Strafproces achter ‘chantage’ regering Venetiaan

37

PARAMARIBO, 30 okt – Wie zich ooit afvroeg waarom ex-president Ronald Venetiaan zo vaak zo veel verdroeg van toenmalig coalitiepartner Pertjajah Luhur, heeft nu het antwoord. Volgens een verslag in de Ware Tijd geeft het ex-staatshoofd toe dat hij werd gechanteerd. Het was ook waarom hij een bepaalde minister steeds zijn gang liet gaan.

Ondanks alle kritiek op toenmalig minister Michael Jong Tjien Fa van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer, is die niet de laan uitgestuurd. “Het laten vallen van de regering was voor mij geen optie”, zei Venetiaan in het radioprogramma The Next Generation. Het vallen van de regering zou ook het eind betekenen van het strafproces rond de decembermoorden. Dit moest koste wat kost worden voorkomen.

Uiteindelijk werd de ‘aanpak’ van Jong Tjien Fa één van de voornaamste redenen voor de verkiezingsnederlaag van het Nieuw Front. Het ultieme politieke offer dus. Volgens Venetiaan was Jong Tjien Fa ontslaan op zich een fluitje van een cent. In eerdere regeringen had hij onder meer de leider van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, ontslagen als minister. Maar tijdens de laatste regering Venetiaan speelde het strafproces, waarin Desi Bouterse als verdachte is aangemerkt.

37 REACTIES

 1. Had dat dan maar publiekelijk verklaard en nieuwe verkiezingen aangekondigd, dan had Front zonder Somo de verkiezingen grandioos gewonnen met 2/3 meerderheid. Dus dezelfde taxatiefout als van Henck Arron in 1975. Als de NPS toen na de onafhankelijkheid verkiezingen had gehouden zou de NPS alleen de meerderheid verworven.

  Achteraf filosoferen zichzelf te verheerlijken is o zo makkelijk.


  Maak melding

 2. Het Nieuw Front, NF, blijft als eenheid optreden en samenwerken. Dit zegt VHP-leider Chandrikapersad Santokhi. De bedoeling is dat ook na de verkiezingen van 2015 alle huidige NF-partners meedoen. Dat geldt ook de relatief kleinere SPA en DA91. De manier van samenwerken wordt wel anders.

  Er zijn namelijk aardig wat lessen geleerd van de huidige coalitie. “Wij zullen bij de transformatie van het Nieuw Front afwijken van bestaande afspraken en eerst de samenwerkingsvoorwaarden vaststellen en daarna het partnerschap bekrachtigen, omdat wij geen brandjes willen blussen zoals de huidige regering.

  Wij zullen ook afzien van de enge vorm van samenwerking, waarbij alleen wordt ****gefocust**** op posities in het parlement”, zegt Santokhi tegenover Dagblad Suriname


  Maak melding

 3. NEE dat is niet wat hij wilt wat SANTOKHI wilt is alleen heers dus alle macht dat deze partijen zich laten paaien met een minister post is om te zien hoeveel ze van SU houden al hebben ze niks te zeggen welke partij pikt dat alleen partij met partij belang waar blijft landsbelang deze mensen verkopen zelfs hun MD voor positie en wie zijn het weer de mensen die onze voorouders toen verkochten aan de slaven houders van toen Suriname word wakker wij zijn allen even niemand minder of meer dan een ander dus hou niet alleen je hoofd omhoog maar ook je hart wees niet te koop ieder zijn partij wie de grootste is die heeft het volk gekozen daarna mogen jullie coalitie vormen niet ten koste van alles regeermacht.GOD BLESS


  Maak melding

 4. Al de offers zijn achteraf bekeken voor niets geweest, het Front en vooral NPS heeft de verkiezingen verloren, Somo, de boosdoener werkt nu mooi samen met Bouta die nu president is, Bouta heeft zichzelf amnestie gegeven en het strafproces komt maar niet weer op gang.

  Venetiaan, u had net zo goed Jong Tjien Fa vanaf de eerste dag dat hij samen met Somo begon te chanteren, de laan uit kunnen sturen, alle offers zijn voor niets geweest.

  Mijn enige troost is dat ook Bouta door Somo gechanteerd wordt, door zijn eigen onkunde en de chantage van Somo komt er niets dat Bouta zich voorgenomen had, goed van de grond, ook Bouta zal straks de zure PL vruchten plukken; De NDP zal op eigen kracht 28 zetels halen? Laat me niet lachen!!!!


  Maak melding

 5. Jouw fluwelen ballen tonen nogmaals waarom het volk voor een leider ( lijder) heeft gekozen die wel ballen vertoont. AL 30 jaar aan de macht en nog steeds geen afronding van het strafproces. Vene wie hou je voor de gek?
  Dat er misdadigers zijn die vrij rondlopen is bekend, maar dat er overheden zijn die de misdadigers misbruiken om hun eigen rijk te rekenen zijn wat mij betreft erger dan de crimineel zelf.


  Maak melding

 6. Juist dankzij Venetiaan Is deze moordenaar bouterse nu president, omdat Venetiaan in al die jaren dat hij regeermacht had verzuimd had om wetten te lanceren die het onmogelijk maakt dat mensen met een strafblad en in een 8dec strafproces verwikkeld zijn voor een presidentschap in aanmerking kunnen komen, en had daarna die Somohardjo en die jong tjie fa eruit moeten donderen, dan zou hij in 2010 de verkieziezingen ruimschoots gewonnen hebben.


  Maak melding

 7. Als deze man dit zegt dan hoort hij niet in de samenleving thuis.
  Deze man heeft de samenleving altijd voor de gek gehouden dat hij de president van het land was.
  Als je president van een land bent dan ben je president voor iedereen maak niet uit wie je bent.
  Deze man heeft altijd politiek bedreven met de rechtsgang.
  De gene die achter deze stonden krijgen nou de koekje van eigen deeg.

  Groetjes,


  Maak melding

 8. wat een lulverhaal zeg!
  Nu staat Venetiaan bekend als de man met de tien schone vingers die zich liet chanteren.

  Het volk riep om het ontslag van Jong tjin Fa.
  Als Venetiaan deze man gewoon had ontslagen en het volk gewoon de waarheid had verteld dan had het volk daar zeker begrip voor en hem zeker vergeven. Dan zou PL uit de coalitie zijn gestapt en dan zouden er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven.

  Dan had de partij van Venetiaan glansrijk gewonnen vanwege zijn eerlijkheid dan zou het decemberproces zeker niet in gevaar zijn gekomen.

  Nu heeft Venetiaan gekozen voor de makkelijke weg door iemand die door het volk werd uitgespugd de hand boven het hoofd te houden. En daarvoor is Venetiaan dus afge gestraft.

  Uiteindelijk is het decemberproces dus alsnog stopgezet.
  Wat heeft Venetiaan dan bereikt met zijn gelieg en bedrog?Al die moeiete dus voor niks. Met dit soort chantagepolitiek heeft Venetiaan dus het tegenovergestelde bereikt dan wat hij van plan was.

  Venetiaan, de man met de ’tien schone vingers’ maar ook een man die vanaf nu bekend zal staan als iemand die zich liet chanteren!


  Maak melding

 9. Als ondergeschikte/slaaf/knecht/afhankelijk/gevangene van NL was Mr R.V verplicht om de opdracht van hun uit te voeren, omdat NL wist dat de NDP een struikelblok op de weg was en om dat op te ruimen was de enigste oplossing om te beginnen met een zogenaamde straf proces tegen de NDP Voorzitter DDB.
  Hoe meer vorderingen NF ging maken met het strafproces/oppakken van DBB, hoe meer ontwikkelingshulp SU van NL zou krijgen als beloning.
  Maar NL wist niet dat Mr R.V geen landverrader gaat worden en zal opkomen voor zijn eigen land mensen en dat ook gedaan in 2010 door NL/NF de verkiezing te laten verliezen.
  Einde show met NL. Dus bevrijding van NL.


  Maak melding

 10. Met deze uitspraken van vene blijkt weer dat of politici in suriname geen kaas gevreten hebben van behoorlijk bestuur, of gewoon een stok zoeken om een hond te slaan om zo hun achterlijke denkwijze en zucht naar macht te verbloemen. met deze ‘onthulling’ ziet hij dat ook zijn regeerperiode op niets en generlei wijze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Suriname en haar volk.

  ook de huidige president is verward geraakt in het spel van intriges, jaloezie, machtmisbruik en overdreven ‘bolletjes aaien’.
  Had hij echt gedacht dat het anders zou zijn? Tarantula’s zijn er altijd, en allemaal maken jorkasupu’s. Deze president lijkt zelfs de jorkasupu’s lekker te vinden, want terwijl hij slaapt dansen de jorka’s en tarantula’s rond zijn bed.


  Maak melding

 11. Vene speelt voor God. Eigenlijk zegt hij hier dat elke andere criminaliteit ondergeschikt was aan de berechting van Bouterse. Somohardjo wist dit natuurlijk en heeft grote lappen land uitgegeven als warme broodjes. Van Venetiaan mocht het want die keek alleen naar de Noordzee (daar bracht hij met die geboorde emmer het water naartoe) in de hoop dat hij Bouterse zou kunnen opsluiten.

  Wie bepaalt dat de overige vormen van criminaliteit minder belangrijk waren dan de decembermoorden?


  Maak melding

 12. Wat dhr Venetiaan gezegd heeft klopt. Hij wordt verweten dat hij geen wetten heeft aangenomen die criminelen en moordenaars van de staatsmacht weren. In ons land gelden normen en waarden niet, een land waar men zware criminelen adoreert helpen wetten niet. Kijk maar naar de aanname van de amnestiewet, elke integere en moreel gezagdragende politicus zou voor deze wet nooit hebben gestemd.
  Recentelijk nog zou elke democratische coalitie, die verantwoord land en volk dient tegen D.D. Bouterse hebben gezegd dat hij moet opstappen vanwege de affaire van zoon Dino. De lijst van onacceptabel, verdorven gedrag van D.D. Bouterse is vanaf hij president werd te lang om hier op te noemen.
  Wat nergens ter wereld gebeurt, een veroordeelde die notabene verdachte is in een zaak die onder de rechter is tot president kiezen, gebeurt in Suriname. Neks no fout zegt men.
  Met deze mentaliteit zullen wij nimmer vooruit komen.
  Er zijn zeker 4 generatie opgegroeid met deze mentaliteit van neks no fout.
  De weinigen die nog weten wat normen en waarden zijn en betekenen verlaten massaal Suriname.
  Ik vind erg te moeten constateren maar Suriname heeft geen toekomst.


  Maak melding

 13. Hoe komt deze gefaalde ex-president aan deze, wat ik noem apekool?, ware het niet dat toen hij in Nederland 2003 of 2004, zelf in persoon op de Nederlandse televisie had verkondigd, quoth; “in mijn regeer periode komt er geen 8 december proces”. En dat heeft hij kunnen bewerkstelligen ook, door het op een geheimzinnig wijze te traineren/saboteren. Dus, kom niet met deze “skifti yorkasupu”, en dit heb je te danken, aan het voort te zetten van het “Neokonialisme”. Na 1975 werd de sociaaleconomische situatie van het volk niet verberterd, tot heden. De mensen waarvan je vond dat die op jou leken hadden ooit te weinig stemmen geleverd. Na de verkiezingen verklaarde je zelf,; “w’o sorden”, wat ook geschiedde. Je had/hebt ze verraden, daarom die nederlaag, je bent een slechte president geweest, die wrok tegen jouw eigen mensen koesterde. Dat je nu pas met dit doorzichtig verhaal komt, moet dat soms doorgaan als een excuus gezien worden, voor jouw ook falend gevoerd beleid! Daar is geen ontkomen aan. Juist door jouw handelen zijn wij nu waar we zijn, wat is jouw antwoordt hierop. Toen was het nog een rechtsstaat met heel wat rechtsmiddelen ter uwer beschikking. Dus, ga rustig naar Asiana uitrusten en jouw zonden overpeinzen.


  Maak melding

 14. Ik snap niet dat deze man zich steeds maar belachelijker maakt.
  Je hebt alles aan jezelf te danken.
  Had het publiekelijk gezegd en dan had je het risico genomen dat de regering naar huis ging en je na een verkiezing sterker naar buiten kwam.
  Venetiaan moet niet altijd anderen de schuld geven van zijn falen.
  Maar door alles van Somo te accepteren heb je hem sterker gemaakt en jezelf belachelijk.
  NPS gaat niet ten koste van pl nu groter worden.
  Maar als je van macht houd krijg je dit.
  Dat zelfde lot wacht Santokie, hebzucht naar macht.


  Maak melding

 15. Now chantage e tikie Somo en Ronnie. Nu kunnen deze heb- zuchtige honden niet blaffen.Ze kunnen niemand chanteren nu vechten ze om niet te creperen. “t Spel is over voor Somo en Ronnie. Ik zie ze spartelen hmmm lekker,lekker wat mij betreft kunnen/ mogen ze stikken,zodat Somo en Ronnie de gemene streken kunnen afleren(trouwens if ding no dede),want niet alleen de achterban van jullie zijn mensen. Ik ben echt benieuwd naar wat Somo en Ronnie voor de (niet)achterban hebben gedaan, want ik hoor er een paar mensen van ABOP en PL mang a no mooi. Any way we zullen ’t zien op/ na 25 mei 2015. odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 16. laat vene schuiven met zn mosterd na de maaltijd verhalen.
  hij was het volk vele verklaringen schuldig omtrent zijn gevoerde struisvogelwanbeleid.
  het heeft geen zin om als een aap de schuld op somo te schuiven,dat had hij moeten weten
  hij kan nu zijn aap o theek gaan openen op zn oude dag.


  Maak melding

 17. en waar is Jong Tjien Fa nu? Waarschijnlijk heerlijk met zijn Canadees paspoort en canadees vrouwtje in Toronto, mooi groot huisje daar gekocht met alles erop en eraan, kindertjes op de beste scholen.

  En vene delft in Suriname het onderspit, was het ’t echt waard?

  Slimme chinees, die aap.genaamd Micheal


  Maak melding

 18. Woensdag 30 oktober 2013 om 16:24 uur, door RobG
  Venetiaan is gewoon een zwakke president geweest.Hij liet het strafproces doorgaan uit rancuneuze overwegingen.

  Zwak of niet, hij is geen moordenaar,drugsboron,boef,rover leugenaar,misleider en mensenrechten schender die de alle paarsen verdienen.


  Maak melding

 19. Somo de man van de Buitenlandse investeerders die
  maar niet willen komen!

  Somo de eerstvolgende keer dat je richting Amina (Indonesië) gaat, blijf dan lekker daar. Zo komt ons land nooit vooruit!


  Maak melding

 20. De paarse kliek schreeuwt hier moord en brand. DDB en zijn maffia maatjes zullen hun straf niet ontlopen. Dino werkt al als schandknaapje voor de Aryan Brotherhood in NY. Mark my words die Cadilacs gaan die drones en de seals ook niet tegenhouden. Als Santhokie voor het zeggen krijgt zijn de dagen van DDB snel getelt.


  Maak melding

 21. @RobG
  Niet Vene liet het proces doorgaan. belanghebbenden hebben het verjaren weten te stuiten waarna de justitie tot een justitieel onderzoek moest overgaan.
  Niet de regering (uitvoerende macht) maar de gerechtelijke macht doet het onderzoek en komt met een aanklacht. De regering stelt de middelen en faciliteiten beschikbaar. De wetgevende macht (de DNA) kan de rechtsgang frustreren.
  Somohardjo had hier een machtspositie die hij uit nutte om alles en iedereen te frustreren.

  U ziet de zaak weer eens niet zoals deze is.

  Het fraaie van Venetiaan is dat hij zich aan de wettelijke en democratische spelregels houdt en begrippen als rancune of persoonlijke belangen niet primair stelt of behoeft te stellen. Zie hier voor de complimenten die vriend en vijand hebben gegeven na diens terugtreden. Er is niemand die Venetiaan heeft weten te koppelen aan strafrechtelijke procedures, zelf verrijking, nepotisme, fraude, etc..


  Maak melding

 22. blakaboy, ieder normaal denkend mens vindt het vermoorden van medemensen een grotere misdaad dan b.v. stelen.
  Gij zult niet doodslaan komt voor Gij zult niet echtbreken, Gij zult niet stelen, Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste, Gij zult niet begeren uws naasten huis, gij zult niet begeren uws naasten vrouw, noch zijn dienstknecht, noch zijn dienstmaagd, noch zijn os, noch zijn ezel, noch iets, dat uws naasten is.

  Venetiaan als normaal mens vond de misdaden gepleegd op 8 december dus erger dan de misdaden gepleegd door Somo. Blakaboy, het is te hopen dat jij, net als de meeste Surinamers, ook normaal bent.


  Maak melding

 23. 30 okt. 2013

  Wat Srika uit het item haalt, is dat Venetiaan een obsessieve drang (ODC) heeft, die hij moeilijk kan controleren.Voor Venetiaan was belangrijker Bouterse te pakken, dan het land te besturen.Wat een blindheid, wat een zwakte!!

  Somohardjo die wist dat en maakte daarvan misbruik, door Venetiaan politiek te chanteren.Michael Jong Tjien Fa kreeg zo dus vrijspel en graaide er op los.

  Vermoedelijk lijdt Venetiaan nog steeds aan die obsessieve drang (OCD) en moet zeker hiervoor nog behandeld worden. Dit vreet nog in die man.Daarom zijn bekentenis!

  Ook kan Srika vaststellen dat uiteindelijk Venetiaan las’ sapakara, a las’ lanser!

  En sommigen hebben een obsessie in het geven van minpunten! Doe maar!
  Srika


  Maak melding

 24. Geschiedenis zal over Vene een oordeel vellen. Ik heb altijd geweten/aangevoeld dat Vene werd gegijzeld. Nogmaals mag Bouta blij zijn met Vene. Hij is een rasechte nationalist en was nooit bereid geweest B met een lange vakantie naar het buitenland te sturen. Dom nationalisme heeft zijn prijs en geschiedenis zal rijpen en over Vene een uitgebalanceerd oordeel vellen. History will tell. And history is watching us.


  Maak melding

 25. Allen,

  Ten behoeve van de stabiliteit in het land heeft Vene en consorten destijds NIET gekozen om de wolf op te pakken en te laten opsluiten. Weliswaar heeft Vene ook verzuimd om de wetgeving ook te laten aanpassen dat veroordeelden werden uitgesloten politiek te bedrijven.Via de verkiezingen heeft Vene vervolgens getracht de wolf te verslaan. Vervolgens werd Vene gechanteerd door Somo. Als Vene somo een schop onder zijn reet had gegeven was het kabinet Vene gesneuveld en was de wolf de lachende derde. Doordat somo/jong tjie fa openlijk zich zelf aan het verrijken waren heeft het onnozele volk vervolgens gekozen voor de moordenaar ook wetende dat ze zelf belazerd zouden worden door deze moordenaar, drugsdealer, crimineel. Immers het onnozele volk wacht nog steeds op alles wat gratis is.


  Maak melding

 26. Jullie begrijpen Venetiaan niet. Om hem te begrijpen moeten jullie hem minstens 30 jaar kennen.
  Venetiaan is een man die zeer kryptisch praat. Hij is niet voor niets wiskundige. Alles zit hem in de formulering. Wat Venetiaan verteld is eigenlijk een compliment naar Bouterse. Was er niet van de week kritiek dat Bouterse zoveel ministers heeft gewisseld. Feitelijk geeft Venetiaan hem gelijk door nu te stellen dat hij te zwak was om ministers te ontslaan en Bouterse sterk genoeg om ze de laan uit te sturen. Niemand chanteert Bouterse.


  Maak melding

 27. Zat jij maar op de stoel van Vene in die tijd, Jullie doen alsof het zo makkelijk is. Tenminste was er stabiliteit, nu 3 jaar verder 12 ontslagen ministers en een inflatie van 24% moet ik keihard werken voor die paar SRD’s.


  Maak melding

 28. Ik heb heel heel wat respekt voor de heer Venetiaan. In elk geval tijdens zijn bewind “a saka no ben boro foe CBvS” integendeel werd die gespekt d.m. van een sober beleid. Gezaghebbende buitenlandse en binnenlandse instituten hadden vaker zijn beleid geprezen, wie ben ik dan om hem niet te prijzen.Het is een feit dat er meer huizen zijn dan kerken, zo ook in de regering heb je die afspiegeling.De wil bij de ex-pres moet zijn geweest om het beste van te maken, maar hij moest tegelijk samenwerken met soms andersdenkenden die maar aan zakken vullen van zichzelf,van famillie en loyalisten dachten. Wie kennen onze mensen en zulke zijn er heel wat in deze regering. T.a.v. zijn uitlatingen thans denk ik dat hij toch nog openkaart durft te spelen. Hij is slim en doet uitlatingen op zijn tijd. Wat ik thans constateer, dat men hem met de grond wil gelijk maken, terwijl hij heel wat heeft gedaan voor land en volk. Schoenmaker houdt je bij de leest. Beste stuurlui staan aan wal. Denkt u goed na wat u gedaan zou hebben als president ? Er rest mij nog te zeggen ” geachte heer Runaldo Venetiaan, bedankt voor de inzet van uw krachten voor Suriname. Het volk zal u later zeker begrijpen”
  Let wel ik ben nooit npsser geweest en heb tot nog toe geen centimeter land op mijn naam gehad,ook andere gunsten heb ik niet gehad van welke partij dan ook. Ik houd van Su.


  Maak melding

 29. jammer jammer bouta kijk uit,laat ze maar zeggen dat jij ministers steeds naar huis stuurt.maar wat niet deugt laten oprotten.die somo mag ik helemaal niet.moet je kijken zo een gemeen uiterlijk deze man heeft.let op hem bouta anders gebeurd het zelfde als met vene.hij sjanteert de boel.opgepast laat hem oprotten.domme vent.er zijn er heel veel die niet deugen zullen wij wel merken.tokkie deugt ook niet voor geen meter.gemenigheid straalt van zijn gezicht af.pas op pas op.


  Maak melding

 30. Er is op skyradio in Su iets gebeurd afgelopen zomdag wat niet zo leuk is nml: mevr.Liesbet is uit de uitzen-ding gehaald door Denny Otis, omdat die vrouw dhr Venetiaan dank zei,maar otis wilde(zo slap als hij is)dat die vrouw niet mocht zeggen PRESIDENT VENETIAAN,omdat hij geen president meer zou zijn. Wat een belachlijk gedoe/ gedrag/ stommiteit van otis de presentator en notabene op deze skyzender. Dit is echt niet tegeloven. Bimbo heeft via sky- radio 10 jaar lang zitten afgeven op(voor mij ook nogsteeds PRESIDENT)PRESIDENT VENETIAAN en niemand die hem ooit tot de orde heeft geroepen dan gedragen de ongeschoolde slappe hap/ slap janussen van sky zich nu zo door mensenuit de ether te halen;kom nou.Die mevr schold niet op die zaka-zaka DiDiBrie. De naam van Botersacht is nieteens gevallen. Ook ik wil graag van otis horen wat die dame verkeerd heeft/ had gezegd/ gedaan. Gelukkig zijn er enkele bellers/ smsres geweest die dat gedrag van de skymede- werker heeft afgekeurd. Zo zie je hoe gekleurd en NIET onafhankelijk ze zijn in Su.Any way laten we met z’n allen de zaken blijven bewaken en ze steeds weer erop blijven wijzen. Wijzen op wat niet goed is/ gaat in Su. Trouwens ze hebben niet lang meer 2015 is near. Odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 31. als vene spierballen wilde tonen had hij jog tjien fa met PL de laan uitgestuurd, en het volk had frontaal op vene gestemd. maar nu achteraf zitten janken heeft geen zin, want somo en machael die hebben flink huis gehouden op het ministerie van grondzaken. ongeveer 8000 hectaren aan grond te Tijgerkreek West ( aan fictieve naamloze vennootschappen) is niet mals die somo gejat heeft van dit volk.


  Maak melding

 32. Het woord chanteren moet niet te letterlijk genomen worden. Hij zei dat hij de politieke keus heeft gemaakt om het 8 december proces niet te stuiten. Daarvoor moest voorkomen worden dat de regering viel. In zijn optiek waren de moorden belangrijker dan een sjoemelende minister. (in de mijne ook). Je mag er voor of tegen zijn, maar het is een politieke keus geweest.

  Ik kan hem begrijpen. Gestolen grond kan je terughalen, dode mensen blijven dood. de nabestanden en de samenleving hebben recht op een proces.

  Dat Vene wel ballen heeft, blijkt uit het feit dat hij Somo eerder reeds had ontslagen. Ook in eigen gelederen heeft hij ballen getoond. Jessurun, en nog enkele anderen werden weggetrapt vanwege sjoemelen. Ook heeft hij niet meer met Somo willen samenwerken, ondank dat hij de verkiezingen zou kunnen verliezen.

  DiDibri -die NOOOOIT met Somo zou samenwerken- werkt nu wel met hem samen en laat zich net zo hard chanteren in ruil voor o.a. de amnestiewet.

  En Vene zit niet te janken. Hij geeft antwoorden op vragen die gesteld worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.