Ramnewash kandidaat wethouder voor Den Haag

11

De PvdA wethouderscommissie onder leiding van voormalig staatssecretaris Nebahat Albayrak heeft de kandidaten voor de derde grootste stad van Nederland, Den Haag, beoordeeld. Daarvan zijn er vijf geselecteerd als potentiele wethouders. Dit maakte RTV West gisteren bekend.

Naast Ramnewash is ook huidig wethouder Baldewsingh, de andere kandidaat van Surinaamse afkomst, opnieuw in de race. Baldewsingh gaat dan voor een derde termijn als wethouder. Daarvoor was hij al 8 jaar raadslid. Rabin Baldewsingh is wethouder Volksgezondheid, zorg, media, duurzaamheid en monumenten.

Rajesh Ramnewash is landelijk CAO onderhandelaar voor de Algemene Onderwijsbond (AOb FNV) en zit pas 3 jaar in de Haagse gemeenteraad. Hij is in de Haagse raad woordvoerderKrachtwijken, integratie, leefbaarheid, media, en stage -en leerwerkplekken. Zaterdag zal de partij haar kandidaten officieel presenteren.


11 REACTIES

 1. In tegenstelling tot Turken en Marokkanen, die hun achterban altijd bevoordelen, doen de Hindoestanen vaak het tegenovergestelde. Ze willen heiliger zijn dan de Paus (hoe heilig is deze man eigenlijk?) en doen vooral niets voor hun achterban, zgn om vriendjespolitiek te voorkomen. Ik hoop dat de heer Ramnewash daar geen last van heeft.


  Maak melding

 2. Beste Pico als je in Nederland woont dan moet je je inzetten als wethouder voor ALLE ingezetene van de stad waar je wethouder bent!! Dat gelul van achterban is niet van deze tijd meer!!!


  Maak melding

 3. @Pico
  niets doen voor je achterban ??
  concreet ??
  sorry, maar Ned is Ned en GEEN SU..
  Als je gaat BEVOORDELEN zoals jij hebt vermeld klopt het niet !!!!
  oppositie contra coalitie…er is dus altijd controle…ondanks dat het soms verkeerd gaat (incidenteel) en NIET structureel zoals in ons geliefde land..


  Maak melding

 4. Een wethouder wordt door de gemeenteraad gekozen en is er voor alle burgers.
  Dus niet voor zijn eigen achterban.
  Wanneer hij/zij corrupt is volgt eenrechtzaak en ontslag.


  Maak melding

 5. @ Pico

  In elk geval doet hij het beter dan jou vriendjes van deelraad Amsterdam Zuid-Oost.

  Die zijn zelfs niet in staat om het Kwakoe festival financieel gezond te krijgen.

  En dan zal ik maar zwijgen over de laatste perikelen over de intocht van Sinterklaas in Amsterdam Zuid-Oost (de Bijlmer).

  Over klucht gesproken.


  Maak melding

 6. @Pico,

  Als je niet weet wie meneer ramnewash is, dan kan je liever niet praten over hem. dankzij z’n vader is hij vandaag zo ver.hij is iemand van goeie huize en dankzij Hr. Ramnewash krijgen de hindoestanen een grote mandier in den haag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.