Bijeenkomst over ondernemen in de gezondheidszorg in Suriname

5

De stichting Collectief Overzee Suriname(COS) organiseert op vrijdag 15 november 2013 een netwerk bijeenkomst met als thema ‘Ondernemen in de gezondheidszorg in Suriname; Welke kansen en uitdagingen biedt de zorg in Suriname?

Ht programma begint om 18.00u en om 19:00 zal de vice-voorzitter van de stichting COS, zorgondernemer Dhr drs E.F. Grep, een inleiding verzorgen. Daarna is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en discussie over het onderwerp. Afsluitend is er een Meet & Greet.

Datum : Vrijdag 15 november 2013
Tijd : 19:00 – 21:00 uur
Plaats : The Club (naast Calypsona Shipping)
Keienbergweg 3, 1101 EZ Amsterdam Zuidoost


5 REACTIES

 1. Welke kansen en uitdagingen biedt de zorg in Suriname? Zolang corrupte welig tiert, zolang is alles gedoemd te mislukken, zonder tjoekoes. Zo lijder, zo aanhangers, een corrupt land, waar misdadigers en warlords de macht is gegeven door oliedomme mensen, zie vele Afrikaanse landen.


  Maak melding

 2. Wie waagt zich nog aan dergelijke ondernemingen. Jullie strooien de mensen gewoon zand in de ogen, ook met jullie diaspora activiteiten. Krijgen de geintersseerden ook een paspoort van Suriname, want Dino heeft die gratis weggegeven en geen enkele belemmering stond hem in de weg.


  Maak melding

 3. Surinamers zijn een verwend en lui volk. Er valt niks met ze te ondernemen.

  Al heb je nog zo een goed business-plan, je blijft afhankelijk van Surinaamse werknemers en die zijn met geen enkele mogelijkheid vooruit te branden.

  Het enige wat de Surinamers interesseert is een zo hoog salaris tegen een minimum aan inspanningen.

  Welke ondernemer is zo dom om risicokapitaal te investeren in een economie die bol staat van de corruptie en een niet-werkwillige beroepsbevolking.

  De stichting Collectief Overzee Suriname (COS) kan zijn inspanningen veel beter richten tot de categorie Surinaamse Nederlanders die hun herstelperiode in Zuid-Europa willen doorbrengen. Er zijn legio mogelijkheden in Spanje en Portugal aanwezig.

  Waarom zou je als ondernemer je geld en tijd verkwisten aan een heilloze missie in Suriname, terwijl Zuid-Europa dezelfde mogelijkheden biedt tegen betere condities.

  COS denk Europees en laat die heilloze inspanningen in Suriname eindelijk achterwege.


  Maak melding

 4. Ik denk dat ik onderstrepend kan bevestigen de mentaliteit die geuit is,mijn ervaringen met pogingen projecten op te zetten die byzonder uitkwamen voor de economie van Suriname werden getorpodeerd,vanaf 1997,de Africaanse culturele normen boden geen licht,meer donkerheid,licht dringt niet door,een prachtig land mijn geboorte land,rijk aan grondstoffen,Pharmacologische mogelijkheden vanuit de natuur bronnen enz.enz.Nu laat men de chinesen alles wegpikken,wanneer gaan de ogen open,china is uit om de wereld te beheesren,gemnaakte vriendelijkheid,gerafineerde
  uitstraling dei men niet door heeft,straks wordt Suriname beheesrt door de militaire macht van China,is men blind ?


  Maak melding

 5. De gezondheid zorg biedt geen kansen in Suriname voor hoger opgeleide Medici Wetenschappelijk,Ik werd gekonfronteerd met
  domheid van bull artsen in Suriname,kennis nihiel wetenschappelijke duisternis,opleiding zeer laag,men kon geen vragen beantwoorden op moleculair,nucleair niveau,immunologisch niveau,kanker niveau en de impac van chronische ziektes,de phosforisatie van het biologisch werkend systeeem,domheid is in de gezondgheidzorg in Sruiname bull arsten.Mijn opleiding aan de universiteit Portland Oregon U.S.A. wetenschapplijk,Erasmus Nederland Staat academie Duitsland,met certificaten en diploma’s,met internationale registratie,Europeesh,U.S. Duitsland,zie ik de artsen en de Surinaamse gezondheid zorg als een vloermat wat geneeskunde betref.Mijn opleidingen:MD WO.AIO.Moleculair Diagnostiek,Cito-Oncologie,Pediatrician,
  Micro-Chirurg,Byzondere homeopathie,indien ik op mijn niveau vragen zou stellen aan de gezondheid bull arsten in Suriname,zal onwetendheid zich presenteren,ik ben ermee gekonfronteerd geweest in 2010 toen ik in mijn land was.
  Ik maak uitzondering voor hen die gestudeerd hebben buiten Suriname en de mentaliteit konden ontvluchten.Ik wil voorgoed weer terug zijn,geboren zijnde in Commewijne,mijn leeftijd zal mij weerhouden om iets nog te ondernemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.