‘Dino Bouterse heeft nooit terrorisme ondersteund’

73

PARAMARIBO/NEW YORK, 9 nov – “Dino Bouterse heeft nooit welke terroristische organisatie dan ook ondersteund, of willen ondersteunen. Alle beschuldigingen zijn bedacht door de Verenigde Staten zelf, zonder dat er ook maar een terroristische organisatie bij betrokken is geweest.” Dit stellen de advocaten van Bouterse in een persbericht. Het blijft daar niet bij.

De beschuldigingen worden ook nog aangemerkt als “belediging, niet alleen voor Dino Bouterse, maar ook voor het goede volk van Suriname.” Volgens Florian Miedel, één van de leden van het vier man tellende advocatenteam, is Dino volkomen onschuldig. Dit zal bewezen worden tijdens het strafproces. De vervolging in Manhattan, New York, heeft deelname aan terrorisme toegevoegd aan het lijstje beschuldigingen tegen Bouterse.

Volgens de vervolging wordt de zoon van het Surinaamse staatshoofd ook gelinkt aan de Libanese militante groep Hezbollah. Hij zou zich bereid verklaard hebben om steun te verlenen bij aanslagen op de Verenigde Staten van Amerika. Tijdens gesprekken met ‘vertrouwelingen’ van de Amerikaanse veiligheidsorganisatie DEA, zou Bouterse om miljoenen dollars hebben gevraagd. President Bouterse noemd onlangs in het parlement de aanhouding een privézaak.

Bekijk ook:

73 REACTIES

 1. Meneer de advocaat berouw komt na de zonde en de gevangenis zit vol met onschuldigen.

  Natuurlijk heeft Dino niet gesproken met Hezbollah terroristen maar met toneelspelers. Het gaat echter om de handelingen die hij gepleegd heeft en de intenties die hij had. De gedane handelingen al dan niet op basis van uitlokking zullen meer dan bewezen kunnen worden want geen enkele VS aanklager kan zich permitteren een zaak met dit publicitaire profiel te verknallen met gebrekkig bewijs.

  Zonder goed bewijs had minister Kerry allang Dino terug gestuurd met de boodschap nooit meer buiten Suriname komen en altijd braaf zijn.


  Maak melding

 2. Allemaal geregiseerd door de witmangs vd noord zee kust. Onze excellentie maakt moeilijke tijden door. Het volk steunt hem daarbij. Wij laten ons niets zeggen door welke witmang dan ook. Hup hup Bouta


  Maak melding

 3. Wat scheelt deze rot en stomme advocaten? Alle interviews met Dino zijn op video and audio tape. Denk men dat de jury met een “not guilty” verdict zal uitkomen? Me neus! Laat mij herhalen, er komen in 2015 geen verkiezingen in Suriname, want DDB is niet van plan af te treden. Als het geen Hezbollah wordt, dan wordt het wederom de Tucajanas of Mandela. Laat Irvin Kandhai de rechter maar wraken hoor.


  Maak melding

 4. Ken je één advocaat die verklaard heeft dat zijn cliënt schuldig is?
  Dino hoofd CTU is plotseling een privé zaak en hij komt ook makkelijk mee weg.
  Ben benieuwd hoe serieus Suriname nog in Caricom wordt genomen.
  Iemand zou zeggen:”We benne benieuwd” Ook ikke dus….


  Maak melding

 5. Belediging van het volk van Suriname. Daar ben ik het totaal niet eens met deze advocaten.Dino Bouterse is geen Suriname noch het Surinaamse volk.
  Net zo goed is zijn vader Desi Bouterse geen Suriname noch het Surinaamse volk.
  Deze advocaten moeten zich schamen om de misdaden van Dino Bouterse te doen voorkomen alsof Suriname daar terecht staat.
  Wij moeten hier vanaf dat misdaden begaan door Desi Bouterse en zijn zon constant gekoppeld worden aan het volk van Suriname.
  Desi Bouterse en zijn zoon zien Suriname als vooral het bezit van topcrimineel Desi Bouterse.
  Suriname is het bezit van alle Surinamers en zeker niet van Desi Bouterse.
  Op dit forum heb ik ooit betoogd dat Desi Bouterse de soevereiniteit van Suriname ondermijnt en in gevaar brengt. Dit feit rond zijn zoon is onder andere een onuitwisbare voorbeeld.
  Suriname is beteraf zonder Desi Bouterse.


  Maak melding

 6. Alleen degenen met paarse oogkleppen zullen nog geloven in de onschuld van Dino. Boerenveen is ook op een soortgelijke manier gearresteerd, maar dat neemt niet weg dat je als mens je niet moet laten verleiden tot illegale zaken. Te bedenken dat Dino in staat is om terroristen te ondersteunen om moorden te plegen, waarbij onschuldigen het slachtoffer van zouden worden. Deze appel is slechts een paar cm van de stam verwijderd gevallen, het zit in de genen. Volgens de vervolging was er ook een derde persoon aanwezig wiens naam niet is genoemd. Kunnen we voorzichtig concluderen dat het om de grote …….. ging?


  Maak melding

 7. Wacht even, wacht even, wacht even! Misschien moeten
  deze door de Surinaamse belastingbetaler betaalde
  advocaten informatie bij de Braziliaanse justitie
  inwinnen!

  Waarom moest hij als ‘mini-diplomaat’ (onder Wijlenbosch)
  binnen 48 uren dat land verlaten?!


  Maak melding

 8. Nog niet eens zo lang geleden zei de beste(!)man “ik ben een merk”.
  Nou, dan heeft hij nu zijn naamsbekendheid uitgebreidt tot in het land van de onbegrensde mogelijkheden!

  In ieder geval heeft hij de tijd om een bijbehorend symbool te verzinnen voor zijn merk(naam).
  Voor de creative geesten onder ons zou ik zeggen; deponeer hier alvast enkele van jullie ideeën.


  Maak melding

 9. Een reactie op:

  “Lackin: terrorisme kan niet gedijen in Suriname”

  U was zeker in december 1982 nog niet geboren of zat
  u reeds in de racket die de eerste Surinamer naar
  de maan moet brengen?!

  De moorden die de vader van Dino (de Drugs en Wapenhandelaar) toen gepleegd heeft en heeft laten
  plegen, kwalificeren zich niet voor de noemer
  vredelievend!


  Maak melding

 10. Deze ini-mini-ster van BuZa vergeet dat hij niet de meest geloofwaardige collaborateur van dit samenraapsel dat leiding geeft aan de staat Suriname is. Hoe komt het dan dat hij (Dino) met een “diplomaten paspoort”, naar het buitenland kon reizen? Op welke titel geen hij steeds opreis? want wie je ook bent een diplomatenpaspoort krijg je niet zomaar. En dat wordt door de minister van Buitenlands Zaken verstrekt, dus minister, kom eerst vertellen hoe dat is geschiedt en probeer ons niet jouw “skifti Jorkasupu” op te dienen. Geldzucht heeft deze geldwolf hiertoe gedreven, deze criminele persoon gaf toch leiding aan de CTU toch, hij was toch the best man for the job, volgens de president zijn eigen vader, hij was toch ook op the payroll van de overheid. En nu plotseling niet meer, voorop stellend dat ieder verdachte onschuldig is tot het tegendeel bewezen wordt/is! Deze presidentszoon is toch ook in Suriname veroordeeld voor haast het zelfde waarvoor de Amerikanen hem beschuldigen, maar nu als bijkomstigheid het heulen of het willen faciliteren van terreurorgsnisaties als Hezbollah. Dus, niet voor de muziek uitlopen, gewoon wachten op het bewijslast dat tijdens het proces getoond zal worden, wel weet ik dat deze beschuldiging geen kattenpies is. Wat deze mini-ster misschien niet weet of niet wil weten, is dat de Amerikanen met hun afluister-praktijken van 24/7 wisten en weten wat er in Surimaribo bekokstoofd werd/wordt. Vooral na 2005 werd hij toegevoegd aan de lijst van de DEA, en als je objectief de handel en wandel van de samenstelling van de regering bekijkt, met allemaal criminele politiekepartijleiders, dan is het toch begrijpelijk, met deze vooroordeelde criminelen. Die meer met hun eigenbelang (Bakbawinkri styli) dan met het landsbelang bezig zijn. Minister vergeet niet dat de president een veroordeelde crimineel is, en dit kom je nergens ter wereld tegen, dus. Suriname is nu verworden tot een “BananeRepubliek” en een van de meest criminele landen in de regio, dankzij ons (democratisch) gekozen president.


  Maak melding

 11. Lafling: Terrorisme kan niet gedijen in Suriname.
  Het gaat niet om het gedijen van terrorisme, maar het Surinaamse territorium en ander faciliteiten bieden aan het terrorisme. Het Surinaamse territoir aanbieden als uitvalsbasis. Ik hoop dat de dure advocaten van Dino, de jury kan overtuigen dat Dino de braafste van de klas is. Niet te vergeten op kosten van de Surinaamse belastingbetaler. Moeten we toch over hebben voor onze heilige zoon van Su.


  Maak melding

 12. En nu !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hoe zal de aanpak door de verdediging worden gevoerd? Is er genoeg geld aanwezig om deze zaak uit te zingen????????


  Maak melding

 13. Mooier kunnen de Amerikanen het niet maken.Ze kunnen mensen zwaar onder druk zetten waardoor mensen zichzelf gaan beschuldigen om van de psychische druk verlost te zijn.Straks krijgen we te horen dat Dino bezig was om een Russische raketbasis in Suriname te vestigen om Amerika te bedreigen.


  Maak melding

 14. “…heeft nooit welke terroristische organisatie dan ook ondersteund.”

  Vindt je dat gek? Houdt de gemiddelde Suri zich bezig met het ‘buitenland’ of maakt zich daar ergens druk over??
  (Alhoewel: hoe stak die bemoeienis met de Colombiaanse Farc ook alweer in elkaar: met die levering van Wapens voor Drugs)?!

  Volgens deze advocaten zouden de V.S. een “fout kopstuk” nodig hebben, om hun buitenlandse veiligheid-politiek te rechtvaardigen.
  Maar wat voor ‘kopstuk’ is Dino dan? Hij deed toch geen ene moer, en had zelfs niets (meer) met de CTU vandoen?!

  Deze advocaten lijken wel door Lackin c.s. ingefluisterd: want ze spreken voor de Bühne, en niet in de Rechtszaal.
  (Zo kennen we d’r nog wel meer…).


  Maak melding

 15. En de Farc dan? of is dat ook verzonnen. De familie Bouterse moet verdwijnen uit de Surinaamse politiek, hoge ambtenarij en als het even kan uit Suriname. Het is genoeg. En ook al zou Dinootje onschuldig zijn op dit gebied, dan is dit toch nog het bewijs dat hij nog stommer is dan het achtereind van een Ezel. En zulke figuren horen in hoge posities in Suriname niet thuis.


  Maak melding

 16. Lackin zegt dat “terrorisme niet in Suriname kan gedijen, omdat er een vredelievend multicultureel volk woont.”

  Er is in Suriname nog geen groter amateuristische minister van Buza geweest!!
  Wanneer je een beetje ‘over de grens’ leest is het overduidelijk dat bijvoorbeeld wapen-, mensen-, grondstoffen- en drugshandel ALTIJD samengaan.

  Daar hoeft (naar de redenering en ‘diplomatie’ van Lackin) de bewezen ‘avonturier’ Dino heus geen filosofieën op na te houden!


  Maak melding

 17. De advocaten van Dino hebben nog geen kennis genomen van de VIDEOBEELDEN en GELUIDSOPNAMEN. In de ten laste legging staat dat er videobeelden en geluidsopnamen zijn gemaakt van de ontmoetingen van Dino en de Hezbollah lees DEA.

  Kennelijk gaat de verdediging ervan uit dat de DA (District Attorney) BLUFT!!!!

  Wat mij danig stoort, is dat deze advocaten Dino in één adem noemen met het goede Volk van Suriname.

  Deze advocaten moeten zich schamen!!!!


  Maak melding

 18. Laten ze het Surinaamse volk alsjeblieft buiten die hele zaak houden ! De mensen die het land steeds in discrediet brengen, zijn geen Surinamers die van het land houden. Zij houden van zichzelf. En hopelijk worden de advocaten niet betaald uit slands kas. Het is immers een “prive zaak”, dus laten wij het daarbij houden !


  Maak melding

 19. In Sur.opereerde hij[dina] onder de naam van Karel.Maar waar is Kanhai?Nu zou zijn kennis en kunde van onschatbare waarde zijn voor de fam.Bout.Een amnestie ding is zo door Kanhai in elkaar gezet.


  Maak melding

 20. aah… ooit werden airstrips en havens van Su verkocht voor coca (cola) transporten.

  Het was beschamend om die DEA tv beelden te zien hoe een srananmang de eer van ons land in het riool gooide.

  En nu komt dus het vervolg.

  Su: u bent in verval en de paria verworden van het Caribisch gebied!!!


  Maak melding

 21. Nog een paar wetenswaardigheden over Su;

  – De vijftien van fort Zeelandia hebben collectief zelfmoord gepleegd. Als apotheose hebben ze zich op de vlucht in de rug geschoten.
  – Moi Wana was een verzinsel. Nooit gebeurd.
  – Gooding heeft vanwege liefdesverdriet suïcide gepleegd.
  – Door toename van de globale mondiale temperaturen hebben een hoop soldaten/rekruten een zonnesteek opgelopen.
  – Boereveen was bezig sinaasappels aan de man te brengen in Amerika.
  – Farc, witte poeder nooit van gehoord.
  – Tucajana is een verzinsel van de Noordzee.
  lafling we kunnen zo doorgaan.


  Maak melding

 22. De cadillac moet bescherming dienen tegen de Navy Seals of leden van Hezbollah,want de naam Hezbollah is uit de doeken gekomen,zelfmoordcommando’s


  Maak melding

 23. @Parbo
  Jij zegt:”Allemaal geregiseerd door de witmangs vd noord zee kust”

  Waarlijk!Rutte had na de amnestiewetswijziging letterlijk gezegd:”Bouterse zal de gevolgen hiervan merken.”
  En niemand begreep wat hij bedoelde … iedereen lachte om die uitspraak en nu kort na de beantwoording van de vragen tijdens de algemene politieke beschouwingen (apb),BINGO!!! …… PRECIES OP DE SCHOEN!!!

  Let hierbij op de gang van zaken:
  1.DIPLOMATIEKE BETREKKINGEN WORDEN MET IRAN AANGEGAAN 2.SURINAME KRIJGT TRACTOREN ALS CADEAU
  3.Hezbollah wordt benaderd …
  4.de Brazilianen voeren hun grensbewaking met Suriname op tot 20.000 man …….
  5.de Amerikanen vervangen hun ambassadeur(die kende Suriname en moest ongestoord zijn zegje kunnen doen).
  6.Dino in Panama gearresteerd tijdens Unasur meeting in Suriname en
  7.wordt voorgeleid.
  8.De Amerikaanse officier van Justitie maakt van te voren de tenlastenlegging wereldwijd bekend!
  WORDT VERVOLGD!


  Maak melding

 24. @RobG (reactie op Zaterdag 9 november 2013 om 21:45 uur, door)
  De 15 slachtoffers zijn ook tijdens een vluchtpoging doodgeschoten!
  Met kapotte kaken en beenbreuken die niet door kogels kunnen zijn veroorzaakt,schotwonden in het gelaat en toch zijn ze van achteren doodgeschoten!
  Nu zijn het de Amerikanen die “liegen!”
  Baas boven baas dus!


  Maak melding

 25. @ Sankofa
  Jij zegt:”Voor de creative geesten onder ons zou ik zeggen; deponeer hier alvast enkele van jullie ideeën”.

  Ik heb een idee en dat is :Een vogel die met zijn nek achterom een ei van zijn rug pakt met zijn snavel.
  😆 😆 😆 😆


  Maak melding

 26. De Amerikanen denken te doen wat ze willen en de advocaten melden dat Dino compleet onschuldig is.Waarop wachten wij nog. Laten wij de straat op gaan en de US ambasade op het matje roepen. Obama go home !


  Maak melding

 27. 10 NOV. 2013

  Hoewel het schriftelijke ten laste legging van de Amerikaanse aanklager overtuigend lijkt, is Srika geïnteresseerd in het openbaar maken van het video-materiaal die deze ten laste legging moet schragen.

  Volgens de Amerikaanse rechtstraditie zal dat ook moeten gebeuren. Tot die tijd blijft Srika rustig afwachten en liever de energie besteden aan grote problemen die de Surineds hier in Nederland ondervinden. Surineds moeten zich nu niet van hun stuk laten brengen.Want zelf onder de Hindoestanen in Nederland wordt armoede nu langzaam zichtbaar!

  Het probleem van Dino Bouterse hoort geen Nederlands probleem te zijn.Het grootste deel van de Surineds zal hier in Nederland blijven wonen en dus ook hier in Nederland begraven worden.

  Surineds kunnen liever feller reageren op de interne problemen zoals de toenemende armoede, zelfmoord en discriminatie, in Nederland.Of ontkent de Surined weer, op grond van de mate van zijn/haar dispositie en dissonantie, zijn of haar eigen realiteit?

  Hebben wij hier in Nederland ook niet een bekend persoon die nu met de ultra rechts-extremisten van Duitsland, België en Frankrijk naar de macht in Europa willen grijpen en zo ook het leven van de Surineds, hier in Nederland, in gevaar brengt? Dit is toch belangrijker dan een Dino Bouterse, van Suriname?

  En zichtbaar worden nu de extremistische minpunten.
  Srika


  Maak melding

 28. De beschuldigingen worden ook nog aangemerkt als “belediging, niet alleen voor Dino Bouterse, maar ook voor het goede volk van Suriname.” Volgens Florian Miedel, één van de leden van het vier man tellende advocatenteam, is Dino volkomen onschuldig.
  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahha, ze worden dik betaald, dus moeten ze ook hun best doen om het tegendeel te kunnen bewijzen, Ma kut, ook al weten deze pleidooiers dat hij schuldig is, ze moeten ook werken voor hun geld/ het volk is helemaal niet beledigd, op de paarse elite en aanhagers, alweer zo’n kolder. En hij is onschuldig, alweer zo’n kolder. Ma yipieyee, ze hebben hem eindelijk gepakt en hij kan fluiten en huilen als een klein kind, hij gaat in de bak.


  Maak melding

 29. Papa Desi en al je advocaten, liever houden jullie je kaken op elkaar.
  Desibollah, wat weet je van de handel en wandel van je eigen zoon?
  Denk je dat hij je alles vertelt?
  Je weet nog steeds niet eens hoeveel kleinkinderen je hebt. Misschien zijn er intussen weer drie bijgekomen.
  Zij zulle hun pappie nooit kenne.


  Maak melding

 30. @MEDUSA,
  Hmmm, jouw idee lijkt mij teveel op een zeker Adinkra-symbool.
  Wat dacht je van een boom omcirkeld met appels, waarbij zij die de directe nabijheid van de stam liggen verrot zijn!:)


  Maak melding

 31. Dit is toch te gek voor woorden: belediging van het GOEDE volk van Suriname?

  Het goede volk van Suriname distantieert zich toch volledig van de handel en wandel van de familie B en de rest van dat tuig? Zij zijn degenen die beledigd worden omdat mijnheertje voor moet komen in de USA, en niet omgekeerd.


  Maak melding

 32. Het Openbaar Ministerie meldt ook dat er beelden zijn waarop is te zien dat Dino een kilo cocaïne en een raketwerper uit een safe uit zijn overheidskantoor in Paramaribo haalde. Er zouden volgens het Openbaar Ministerie ook beelden zijn van de gesprekken tussen Dino en de informanten.


  Maak melding

 33. @sape we kunnen wel een petitie aanbieden,met het verzoek de verdediging te vragen het surinaamsvolk,niet bi te betrekken.
  Dino bouterse is niet op naam van het sur.volk in handen van de amerikanen gekomen.
  DINO IS op zichzelfs een crimineel.Een raket werper op een overheidskantoor,het volk is niet op de hoogte van deze praktijken.Als zijn vader geen verantwoording wil afleggen in het parlement dan zegd dit toch al genoeg.Dus laat de verdediging van advocaten het surinaams volk buiten laten.En Dino de straf geven die hij verdiend.De fam bouta steelt toch van het volk.Ze misleiden het volk.Kortom hiervoor zou ik wel netjes een petitie indienen bij de amerikaanse ambasade.


  Maak melding

 34. Srika lees ik het nu goed, probeer je weer een bliksemafleider in Nl. te plaatsen, of ga je een rookgordijn aanleggen, om de aandacht af te leiden, denk je nu echt dat de meesten hier op het forum net zo achterlijk zijn als jij en de rest van dat paarse gepeupel, houdt je gewoon bij de feiten, of kruip weer in je slijkholletje


  Maak melding

 35. @foefoerbeest!!
  Als ik met mijn voorstel een gevoelige snaar heb geraakt dan bied ik nu mijn verontschuldiging. Ik zal mijn reactie nu anders formuleren:
  Als we weten dat Dino inderdaad die dingen heeft uitgespookt en dat de advocaten betaald zijn om de waarheid te verdoezelen, laten wij dan zwijgen. Laten wij de US en de Ambassade van hen ophemelen zoals hr. Lackin dat doet. Ik houd van de USA and I love president Obama. He is the best.He can do it.(hij kan zelfs varkentjes wassen) Ik hoop dat een ieder nu tevreden is en heb ik nu een kleine bek.


  Maak melding

 36. Papegaai Kanhai zegt precies hetzelfde.Denkt Kanhai dat hij de VS kan imponeren? Hij zal straks ook op zijn bek vallen.Deze zogenaamde “super-advocaat” mag nu bewijzen wat hij waard is.Ik hoop dat hij veel personen uit de directe omgeving van de gearesteerde meeneemt naar de VS,want een groot deel is daar meer dan welkom.


  Maak melding

 37. “Dino Bouterse heeft nooit welke terroristische organisatie dan ook ondersteund, of willen ondersteunen. Alle beschuldigingen zijn bedacht door de Verenigde Staten zelf, zonder dat er ook maar een terroristische organisatie bij betrokken is geweest.” Dit stellen de advocaten van Bouterse in een persbericht. Het blijft daar niet bij.

  Te dom voor woorden deze reactie: Illegale wapenhandelaren zoals Dino leveren hun wapens aan criminelen en terroristen.

  Toch handig: een vader als president, een functie als hoofd van de CTU en een diplomatiek paspoort.

  Wat heb je nog meer nodig als succesvol drugs- en wapenhandelaar?


  Maak melding

 38. ‘Dino Bouterse heeft nooit terrorisme ondersteund’Whahahahahahahahahaha, wel of niet ondersteund, hij komt uit de Meka Combinatie en hij is nu de grote K. met dank aan zijn paarse opvoeding. Hahahahahahaha


  Maak melding

 39. Oma en opa diehard Fronters zeiden hoofdschuddend, de appel valt niet ver van de boom, pe a leri alla deng takroe didibri fasi sani. Tante luisterde mee en zeide, foe soema anders dang ving pa, a paarse misleider en lijder. De hele komakandra huilde van het lachen. Tjies a ellendelig didibri boi mooi beet. Hahahahahhahahahahahahaha


  Maak melding

 40. Wel bestaat er een subtiele vorm van zelfcensuur bij de media, en dat is ook een vorm van terrorisme, uit angst voor represaille. En nu deze terrorist inwording is opgepakt, slapen vele mensen in Suriname met een gerust hart. We moeten eerlijk en oprecht zijn en toegeven dat het gedrag van deze schuinsmarcheerder met zijn cornuiten van het CTU vele mensen angst inboezemde, dus opgeruimd staat netjes vinden zij op z’n plaats. Want er heerste duidelijk een angstcultuur onder de bevolking. Deze sujet stoorde zich aan God noch Gebod, voelde zich verheven en onschendbaar én gedroeg zich ook alzodanig. Zelf vriend en vijand zijn blij dat hij uit de roulatie is, openlijk zullen ze het wel niet laten blijken, het straalt er gewoon vanaf.


  Maak melding

 41. @Sankofa
  Ik hoop alleen dat je mijn ironie gemaakt op zondag 10 november 2013 om 00:51 uur t.a.v. jouw opmerking van zaterdag 9 november 2013 om 20:44 uur, door Sankofa wel door hebt!


  Maak melding

 42. @srika

  Beste srika,

  Als het verhaal over dino en zijn netwerken gaat, dan wil ik op dino en zijn netwerken reageren.
  Verder kan ik me niet indenken dat een land waarin smartegeld een grote koning is, zich zulke fouten gaat veroorloven. Dus zoek de stukjes over rutte onder het kopje rutte.


  Maak melding

 43. 10 nov. 2013

  Beste Hans,
  Bedankt voor je reactie van heden om 11.50u.

  Srika probeert de items of reacties op dit forum steeds consciëntieus te benaderen. In dit bedoeld item is het niet anders.

  Srika is van mening dat het geval van Dino Bouterse een probleem moet zijn voor Suriname en niet voor wij die hier wonen in Nederland.Dino Bouterse en Suriname moeten het probleem maar zelf oplossen.De videobeelden wil Srika wel graag zien, omdat het bewijs van Amerika gebaseerd is op bedoelde beelden en gesprekken.

  Hans, kunnen wij hier in Nederland daarvoor zorg dragen? Nee toch! Maar kunnen wij hier in Nederland wel zorg dragen dat de opkomende armoede, discriminatie etc. wel politiek de aandacht krijgt? Ja toch!

  Maar waarom wordt dit dan niet gedaan? Waarom zoveel energie steken in het probleem van Dino Bouterse, dat jij, Hans, zelf niet kan beïnvloeden? Dat is het punt wat Srika wil maken.

  Srika kreeg net informatie dat in Den Haag alweer een jonge Surined een zelfmoordpoging heeft gedaan. Hans, dit is een van onze problemen in Nederland en hier moeten wij vurig onze energie instoppen.

  Op dit forum wordt teveel – en misschien bewust – (negatieve) aandacht geschonken aan Suriname, terwijl wij Surineds hier in Nederland onze eigen problemen hebben om op te lossen.

  En de posting van Srika wordt weer opgelost met minpunten.
  Srika


  Maak melding

 44. @MEDUSA,
  Zegt mijn reactie op jouw ‘idee’ dan niet alles?
  En hoe dan ook, deze man(bouta jr) leert van het verleden door de (in en in slechte) zaken met nog meer vastberadenheid te ontplooien!


  Maak melding

 45. Srika, dus wij zouden hier in Nederland er maar geen mening op na moeten houden en deze ook maar niet openbaar moeten maken, met daarachter het idee , dat je toch niets kunt veranderen, wat een bullshit weer, wij zouden hier in Nl, met zaken bezig moeten houden die zich hier afspelen, klopt maar daar gebruik ik wel andere middelen voor, en niet de Waterkant, als het wel zou zijn wat jij stelt wat heb je dan eigenlijk op het Forum te zoeken, het zijn toch voornl. surinaamse zaken waar hier aandacht aan besteed wordt, het idee dat jij niet spoort wordt alleen maar sterker hierdoor


  Maak melding

 46. @Srika,(off topic)
  Op dit moment krijgen we de kans om te reageren op het bouta jr. schandaal…..
  Ik zou graag willen ingaan op de verwikkelingen die jij aankaart, ware het niet dat de redactie ons hiertoe wel eerst de kans zou moeten geven.
  Helaas gebeurt het naar mijn mening veels te weinig, en kunnen lieden zoals een Koos laatdunkend naar de Surinaamse bevolking toe reageren.tegelijkertijd willen zei ons doen laten geloven dat het in Nederland het Walhallah is!


  Maak melding

 47. kom op jongens wij gaan met z’n allen naar OCER om tegen de jankies, Bouta komt dan ook met eten en drinken en wat nog lekkerder is SMOKE, Smoke Smoken dat heeft dino bewaart om vader te helpen als hij gaat vluchten. want de Jankies komen hem halen


  Maak melding

 48. @srika,

  Jij bent echt wat ze noemen een two-mofo gun, een draaikont eerste klas.
  Gaat lekker je gal spugen bij de telegrap.
  Daar kun je uitgebreid de surined perikelen, die er in jou mind bestaan, in de spotlight brengen.

  Wij hebben ook belangen in suri.
  Wat d8 je van onze familie, onze bedrijven en onze huizen.

  Wat doe je hier op deze site?
  Je bent het niet eens met de items, maar je kunt het ook niet nalaten om onzin te posten.

  Doe normaal, of blijf weg!


  Maak melding

 49. Ik zou zeggen: Laten we het strafblad, of eleganter, het Curriculum Vitae van Dino eens tegen het licht houden. En die van pa ook gelijk. Dan weten we direct wat voor vlees we in de kuip hebben. Verrot vlees!


  Maak melding

 50. “Dino heeft nooit terrorisme ondersteund”.

  Maar hij heeft ook nooit de Surinamers ondersteund. Dus nu gaat ook niemand (behalve pappa) hem ondersteunen. Wat moeten zijn dozijn + 1 kinderen nu?


  Maak melding

 51. Dus srika bepaalt zelf waar de discussie over gaat? Dit is de definitie voor censuur; dan bepalen anderen, machthebbers waar je over mag discussieren. Jammer van het internet. Het kan niet meer. Glasnost en perestroijki.


  Maak melding

 52. @mi kondre
  Jij zegt:”Ik hoorde net dat Dino een zwakbegaafde jongen is kan iemand dit beamen”.

  Maar ….. dat zie je toch?
  Kijk maar naar de afbeeldingen waar hij op staat.
  Ook te oordelen naar het feit dat hij op zo’n knullige manier is beetgenomen; de Amerikanen moeten achteraf in hun vuistje hebben gelachen.
  Als je die man alleen al hoort praten valt het je op!
  En ik kan het weten …. heb n.l. veel met dit soort bijltjes gehakt!


  Maak melding

 53. @ Mi kondre

  Laten we het zo stellen: het zal mij niet verbazen als hij zwak begaafd is. Ook zal het mij niet verbazen als hij coke verslaafd is. Iemand, die hoofd van het CTU is en niet weet dat alles en iedereen door spionagediensten worden afgeluisterd is oerdom. Je hoeft een scheetje te laten en de Amerikaans NSA weet het.Ik denk dat deze vorm van stomheid ontstaat door een combinatie zwakbegaafdheid en cokeverslaafdheid.


  Maak melding

 54. Blind, Blind, Blind…

  Dino is ook een terrorist, weten jullie dat niet ???

  Wat een onzin om te beweren dat hij terrorisme nooit heeft ondersteund.
  Dom koppen, ga lekker fietsen stelen.


  Maak melding

 55. De advocaten hebben gelijk “Dino heeft nooit terrorisme ondersteund”, hij was misschien bezig om er ondersteuning aan te geven. Dit is heel wat anders. Jammer genoeg schijnen de bewijzen tegen hem te pleiten. Het is zijn probleem en niet van een ander, ieder ander zou zich met zijn eigen sores bezig moeten houden. Alleen ik mag de eerste steen werpen daar ik zonder zonde ben, maar de gelovigen moeten hun kop houden, want het enige recht wat de Surinaamse gelovigen nu nog hebben is “Het aanrecht”, meer niet!

  Verder Libi a boi Dino yere, hij heeft momenteel meer kopzorgen dan alle Suri’s bij elkaar. Steek maar de hand in eigen boezem wie zo nodig heilig wil zijn! Ook voor jullie gelovigen wacht er een straf van de door U aangebeden God. En Jawel, zomaar, want zomaar medemensen met ellende opzadelen, is een van de geijkte waarden en normen door de Bijbel van God. Ik adviseer de trotse papa Desi Bouterse, die volgens nep bisschop Meye door God gekozen is, om alvast te beginnen met repeteren van het welbekende lied voor zoonlief Dino, namelijk ….”Adjosie na wan wortoe di tranga fu taki.”
  django


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.