Dino ook beschuldigd van banden met Hezbollah

117

PARAMARIBO/NEW YORK, 9 nov – Dino Bouterse wordt nu ook in verband gebracht met activiteiten van de Libanese Hezbollah. Deze beschuldiging is toegevoegd aan het strafdossier van de Amerikaanse justitie in Manhattan, New York. Officieel heet het “poging tot ondersteuning van een terroristische organisatie.”

Dat komt bovenop de aanklacht voor drugshandel en illegaal wapenbezit. Volgens de openbare aanklager van Manhattan, Preet Bharara, was Bouterse van plan steun te verlenen aan Hezbollah, de Sjiitisch Islamitische militante groepering en politieke partij in Libanon. Die steun moest leiden tot aanslagen op de Verenigde Staten van Amerika. De zoon van president Desiré Bouterse is in augustus aangehouden in Panama.

Hij is voorgeleid bij de rechtbank van het Southern district in New York. Volgens Bharara gebruikte Dino zijn positie als hoofd van de Counter Terrorism Unit, CTU, bij gesprekken met enkele personen. Hij leefde in de veronderstelling dat het om leden ging van Hezbollah. Bouterse zou toen de toezegging hebben gedaan dat Suriname gebruikt mocht worden als “permanente basis voor aanslagen op Amerikaanse doelen.”

Dino zou zelfs hebben aangegeven wat voor wapens hij zou leveren in “ruil voor een beloning van enkele miljoenen dollars.” Er is gesproken in Paramaribo. “In juli ontmoette Bouterse in Europa één van de vertrouwelijke bronnen van de Drugs Enforcement Agency en twee mannen, die zich voordeden als vertegenwoordigers van Hezbollah. Hij had het toen over het opvangen van dertig tot zestig Hezbollah-leden in Suriname voor trainingen en operaties”, staat in de aanklacht.


117 REACTIES

 1. Hezbollah in Suriname?
  De beloofde 40 miljoen dollar die Israël zou investeren kan je nu ook wel op je buik schrijven.In plaats daarvan binnenkort de Mossad op bezoek om te kijken wie ze nog op moeten halen.Ben toch wel benieuwd wat de Surinaamse regering gaat doen.Ze kan nu niet ontkennen dat Dino geen hoofd van de CTU was.Dino heeft mensen ontvangen in een overheidskantoor.Dino heeft een paspoort verstrekt,een granaatwerper laten zien en coke op vliegtuig gezet.Als ze geen onderzoek doen en maatregelen treffen tegen zijn helpers in Su,dan heeft Su een probleem.Denk niet dat Dino zelf paspoorten drukt en ook niet zelf de coke in vliegtuig heeft staan laden.Wie zijn deze mensen?Van wie is de grond waar de trainingskampen zouden komen?
  Straks wordt Suriname een trekpleister voor terroristen.
  Zou men daar in Suriname wel over nadenken?De toerist denkt nu wel twee keer na voor hij of zij een vliegtuig pakt naar een land waar ze terroristen willen opleiden.
  Tenzij het de bedoeling is om zo een opleiding te volgen.
  Vliegtuigen en passagiers uit Su worden extra gecontroleerd allemaal dankzij de familie Bouterse en consorten.

  ps is de eigenaar al bekend van dat schip (miss Amaila)?
  Of wordt het een doofpotje?


  Maak melding

 2. Hulde Hulde Hulde: wij, Surinamers, hebben het zelf gedaan. Nu wordt onze President geheid gefileerd.

  O Ooooh, wat een domme volk. Het is niet een ander. Jij was er bij. Onze missie nu om de President te behoeden voor de laffe Amerikanen. Stem op D.D. Bouterse of NDP.
  Zo komt niemand aan de President van de Republiek Suriname.


  Maak melding

 3. Preetinder Singh “Preet” Bharara (geboren 1968) is een Indiaas Amerikaans advocaat en de huidige Amerikaanse procureur voor het Southern District van New York . In 2012, werd Bharara genoemd door Time magazine als een van ‘De 100 meest invloedrijke mensen in de Wereld,


  Maak melding

 4. De familie bouterse; zowel vader als zoon moet zo snel mogelijk suriname liever verlaten, want nu is de maat vol. suriname kon de achtertuin worden van terroristen, en dan was het gebeurt met suriname. Ik zie liever dat suriname niet wordt gebombadeerd door Amerika. voor geld doet dino alles; hij verkoop ook zijn geboorteland…


  Maak melding

 5. Letten we hier goed op” Dino Bouterse, Hoofd van de CTU ( Counter Terrorist Unit) levert wapens aan terroristische organisaties, biedt ze onderdak en valse Surinaamse paspoorten. “The best man for the jon”, aldus zijn trotse vader.

  Suriname weer op de landkaart dankzij de Bouterse clan.

  Graag commentaar van Paraman, Milton Fleur en al die andere Paarse Paupers.


  Maak melding

 6. Daaromn surinamers ,veel, vooral marokkanen die willen graag naar su . Waaaaaarom?joost mag het weten maar intussen begrijp ik wel waarom. Dino mi breti tak deng grab joe, no a pa foe joe e volg.


  Maak melding

 7. Hallo Zoon Dino,

  Je heb je naam eer aan gedaan, kleine jongens gaan dromen over Dikke Dolllars
  Hoop dat zij jouw nooit als vrijman terugsturen naar A La SU om papa tan boeng te zeggen. want deze zoon zal het nooit nooit afleren……
  O, Ja doe als Roger Khan, misschien kan je dan je vader als nog een handje geven
  Hoe kan je zo dom zijn!!!!!


  Maak melding

 8. Leuk voor Suriname. Nu staat het niet alleen op de lijst van narco staten maar ook op de lijst van landen die het terrorisme steunen. Suriname, vijand van het Amerikaanse volk. Vriendjes worden met Chavez en zijn opvolger en andere dubieuze figuren, de Chinezen binnen halen, en nu ook al islamitische terroristen.
  Nog even, en iedereen die zich met een Surinaams paspoort bij de Amerikaanse douane meldt krijgt een “heel speciale” behandeling.

  Hoe is het ook al weer afgelopen met Maurice Bishop, eens de baas op Grenada, vijand van Amerika, vriend en voorbeeld van Bouterse en inspirator van de decembermoorden?


  Maak melding

 9. Gebed

  Lieve God,
  naarmate de tijd verstrijkt wordt het steeds duidelijker wat onze Dino Bouterse op zijn geweten heeft en dat is niet fraai.
  En ik ben bang dat er meer duistere zaken boven water zullen komen.
  Bedankt voor Uw tijdig ingrijpen in deze waardoor U Suriname en het Surinaamse volk behoed heeft voor de duivel in vermomming en van Haitiaanse toestanden a la Papa en baby Doc.
  Jazeker, omdat deze man reeds getipt was om president van Suriname te worden door andere niet te vertrouwen figuren.
  Maar, de oorzaak van dit probleem is nog steeds in Suriname aanwezig. Dino is namelijk het product van zijn vader DesiDelano Bouterse. Iemand die Suriname vanaf 1976 of reeds eerder in zijn greep had en niet wil loslaten. De oplossing van dit probleem is dat U deze man, die pretendeert een volgeling van U te zijn, maar in feite ook een vermomde duivel is, doet verdwijnen uit de politieke arena van Suriname, waar hij niet thuis hoort. Pas dan zal Suriname definitief bevrijd zijn van de wurggreep van deze familie, die niets meer en niets minder is dan een schande voor Suriname.
  Naast de heer Bouterse zijn er ook wat besmette figuren die van het politieke toneel moeten verdwijnen omdat zij een slecht voorbeeld zijn voor de Surinamers, Suriname en de rest van de wereld.
  Vader, ik noem geen namen, want u kent ze en U weet als geen ander wat ze gedaan hebben.
  En Vader, om dit probleem op te lossen hoeft u geen gewelddadige maar een vredelievende oplossing te kiezen.
  Wat ik U wil vragen is dat U het Surinaams volk in 2015 begiftigt met uw geest zodat ze op de juiste personen stemmen.
  En vader, ik heb nog een laatste verzoek en dat is dat U Uw macht aanwendt om de verkiezingen van 2015 zo eerlijk mogelijk te doen verlopen.
  Het spreekwoord luidt niet voor niets: een kat in het duister maakt rare sprongen. De grootste kat van Suriname verkeert reeds onder donkere omstandigheden en net als
  zijn zoon is de kans groot dat hij gekke dingen gaat doen.
  Heer, hoor en verhoor mij,
  Amen


  Maak melding

 10. Meneer wilde een prive legertje,dus mijn vermoedens zijn duidelijk nu.Deze gasten willen eeuwig aan de macht blijven.
  Maar dat gaat nu lekker niet door of boutje moet zijn pleegzoon meriba benoemen tot pres van su whawhaahahaha


  Maak melding

 11. Hahahaaa wat een verhaal wie geloofd dit nou dit is een lachertje HEZBOLHA Hahaahha die gasten hebben SU niet nodig ze hebben meer geld en wapens en wat voor training kunnen ze hallen uit SU deze gasten hebben meer ervaring en meer mee gemaakt dan elk SU militair dit is zoeken naar over drugs handel of wapenhandel wil ik niks zeggen dat zou kunnen maar HEZBOLHA Hihihi waar van su zou je ze plaatsen en in waar Amerika niet kan komen gaat een land als SU het risico nemen dat AMERIKA SU vernietigen zo als vele andre landen terwijl SU niet eens in staat zich tegen welk land ook te verdedigen kom nou maar aan dit soort manier van de AMERIKANEN word de wereld al wakker en daarom zal er ook nooit vrede heersen want naar mate blijkt dat deze gasten zelf ook overal
  chaos veroorzaken met hun valse opzet zetjes en zoals wij allen weten gaat dit net als bij meerdere landen en geloof mij ik weet het zeker want ook al die tijd niks en nu vanaf UNASUR is AMERIKA wilt geworden want EUROPA MAG MAAR DIE ARME ZUIDAMERIKAANSE LANDEN MOGEN GEEN EENHEID VORMEN noemen wij dit nou Democratie wel geloof mij de derdewereld oorlog is dichter bij wij denken en het is AMERIKA die het gaat uitlokken of ISRAEL maar de krijgen het heel zwaar want CHINA EN RUSLAND slaapen niet GOD BLESS DAT EUROPA alles pikt van AMERIKA als schoot hondje moet ook een keer af gelopen zijn ze zijn toch niet blind nee maar sluiten wel de ogen en snaveltje toe…


  Maak melding

 12. Ongelooflijk. De een haalt het terrorisme binnen, in plaats van het te bestrijden. Doel: doekoe. Tracht coke te slijten in de US. Doel: doekoe.

  En de ander denkt ook nog steeds aan ‘wit’ en haalt de regeringskas leeg. Doel: doekoe en Cadillac-speeltjes. En maar tegen Somo en Lonny bleren: “is van mij, afblijven. Anders ga ik je slaan.”

  Hoe diep kun je als land zinken. Hoeveel hersencellen zijn nog in werking om dit gedrag te ondersteunen. Leven er toch velen in Su. als en met ’n amoeba ? Als je nioet weet wat ’n amoeba is: raadpleeg dan even wikipedia.


  Maak melding

 13. Wij mogen van geluk spreken dat deze “duivelsekuiken” opgepakt is door agenten van de DEA. Deze landverrader heeft misbruik van zijn positie als hoofd van de CTU gemaakt om de moordenaars van de Libanese terreurorganisatie Hezbollah faciliteiten in Suriname aan te bieden. In juli zijn in Europa vergevorderde gesprekken met DEA undercoveragenten gevoerd, voor het leveren van zware wapens en aanverwante benodigdheden. Ook zou hij zorgen voor Surinaamse reisdocumenten, zodat ze makkelijk de Verenigde Staten konden bereiken. Er is zelf een Surinaamspaspoort aan een undercoveragent verkocht om een locatie in Suriname te bekijken waar een kamp voor Hezbollah kon worden opgezet. Dus, het opzetten van trainingskampen en een permanente basis voor aanslagen op de Verenigde Staten of Amerikaanse doelen in de regio. Daarvoor zou hij miljoenen dollars ontvangen, en volgens dagblad Het Parool is hij in Steenwijk (Overijssel) geboren en 41 jaar is. Deze geldwolf werd al vervolgd voor internationale handel in wapens en drugs, aan de aanklacht is nu ook steun aan terreurorganisaties toegevoegd. En daarvoor zou hij 15 jaar opsluiting kunnen krijgen en voor hulp aan terreurorganisaties en drugssmokkel én wapenbezit een levenslange gevangenisstraf krijgen.


  Maak melding

 14. zuig uit mijn duim verhaal levert onze pres!

  deze tori uit the states zijn geen indianen verhalen mi boi Irwin Kandhai!

  blijf thuis want Preet aw priet yu drape 🙂


  Maak melding

 15. Denken jullie dat dit allemaal uit de lucht is komen vallen. Vader B en zijn bewind hadden toch een vrijage met het bewind in Teheran (Iran), en die zijn toch de sponsors (financierders) van de Libanese organisatie Hezbollah.
  Het bewind in Su heeft toch nog tractoren gehad van Iran.
  En geloof me vadertje wis dit allemaal al, en hij weet wat de Amerikanen allemaal weten en wat de buitenwereld nog allemaal niet weet. Vandaar zijn spontane vliegfobie, en de fobie om het land te verlaten toen Dino werd gearresteerd. De Amerikanen weten o zo veel. Big Brother is watching them. Helpen ook geen blinde muren meer, meer van die blinde mensen die in het paarse criminele paradijs wonen. Sturing van dit alles is van hoger hand geweest. Het aanbieden van een basis aan Hezbollah.


  Maak melding

 16. Degene die de leiding had over de anti terreur eenheid, al probeert pappie dat nu in alle toonaarden te ontkennen, blijkt in staat voor een paar miljoen U$ te zijn hand en spandiensten te kunnen verlenen aan terroristen. Levenslang zou op zn plaats zijn.
  Uncle Sam, wanneer komt pappie aan de beurt????? Jammer dat hij niet meer reist en dat komt duidelijk niet door vliegangst.


  Maak melding

 17. Zo, opgeruimd staat netjes, minstens 2 keren levenslang plus 100 jaar..
  Begin je moeder te vragen om je een goede matras te sturen want die heb je nodig! En wat leuke spulletjes om je celletje wat knus in te richten zodat jij en je cel/hol maat er gezellig bij zit tijdens kerst en owru yari . En nu ga je ook eens meemaken wat uithuwelijken is en verplicht sex en of dat nog niet erg genoeg is mag jij het met een man!!. SUCCES!! “Vriend” . Hee ik heb nog wel trouwens een goede ontsnappings tip voor jou die honderd procent werkt, echt succes gegarandeerd……………..ZELFMOORD…


  Maak melding

 18. Geachte land genoten,

  Als blijk dat deze beschuldiging waar is, dat ben ik tot de volgende conclusie gekomen.

  1. Bouterse heeft niets geleerd uit zijn verleden.
  2. Hij heeft geen respect en eerbied voor het Surinaams volk
  3. Hij het volk misleid voor zijn eigen veiligheid en gewin
  4. Hij geen president waardig is
  5. Het land verkoop aan Chinezen, Haitianen, Hezbolah (terroristen)
  6. Turken ( een andere soort moslim dan de vrede lievende surinaamse moslims die wij hebben)

  Ik zou willen dat wij als surinaamse volk samen gaan bundelen en in opstand komen.

  Het is tijd om samen en massaal naar de mamabon te gaan en te protesteren en vragen om het aftreden vanb deze president.

  Wij worden misleid in Surinme, waarom gaan onze ogen niet open ??????????????????????????????????????
  Dit is heel gevaarlijk hoor, Zuid amerika heeft zijn verleden van coup en dictoriale regeringen achter zich gelaten en er is nu meer democratie in de buurlunden en omgeving.
  Suriname mag noooooooooooooooooooooooooooooooooit meer naar de jaren 80.

  Helllllllllllllllllllllllllllllllllp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 19. DE AANKLAGER HEEFT GESPROKEN,.

  NU IS HET DE BEURT AAN DE PAARSE SEKTE N.D.P.
  VOOR VERWEER.

  De aanklager zegt wij werken zonder aanziens des persoon.

  40 JAAR ….A NO DJA!!!!!!!!!!


  Maak melding

 20. Uithuwelijken??? Ja dit is toch bijna hetzelfde, alleen hier zet de gevangenis jou bij elkaar en niet je ouders maar ach niet gevreesd, voor je het weet houden jullie van elkaar en nu maar hopen dat het geen neger is want als het waar is wat ze zeggen over negers…….ga jij de rest van je leven pijn hebben met poepen. Ik start binnenkort een inzamelingsactie voor jou onder het motto ” geef dino een zacht sterretje” stuur vaseline. Ach zeg maar zo, alles went, zelfs een vent. Dus dat!!


  Maak melding

 21. Binnenkort roepen ze op Guantanamobay als hij ff moet luchten….;…..WOef WOEF WOEF…WHO LET THe DINO OUT Woef Woef Woef Woef. who let the DINO out Woef ..woef,…woef …woef………….Whoehahahahahaha!!


  Maak melding

 22. Ik zeg, bouterse AFTREDEN NU!!! Jij en je familie is een schande voor Suriname! En jij wist dat zeker ook niet he van je zoon? Banden met de hezbollah tuurlijk niet! Suriname is een mooi land met veel zon maar jij werpt er een dikke dikke schaduw over!! AFTREDEN AFTREDEN AFTREDEN NU!


  Maak melding

 23. Het pad wordt flink geplaveid met veel leugen en bedrog voor een zekere presidentskandidaat. Mind you, dan gaat die film of wellicht cirkus pas echt beginnen!


  Maak melding

 24. Bouterse Sr moet hier vanaf hebben geweten. Paramaribo kan haar borst nat maken. De Seals kunnen iedere moment arriveren. De VS maken geen grappen met terroristen.


  Maak melding

 25. Wat hadden jullie verwacht ,dat het alleen bij die 2 aanklachten zou blijven.
  Amerikanen houden altijd de spanning erin.
  Dit allemaal als je machtszuchtig ben,houden van geld.
  Suriname is voorlopig gered .Wie volgd nu?


  Maak melding

 26. HEEEEEERLIJK…..zulk nieuws maakt je weekend weer tot een feest.

  En voor die criminele vader van hem om daar zijn politieke verantwoording te nemen en op te stappen, iets wat in elk geciviliseerd land ter wereld gebruikelijk is.


  Maak melding

 27. Als het waar is wat de Amerikanen beweren, dan moet Dino zware straf krijgen, want dit mag Suriname nooit toelaten.
  Er moet ook een onderzoek komen, naar Pa wat weest hij over Dino activitieten.


  Maak melding

 28. Dino, in verband gebracht met FARC en nu met HESBOLLAH dus al met al een TOPTERRORIST IN WORDING.

  Als de YANKS deze gek niet hadden uitgeschakeld, zou deze KLOOTZAK bij een verkiezingsnederlaag van PAPA crimineel dood en verderf zaaien in Suriname of sterker nog de macht in Suriname overnemen.

  Met een HESBOLLAH CEL achter de hand zou DDB een sterke troef hebben!!!!!

  Wij mogen de Amerikanen dankbaar zijn dat Dino achter slot en grendel zit.


  Maak melding

 29. Geen wonder dat papa niet zo vaak meer op reis gaat.
  Wie weet wat zoontje lief allemaal heeft verklaard over de betrokkenheid van Pa.
  VN vergadering werd toen afgezegd.
  Omdat er dringende zaken in Su waren.
  Nu wordt een gepantserde Cadillac aangeschaft.
  Moet ik alles in die licht zien?
  Jammer voor het mooie land Su.

  NB: Een volk krijgt wat het verdiend. Zij die voor gekozen hebben….


  Maak melding

 30. De toevoeging van Kanhai aan de verdediging heeft geleid dat Dina nu ook gelinkt wordt aan de Hezbollah.Een vrouw van Indiase komaf werd gekozen tot miss USA en ze werd gelijk miss al Qaida genoemd door de Amerikanen.Waarschijnlijk is Kanhai gelijk afgevoerd naar Cuba voor waterboarding en daarna voor de stieren gegooid.Anders is de verzwaring van de aanklacht tegen Dina niet te verklaren.


  Maak melding

 31. Desi Bouta heeft dit vanaf 1980 Gezaaid en nu moet toch iemand dit Oogsten , Dus als vader dit niet doet moet de zoon Dino maar dit doen .Sory papa Desi Als jij niet in de Bak wil gaan , dan ga ik zoon DINO in de BAK


  Maak melding

 32. Als deze aanklacht op waarheid berust heeft Dinootje een heel groot probleem. Hij kan zonder twijfel rekenen op 2x levenslang ( LIFE WITHOUT PAROLE).
  Dus Vader zal zijn zoon nooit meer zien , want ik zie hem echt niet naar de V.S. vliegen om een bezoekje af te leggen. Normaliter gun je ouders niet in een dergelijke situatie terecht te komen MAAR …..what goes around comes around, Gods molen draait langzaam , maar zeker.


  Maak melding

 33. Hi baja arm Su volk kunt u zich de tijd/ periode nog herinneren met de Libiers in Su? Met deze Libiers hadden ze huis gehouden in ’t binnenland(Moi Wanna)En mede door deze zelfde Amerikanen moest deze zaka-zaka DiDiBrie de Libiers ’t land weer uitzetten.En DiDiBrie mie e bigi joe GEBRUIK AUB NIET DE GELDEN VAN ’t ARM SU VOLK OM DE ADVOCAATKOSTEN VAN DIN(AAPJE)TE BETALEN ,want na soso las monie.De heer/ gado is met jou DiDiBrie en ook met anderen. DiDiBrie ik weet dat wat mijn matie is overkomen mij ook kan treffen/ raken, maar mie no lay gie; mie breetie ,want Din(aapje) van je luisterde toch niet naar je.Dus jij DiDiBrie zou hem niet meer op het rechte pad van jouw god krijgen. Dus DiDiBrie wie niet horen wil moet voelen, vanuit de gemeeeeeen-te van jou en the six million dollarman Meye zingen jullie altijd; dat gado bigi en ing na winieman; so no frede DiDiBrie gado o jepi joe. Joe nanga Dina o trong winniemang en de Amerikanen lasiewang.Moesje Daal zag haar Zoon Cyrill Daal nooit, omdat jij DiDiBrie Ciryll had vermoord ma-ma-wa mmaaaaarrrr a dommie boi foe joe DiDiBrie e libie ete en NOOIT moro joe no o Zie joe boi a terrorist….. dan was hij hoofd van die anti terreur eenheid(CTU)van Su ai baja DiDiBrie joe koniiiiiiiiiie. DiDiBrie je zult je in levenzijnde zoon nooooit meer zien: en dat takroe boeng takroe Hahahaha-haaaiii oeng DiDiBrie wooi wooii woooi wooi woi woiii wooiiiii.Hooooodiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 34. Wat gebeurt er in onze Suriname??? Ik dacht dat zoiets alleen maar in Irak of Afghanistan bestond…

  Een basis voor terroristen die aanslagen op de VS zou gaan plegen via Suriname…

  Ik hoop echt dat als het waar is, dat Dino gewaterboard wordt op Guantánamo Bay, zodat hij alles opbiecht, zodat er nog meer mensen opgepakt kunnen worden en voorgoed opgesloten en papa weet hier zeker ook niets van???


  Maak melding

 35. Breaking nieuws!!!!

  Zojuist van Paraman vernomen, dat RobG=Anna_Z
  vertrouwelijk heeft laten doorschemeren, dat
  de nieuwe mini-ster van Financiën een
  vooraanstaand lid van de Hezbollah is.

  Volgens Moesje die op weg naar Parijs is, heb ik
  het niet goed verstaan! Volgens haar gaat het om een
  vooraanstaand lid van de Hezbolletjes.

  Verder kon Moesje mededelen, dat het niet makkelijk
  is om bericht over de nieuwe mini-ster via Dino
  bevestigd te krijgen. Op de vraag waarom het niet
  mogelijk is, was Moesje kortaf.
  Het schijnt publiek geheim te zijn dat hij in een
  diepe put zit!

  Dinooooooooooooooo, o, o, o, o, o, o, o, o, o, o, o,!


  Maak melding

 36. Mocht het waar zijn, dan is het géén verrassing. Dat ze zichzelf boven de wet plaatsen is al meerdere keren aangetoond.
  Wat nou het terrorisme naar Suu halen, wij zijn al de grootste terreurgroepering in het land, moet hij denken.

  Ik hoop van harte dat die yankees het(de aanklacht) hard kunnen maken!


  Maak melding

 37. Waarom ontslaat Bouterse Steve Meye niet oneervol? Elke maandag komt die charlatan op het kabinet van de president bidden en het helpt geen moer, integendeel zakt de familie Bouterse steeds dieper weg in de shit. Eerst was het op de schoen, nu is het in de anus.


  Maak melding

 38. Ma da nu krijgt hij zovele jaren extra achter de tralies als eis dat hij zelfs zijn AOV niet meer kan ophalen in Suriname.
  Alle valuta ten spijt welke besteed wordt aan de dure advocaten. Hopelijk geldt dan niet dat betalingen vertraging oplopen als gevolg van het systeem en of geen valuta aanwezig bij de Centrale bank van Suriname


  Maak melding

 39. Rashied Doekhie was heilig van overtuigd dat ZIJN BROERTJE DINO op 25 november terecht zou staan, dit om zijn vader een hak te zetten.

  Doekhie was ook heilig van OVERTUIGD DAT ZIJN BROERTJE DINO onschuldig vast zat in een New Yorker cel.

  Volgens BUZA minister laffing was er geen korreltje Coca bij Dino gevonden, dus waar praten de Yanks over.
  Nu Laffing, hoe zit het met het Surinaamse Paspoorten die Dino aan de DEA lees HESBOLLAH heeft verstrekt???

  BuZa minister, je doet je naam eer aan: Je bent echt een lachertje!!!!!


  Maak melding

 40. @GMAP
  Doodstraf geven??

  Nee toch!Dan is ie snel uit zijn lijden verlost!
  Gewoon opsluiten in Sing Sing,Death Row (op de vleugel van de Gold diggers) of Guantanamo met het eeuwige vooruitzicht op de electric chair!!


  Maak melding

 41. Mijn vraag is:Wat heeft deze gecastreerde picolet allemaal behalve piejè piejè over papa c.s. gefloten na als toeschouwer van één nachtelijk verblijf op de vleugel van de “gold diggers” aanwezig te zijn geweest??


  Maak melding

 42. Ala die idiote zoon zich alleen maar had bezig gehouden met hetgeen waar hij goed in is, namelijk het uitgeven van het door papa op zijn rekening gestort geld en het verwekken van kinderen bij verschillende vrouwen, was zijn vader niet zo in verlegenheid gebracht en kon opa nog steeds glunderend van trots komen vertellen hoeveel kleinkinderen, waar hij het bestaan van niet eens weet, hij heeft rondlopen in Suriname.


  Maak melding

 43. @boegroe
  Jij zegt:”Hahahaaa wat een verhaal wie geloofd(T) dit nou?”

  Geloven of niet geloven,das könnte vielleicht in Frage kommen!
  MAAR NU ZIT HIJ VAST!
  A VASSIE!!
  Hij moet zich nu eruit zien te lullen!


  Maak melding

 44. @GUUS GELUK,

  Hoezo als deze aanklacht op waarheid berust?? Natuurlijk berust deze aanklacht op waarheid, de Yanks kunnen deze aanklacht STAVEN.

  Dino ka wan JEEP, hiepiepiepie, SENTENCE FOR LIFE WITHOUT PAROLE


  Maak melding

 45. Beste mensen,

  Dit is politiek, Amerika is zich nu op het moment van bewust dat zij het onderspit aan het delven zijn dus gaan ze van alles lopen roepen.
  Het zal mij niet bewonderen dat ze ook zometeen nog gaan toevoegen, aanslag aan het voorbereiden op een Amerikaanse vliegtuig of dat hij nog van Suriname naar Panama is overgezwommen.
  Denken jullie nou echt dat Hesbollah zich met kleine schoffies houdt als Dino Bouterse.

  Lees vorige berichten, Amerika heeft voor de kust van Suriname en Guyana een behoorlijke voorraad olie en gas gevonden. Zij gaan dat in beheer willen nemen en zelf bepalen hoe de gelden in Suriname uitgegeven moeten worden. Als ruilmiddel zal het zo worden dat Dino Bouterse plotseling goed gedrag vertoonde en dus weer huiswaarts mag keren. Let op mijn woorden dan mogen jullie over enkele tijd mij hier op berichten.

  Waarom denken jullie dat Zij (Amerika) Bouterse en andere Zuid-Amerikaanse landen dwars bomen.
  Wel het antwoord is deze landen willen niet langer onder het juk van het IMF en andere witte boorden criminelen staan. Zodra jij niet wilt meewerken zal je tegenstand ondervinden.
  Zie wat Snowden en anderen naar buiten brengen.
  Er is veel meer dat jullie niet weten maar alsmaar fitten op een ONBELANGRIJKE president Bouterse. Wat ons leven eigenlijk bedreigd word niet naar gekeken, omdat voor velen van jullie Bouterse een doorn in het oog is of te wel jullie nachtmerrie.
  Ik slaap niet minder door wat deze man loopt te doen, maar maak mij eerder grote zorgen om wat de Amerikanen lopen uit te vreten.
  Bouterse is voorzitter geworden van enkele organisaties in de regio.
  Kijk goed dat zij Dino precies op het moment van overname van het voorzitterschapshamer hebben gearresteerd, om als troef te gebruiken, ook om de vader te laten merken van geef ons onze zin of je zoon zal voor enkele tientallen jaren achter de tralies verdwijnen.
  Amerika heeft totaal geen enkele poot om op te staan qua de beschuldigingen aan Dino, de zaak is zo zwak als wezen kan dus gaan ze nu dit er bij voegen om hem toch nog vast te kunnen houden.
  Politiek is gelijk aan het smerigste dat hier op aarde is.

  Read my lips, Amerika is nu op zijn retour wat betreft zijn status van Super Macht.
  Landen die nu in tel zijn, zijn Brazilie, Rusland, China en een kleine speler IRAN. Hoeveel hebben zij niet lopen schreeuwen over dat Iran geen atoomwapen mag bezitten? Wel zij moeten toegeven aan de Iraniërs want deze farizeeërs zien zelf nu in je kan een kerncentrale bombarderen, maar de kennis kan je met geen enkele neutronenbom, atoombom, waterstofbom of Drome opblazen.
  Ze zullen dus met Iran samen moeten werken.
  Mensen maken jullie je niet druk om een onbenul als Bouterse maar kijk verder dan je neus lang is. Want dat is precies wat deze mensen willen hebben.

  Maar dit gesprek zullen we ooit weer voeren.
  Een fijne weekend aan jullie allen.


  Maak melding

 46. Henk Molenaar, de streken van de Yankees zijn alom bekend. Zoveelste poging om Suriname en haar president te beschadigen.
  Suriname zal nooit onderdak bieden aan terroristen. Het zal mij ook niet verbazen als de witmangs van de Noord Zee hier een rol in hebben gespeeld. Ze kunnen het niet laten om de Surinaamse samenleving te ontwrichten. De coupe destijds was ook geregisseerd door de witmangs. Gelukkig hebben we een sterke president die de eenheid in Suriname kan bewaren. Molenaar stop met bashen op onze president en zijn familie. Begint een zielige vertoning te worden. Uitkomst bij jouw staat vast.

  I love Su… stem in 2015 op het NDP and god bless you all….


  Maak melding

 47. @Sankofa
  Nu herken ik je weer,mijn verloren zoon!BRAVO!!!!

  Kijk naar het verleden, neem daarvan mee wat je kan gebruiken,leer ervan en ga vervolgens de toekomst in.


  Maak melding

 48. volgens de aanklacht zijn er meerdere personen betrokken die worden omschreven als known en unknown
  bij de known personen worden de namen van lackin en somo
  gesugereerd lackin ivm de paspoorten en somo voor zijn contacten met moslim bewegingen in Indonesia
  lackin en somo ga maar liever niet meer naar het buitenland


  Maak melding

 49. Met het vestigen van cocaïne kabinet Bouta-Ameraali in Suriname zijn alle poorten opengegooid van a-morele, anti-sociaal, asociaal, destructief menselijk gedrag. Het leegzuigen van het land, het parasiteren op de resources, ongebreidelde corruptie op elk niveau, ongegeneerde zelfverrijking, intimidatie, criminaliteit, het intimideren van de vrije pers, repressie, het bieden van territoir en het faciliteren van terroristische cellen, landroof en landgrabbing, verval van waarden en normen, toename etnische haat, disharmonie, etc. etc. Zie, dit zijn de wrange vruchten die we nu moeten plukken van het paarse boom. Strange food is hanging in the tree.
  Na periode B zou er een tribunaal in het leven moeten worden geroepen om iedereen ter verantwoording te roepen die dit heeft helpen faciliteren en legitimeren met wetgeving. Denk aan al die Judassen, meelopers, parasieten en ja-knikkers.


  Maak melding

 50. Papa en zijn makkers komen er spoedig aan.
  Troost je,er zijn opnames van de gesprekken gemaakt en die zullen ten overstaan van de jury worden afgespeeld.
  Zo werken de Amerikanen.
  Veel bluf,maar indien ze jou in de tang hebben is er geen ontkomen meer aan!
  Ze laten je tergend stilaan diarree krijgen en laten je daardoor merken wat ze over je weten.
  Soms in stille diplomatie,soms in onbegrijpelijke diplomatieke taal,die wij als buitenstaanders niet begrijpen,maar de Surinaamse regering wel.
  Zoetjes aan!
  No way back!


  Maak melding

 51. mijn god wie gaat al die 13 vrouwen onderhouden. de staat suriname. wie gaat de kosten dekken verdedeging het volk. want ze geloven dino en papa .nu is het einde inzicht.meneer president.om suriname.van blaam te zuiveren.treed u a.ub.af. want wij naasten van su .staan voor aap.


  Maak melding

 52. Heel veel nieuws uit Su is nu beter te verklaren:

  -De Cadillacs zijn er om op te oefenen met granaatwerpers.
  -Megaziekenhuis dat er moet komen is voor de slachtoffers die er gaan vallen.
  -Nieuw monument voor de gevallen soldaten zelfs met de namen van soldaten die nog leven.
  -Paspoort voor de Surineds zonder stemrecht is bedoeld voor de Syrië gangers en hun vriendjes.
  -De 18000 woningen,fly-overs ,snelwegen,energieproject,trams en diepzeehaven worden natuurlijk als eerst platgegooid bij een invasie,dus worden deze projecten niet uitgevoerd.
  -Brandweer krijgt nieuw materiaal,omdat er een verhoogd aantal branden te verwachten valt op de plekken waar het paarse gespuis zich bevind en dat mag wat kosten.
  -De binnenstad staat op punt om platgegooid te worden,dus is onderhoud aan gebouwen op de UNESCO lijst niet belangrijk.
  -Quorumgebrek is doordat het paarse gespuis met angstzweet al in de schuilkelders zit en bang is voor een invasie.
  enz…


  Maak melding

 53. zo zijn bepaalde surinamers ,ze gooien hun eige land genoten voor de haaien .
  oeng takroe morro Dagoe , jullie weten niet met elkaar te leven of medeleven te tonen , jaroesoe na wang takroe siekie .
  Of zien jullie die amerikanen als een God ?
  dat zijn de meest gevaarlijkste mensen op deze aardbodem , liegen en bedriegen kunnen ze heel goed , dus laat je landgenoten niet vallen voor dit duivels gebroet , suriname voorwaarts …


  Maak melding

 54. Ik gaf eerder aan dat de leverancier verhaal zou komen halen, maar op zo’n leverancier had niemand gerekend.

  Het is nu niet de tijd om grapjes te maken, want dit is een bloedserieuze zaak.

  Over de bewijzen valt niet te twisten, dino B. heeft 3x contact gehad met de vermeende business-partners.
  Deze associated hebben alles gefilmd. Bovendien heeft dino reeds een verklaring afgelegd, zijnde dat hij er zich van bewust was, wat de bedoeling van de samenwerking is.

  Gaarne een reactie van de oppositie en de coalitie.
  -wat vind de politiek ervan dat er in de suri-achtertuin terroristische activiteiten zijn gepland?
  – wie heeft het stukje grond afgestaan voor de vermeende trainingen?
  – wie heeft de paspoorten geregeld?
  – wie is nu hoofd ctu?
  – wie is de leverancier van de wapens en de coke?
  – wie zijn die arabs die onlangs met hun ‘privéjets’ in suri zijn geland?
  – wat vinden de Unasur-leden van het feit dat de zoon, van de voorzitter van Unasur, aanslagen beraamde op hun grondgebied?
  – Is het voorzitterschap van Unasur door de suri-pres, nog te verantwoorden?
  – Wat vind Brazilië van het feit, dat de eerder in Brazilië veroordeelde dino, aanslagen beraamde in hun land?
  – Is Buitenlandse zaken van plan verontschuldigingen aan te bieden aan de bevriende buurlanden voor de vermeende terror-activiteiten van de zoon van de pres.

  Dino heeft misbruik gemaakt van het feit dat zijn vader pres is, in hoeverre heeft hij s’lands middelen misbruikt ten behoeve van zijn ambitie om Rambo ’te spelen’ in suri.
  In hoeverre was de pres om de hoogte van deze plannen?

  Kortom in hoeverre is het verantwoord dat alias b, pres is van suri.

  Dit is een vette Motie van Wantrouwen tegen deze regering!


  Maak melding

 55. Forumleden,
  Leest u a.u.b. de officiele indictment via Starnieuws. Ik heb vaker op dit forum aangegeven dat niemand verkiezingen hoeft te verwachten in 2015, want die komen er niet. Kijkt u wat DDB en zijn paarse bende voor Suriname in petto hadden: Hezbollah training camps.Santhoki had dus gelijk toen hij minister van Juspol was dat hij over informatie beschikte waaruit blijkt dat de toenmalige oppositie in onderhandeling was met terroristische organisaties. Bye the way, denkt u echt dat dit alles alleen het brein van Dino is? Me neus!


  Maak melding

 56. @paraman,

  Reageer niet zo stom.
  Jullie zijn gebruikt als voetveeg.
  In jou mind ben je een belangrijke schakel, zo stom ben je.
  Dumber than dumb.
  Het moet eens afgelopen zijn met die politieke correctheid tegenover deze paarse hufters.
  Totaal geen idee was zich boven hun hoofd afspeelt.

  Denk je dat dino b de enige is, lees:
  http://www.washingtontimes.com/topics/michele-m-leonhart/

  Als je het niet kunt lezen(vertalen), laat iemand het voorlezen voor het slapen gaan.
  Het zijn echt fantastische grimmsprookjes.


  Maak melding

 57. Dinootje….DOMME LUL…in de val gelopen voor dollars.

  Happy 2014…2015…2016…2080 en daarna THE GREEN MILE.

  Oja, vergeet niet je sterretje in te smeren.


  Maak melding

 58. De vraag stellen of het waar is, is voor mij niet van toepassing.Voor dat de Amerikanen iemand oppakken hebben zij met die persoon heel wat keren gesprekken gehad en bewijs uit die persoon hebben afgetroggeld.
  Wat wij ons als Surinamers ons moeten afvragen is waarvoor dat prive-leger bedoeld zou zijn.Ik weet 100% zeker dat dit idee uit de koker komt van Desi Bouterse.
  Ik zal hier een paar redenen voor geven.
  Deze man Desi Bouterse wil:
  – om vervolging en berechting te ontlopen levenslang president blijven,
  – hij heeft door dat zulks niet zal lukken en begon zich voor te bereiden,
  – hij zou de nood toestand uitroepen en zijn prive-leger zou alle tegenstanders stelselmatig vermoorden,
  – wij zouden dan nooit achter komen wie de daders zijn,
  – dit leger zou ook garanderen dat dino president wordt.

  Ik vind verder dat men in ons land niet krachtdadig genoegd protesteert tegen Desi Bouterse.
  Onze media brengen de misdragingen van deze man niet standvastig en met verve naar buiten.
  Er moet meer verzet komen tegen deze man. Desi Bouterse weet van dit alles rond zijn zoon hij is op de achtergrond de regisseur.
  Zie de Iran connectie, kijk maar naar het bezoek van Ameerali naar Turkije mogelijk heeft hij ook gesproken met Hezbolla. Simons en Panka is recentelijk ook naar Georgië geweest, dit soort bezoeken zij allemaal voorbereidingen om Desi Bouterse zijn straf te helpen ontlopen.
  Let op Desi Bouterse heeft veel bloed aan zijn handen maar vergis je niet dat Simons brandschoon is.
  Het volk moet in opstand komen om Desi Bouterse te dwingen af te treden waarna hij meteen wordt opgepakt.

  Wie garandeert ons dat er nu al geen Hezbolla leden in Suriname zijn.
  Desi Bouterse wil alleen maar zijn hachje redden het maakt hem niet uit hoe het Suriname vergaat.

  Wij en Suriname zijn beteraf zonder Desi Bouterse.


  Maak melding

 59. Ja ja ik hoop dat het volk deze berichten,gevolgd heeft.Dino is al schuldig bevonden denkt iemand dat de amerikanen,dino gaan laten gaan.Dit komt ervan als je onder ontwikkeld bent.En nu Brunswijk nog.Hoe kan een land geleid worden door een stelletje maloten.
  Ik begrijp het niet.
  Wat is hierover het antwoord van lackin.


  Maak melding

 60. Wat heeft de Surinaamse Inlichtingen Dienst al die tijd gedaan? Zij hadden toch moeten weten dat zoonlief gesprekken voert met de Hebollah. Ze hebben allemaal zitten slapen. Opheffen die handel en begin opnieuw.


  Maak melding

 61. Ter overdenking:
  1. Ambassade VS slaat alarm voor eventuele aanslagenDe president Fileer laat meteen krachtig zijn stem horen: hoe komen de Amerikanen daarbij. Hij met zekerheid te stellen dat dit onwaar is. Hoe dan? Wel: Zijn zoon Dino en hoofd CTU blijkt nu dat afgedongen dat de Amerikanen in Suriname niets mocht overkomen.

  2. Volgens Lynx heer zou er sprake zijn van overlading op zee. Dat wist hij toen heel zeker. Ook was volgens dezelfde Lynx Dino geen hoofd van CTU. Wel de bekentenis van Dino zegt geheel iets anders. Poeder op kantoor en wapenarsenaal op kantoor. Geen hoofd CTU. Dan hoe mogelijk.

  3. Vader wist van niets. Raadsel: wie gelooft er nog in. Zwarte piet bestaat niet meer.

  4. Hezbollah is al-Qaida gelieerd. Dus de vredelievende moslimbroederschap straks als slachtoffer al ingecalculeerd.

  Deze taferelen kan niet ondersteunen. En President en kliek heeft geen plek meer op aarde voor asiel of schuilplaats.


  Maak melding

 62. Normaal gesproken reageer ik niet op Waterkant, alleen lezen. Maar nu ben ik zodanig geschokt, zo.
  Moet mijn reactie even formuleren…. wordt vervolgd


  Maak melding

 63. Jongens,
  Jr Bouta zal zich geen moment hebben getweifeld toen hij de dikke Dollars in zijn ogen zag dansen. Nu zal hij van de Dikke Neger Lullen in Amerikaanse gevangenis alleen maar vrezen dat deze niet in zijn achterwerk komt. Eerst waren vrouwen die hij met kinderen heeft gedumpt, nu zijn de Hardtop Criminelen uit de gevangenis. Ik zou er niet kunnen overleven. Hij zal denken den kis me


  Maak melding

 64. Wat voor volk zijn deze ratten die het opnemen voor moordenaars en drugscriminelen ?? waar is jullie normen en waarden gebleven ? waar is jullie morele waarde gebleven?
  Jullie zijn stuk voor stuk een schande voor mijn land .


  Maak melding

 65. @Pieter
  Je vraagt je af:”Wat heeft de Surinaamse Inlichtingen Dienst al die tijd gedaan”?

  Niets!Ze wisten ervan maar moesten de andere kant op kijken!
  Befehl ist befehl,toch?


  Maak melding

 66. @seng-sang
  Jij zegt:”Of zien jullie die amerikanen als een God”,dat zijn de meest gevaarlijkste mensen op deze aardbodem”!

  Natuurlijk zien we niet als god!Het zijn duivels,dat hebben we zó vaak kunnen zien,maarrrrrrrrrrr ….duivels moet je met duivels bestrijden en de meest gevaarlijke mensden heb je nodig om de meest gevaarlijke mensen te bestrijden,toch sengetje-sangetje!!


  Maak melding

 67. Beste mensen, iemand is pas echt schuldig indien veroordeeld in de hoogste instantie. Ook in de VS.

  Amerikanen geven het individu veel rechten, maar de staat heeft ook heel veel mogelijkheden om intenties tot strafbare feiten te bestraffen. Niet alleen de daad maar ook de intentie is strafbaar. ZIJ MOGEN UITLOKKEN en diegene die de uitlokking niet kan weerstaan bestraffen.

  Amerikanen vinden terrorisme jegens hun “grote”natie heel erg verwerpelijk en zijn niet zo genuanceerd om in te zien dat zij zelf veel anti Amerika daden zelf veroorzaken. Amerikanen vinden het niet zo erg dat verdachten van terrorisme 12 jaar en langer opgesloten zitten op Guantanamo zonder dat zij een beroep kunnen doen op burgerrechten.

  Wees gerust DINO is niet zo slim, ook al heeft hij wellicht heel wat Tom Clancy boeken gelezen, om zelfstandig Hezbollah mensen te vinden laat staan met hun in contact te komen (zelfs niet via Coca activiteiten).
  De kans is zeer groot dat hij in de val gelokt is door te appelleren aan zijn onverzadigbare hebzucht en de behoefte aan een prive leger met echte fanatieke gekken.

  De Amerikanen hebben een val opgezet en ongetwijfeld goed nagedacht over de bewijsvoering (denk eens hoe men Boerenveen liet praten voor de film). De technologische mogelijkheden zijn nu veel beter. Twijfel er dus niet aan dat men goed bewijs heeft en dat men Muntslag zolang op ijs houdt dat er altijd nog via hem een kroongetuige iets geregeld kan worden. Het proces wordt zolang gerekt dat president Bouterse zijn hele herverkiezingscampagne in het water /de modder valt. De VS is Bouters meer dan zat ook al is het een irritante mug

  Domme Dino hangt als de VS dat wil. Hij heeft zich zelf opgehangen zonder feitelijk niets anders te doen dan samen te zweren met agenten van Amerika.
  Natuurlijk zit er een groter spel achter. Ook al is Suriname van geen enkel belang in het wereldspel. Suriname kan onder het huidige dictatoriale bestuur (Suriname is al een Dictatuur geworden door dat haar President schaduwmacht georganiseerd heeft en geen enkele verantwoording aflegt voor zijn beleid) een zeer vervelend nest van ellende worden als het overgenomen wordt door de georganiseerde misdaad. De VS heeft dus redenen nodig om met meer interesse naar Suriname te kijken en haar President monddood te maken en machteloos en vooral de herverkiezing van President Bouterse te frustreren.

  Stel dat deze regering echt zou gaan doen wat met de VS undercover agenten besproken is. Dino was bereid voor wat geld en een prive leger heel rare dingen te doen die niets met een normale rechtstaat vandoen hebben.
  Stel je voor wat de macht van 60 fanatieke Hezbollahstrijders in een vredelievend land als Suriname zou kunnen zijn. Strijders die afgesneden zijn van hun basis en alleen op elkaar aangewezen en bereid te strijden op leven en dood.

  Surinamers, DINO heeft met zijn daden bewezen dat het de Bouterse Clan niet gaat om het belang van Suriname maar om hun eigen positie en dat ze bereid zijn extreem grote misdaden te organiseren. Surinamers niet Calimerostan houdt u de spiegel voor maar het machtigste land ter wereld.

  Ik ben geen fan van de VS en hun raar gevoel voor recht, onrecht en hun eigen superioriteit maar voor deze list mag elke Surinamer dankbaar zijn.

  Indien Bouterse na de volgende verkiezingen frustreert of de uitslag naast zich neerlegt, heeft de internationale gemeenschap genoeg redenen om een handje te helpen. Echter ga eerst proberen u zelf te helpen en u te verlossen van deze Cleptomane oligarch


  Maak melding

 68. Adepten van paars die ons verwijten van negatieve reacties richting ons land of wij niet van onze eigen land houden en tegen bepaalde figuren wil ik dit meegeven.
  – Omdat wij houden van ons land/bodem is onze aversie wat er nu allemaal gebeurd zo groot. Het land Su, het territoir Su wordt naar de filistijnen gegooid. Het land wordt leeggezogen door de paarse kliek en dit wordt nog ook eens gelegitimeerd door al die Judassen van paars in het assemblee van Su. Dit land verdient beter.
  – Moeten wij mededogen hebben met B? Welk mededogen heeft hij gehad toen hij moedwillig mensen heeft afgeslacht in Zeelandia?
  – Moeten wij mededogen en compassie hebben met zijn zoon die ook een rasechte killer blijkt te zijn?
  – Moeten wij mededogen hebben met mensen die met meervoudige moord wegkomen?
  – Moeten wij mededogen hebben????????????????

  Hoopt niet dat het licht voor Su gaat uitdoven. Laten we hopen op een nieuw elan voor Su onder leiding van Santhoki of een nieuwe Vene.


  Maak melding

 69. @ Boegroe,

  Je kunt de hele aanklacht downloaden en lezen via Starnieuws. Als het dan nog niet gelooft… Alleen jammer voor jou: Er zit geen vertaling bij.En ja, in die aanklacht staan wel punten en komma’s…. Ik heb een tip voor je: Volg een spoedcursus Engels en begrijpend lezen van het Nederlands en er gaat een wereld voor je open. De wereld waarin jij leeft is te klein voor mij.


  Maak melding

 70. Het is een schande dat de Amerikanen een Surinaamse zoonlief ten onrechte beschuldigen van misdaden die hij, ja hij, zeker niet gepleegd kan hebben. Ik roep het Surinaamse volk op om ook deze zoon niet in de steek te laten. Het huidige advocaten elftal dat hem nu ondersteund mist twee ‘Killers’, namelijk Moscovics en Kanhai. Ik roep het Surinaams volk op om massaal geld te doneren om ook deze twee kanjers in te huren.


  Maak melding

 71. Als ik de aanklacht zo lees in De Ware Tijd, is Dino de schijt. Als hij werkelijk die cocaïne heeft laten zien en dat paspoort heeft afgegeven, wordt het heel lang brommen.

  Vooral dat paspoort afgeven aan mensen van wie hij dacht dat ze van Hezbollah waren, zal hem zeer zwaar aangerekend worden.

  Als dat aannemelijk gemaakt wordt, zal hij nooit meer last van verstoppingen krijgen.


  Maak melding

 72. Suriname verwacht nog 30 miljoen euro nabetalingen voor de slavernij,ze konden de pakweg 1,5 miljard die ze kregen bij de onafhankelijk in 1975 al niet goed besteden waarvan het grootste deel is verkwanseld en in corruptie verdwenen toen!!AAI boi en NO NO soso SHIT Hezbollah torie Terrorimse!!!!MI Gado en geloof mij los dit er zit nog veel meer gekkigheid nog schuil!! WAT???????? dat weet alleen Mr.President Desire Delano Bouterse van het Republiek SURINAME die jaren geen normale finctionering van de geest heb.Volgens mij zijn de 6 Cadillacs tijdbommen heel simpel.Hij moet zo snel mogelijk aangehouden worden want wij en de kinderen kunnen nog realistisch nadenken.


  Maak melding

 73. @ Pieter
  What is wrong with you. Denk je echt dat deze zaak van Dino op zichzelf staat? Come on, denk even na waarom DDB dit jaar zijn gezicht niet getoond heeft op de VN-top in New York.


  Maak melding

 74. schande van bouta en zen zoon dino en meerder in regering zoo als somohardjo hij is moslim en zal wel bouta mee gesleurd hebben in het stuunen van de teroristen suriname heb nu slecht naam gekregen het is een schok dat een land als suriname altijd werd gezien als een lan met zoo veel geloof en allemaal leven ze goed met elkaar maar nee zoo zie je schande en laf en suriname ook een gevaar voor ander land nu en dit zeg al genoeg somohardjo en de moslims hindustanen in suriname zitten hier achter met hun moslim stuun aan teroristen en bouta en zen zoon denk aan geld maar niet aan vrede in wereld nee ze gaan mee met de aanbod lafaards honden goed dat dino vast zit nu bouta en somhohardjo en de ander hindustaan moslim die ook in regering zit natuurlijk reisde deze moslim naar turky land om zen moslim broeder stuun te vragen en veel meer pas op jullie komen aan beurt hoop dat bruinswijk wat doet alleen hij kan het hij mag een bos neger zijn of maron maar hij doet teminste wat voor zen volk en de anderen javaan hindustaan niks zakken vullers en de stad negers met bouta bruinswijk zal ook eenheid brengen in het land met alle volk als hij president word van mij mag hij beter dan nu die bouta en de anderen die terorist stuun deze duivels moet opgepakt worden en levens lang op gesloten worden hoop dat amerika deze duivels nog kom op pakken tot in suriname zoo als ze dat gedaan haden met sadam en binladen pas op voor amerika ze doen wat ze zeggen groetjes


  Maak melding

 75. Medusa,(off topic)
  Nog nooit heb ik hier de familie B of het NDP verheerlijkt…..
  Wel ga ik in de aanval tegen de reacties die denigrerend zijn naar de bevolking van Suu en relativeer ik de reacties die willen doen voorkomen alsof Nederland het land van honing en melk is waar alles koek en ei is!


  Maak melding

 76. ZO wat een stelletje hufters wie gelooft nou zo iets stoms en dan anderen onontwikkeld noemen SURINAME is niet eens in staat om die gasten tegen te houden als ze wat in SU willen doen want grenzen zijn nog zo lek als een zeef dus ga je dan de risico nemen ze het land in te brengen dit is een lachertje elk land kan SU in pikken als moet het leger is niet op gewassen tegen geen ander land het zijn de verdragen die SU beschermen tegen inval van andre landen waar praten jullie over wie neemt nou de risico dat AMERIKA, SURINAME invalt denk toch en gebruik dan je verstand ook de chaos dat in het midden oosten is opzet geen bundeling maar dat is niet ons pakkie aan maar SU terrorisme op of tegen AMERIKA, HAhahhaaaaaahaaaaaaaaa kom nou denken deze mensen dat SURINAMERS echt zo gek zijn of zo dom of gaat het om UNASUR . dus ZUIDAMRIKA mag zich niet bundelen dus moet er een rede oplossing daar voor komen, ik weet zeker dat dit een vuile streek is en weer zien deze mensen ons als niks straks een pion neer zetten in SU zo dat zij kunnen bepalen wat er daar gebeurt en wat niet hoop niet dat wij weer slaven worden want als dit kan dan kan alles hoe laag zijn ze niet gezonken om SU met terrorisme tegen AMERIKA te beschuldigen wat een nep verhaal maar ja daar raken we aan gewend langzamer hand wat wij hooren en zien .


  Maak melding

 77. Lischeer zal een of ander diebiel verhaal uitleggen,Weet je wat me opvalt dat het equi van deze hersenloze idioten,niet werkt.
  Het volk houd niet van Desi en Dino,Dino moest toch 8 jaar zitten.En toen zijn vader president werd ,was hij gelijk uit jalehouse,wat een bananen-republiek


  Maak melding

 78. aah….een beetje Surinamer die kan lezen weet dat Dino dit niet op eigen houtje heeft kunnen bedenken. Dit zijn breed bedachte plannen van de Suri Clan met de bigi regionale player als lijder.
  Pochte die niet ooit dat hij op de hoogte was van elk transport dat in Su plaatsvindt.
  Nu is te snappen waar al die miljoenen srd’s zijn die niet in de boeken terug te lezen zijn.
  Prive legers !!! exVolksmilitie leden die toen in 80 door de straten van Paramaribo marcheerden a la hitlers gestapo. Allemaal hebben een mooie job en kunnen worden gemobiliseerd voor duistere praktijken.

  Su u bent bedonderd en heeft boter op uw hoofd. ( lees u bent medeschuldig aan de neergang van ons land , financieel, moreel en ethisch) Zeker al die ministers die achter de lijder aanlopen. Politieke naïevelingen en zg psuedo intellectuelen die Russische roulette met Suriname spelen.


  Maak melding

 79. Dat de Amerikanen door scenario’s van onze “president” heen prikken komt omdat zij simpelweg de meesters zijn in het produceren en uitvoeren van zulks, getuige de superpower van Hollywood. Wat deze man nog verder van plan is, ik hoop dat hij nu wel door heeft dat zijn time to go has arrived en onder een vergrootglas wordt gehouden. Het is slechts een kwestie van tijd, maar het gevaar ligt op de loer dat su wederom in totale anarchie wordt gestort.


  Maak melding

 80. Paraman, hoe kan Henk Molenaar jouw , en trouwens al het andere addergebroed, nu verantwoordelijk houden voor alle negatieve ontwikkelingen in en voor Suriname, jullie in navolging van DDB en co hebben toch al duidelijk genoeg laten zien dat jullie geen greintje verantwoordelijksheidsgevoel voor Su bezitten, anders waren jullie toch allang opgekrast, want iemand met een beetje gezond verstand en zelfkennis jheeft toch wel in de gaten dat hij niet de capaciteiten bezit om een land te besturen, of is dit ook te moeilijk te begrijpen


  Maak melding

 81. wie en wat moet je geloven nu.ik denk liever rashied doekoe,
  hoor.dat wij surinamers kunnen liegen is een feit.geen drugs,
  geen wapens geen terorisme geen onderdrukking a chantage.


  Maak melding

 82. De openbare aanklager heeft 40 jaar cel geëist tegen Dino Bouterse. Hij wordt ten eerste aangeklaagd voor een poging tot het verlenen van materiële steun aan Hezbollah, een buitenlandse terroristische organisatie.
  Eerder was Dino aangeklaagd voor het willen smokkelen van cocaïne naar de VS. Hij is ook aangeklaagd voor illegale wapenhandel. Indien hij schuldig wordt bevonden voor het verlenen van materiële steun aan een terreurorganisatie riskeert hij maximaal 15 jaar gevangenisstraf. Voor de handel in verdovende middelen, illegale wapenhandel, het dragen en zwaaien met vuurwapens en een raketwerper in relatie tot drugshandel, kan hij een minimale gevangenisstraf van 40 jaar tegemoet zien.

  Dit is een zeer slecht teken aan de wand voor volk op de paarse elite en aanhangers na die de misdaadvloek boven hun eigen hoofden hebben gebracht door bewust te kiezen voor onberechte moordenaars en drugsbonzen.

  Bovenstaande is een hele opluchting. Maar ondertussen begaan de paarse aanhangers beneveld door de paarse geest door met misdaden aan hun naaste medemensen zoals hieronder vermeld.
  Een bejaarde vrouw verloor gistermiddag het bewustzijn tijdens een gewapende roofoverval. De vrouw is op klaarlichte dag overvallen in haar woning aan de Jasmijnstraat. De twee rovers mishandelden de vrouw, waardoor ze het bewustzijn verloor.
  rie tieners gearresteerd in moordzaak Singh.
  Drie gearresteerd voor mensenhandel op goudveld.

  Suriname waarheen met uw lijders, de verder verdoemenis


  Maak melding

 83. ja, JONA het zijn de parsen die het doen jij weet het jij ben er bij geweest en ze hebben jou vertelt of jij zag dat ze paars waren en het is ook zo dat er in andre landen niet geroofd gemoord word en mensen handel vind je zeker niet en als het zo zou zijn geloof maar het zijn de parsen die er achter zitten elk achterlijk persoon zou ook zo denken en dit soort rotzooi uit kramen ja toch.


  Maak melding

 84. De paarse aanhangers moeten zich diep schamen. Helaas vol dreiging alla revosteil verkondigen ze hun paarse drek op het forum. Waarschijnlijk onder invloed van de paaarse geest (coca)


  Maak melding

 85. Ik moet elke keer lachen als ik die flinke grapjassen van achter de pc een heleboel onzin zie schrijven.
  Zonder een naam, dat durven ze niet.
  Als ze naar mexico gingen zou ik nog zeggen, gemakkelijk aanvallen van Amerika. Nee Suriname.
  Er was ook een coke laboratorium in Su, waar is het gevonden??
  Welk kantoor is die safe met zoveel coke?? Dan had Dino liever een huis gebruikt.
  Verhaal is zo achterlijk dat de Amerikanen het zelf niet geloven.


  Maak melding

 86. Volgens de Amerikanen waren het terroristen die de twin tower hebben opgeblazen maar volgen specialisten waren het de Amerikanen zelf.
  Wie geloofd deze mensen vandaag de dag nog??
  Ze willen bij kleine land rotzooi schoppen. Vraag aan de ambassade of ze ooit last hebben gehad van Suriname. We hebben geen tijd voor dat soort dingen.
  Als het een gezelligheid was dan zijn we er bij


  Maak melding

 87. Jongens, Het is geen schande land en volk, maar schande voor de godfather of Suriname het trouwens de zoon van wie wij al wisten dat hij door zijn vader is benoemd voor zijn CTU-organisatie, simpelweg om te kijken hoe geld verdient kan worden na de presidentschap, Godfather wanneer kom je nou weer in OCER ik heb Honger::::
  NDP is gewoon vertaald Partij voor eten en drinken en niet vergeten SMOKE SMOKE
  Dinootje,


  Maak melding

 88. @Wendy
  Jij zegt:”Zonder een naam, dat durven ze niet”.

  Schrijf jij dan jouw volledige naam op!
  We durven het niet nee!Wie zou het durven tegen de Hezbollah in Suriname en/of tegen een coke en wapenhandelaar?
  Jij bent gek,maar wij niet!


  Maak melding

 89. Elke dag dat DDB langer president is is een verdere schande voor SME. Wie nu nog achter hem staat maakt zichzelf slechts volkomen belachlijk en is zwaar medeverantwoordelijk voor alle ellende die er uit voortvloeit.
  Overigens zijn die iguren in de meeste gevallen al zwaar medeverantwoordelijk voor alle criminaliteit van de agelopen jaren.

  SCHANDALIG & ONACCEPTABEL & ONHOUDBAAR


  Maak melding

 90. Dit is nog niet het einde.

  Als de Amerikanen ook kunnen bewijzen dat een wapen van een bepaalde registratie ooit aan Suriname is verkocht, en bij de Farc is teruggevonden zijn de rapen helemaal gaar.


  Maak melding

 91. Boegroe en Wendy,
  Ook al schijnt de zon nog zo fel, als jullie onberechte moordenaar en lijder het tegendeel zo beweren, zou het gros van zijn aanhangers krijsen , a fout a no neks, na baas takie, hahahahahahahahahahahahahahahaha, ma kut een mier is van nature veel wijzer dan de gehele paarse knudde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.