Borgoe rum boekt wederom internationaal succes

4

Borgoe 15 Year Old rum heeft het gepresteerd om voor het tweede achtereenvolgende jaar de gouden medaille in de categorie ‘Best Premium Rum 2013’ in de wacht te slepen. Dit heugelijk feit vond plaats tijdens de tweede editie van ‘The Dutch Rum Awards’ van het ‘Whisky & Rum aan Zee’ festival dat op 19 oktober j.l. in IJmuiden, Nederland gehouden werd.

Een bekwame jury heeft alle ingezonden rums blind geproefd en beoordeeld op helderheid, aroma, smaak en afdronk. Borgoe 15 Year Old werd in de categorie ‘premium rums’ als beste rum beoordeeld te midden van 58 andere rum merken uit ondermeer Martinique, Cuba, Nicaragua en Guyana. “Zonder veel woorden…. Een echte eerlijke pure rum en bijzonder fraai in balans”. Met deze mooie woorden typeerde de vakjury de trotse winnaar.

“Dit is binnen 1 jaar tijd de derde hoge onderscheiding voor Borgoe 15 Year Old. Een feit waar we uiteraard heel erg trots op zijn”, aldus Ivo Stil, commercial manager van Suriname Alcoholic Beverages N.V. Vorig jaar sleepte Borgoe 15 Year Old ook een hoge onderscheiding in de wacht tijdens het Caribbean Rum Festival te Grenada.

Ook van Borgoe genieten? Kom dan naar de BORGOE Party op 23 november in Hotel Arena Amsterdam (www.borgoeparty.nl)

Borgoe rum boekt wederom internationaal succes

4 REACTIES

 1. Parbo bier,Surinaamse rumsoorten (Borgoe,Black Cat) en Fernandes softdrinks van wereld klasse!
  Maar de rest aan Surinaamse produkten…… loopt helemaal achteraan!


  Maak melding

 2. 01 nov. 2013

  Srika heeft nu in de oven een fiadoe. Later krijgt het nog wat heerlijke Borgoe-rum en laat het ’trekken’ tot morgenmiddag. Echt heerlijk met die Borgoe smaak! Om trots op te zijn!!
  Srika


  Maak melding

 3. kan ik bij U een fles Borgoe, 15 years old kopen, wij willen die 27 november meenemen naar amerika
  mieke van der werf
  vriendelijke groet,
  koopmansgracht 2 sneek
  8606AA
  tel.0515 427573


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.