Miss Charme verkiezing 2013 in Amsterdam Zuidoost

1

Women Connect 2 Success (WC2S) realiseert op zaterdag 16 november de Miss Charme verkiezing 2013 gepresenteerd door Jörgen Raymann. De officiële opening wordt verricht door de Wethouder en Stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Zuidoost, Tjeerd Herrema, waarna eenentwintig vrouwen/studenten zullen strijden om de titel van Miss Charme, Ambassadrice van Amsterdam Zuidoost.

Gedurende twee maanden voorafgaand aan de Miss Charme Verkiezing worden de kandidaten gekoppeld aan eenentwintig professionele vrouwen uit het WC2S platform. Het zijn maatschappelijk bewogen vrouwen die hun sporen hebben verdiend als ondernemer, cultureel werker, in de politiek en als top manager.

Het doel is overdracht van levenswijsheid en kennis, maar ook empowerment en introductie in diverse netwerken. De vrouwen die zich gecommitteerd hebben zijn o.a. actrice Jetty Mathurin, Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing en Stadsdeelsecretaris Faïza Dadi.

charme2013
Miss Charme kandidaat Charissa gekoppeld aan actrice Jetty Mathurin(FOTO: Fotograaf LongJoy Jong-Loy)

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.