Damaru brengt nieuwe single uit met Bollebof

3

De populaire Surinaamse zanger Damaru heeft vandaag een nieuw nummer uitgebracht met Bollebof. Het nummer ‘Wacht Niet Tot Morgen’ kan je vanaf vandaag gratis en voor niets downloaden op FunX.nl. Damaru gaat een drukke tijd tegemoet omdat hij daarnaast ook nog een videoclip wil opnemen voor het nummer.

De samenwerking tussen de artiesten is volgens FunX ontstaan nadat Damaru Bollebof tegen het lijf liep in Spanje. Ze spraken af om samen aan de track te werken zodra ze beiden weer in Nederland zouden zijn. Van het één kwam het ander en het nummer kwam tot leven.

Damaru hoopt dat hij in de toekomst nog een nieuwe nummer met Jan Smit kan opnemen. Daarnaast zou hij ook graag met Marco Borsato de studio induiken.

Damaru is in ieder geval live te zien op de BORGOE PARTY van 23 november in Hotel Arena te Amsterdam.

3 REACTIES

 1. Goedzo Dama laat de wereld maar zien hoe goed je zich bezig houdt met muziek en ik kan nog heel goed herinneren toen je me de 1e CD van je gratis gaf.Soso krachtie nanga lobi..


  Maak melding

 2. Pas op damaru, laat de slavernij niet weer zijn intrede doen. Of je moet je landgenoten goed op de hoogte gaan stellen wat jou plannen precies zijn. Want het slavernij verleden zit gegrifd in hun hoofd. In ieder geval succes in nederland.


  Maak melding

 3. Moet hij vooral doen, en zich alleen laten omringen door goede mensen en artistenb zoals Jan Smit, Marco Borsato.

  En geen drugs gebruiken of denken dat hij het al gemaakt heeft, kijk maar naar Jan Smit. Vanaf kleins af staat hij aan de top. Dus zulke mensen moet je als vriend hebben en vragen hoe ze het doen.
  Hij heeft maar 1 vrouw……….. Dus Damaroe, maak geen kinderen met Marco, Diana, Linda, Mariska, meer . Hou je aan een vrouw en gebruik je zang talent om anderen gelukkig te maken.

  Ga zo door mi Boy……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.