Verdediging Dino wil uitstel om omvang bewijs

78

PARAMARIBO, 11 nov – De verdediging van Dino Bouterse wil extra tijd van de rechtbank in Manhattan, New York. Het door de vervolging geproduceerde beeld- en geluidsmateriaal is te omvangrijk om in de opgegeven tijd te kunnen verwerken. Volgens de Ware Tijd is gevraagd om hun weerwoord te mogen indienen op uiterlijk zeven februari 2014.

“Dit verzoek is noodzakelijk, omdat de verdediging het leeuwendeel van de informatieverschaffing in de week van zes oktober heeft ontvangen. Deze informatieverschaffing kwam in de vorm van een harde schijf die een omvangrijke hoeveelheid audio- en video-opnamen, elektronische correspondentie, vertalingen, foto’s en justitiële rapporten bevat. Met name de opnames zijn van wisselende kwaliteit en sommige deelnemers spreken andere talen dan het Engels”, staat in het verzoekschrift.

Volgens de verdediging blijft het wellicht niet bij dit materiaal. De vervolging heeft namelijk aangekondigd dat er meer zit aan te komen. Het verzoek is intussen ingewilligd door rechter Shira Scheindlin. Die heeft er wel bij vermeld dat er geen tweede keer uitstel zal worden verleend. De verdediging zegt ook ‘overvallen’ te zijn door de meest recente aantijging. Behalve voor drugs- en wapenhandel, wordt Bouterse nu ook vervolgd voor samenspannen met Hezbollah.


78 REACTIES

 1. De verdediging zegt ook ‘overvallen’ te zijn door de meest recente aantijging. Behalve voor drugs- en wapenhandel, wordt Bouterse nu ook vervolgd voor samenspannen met Hezbollah.
  Hahahahahaha. Het kost het land bommen vol geld, geld om peperdure advocaten te betalen wordt naar alle waarschijnlijkheid misbruikt, inplaats van de noden van het volk en zijn paarse oliedomme knudde te verlichten.Er is geen minister van Financien noch enige controleapparaat, zoals in tachtig. Ma kut, de hele wereld ziet Suriname nu vanuit een ander perspectief, er is niet zoveel verschil meer met arme landen in Afrika waar warlords de macht is gegeven door oliedomme aanhangers. Ondertussen doen ze alles in het paarse kamp om deze zware misdadiger vrij te krijgen, die ook in eigen land veel op zijn kerfstok heeft. Als hij hier te lande misdrijven op zijn naam zou hebben van welke formaat dan ook, dan zou men met een verklaring komen alla revosteil , staatbveiligheid in gevaar. De i’m nasty wet werkt voor de paarse lijder en zijn zoon, maar daarbuiten niet, de hele wereld weet het nu, de aanhangers verdienen ghet gevolg van hun domme keuze, misdadigers veragoden as lijders. Hahahahaha. De toekomst ziet er zeer somber uit, want de oude kat in het nauw zal rare proberen te maken alla jaren tachtig, maar het geluk zal hem niet toelachen.


  Maak melding

 2. Iedereen verdiend een eerlijk proces dus ook Dino Bouterse. Als de verdediging het leeuwendeel van de informatieverschaffing in de week van zes oktober heeft ontvangen en men nu haast wil maken kan er geen sprake zijn van een eerlijke procesgang. Op z’n minst heeft de verdediging de tijd nodig om deze zaak voor te bereiden.
  En laat justitie met fatsoenlijke bewijzen komen. Amerikanen kennende hanteren ze de plakband methode.


  Maak melding

 3. Preet Bharara pakt Bank of America aan

  VAN ONZE CORRESPONDENT DIEDERIK VAN HOOGSTRATEN − 26/10/12, 00:00

  De federale hoofdaanklager van Manhattan, Preet Bharara, heeft een doelwit van formaat uitgezocht: de Bank of America. In een civiele rechtszaak eist Bharara het recordbedrag van een miljard dollar (770 miljoen euro) van de financiële gigant, die hij beschuldigt van grootschalige hypotheekfraude. .

  NEW YORK – Uit de eis die woensdag openbaar is gemaakt, blijkt dat deBank of America (BoA) in feite moet boeten voor de overname, in de zomer van 2008, van de hypotheekverstrekker Countrywide Financial. Die onderneming speelde een negatieve hoofdrol in de Amerikaanse huizencrisis, die vanaf 2008 wereldwijde naschokken teweegbracht.

  ‘Roekeloze leenpraktijken worden niet langer getolereerd’, zei Bharara.

  Met deze klacht tegen een topspeler in de financiële branche zoekt Bharara (43) opnieuw de schijnwerpers op. Zijn kantoor met **230 assistent-aanklagers** heeft het onder zijn leiding eerder opgenomen tegen

  🙂 Jamaicaanse drugskoningen, Russische criminelen, wapenhandelaren, moslimterroristen en talrijke valsspelers in de financiële wereld 🙂 .

  Door een van de grootse banken van de VS onder vuur te nemen bestendigt Bharara zijn reputatie als ”’sheriff van Wall Street”’.

  ‘Het kan ons niet schelen wie je bent, hoe veel geld je hebt of met wie je banden hebt aldus Preet’

  ..Irwin Kandhai mi gudu pak je biezen en kom naar huis want deze is een egte TIGRI BARBA..!


  Maak melding

 4. Het zijn de Fronters die altijd een mondvol hebben over een fatsoenlijke rechtsgang. Nu het betrekking heeft op Dino Bouterse verdiend deze man geen eerlijke rechtsgang meer. Ik verbaas mij nergens meer over. Eea past geheel in de denkwijze van de gemiddelde Fronter. En maar van de daken blèren dat Pres. Bouterse weg moet en dat de paarse bolwerk op instorten staat. Ziekelijke bangmakerij.

  1) Bouterse zou door de Amerikanen en Nederlanders opgehaald worden
  2) Bouterse zou zijn straf in Nederland moeten uitzitten
  3) Bouterse zou vervolgd worden in Suriname voor de dec.moorden
  4) Bouterse zou nooit President worden
  5) Suriname zou met Bouterse internationaal geboycot worden

  Keep on dreaming, ook na 2015 zal Bouterse de sterke man van Suriname zijn. Fronters zullen ermee moeten leven. Weer 5 jaar Bouterse bashen op wkn, als of hij er wakker van ligt wat Molenaar, Gaymap, Koos, Plasew en Ray van zeggen. Blijf vooral Opa Vene met z’n klappertanden maar aanbidden. Dat gaat Suriname zeker vooruit helpen. Wat een losers


  Maak melding

 5. En toch zijn er figuren die beweren dat de Amerikanen geen bewijzen hebben. Net als bij Boerenveen gaan we lachen als we de beelden te zien krijgen. En ook de hele wereld zal met ons meelachen.


  Maak melding

 6. Ik vraag me af welke advocaat in de wereld deze jongen vrij kan krijgen, geen een…

  Er zijn waarschijnlijk teveel bewijzen tegen hem waaronder video en audio materiaal…

  Hij is gewoon erin geluisd, en heeft flink toegehapt, deze crimineel werd door vele idioten als toekomstige president gezien. …

  De einde van het Bouterse-dynastie is in zicht…


  Maak melding

 7. Geachte rechter Shira Scheindlin,

  met dank voor het inwilligen het verzoek v/d verdediging!

  wij v/d tegen partij hebben echter ook een verzoek;

  niet 7 februari, doch verschuiven naar de 25e onze Revo-dag, da kunnen wij met veel fanfare uitgeleide doen en met gepaste “toeter-trots” afscheid nemen v/d zoon v/e grote “staatsman” 🙂

  Uw besluit in deze eerbiedigend verblijf ik,


  Maak melding

 8. Hoe kunnen ze overvallen zijn. De verdediging heeft in de week van 6 oktober 2013 het leeuwendeel van de informatie (bewijsvoering) ontvangen.
  Het is een beetje veel en er wordt in andere talen dan enges gesproken. Dat het dus wat langer gaat duren voor dat je alles goed voor de verdediging geordend hebt en de kracht en zwakte van de bewijsvoering door hebt en een goede verdediging kunt voeren is logisch. Dan gaat het echter over de kwaliteit van de verdediging.

  Men is echter niet overvallen, de informatie is er al een maand. Men wil waarschijnlijk stellen dat de hoeveelheid belastende feiten overweldigend zijn en dat men alleen maar kans ziet op een verdediging die bestaat uit het ondergraven van het VS staatsveiligheidssysteem.

  Hoewel men al een maand in bezit is van opnames (etc), zie Boerenveen veroordeling, wordt er door niemand uit de verdediging van Bouterse junior naar de inhoud van de bewijsvoering verwezen.
  Neem er maar vergif op in wij zien zometeen allemaal filmpjes op het internet met babbelende Bouterse Junior die heel Suriname beschikbaar stelt voor maatschappelijk niet te verantwoorden activiteiten, etc..

  Het gegeven dat niemand melding gemaakt heeft van de al 1 maand in bezit zijnde bewijsvoering van de aanklager zegt genoeg over de hardheid van de zaak voor een Amerikaanse rechtbank. Uitlokking mag in de VS, vraag maar aan ervaringsdeskundige Boerenveen. Iemand die heel wat slimmer geacht mag worden dan Bouterse Junior.

  Met de verzwaring van de aanklacht maakt de VS Suriname een internationale paria (ongewenste) en haar President tot een Joker. Als je de eigen familie niet in toom kunt houden en in eigen land niet genoeg kunt laten stellen, mag men dan verwachten dat een afspraak over staatsbelangen hout snijdt en waargemaakt kan worden. Wie neemt een President serieus met dit soort Prive problemen. De appel valyt immers niet ver van de boom. De scheiding Prive en Functie is gezien de faciliteiten die Bouters junior schijnbaar had of claimde te hebben is voor een buitenstaander niet meer te maken.

  De goede verhouding die minister Lackin met de VS voorwend is niet goed maar bar slecht aangezien de VS zich met deze (vrijwel 100% zeker uitgelokte) rechtzaak bemoeien met binnenlandse Surinaamse aangelegenheden. Indien de VS de zelfde invulling als minister Lackin aan de onderlinge verhoudingen gegeven zou hebben dan had men deze zaak geheel overgelaten aan Suriname en had men geen ILLEGAAL onderzoek op Surinaamse bodem uitgevoerd. De DAE en haar vertrouwelijke bronnen hebben immers strafbare feiten onderzocht/ geïnitieerd op Surinaamse bodem.

  Het zou Minister Lackin sieren de VS Ambassadeur te ontbieden en een protestnota in te dienen met betrekking tot criminele handelingen van VS diensten en handlangers op Surinaams grondgebied. Als men ten minste oertuigd is van het eigen gelijk.


  Maak melding

 9. Goede morgen Allen.

  HEEL SIMPEL, DE BEDRIEGERS ZIJN BEDROGEN.

  Toch heb je dat PAARSGESPUIS,die proberen alles goed te praten.
  NU is het wachten op 7 Februari 2014.

  Wie weet wat er nog uit die beerput gaat komen.

  WIJ BLIJVEN BENIEUWD,EN VOLGEN ALLES OP DE VOET VAN MINUUT TOT MINUUT.


  Maak melding

 10. Off topic, blijkt maar hoe laf en schaamteloos Surinamers zijn. In andere werelddelen hadden ze Bouterse opgeknoopt.

  BANGKOK- Duizenden Thai zijn maandag in Bangkok de straat op gegaan om te protesteren tegen de omstreden amnestiewet. De betogers vinden dat er geen amnestie moet komen voor het politieke geweld dat de afgelopen jaren meer dan honderd Thai het leven heeft gekost.

  Premier Yingluck Shinawatra had vorige week opgeroepen tot een einde aan de protesten op straat. De amnestiewet zou gunstig zijn voor zowel de huidige regering als de oppositie, schrijft het ANP.

  De broer van de huidige premier, Thaksin Shinawatra, die in 2006 met een staatsgreep werd afgezet, zou tijdens zijn ambtstermijn misdaden hebben gepleegd. De Democratische Partij, die nu in de oppositie zit, liet in 2010 ook met scherp schieten.


  Maak melding

 11. @Parbo
  Jij zegt:”Iedereen verdiend(T) een eerlijk proces dus ook Dino Bouterse”.

  Huh?…Iedereen????Verspreek jij je niet?
  Ik heb de indruk dat jullie allemaal sinds de aanhouding van jullie GURU jr. en kroonpresident anders fluiten.
  Zijn jullie bang voor de Amerikanen?
  Wanneer ben je trouwens tot die humane volwassenheid gekomen?
  Had dat maar sinds 8 december 1982 maar ook gedacht!
  Maar gefeliciteerd dat je tot een zekere vorm van wasdom bent gekeerd.


  Maak melding

 12. Zelfs een gerespecteerde Advocaat als Irvin Kanhai vindt het klinkklare onzin dat Dino Bouterse de terreur organisatie Hezbollah zou accommoderen in Suriname. De zaak is flink opgeklopt, terwijl hier duidelijk sprake is van uitlokking. De Amerikanen proberen Dino een loer te draaien. Wat zeg ik ze proberen Suriname in een kwaad daglicht te plaatsen. Suriname moet van haar afbijten. Dino verdiend onze steun. De man is onschuldig.


  Maak melding

 13. Dus als ik het goed begrijp is er BOGOBOGO aan bewijsmateriaal opgestuurd naar de advocaten van Dino.

  Ze hebben zelfs maanden nodig om zich door dit materiaal heen te worstelen. Iemand maakte terecht de opmerking dat de 8 Decemberslachtoffers geen uitstel hebben gehad van PAPA THE BUTCHER.

  @Parbo,

  Natuurlijk krijgt Dino een eerlijk proces: No Spang justitie gaat zeker met FATSOENLIJKE BEWIJZEN komen. Het Beeldmateriaal zal voor zichzelf spreken.

  Boerenveen heeft toch ook een eerlijk proces gekregen en sterker nog wegens GOEDGEDRAG vervroegd vrijgelaten.


  Maak melding

 14. Advocaten zijn azema’s: hoe langer het duurt hoe meer uren hoe hoger de declaraties. Ook verloren zaken zeggen zij altijd te zullen winnen. En wie betaalt, jawel uit gemeenschapsgeld die de arme burger ophoest.
  Het is een meer dan evidente zaak. De hele historie van zoonlief is doorspekt met criminele handelingen.

  DDB als je het Sur. volk especteert maak je publiekelijk je excuses namens je zoon voor de schande die hij en jouw familie het Sur. volk aandoet.

  En laat die domme minister en advocaten en overig gespuis van jullie het criminele gedrag van je zoon niet identificeren met het het goede Surinaamse volk. Dat verdient dit volk niet


  Maak melding

 15. Rechter Shira Schijtlin is ook indienst van Venetiaan en consorten met steun vd de Noord Zee witmangs. Ala sei den feyanti abi bakaman tot aan Amerika toe. Je kan ze niet vertrouwen. Ze zijn op gebrand om Suriname kapot te maken. Redimusus staan erbij en kijken er naar.


  Maak melding

 16. Die kleine RAT is verzopen!

  Nu nog die grote RAT !

  Met zoveel bewijs helpt zelfs moedertje lief hem niet meer.

  Hopelijk is dit een wijze les voor alle Surinamers om niet alleen maar op GELD en materiele zaken gefixeerd te zijn. Sociale normen zijn van een hogere waarde.


  Maak melding

 17. @ Parbo

  Inderdaad, iedereen verdient een eerlijk proces.

  Behalve massa-moorderaars en mensen die hand- en spandiensten verlenen aan terroristen, met als enig doel om zichzelf te verrijken !

  Concreter: Dino en zijn vader de President in elk geval niet. Die behoren tot de bovengenoemde categorie. Voor hen gelden andere regels in de rechtspraak.


  Maak melding

 18. Iedereen verdient een eerlijk proces????????
  Bouterse krijgt dat in Suriname niet.
  Ze zijn te bang voor deze clan om ze veroordelen.
  Papa geeft zichzelf amnestie en het volk kijkt toe.


  Maak melding

 19. Ik wens en vraag aan de Almachtige God dat Mr. Dino.B, de verdedigers en SU/het volk deze rechtszaak wint.
  Het is erg dat Buitenlanders zover zijn gegaan om dmv te lokken, hinderlaag en hypnotische krachten geprobeerd hebben om met alle nieuwe technieken hun vijand onschuldig uit te schakelen.
  Ik heb mooie en geweldige beelden van Dino.B bezoek aan Venezuela en China gezien en je kan nooit negatieve dingen van hem verwachten.
  Deze NF/NL hebben gewoon weg die hoofd van de Amerikanen gevuld met allerlei negatieve zaken omtrent Dino.B/SU Regering om zodoende deze NDP coalitie te saboteren om daarna zelf aan de Regeermacht te komen.
  Deze NF die ingezette rebellen zijn van NL vechten niet met wapens, maar met intelligenties om op sluwe manier zijn tegenstanders langzaam/snel uit te schakelen.


  Maak melding

 20. Moeten we doorsturen naar onze superadvocaat in Su, de gehaaide Kaaiman. Ik hoop dat hij nog genoeg tanden heeft en geen prothese(kunstgebit) om zich in het stuk vast te kunnen bijten. Hij moet wel 3 maanden lang de casino van Su mijden, want deze mijnheer houdt van gokken. Hij is een notoire gokker. Iedereen zijn hobby zou ik zeggen. Anderen zijn notoire hoerenlopers of zuiplappen. Dus het moet kunnen.
  De vervolging in Amerika hebben een dik dossier samengesteld. Misschien kan Kanhai ondersteuning krijgen van madame Simon, Misikaba, Bouva, Paal, Donkey en de andere hielenlikkers van paars in het parlement. Misschien kunnen ze Kanhai substantiële en materiële ondersteuning geven om het vervolgingsdossier aan flarden te schieten. Weet niet als het gaat lukken met een Amnestiewet. Maar ja, misschien kan Kanhai een konijn toveren uit zijn lange baard. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Succes.
  Want het omkopen van mensen zal ook niet zo gauw snel lukken in Amerika, één van de handelsmethode van paars.
  Ben bang dat het een echte Sing Sing wordt.


  Maak melding

 21. Op 28 juni heeft Bouterse op zijn kantoor een kilo cocaïne tevoorschijn gehaald en laten zien aan zijn zakenpartners, naar later bleek DEA-informanten. “Je kan het zo naar de luchthaven meenemen als je wil”, zei Muntslag die uitlegde dat het pakje was geprepareerd met een chemisch middel zodat “de honden” op de luchthaven het “niet kunnen ruiken”.wat ik eigelijk niet begrijp dat
  vriend ediemundo geen engels verstaat laatstaan speken.
  deze mannen kunnen als de dood
  zwijgen ehmmmm.


  Maak melding

 22. amerika wil de druk zo strak mogelijk houden om zodoende de vader geestelijk en mentaal te laten lijden,om zich eventueel vrijwillig over te geven,’maar als zijn vader dat zou doen,zou hij zich niet alleen aan amerika over geven,maar ook aan nederland die ook een vinger in de pap heeft om de president van suriname op non actief te stellen.
  amerika de grote hoer onder de wereld lijders zal ook alle gelegenheid aanpakken om hun macht als hoer kenbaar te maken,met name,op slinkse wijze een land over nemen,ook al moet het tenkosste van het bevolking zijn.
  nederland die nu aan het lachen is,omdat zij een gedeelte van hun plan inwerking zien gaan,door amerika,’noemt men dat rechtvaardigheid,neen dus.

  dus;zij willen de vader via zijn soon pakken.

  wat er dan ook over pres BOUTERSE gezegd mag worden,;dat intreseerd mij niet,hij is ook een surinamer,net als mij,maar de manier hoe bepaalde landen en organisaties hem zo graag weg willen om zelf het land en bevolking over willen nemen,vind,ik,meerdan beestachtig,’het bewijst wel dat hij su zelfstandig op grote hoogte zou kunnen leiden,samen met het su volk.
  hij heeft wel voor een betere bewustzijn in het land gezorgd,in de zin van,dat wij het zelf kunnen.

  andere landen gaan ons nooit opbouwen,dat,staal al vast.


  Maak melding

 23. Ik vraag mij af wie er voor de juridische kosten opdraait.De man is toch verantwoordelijk voor de gevolgen van zijn handelen.Het kan niet zo zijn dat de belastingbetaler hiervoor opdraait.Dit moet de bevolking niet pikken.


  Maak melding

 24. Inderdaad @Parbo, iedereen verdiend een eerlijk proces, ook Dino. Alleen zij die de heer Dino een eerlijk proces misgunnen zijn zelf net zo oneerlijk als hun God. Alle kwade tongen die tegen Dino samenspannen dienen volgens oud koloniaal gebruik onmiddellijk afgesneden te worden, aangezien betreffende persoon nog niet veroordeeld is voor de feiten die hem zijn ten laste gelegd. Dus zij die nu al een oordeel vellen over Dino zijn in mijn ogen medeschuldig, wie weet hebben deze de val opgezet in samenwerking met de vervloekte Amerikanen. Vergeet niet dat het verraderlijk bloed alleen daar kruipt waar het kruipen kan. En aanschouw de reacties eens van zijn vijanden, deze joelen uitbundig het hart uit hun lijf om de opsluiting van hun medebroeder, en oh wat hebben ze een lol zeg. De dag waarop een soortgelijke straf een ieder van hen zal treffen staat reeds geschreven als een teken aan de wand, te vertalen als de wil van God.

  De affaire Dino is nu een zaak van de rechterlijke macht en niet van het Surinaamse volk, anders zou men een ieder die momenteel met hetzelfde dweil Dino afveegt opgesloten moeten worden. Als Amerika bij mij naast de deur had gelegen zou ik Dino al lang persoonlijk hebben bevrijd en hem regelrecht naar Santo Boma gebracht zolang de zaak in onderzoek is. Ik heb een gloeiende hekel aan alle gelovigen, maar ik heb toch liever een slechte landgenoot in de eigen jail dan hem te zien wegkwijnen in een buitenlands petoet in handen van kolonialisten, ook al is betreffende landgenoot geloviger dan God. Ik slacht mijn kwaadaardige landgenoot liever zelf af bij gebleken schuld dan de schuldige door afstammelingen van kolonialisten afgeslacht te laten worden.

  Ai baya papa Delano, kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen. A bigi boi fi Dino heeft niet alleen U maar ook vriend en vijand totaal verrast. Wie had dit gedacht, dat Amerika een vuile streek met Suriname zou uithalen. Zo hebben ze Sadams regime naar beneden gehaald door grove leugenachtigheden te lanceren compleet met harde valse bewijzen zoals het nu gespeeld wordt in de zaak Dinosaurus. De chaos en de haat van het Irakese volk ten opzichte van Amerika is thans vele malen groter geworden dan die eerst was. Voorts hebben alle bevriende mogendheden heilig in de leugenachtigheden van de Amerikanen getrapt, ze kenden wel de waarheid, dat wat Amerika vertelde over Sadam helemaal niet waar was en dat Amerikanen pathologische leugenaars zijn, maar ze waren alleen uit op de profijten ervan.

  Derhalve zal ik bij leven blijven zeggen; “gelovigen zijn over het algemeen zeer slechte en gemene mensen en als ze nog niet slecht zijn dan worden ze dat!
  Django


  Maak melding

 25. Volgens Kanhai is de aanklacht tegen Dino KLINKKLARE ONZIN,Suriname hoeft daarom geen geld uit te trekken voor zijn verdediging, hij wordt zo wie zo toch vrijgesproken. Het is toch zonde van al het geld dat men aan dure advocaten gaat betalen, we kunnen dat geld toch liever storten in een studiefonds voor de 14 kinderen van Dino, zijn ze, wanneer ze volwassen zijn, hopelijk niet zo naïef als hun vader.


  Maak melding

 26. Alles wordt in het werk gesteld om die criminele zoon uit handen van justitie te houden, ondanks het feit, dat hij een strafblad heeft, van hier tot Tokio.

  Ondertussen staat suri stil!
  Het ene gedonder overlapt het andere gedonder.
  Het gaat zo snel, dat iedereen vergeten is, dat het enkele dagen geleden ging over dubieuze aankopen van brandweer-spullen, die lacht in zijn vuistje nu.
  Of dat er nog steeds geen minister van Financiën is benoemd.
  Of dat die abrahams is ontslagen vanwege wan beleid, etc. etc.

  Alias b doet met die suri’s wat hij wil. maar ze geven geen kik.
  Het is toch niet waar…alleen maar onzin.

  Wel zielig dat een Hollandse whiskey vrouw de suri- pres moet redden van de ondergang.
  Het zal mij niet verbazen, dat zij op de achtergrond instructies uitdeelt.

  Bij haar wortelklant vond ze ook, dat het sranang tongo op de bandjes, een beetje erg vreemde taal is, onmogelijk te vertalen, whahahahahahahaha.
  Hetzelfde argument heeft die us verdediging.

  Als rambo vrij komt, dan gaat hij die suri’s mores leren.
  Dan zullen ze kennis maken met de echte django…….., phoe, suc6.


  Maak melding

 27. Wachten op de behandeling van een kortgeding duurt gemiddeld een jaar, hier in SU!
  Andere zaken zoals een boedelverdeling, minimaal 10 jaar! (Bron “To the point”)
  Oorzaak: groot tekort aan rechters!

  Nu meerdere advocaten zich zullen moeten buigen over de zeer gecompliceerde zaak “Dino” zal de wachttijd voor de client toenemen want Dino heeft voorrang!
  Bouta en zijn familie zijn een grote strop voor de rechtsgang in ons land!
  En wie betaalt de rekening?? Niet het paarse gepeupel, want die moeten nieuwe kleren kopen voor Srefidensi.


  Maak melding

 28. Paar conclusies die we op basis van al hetgeen ons is overkomen mogen trekken:

  – Charmeoffensief en damagecontrole op alle fronten.
  – B. heeft het Binnenland ontdekt. Het Buitenland is nu het Binnenland geworden.
  – Ik kan nu weer zonder angst en beven een SLM ticket kopen. Reguliere vluchten kunnen weer normaal doorgang vinden omdat onze LIJDER stante pede een VLIEGFOBIE heeft ontwikkeld. Aan de Noordzee hebben we goede psychiaters om hem van zijn fobie af te helpen.
  – B heeft ook de gewone man en vrouw ontdekt. Charmeoffensief op alle fronten.
  – Minister van financiën, ook zo’n kow fotoe boi is al een tijdje op permanente goed betaald verlof gestuurd. Kunnen nu vrij en blij de oorlogskas spekken. Want de uurloon van de advocaten zijn vrij hoog, hoor. 1000 dollar per uur???
  – Het gras op de berm is inmiddels verschroeid en verschraald.
  _ Hezbollah, wie mogen nu aan het gas?


  Maak melding

 29. Het zou gepaster zijn wanneer Suriname zich niet in de “slachtoffersrol” gaat manoeuvreren of plaatsen. Het gaat om een individu en daarom is het een persoonlijk en privé geval. We mogen van geluk spreken dat dit “duivelskuiken” zijn plannen niet zijn uitgekomen. Jouw land verkopen om terroristische activiteiten te ontplooien, dit is pure landverraad om met deze moorddadige en bloeddorstige bloedvergieters tegen de menselijkheid samen te spannen. En kom me niet vertellen dat het een complot is. Dat het geen echte Hezbollah terroristen waren, doet niet terzake omdat overduidelijk is dat je in staat bent wapens te leveren. Om miljoenen die jou aangeboden werden in ruil voor onderdak en trainingsfaciliteiten. Zelfs Surinaamse voor paspoorten kon je voor zorgen en als bewijs van jouw macht kreeg één er daadwerkelijk ook een paspoort, stel je eens voor een terrorist met een Surinaamspaspoort. Dat het een voorop gezet plan is, zo zij het, feit is dat je bereid bent voor veel geld de gevraagde wapens en faciliteiten te waarborgen, en dat is heel wat. En de DEA hebben perfect werk geleverd. Mocht dit alles bewezen worden, want je hoeft er niet bij geweest zijn, er zit een kern van waarheid. Juist, geld corrumpeert en de val viel dicht. Men keek al wenkbrauw fronsend naar Suriname voor de UNASUR vergadering en juist precies tijdens de aanwezigheid de Zuid-Amerkaanse staatshoofden krijgt Suriname een koudedouch. En koudedouch aanschouwd door de hele wereld en dan te bedenken dat deze Dino (chef) van de eenheid is die voor de veiligheid van deze hoogwaardigheid bekleders moest zorgen. De contra-terrorist blijkt een tweekoppige slang te zijn. Voor hen was het “primetime” uit de eerste hand. Wat een afgang en komt ene ini-mini-ster Lafkiek vertellen dat Suriname imagoschade heeft gelden. Met zijn droge ogen, echt lachwekkend deze poppenspeler. Een grote leugen, al in 2010 was de imagoschade van de toen rechtsstaat Suriname de soevereiniteit te grabbel gegooid, bij het aantrden van deze kleptocraten samenraapsel; beter bekend als roversbende, laat dat duidelijk zijn.


  Maak melding

 30. Hahahahaaaaai Moro e Doro hahahaaaaai sang psa nanga a pie-jaaaaaiii ingie dang? Zo te zien zijn al de indianen in ’t vat van DiDiBrie klein gebeven. Troetroe pikin-ingie boi. De Amerikanen hebben zo gemakkkkkelijk da zaak gespeelt,er was geen enkel bigie mang in de buurt om tegen Dit aapje te zeggen boy watch outtttt.Maar goed moro o tik ding TWO letter BEEST disie.Na precies 30 jaar(7, 8 dec 1982 voelt DiDiBrie- -eigenlijk kan ik zeggen voelt Killer(dad) and(son) Killer de zelfde pijn die de nabestaanden van de 15 nodeloos vermoorden mannen voel-den op 8 dec 1982. DiDiBrie dit is ’t begin.Ik hoop dat DiDiBrie heel snel spijt krijgt van ’t feit dat hij Pre-ce-dent van Su is geworden.Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 31. Misdaadstaat-Panorama
  In politie-uniform gekleed hebben twee gewapende criminelen vanmiddag een overval gepleegd nabij de kruising van de Roseveltkade en de Grote Combéweg.
  Zij hebben een man beroofd van een geldbedrag. Uit verklaring is gebleken dat de criminelen gekleed waren in een politie-uniform zonder rangtekens. Na hun daad zijn ze in een auto weggereden, meldt de politie voorlichting.

  Het Korps Politie Suriname heeft meer informatie uitgebracht over het lijk van een man van creoolse afkomst dat vrijdag is aangetroffen onder de brug over het Saramaccakanaal.

  Dino wilde wekelijks twintig kilo cocaïne verzenden’

  De Fraudepolitie is alert om smokkel en fraude landelijk tegen te gaan. Jaren tachtig komen snel naderbij.


  Maak melding

 32. Goh! Dit noem ik een mooie jackpot!!!
  Een hard disk vol met bewijs.
  Nu nog de Gouden kerst!

  Op de hard disk heeft de zoon van keizer Bigi mofo I,
  een bigi mofo over van alles en nog wat.
  Je zou bijna zeggen de cocaïnebollen vallen niet ver
  van de cocaïnetroon. Het zal je zoon maar zijn!
  En, het zal je vader maar zijn!

  In de wandelgangen van het keizerlijk paleis vernomen,
  dat keizer Bigi mofo I een dringend beroep op Paraman
  en RobG=Anna_Z heeft gedaan om een amnestieregeling
  voor te bereiden en uiterlijk vrijdag de 13e af te
  reizen naar the Big Apple.


  Maak melding

 33. @mula
  Je zegt:”blij dat nederland geen vinger in zaak dino heeft”.

  Niet direct maar indirect.
  De geheime diensten werken samen en de VS is de coördinator.
  Niet voor niets zei Rutte enkele jaren geleden:”Bouterse zal de gevolgen van de amnestiewetswijziging merken”.

  DAARNA HEEFT HIJ MET GEEN WOORD MEER IETS OVER SURINAME NOCH BOUTERSE GEREPT,TERWIJL ER ACHTER DE COULISSE ER VAN ALLES EN NOG WAT GEBEURDE!
  DIT IS NOU PROFESSIONALISME TEN VOETEN UIT.

  En nu worden de gevolgen zo zoetjes aan duidelijk.
  LET OP!!
  WORDEN EN NIET ZIJN!!!!
  There is more to come!


  Maak melding

 34. Alle kranten en ook de Waterkant besteden aandacht aan de zaak Dino.
  Alle goede artikelen en alle goede commentaren ten spijt, wordt Dino berecht naar Amerikaans recht.
  Integenstelling tot het het Nederlands en Surinaams recht, waar uitlokking wordt aangemerkt als onrechtmatig bewijs, zit Dino in een VS-cel en wordt hij berecht naar VS-recht.
  In de VS zitten de meeste drugscriminelen vast, omdat ze in een val zijn gelokt.
  Dat is in dat land – hoe je er ook over wilt denken – een heel gewone manier om drugscriminelen achter de tralies te krijgen.
  Kortom, er kan van alles worden bedacht over het hoe en waarom van deze hele zaak, maar feit is en blijft, dat Dino wordt berecht volgens VS-recht en dan ziet de toekomst er voor hem heel slecht uit.

  Rudolph.


  Maak melding

 35. Dino dinero, hebzucht is ten val gekomen. Als je tevreden was met je had, dan was je niks overgekomen. je vader heeft de helft de Su in zijn bezit. Legitiem geroofd. Het andere deel is van zijn innercircle. Allemaal piraten en zeerovers. Je wiegje was al gekocht, Verzorgd van het wieg tot het graf, maar je way of life heeft je opgebroken. Of zijn het toch de wetten in het leven, de sociale wetten die zich op dit moment wreken. Ze zeggen wie goed doet, goed ontmoet.
  Maar ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En bloed wreekt zich ook. Denk aan bloedwraak. Het kan bloeden.


  Maak melding

 36. Papa heeft in het parlement gezegd dat het een privé aangeledenheid is. Ben benieuwd wie de kosten van de verdediging zal betalen.
  Taak voor de rekenmeesters om dit goed in de gaten te houden.

  Lees ik goed: Er zit nog meer aan te komen..


  Maak melding

 37. Eerst waren het de Hollanders die de schuld hadden.
  Ik had voorspeld dat daarna de Amerikanen de schuld zouden krijgen.
  Even in mijn glazenbol kijken:-
  Ik voorspel nu dat de Fransen,daarna de Brazilianen and last but not least de Chinezen de schuld zullen krijgen.
  De goede volgorde kan ik u helaas niet garanderen,but there more to come.


  Maak melding

 38. men had toendertijd ook geen korrel gevonden bij boeroe,
  maar bij dina wel teverstaan met video en geluidsopnamen
  en de tien kilo die hij verstuurd had via zanderij en niet te vergeten de jackpot baja.


  Maak melding

 39. In Su hoeven we geen terrorisme te importeren. We hebben daar een homebreed terrorisme. Kijk maar wie allemaal daar aan de stuur zijn. Nog erger dan terroristen. Dat zijn mensen die misdaden hebben gepleegd tegen de menselijkheid. Onvergeeflijk.
  In de hiërarchie van slechtheid heb je geen hogere rangorde.
  En trouwens we hebben toch onze eigen terroristische organisaties in het leven geroepen en zelf bewapend. Die zitten in de interior/in het binnenland. Denk maar aan de Tucajana, een terroristische organisatie één van de instrumenten van B die hij had ingezet tegen het democratisch gekozen Front.
  Ze schijten wel in hun broek nu. Ben bang dat de Amerikanen nu een legitieme reden hebben om interventionistische politiek te plegen in Su. Een militaire interventie om het roversnest daar uit te mesten. A la Greneda. Denk aan de goeroe, de geestelijke leider van B, de inspirator voor het plegen van mensenrechten, Maurice Bisshop. Die zit nu allang in het paarse Paradijs.


  Maak melding

 40. De schadeclaim voor eerder onrecht in slavernij is onlangs op tafel gelegd door Suriname.

  Maar de Surinaamse Rambo en kliek trachten de Suris weer in slavernij te brengen. Hezbollah moet jullie onderdrukken en vermoorden. Het privelegertje zorgt voor nieuwe dictatuur in SU.

  DINO verkoopt het Sur volk aan Hezbollah voor miljoenen.
  A mang wan ser’oenoe !!


  Maak melding

 41. Indien het BID-team zó zorgvuldig werkt,telkens weer worden er pochend in het nieuws relatief kleine drugssmokkelaars betrapt,hoe is het Dino mogelijk/gelukt om de 10/20 kilo toch het land uit te krijgen?
  Wie zitten er op Zanderij nog in die troep (kartel) daar op de luchthaven?
  Het hoofd van de douane?
  Het hoofd van de militaire politie etc.?
  Indien ik dat denk zullen de DEA-leden er ook zeker op komen.
  Ik ben maar een leek.
  I’m just the pianoplayer.

  Zij zullen nu i.i.g. op hete kolen zitten,daar Dinootje namen heeft genoemd en ook dit aan de DEA heeft verraden.
  SURINAME CLEAN!!!!!!!!
  NU!!!!!!!!

  Nu is het mij duidelijk waarom de Amerikaanse overheid de Surinaamse luchthavenautoriteit onlangs nog beschuldigde van het toe-/doorlaten van drugssmokkel.
  Alles valt als een puzzel op zijn plek.


  Maak melding

 42. Even nog een bericht van DDB. Jullie discussies doen me helemaal niets. Ik moet 6 advocaten betalen dus blijf ik jullie geld stelen. Ik weet dat jullie dat prima vinden. dus grang tangi.Stelletje sukkels.


  Maak melding

 43. DINO’s Banana boat song

  Day-si, day-ay-ay-si
  Daylight come and me wan’ go home 2x

  Was raped all night on a drink of rum
  Daylight come and me wan’ go home
  Sucked banana till de morning come
  Daylight come and me wan’ go home
  Daddy da-a-a-d-dy-y-y-y
  Daylight come and me wan’ go home


  Maak melding

 44. Ik vermoed dat de VS met deze dino straks oude dinosaurus op het spoor komen.Dat zou ik niet erg vinden: het enige wat mij vreselijk stoort is dat door toedoen van enkelen de gehele surinaamse gemeenschap in een bepaalde,duistere hoek wordt geplaatst.


  Maak melding

 45. Dino staat in de gevangenis onder de douche en een aantal leden van een zwarte gang gooien een stuke zeep op de grond en vragen hem om dat op te rapen,terwijl hij dat doet zeggen zij in koor Dino,je hoeft niet van ons te houden,wij houden wel van jou!!!!


  Maak melding

 46. Bepaalde mensen in SME kunnen alvast hun borst natmaken. Want de beerput wordt langzaam maar gestaagd open getrokken, for a fue dollar more, Suriname verkopen aan criminelen. Het lijkt nog steeds niet duidelijk bij deze incompetente regering, dat het niet om Suriname in deze gaat maar om een individu. En omdat hij (illegaal waarschijnlijk) met een diplomaten-paspoort reisde is de regering voor dat deel (paspoort CD) verantwoordelijk. De Hezbollah terroristen zouden ook met Surinaamse diplomatiekepaspoorten kunnen reizen, wat een voorrecht zouden dieze duivelse interationale moordenaar genieten. Want dit onderwerp komt zeer zeker ter tafel, die vraag zullen ze moeten beantwoorden.


  Maak melding

 47. @wijna 1
  zeggen zij in koor Dino,je hoeft niet van ons te houden,wij houden wel van jou!!!!

  😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
  Da ’s een goeie!!!!


  Maak melding

 48. .maar goed, alle gekheid op een stokje; en als het nou echte hezbolla’s geweest waren, he? Verkoop het land maar aan iedereen behalve aan de genen die er ook hart voor hebben, in nederland. Neokolonialsme, maar dan gewoon de slechtste kiezen voor het land als dat voor jou portemonnee best goed is. In ieder geval kan zijn advocatenteam zeggen dat hij ontheffing gevraagd heeft voor de amerikaanse ambassade in suriname. Maar eenmaal erin is het nog maar een kwestie van tijd. Misschien moet recht inderdaad af en toe rekening houden met intenties en niet alleen met daden. Immers, wanneer intenties rijp zijn kunnen ze, indien negatief, de ergste daden opleveren.


  Maak melding

 49. ik vraag me af of ze een goeie kleermaker hebben gevonden,
  voor dina.ben benieuwd naar zijn nieuwe pak,gestreept horizontaal of vertikaal.dure advocaten allemaal en geen arme kleermaker,discriminatie baja terwijl wij heel goeie
  hier hebben(klere maken de man).


  Maak melding

 50. @Henk Molenaar, Nederland terroriseert Suriname al meer dan 30 jaar met hun zogenaamde economische boycot.

  Jij en die Surinaamse Zwarte Pietjes van je kunnen komende zondag mee lopen tijdens de intocht van slaven in Amsterdam.


  Maak melding

 51. henkie niet alleeeeeen met zogenaamde boycot ma ook worden we als vreeemdelingen gezien als we hier zyn we worden opgesloten en moeten terug ma ja moeten ze weer langs die lekkere gezellige mensen van de surinaamse ambassade hier hahahaha en die werken gezzzlig niet mee voor et verstrekken van een lesse passe dus genieten hier in hun zogenaamde cellenhuis tv yskast telefoon radio game en vietje bal voetballen basket ballen en geld gestort op onze rekening swiet liebie hahahaha hier in de vreemdelingen detensie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.