Denise Jannah in voorstelling ‘Ella! over Ella Fitzgerald

1

Op zondag 10 november 2013 is Denise Jannah met de voorstelling ‘Ella!’ te zien in Theater aan het Spui in Den Haag. Deze voorstelling gaat over het leven van de legendarische Jazz-zangeres Ella Fitzgerald.

Jannah, de eerste Nederlandse zangeres die gecontracteerd werd door het Amerikaanse Blue Note jazzlabel, kruipt in de huid van Ella Fitzgerald en vertolkt haar mooiste liedjes op onnavolgbare wijze. Zo brengt zij Ella terug tot leven in een show die alle facetten van het leven van de Queen of Jazz belicht.

De in Paramaribo geboren Denise Jannah speelde naast haar zangcarriere in diverse musicals waaronder A Night at the Cotton Club, Ain’t Misbehavin’ en ‘Joe, de musical’. Ella! wordt geregiseerd door Jörgen Tjon a Fong van Urban Myth. Jörgen en Denise werkten eerder samen in Barry en Mike en Kid Dynamite.

Urban myth en Denise Jannah
zondag 10 nov 201315.00 uur Zaal 1 – Normaal € 17,50
Kijk voor meer info en kaarten ook op theateraanhetspui.nl.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.