij nou zo dom of zijn zij nou zo slim??????.


  Maak melding

 23. Dino maakt zich niet druk om jullie onderzoek want hij weet dat zijn amnestie al staat te wachten al op hem en de positie van tweede criminele president commissaris bij staatsolie.


  Maak melding

 24. Er komt GEEN diepgaande onderzoek daar de wolf ook in het complot zit…
  Degenen die denken dat de duivel niet wist wat kleine satan aan het uitvoeren was hebben behalve boter ook stront op hun kop.


  Maak melding

 25. PG moet gelet op de in Suriname en met Sur hulpmiddelen gepleegde misdrijven in het buitenland, w.o. internationale drugs- en wapenhandel, misbruik reis- en identiteitsdocumenten, terrorisme, zsm onderzoek laten verrichten.

  Echter deze zelfde PG moet nog steeds voor de draad komen met resultaten onderzoek naar de enige tijd geleden gepleegde standrechtelijke moord op meerdere verdachte personen, waarvan de auto werd doorzeefd met kogels. Deze personen waren ten tijde van het bloedbad ongewapend.
  Het waren geen dieren die toen zoncer meer zijn doodgeschoten door politie in samenwerking met CTU-medewerkers.

  De vraag is of deze PG een strafrechtelijk onderzoek aankan naar strafbare feiten, waarbij de leiding van de CTU betrokken is.

  Dat meer niet klopt mbt de al dan niet grondwettige gewapende machten in Su blijkt ook uit het feit dat de legerleider enige tijd geleden om duistere redenen uit zijn funktie is gezet.

  Suriname heeft m.i. dringend internationale hulp nodig om internationale maffioso te bestrijden en uit te schakelen.


  Maak melding

 26. En juist Punwasi gaat het onderzoek zeer waarschijnlijk leiden. Dus, dan krijgen we het aloude vestzak broekzak systeem waar; puspusi e luku merki. Wat deze Punwasi misschien niet weet of wilt weten, is dat de DEA hem ook op hun agenda hebben. Ook het zelfde als die slager en zijn eigen vlees, snap ie. Het “voorval” die crash door zijn vrouw met zijn auto ooit, met cocaïne in de kofferbak, dan hoe dan, jij nu. En als je de koers na trekt welke de auto had op dat moment had, huiswaarts, dan is overduidelijk waar deze geconfisqueerde drugs naartoe gaat, achterover gedrukt en naar eigen huis getransporteerd door jouw vrouw. Ze weten ook precies wat er later mee gebeurde, derhalve ben je hoewel procureur generaal onbetrouwbaar. PG Subhaas Punwasi je maakt helemaal geen indruk op integere personen, jij behoort ook mede tot één van de staatsrechtschenners, PG Subhaas Punwasi. In een democratische rechtsstaat wordt er een parlementaire enquete gehouden om dit onderhavige geval, waarom in Suriname niet. Naar het zich laat aanzien, zullen er spoedig koppen gaan rollen. Met het grootste probleem zit de poppenspeler Lafkiek van BuZa, want die heeft natuurlijk heel veel noten op zijn zang. Dat is ook te verwachten, vooral wanneer je je onschendbaar waant, en achteraf blijkt het een merrie in de nacht te zijn, dan krijg je cold sweat on à Sunny day.


  Maak melding

 27. Doofpottenland!

  Het zoveelste doofpotaffaire in doofpottenland.
  Het kan de suri-bevolking geen ene flikker schelen.

  Als ze eerder op een moordenaar en drugsdealer hebben gestemd, dan maakt het niet uit, als hun toekomstige pres. effe een paar jaar ervaring op doet in Guantánamo Bay.
  Whateverrrrrrrrrrrrrrrr…….

  En ook nog dhr. Santhoki beschuldigen…. voor de criminele activiteiten van rambo.
  Mijn klompen zijn kapoettttt van deze beschuldiging.
  Wie zijn deze sicko’s , mie jesus mang, very, very disturbed people!

  Op 25 nov zijn ze massaal aanwezig op het plein voor een portie bruine bonen en een warm indianen biertje.

  Ik heb nog nooit eerder zulke lakse mensen meegemaakt.

  Quarantaine en laten zinken!


  Maak melding

 28. @ GMAP
  Yes, wie houdt wie voor de gek? Ze gaan een onderzoek instellen op dezelfde wijze waarop zij in 1982/83 onder leiding van wijlen Paul Bagwandas de zaak rond de decembermoorden hebben opgelost. Adolf Hitler laat een commissie instellen om na te gaan waarom zoveel Joden naar de gaskamers geleid zijn. Lackin maakt zich belachelijk!


  Maak melding

 29. Dino gearresteerd op 29 augustus, we leven vandaag 14 november en nog moet men nagaan of dit een onderzoek waard is.
  Ik blijf erbij, was het iemand gelieerd aan de oppositie dan had je alle marionetpoppen van de president aan het dansen.
  Maar het betreft in deze de lievelingszoon van de president, de kroonprins, dus probeert men op slinkse manier aan damage control te doen.
  Sorry heren maar het kwaad is al geschied en de paarse aanhang heeft dat door, velen hebben de NDP de rug toegekeerd. Elke week weer een nieuw mekaschandaal dat boven water komt!!!!!


  Maak melding

 30. Suribabwaans Panorama:

  opa deedeebee vraagt aan een der kleinzonen: “Wat wil je worde als je groot bent? Precedent? En waarom? Ooooooooppppppaaaaaaaaa, omdat je alles mag en kan doen wat je ma wilt. Hoezo, vraagt opa? Ik schiet ze allemaal vo hun laap als ze nie met me wille gaan spele.


  Maak melding

 31. @Henk, daar heb je helemaal gelijk in, maar nu er genoeg multimedia is en niets meer geheim blijft, is het aan ons als Surinaamse volk de rest te mobiliseren om in aktie te komen.

  Ik vind dat met alles wat er tot nu gebeurt is, vanaf de amnesty wet tot de aanhouding van Dino Bouterse het parlement , maatschappelijke groeperingen , vakbonden, NGO’s in Suriname bang zijn om in actie te komen.

  Niemand die durft om op straat te gaan om opheldering en om een onderzoek te vragen. We zijn bang voor de jaren 80 dat het weer zou gebeuren. Zelf christelijke organisaties durven zich niet uit te spreken, Steve Meye niet, de Monseigneur niet, de pandit, de bisschop en de Imam niet.

  Ik maak mij ernstig zorgen en ben bang dat Bouterse nog voor 15 jaren aan de macht zal blijven……..Dus als het volk zich nu dit niet aantrekt en denkt aan zijn eigen hakje dan is het gedaan met ons en ons kinderen en achter klein kinderen.

  De procureur generaal Subwaas Punwasi is al jaren PG , het is tijd voor een nieuwe lichting. Hij is gebonden aan handen en voeten dus ik denk dat er niets van zal komen….


  Maak melding

 32. Vergeet niet om André Misbaksel en Paraman Panka
  op de hoogte te houden van de vorderingen!
  Die kunnen dan tijdig een amnestiewet door het
  parlement loodsen.


  Maak melding

 33. Uitslag onderzoek staat bij voorbaat vast. Politiek opportunisme, onkunde, hypocrisie, angsthazerij,gemis aan integriteit en karakter zullen leidend zijn bij dit al bij voorbaat ongeloofwaardig onderzoek door het paarse gespuis en daaraan gelieerden.
  Alleen Amerika kan dit varkentje wassen.


  Maak melding

 34. De eerste die opgepakt met worden is LACKIN.Hij zegd alleen de minister van buza is verantwoordelijk voor uitgifte diplomatiek paspoort.
  Dus dan heeft hij DINO dan toestemming gegeven.
  Lackin hou toch op met die dingen wat je zegd.Je bent boeng broeja.(bron de waretijd)


  Maak melding

 35. Dino schreeuwt er elke ochtend ‘day light come and me wan’go home’.De nachten zijn het zwaarst voor hem.
  Ik hoop dat onze Talib[Kanhai] lukt om Dino zijn straf in Sur te laten uit zitten.Panka wil graag de plaats innemen van Dino in de VS.


  Maak melding

 36. De meeste van al die zogenaamde mensen de “Biggi Bobbo’s” die zich hier verschuilen achter hun zogenaamde Surinaamse avatar namen, zijn dezelfde type “Biggi Bobbo” mensen waar ik vroeger tijdens school voor op moest komen en vechten als ze problemen kregen met die jongens die de lakens op het schoolplein of de buurt uitdeelden.

  Wanneer ze ouder zijn dan willen ze hun laffe jeugd periode vergeten en stoer gaan praten op forums zoals hier.

  Vandaag willen ze zich voordoen als wereld verbeteraars en een “Biggi Moffo” geven tegen mensen waar ze in hun dagelijkse leven voor in hun broek sch..ten.

  Ik durf op recht te zeggen dat Dino waarschijnlijk goed de fout is in gegaan. Ik ben blij dat ik niet zo’n laffe “Biggi Bobbo” sukkel als jullie in dit leven ben.

  Suriname zal nooit om “Biggi Bobbo’s” als jullie draaien.

  Zwak geestelijk volk.

  Het echte Surinaamse volk zal tijdens de komende verkiezingen moeten kijken wie de ziel van het land wilt verkopen aan die Vieze vuile NL regering (ik bedoel niet de Nedelandse bevolking) of welke regering / groepering dan ook.

  Echte Surinamers wees scherp en direct naar uw toekomstige leiders enclaat horen en zien dat u het land niet open en blood stelt voor de ziek figuren op deze aardbodem (de Biggi Bobbo’s).

  Wat Hezbolla betreft:

  De Palestijnen en de Joden hebben recht op een eigen staat.
  STOP met het doden van mensen en hou jullie rommel buiten Suriname. U bent welkom en alleen de geest van menselijk vrede is in Suriname welkom.

  Here God (Allah) is groot.


  Maak melding

 37. Lackin, ga toch eens een bril laten aanmeten door een erkend bedrijf, Bouterse en co hebben geen verstand van een ruim gezichtsveld, die kennen alleen de broekzakken van Bouterse en zijn paarse bende!

  Let wel Lackin, zodra jij niet meer wordt beschermd door dada Bouterse zal je moeten vluchten om te overleven mi boy, net als dada zelf overigens!
  Jij bent niets meer dat een hoop stront uit Bouterse zijn zure tering kont!!!!!!


  Maak melding

 38. Er komt geen enkel onderzoek,dit wordt alleen gezegd,om de indruk te wekken dat Su.democratisch is.Wie graag zand in de ogen wil,moet dit maar geloven.


  Maak melding

 39. Ook al heeft Dinootje niets te maken met terrorisme, wapenhandel etc. moet USA hem levenslang opsluiten of de electricchair geven. Want dan is Su. een stuk veiliger en leeft men een stuk rustiger.
  Alleen zijn pa nog. Want ing bille è gunja!!!
  DDB je dagen zijn ook geteld. Want waarom investeren in gepanserde auto`s. Het is niet voor je vijanden in Su of de DEA. Want zo geweldadig zijn wij niet.
  Het is o.a. voor je drugskartel vijanden. Want die maken geen grap. Die komen je letter halen tussen 6 planken.

  DDB succes. We zullen zien en horen hoe dit zal aflopen.
  Su zet je schrap. Want dit is serious bussines.

  Ik zou niet in jouw schoenen willen staan!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.